meleklerimiz resimleri ve hikayeleriyle...

Sonunda bende hikayemi yazabilicem hep özenirdim diğer hikayeleri okuyup okuyup ağlardım.:sinifsinif:
Benim evlenmem herkesi şaşırtmıştı çünkü evlilik karşıtı biriydim evleniceğimi duyan arkadaşları yüz defa sormuştur eminmisin burcu diye a.s evet o kadar emindimki verdiğim en doğru karar olduğunu düşünüyodum nitekimde öyle oldu kocama deli gibi aşığım opuyorumnanaktan Allah ayırmasın. Evleneli 3 sene olmuştu bu mutluluğa bi ek mutluluk katma zamanı gelmişti ve karar verdik bebeğimiz olmalıydı buna hazırdık 7 ay bekledik kuzumuzu nihayet karnıma konmuştu meleğim o günü asla unutamam acayip büyük sevinç umutla umutsuzluk arasındayken yüzümüzü güldürdü oğlum. 9 ay çok rahat bir hamilelik geçirdim:CüvCüv: buradaki arkadaşlarım sayesinde zamanı hiç anlamadım hepinize çok teşekkür ediyorum canımsınızopuyorumnanaktan. Son ay izine ayrıldım iş yerimden ve evde beklemeye başladım kuzumu işte o dönem sıkıntılı geçti ağrılar arttı her şey yolundaydı Allahtan sadece ben sanıcılı bir son ay geçidim. 9 ekimde gelicekti kuzum normal doğuma uygundu her şey ben sadece günü bekliyodum sancılı olduğum için bir türlü anlıyamıyodum acaba doğuruyomuyum deyip duruyodum hergün 28 eylülde nişanım geldi :1shok: doktora gitmedim 30 eylülde yine geldi nişanım :1shok: ve doktora gittik doktor 3 cm açılmam olduğunu sancılarımın başladığını söyledi yarın akşam yada öbür akşam gelir demiştidelikafadulden heyecan yaptım tahmin etmiştim zaten ama doktordan duyunca baya bi heyecanlandım artık oğlum yola çıkmıştıalkisalkisalkis eşimle birlikte doktordan çıkınca alışveriş merkezine gittik bi kaç saat orda yürüdük yemek yedik ama yürürken bile sancı çekiyodum eve geldik kayınvalidem geldi gece yaprak dökümünü izledikkaydirigubbakcemile3 gece saat 2 de sancılarım sıklaştı 4 bucuğa kadar evde sancı çektim artık 3 dk da bir sancı geliyodu ve aldık çantalarımızı doğru hastaneye arabadan indik ben artık dayanılmaz sancı çekmeye başladım yürüyemiyodum hemşireler koştu beni görünce tekerlekli sandalye ile nöbetçi doktorun yanına götürdüler doktor muayne etti ve açılmam 5 cm di artık çok az kalmıştı zemuszemus odama çıkardılar ben artık inliyodum o kadar sessiz ben hastaneyi ayağa kaldırdım bağırmaktan epidural istedim anesteziciyi bekledik bi süre epidural yapılınca rahatladım herkese mesaj yolladım doğuruyorum diye resimlerimi çekildim doktorum u sırada suyumu patlattı hissetmedim tabi mutluydum takiii epiduralin etkisi geçene kadar sancılar aynı şiddetle tekrar başladı:1shok: ben ikinci dozu verin diye yırtınıyodum ama açılmam 9 cm olduğu için vermediler aksine birde suni sancı verildi ıkınma hissim gelsin diyeakannehir. Bu arada lavman korkulcak bişey değilmiş hemşireler yaptı biraz bekle öyle tuvaletini yap dediler ama ben anında yaptım lavman olduğu gibi işe yaramadan geri çıktı birde istifra ettim üstüne.kaydirigubbakcemile3
ameliyathaneye çıkma vakti gelmişti çok korkuyodum annemler ağlıyodu bende ağladım ama sancıdan eşim asansörün kapısında öptü ama yüzüne bakamadım yoksa koyvercektim çok fena.mafoldumben O meşhur koltuğa yattım ıkınma faslı başladı ıkın ıkın canım çıktı çok zorlu bi ıkınma süreci geçirdim yarım saatlik ıkınma sonucu oğlum çıktı ağlamaya başladı bi yandan ben dikiliyorum bi yandan oğlum temizleniyo oğlumu koklattılar mis gibi bişey sarı sarı bi oğlan yanımdan ayırmasınlar istedim o andaopuyorumnanaktan aklım ondaydı onu bakıma benide odama götürdüler odama dönüşüm daha duyguluydu benim için heyecanla bekleyen sevdiklerimi görmek rahatlattı onlarda beni görünce rahatladılar.
1 ekim saat sabah 9da oğlum dünyaya gözlerini açtı alkisalkisalkis şimdi miracım 6 günlük Allah bizi hiç ayırmasın artık tüm dualarım onun için.:Saruboceq::Saruboceq:
doğum yapıcakların Allah yardımcısı olsun zor ama sonucu çok güzel
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah analı babalı buyutsun uzun omur versin
oglusuna canımm hayırlı eVlat olsn
cok duygunlandım okurkenn darısı bana ve bekleyenlere hayırlı dogum nasip etsin Rabbimm:Saruboceq:

Allah doğum yapan bütün annelere saglık versin ve bebişlerinede uzun sağlıklı ömür versin...
Hikayeleri okurken çok heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum inş yakın zmanda darısı başıma artık günler gecmek bilmiyor ama hayırlısıyla minik meleğimi kucağıma alma istiyorum..... inş herkez sağlıklı bi şekilde kavuşur meleklerine....:Saruboceq:

ALLAH SİZİ BİRBİRİNİZE BAĞIŞLASIN:Saruboceq::Saruboceq:

Allah analı babalı büyütsün cnm

Bulcukcuğum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bu mutluluk hikayeniz hayatboyunca sürsün inşallah. Hep mutluluk hikayeleri anlatırsın inşallah. Sevgiler a.s.

Bu arrada kaçırdığım tüm arkadaşlar için aynı dileklerimi sunuyorum
a.s.

ufff cok guzel masallah hersey yaallahım bızede saglıklı zamanlı dogumlar nasop etsın

Bir sene sonra tekrar bir doğum hikayemi yazacağım hiç aklıma gelmezdi hayat gerçekten o kadar süprizlerle dolu ki allahıma şükürler olsun bana yaşattıkları için, yaşadığım düşükten sonra 7 ay bekledim ve 23.07.2008 tarihinde kucağıma aldım oğlumu allahıma hep şükrediyordum anne olmak muhteşem bi şeydi doğumdan 3 ay sonra adet olamaya başladım toplam 3 adet zamanım normal bir şekilde devam etti ve şubat ayında hamiş bir arkadaşım doğum yaptı ve görmeye gittik bebeği öyle güzel ve öyle masumduki kollarıma aldım ağlayarak bende istiyorum dedim ve bu istedğimi öyle bir içten söylemişim ki 2 gün sonra allahım bana bir can daha verdiğini öğrendim, adetim geçikmişti ve test aldım çift çizgi inananamadım , şok oldum sevinemedim üzülmedimde aslında oğluma kardeş istiyordum ama bu kadar kısa zamanda değil biraz büyütmeliydim sonra ama allahın bana verdiği cana kıyamazdım bu şekilde başladı kızımla maceramız bu ikinci hamileliğim biraz zor geçti benim için 2 kez düştüm merdivenden ilkinde ayağımı kırdım ikincisinde kalçam morardı ama kızım iyiydi allahım onu hep korudu ve karnım burnumda oğlumla ilgilenmek zorluyordu bir an önce gelsin istiyordum ama zaman sanki geçmiyordu bazen, dr kontrolüne gittim son Perşembe günü kızım 3 kilo olmuştu ve sezeryan tarihini belirleyebiliriz dediğinde dr heyecan korku panik herşeyi birden yaşadım 2 ekime gün aldık ve şafak saymalarım daha bi heyecan içinde geçti o gece uyuyamadım sabah duşumu aldım oğlumu hazırladım kendim hazırlandım ve yola çıktık 3 kişilik ailemize 4.kişiyi almaya gidiyorduk, hastaneye girerken annem ile babam geldiler gözyaşlarımı tutamadım odamızda son hazırlıklar tamamlandı artık gitme vakti geldi beni sedyeye aldılar ameliyathanenin yolunu tuttuk içerisi soğuktu ama ben yanıyordum kendimi çok fazla kastım ve anastesi verilirken çok canım yandığını hissettim sonrası uyandığımda odamdaydım ardından kızımı verdiler bana o anlatılmaz yaşanacak duyguları tekrardan tattım ki misler gibi kokan prensesim meleğim Defne m kollarımdaydı allahıma binlerce kez şükürler olsun ki herşey yolunda gitti 02.10.2009 saat 11:15 te 51cm ve 3580gr doğdu canımm kızım allahım olmayan isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu , hayattımdaki renkler şimdi daha bi canlı

oyy wrose Allah analı babalı buyutsunnnn meleklerini hayırlı evlat olsun inş. darısı bize bekleyenlere

wrose canım Allah bağışlasın evlatlarını ikisi de çok tatlılar canım

bulcukum wrosecim....allah anneli babalı büyütsün bebişlerinizi....

işte buda benim hikayem kızlar;

36. haftama yeni girmiştim ve 1 haftada geç döllenmem vardı yani bebeğimin gelişimini 35. hafta olarak takip ediyordu doktor amcası... 22.09.2009 bayramın 3. günüydü oraya git buraya git baya yorulmuştum akraba gezmelerinden, 2 gündürde üzücü bi olay yaşamıştım ailem ile ilgili o yüzdende çok sıkıntıdaydım, bayada kilo almıştım. 55 kilo ile filinta gibi hamile kalan ben 75 kilo olmuştum oturduğum yerden kalkamıyordum. hem günün yorgunluğu hem can sıkıntısından o gün uyuyamadım bebişimin hala yarım yamalak bitmemiş odasına girdim aldım bilgisayarı elimde, karnımda kasılmalar başladı ağrım yoktu ama top gibi toplanıyodu krnım ve geriliodum dedim yalancı sancı filan heralde çünkü bilmiyorum hiçbişey.sabaha karşı 4 gibi çoğaldı bi kasılıyodu bidaha 10 dk flan kendine gelmiodu öyle kalıodu. bende yalancı sancıdır die yada suyum gelmedi doğum deildir sandım zaten bebek 35. hftaasında mümkün değil diyordum kendi kendime. en sonunda korkmaya başladım sabah 7 gibi bi duşa girdim belki üşütmüşümdür bi sıcak duş alıyım dedim neyse yok halaa aynı... en sonunda 7 buçuğa geliyodu duştan çıkıp eşimi uyandırdım oda izinliydi bayram nedeniyle 3 gün ve 9 da işe gidicekti dedimki karnım kasılıyo yalancı sancı heralde korkma ama ben korktum beni bi doktora götürsene bi kontrol olurum ordan işe gidersin sen dedim. neyse gittik beni drek doğumhaneye nts ye aldılar eşim dışarda olan bitenden habersiz beklio bende öyleyim yarımsaat ntsde kaldım 2 hemşire geldi habire kçıncı haftan filn die sorular soruyolar garip garip ntsme bkıyolrdı en sonunda doktorum geldi doğumun başlamış seni doğuma almak zorundayız dedi normalmi düşünüosun evet dedim bağladılar koluma suni sancıyı oturmak yok dolaşıcaksın dediler saat 8 buçuğa geliyodu kocam dışarda hber verin dedim oda şok geçirmiş kimi bulursa haber vermiş :) yarım saat sora bi bktım doğumhanenin kapısında ben diyim 20 siz deyin 25 kişi var :) yarısı ağlar vaziyette :) ben tedirginim tabi çocuk35 haftlık die neyse annemi aldılar bitek içeri. ben annemin yanında başladım sancı çekmeye öle çok bi sancı çekmiodum ama öğlen saat 2 oldu sncılarım çoğaldı yarım saatte bir çatı muaynesi oluyodum ama hiç açılmam olmadı 1 parmak diodu doktor her baktığında. en sonunda ntsde bebeğimin kalp atışlarının olması gerekenin çok üstüne çıktığını gördüler evet bende gördüm gerçekten çok yükselmişti suni sancının dokunduğunu , suni sancısızda hiç açılmıycağımı suni sancıyla anca 2 güne açılıcağımı böyle giderse bebeğime bikaç saat daha durursam bişey olucağını o yüzden sezeryan olmam gerektiğini anlattı doktorum. ben normal doğum diye aylarca direten kendini hazırlayan ben sezeryan olucktım ağlamaya başladım ama bebeğime bişey olmsın die mcburen apar topar o iğrenç lağmandan ve sonda takılmasından sonra amelyata alındım. ameliyathaneleri hep duyardım çok korkardım souk biyer derlerdi korkutucu derlerdi aaa bi girdim şok oldum inanılmz pozitif bi enerjisi vardı 7 -8 kişi vardı 3-4 erkek 3-4 kız hepsi gençlerdi çok güzel karşıladılar beni içeride ; yine aylardan kasım sanki sende kaldı tüm yarım die bi şarkı varya haayat boyu unutmam bidaha :) o çalıyodu son seste ve eşlik ediyolardı girdim bi gülmeye başladım beni görünce ohhh bee zayıf bi hamile dediler şok oldum :) benmi zayııfff yok artık dedim kızda bana sen buraya gelenleri bi görsen dedi göz kırptı :) hemşireydi sanırım. ellerimi ayaklarımı bağlarken bile çok rahatttım dövmemi gördüler hepsi başıma toplandı amelyat masasının arkasına :) sırtımda kocaman 20 cm civarı bi atatürkün imzasının dövmesi varda aa maaa die die bağladılar beni hadi bkalım güzel anne uykuyaaa dediler ve gittim :)
23.09.2009 saat 14:32 de bebeğimi çıkarmışlar ben 45 dk sonra ameliyathanenin kapısından çıkarken kendime geldim kendime geldiğimde ilk bebeğim nasıl kaç kilo diye sordum :) çok iyi bebeğin 2 buçuk kilo dediler. sonra annemleri eşimi gördüm herkez ağlıyodu bebeğimi görmüşler camekan biyerde bebeğimi yıkamışlar herkezin önünde orda görmüşler çok iyi bebein dediler...
bu doğumumun 1. aşamsıydı...
snra odama çıktım bebeğim geldi emzirdim memeyi almadı yorgundu minnacıktı orda aşık olmuştum ona çıldırdım bu duyguya çok güzel bi duygu... bebeğim inliyo gibiydi korktuk sonra onu aldılar meyer solunum yolları tam gelişmemiş ve bu yüzden küveze koydular bebeğim yoğun bakıma girdi 7 gün kalıcak dediler dünyam yıkıldı size anlatamam onun kokusunu aldıktan sonra ondan 1 saat bile ayrı kalmak beni mahfediyodu ben 2 gün kaldım hastanede sonra taburcu oldum her gün 15 dk gidip beeğimi dokunamadan öyle uzaktan görüyodum benim kokumu alınca o küvezin içinde öylebi kıpırdanmaya bşlıyoduki anlatamam ağlıyodu dha ben içeri girip merhaba dediğimde o ağladı küvezde ben ağladım dışarda kimseyi eve istemedim telefonlra cevap vermedim verdiklerimde hep ağladım...
sütüm azaldı ztten azdı 2 saatte 20 cc süt çıkartabiliorum ancak halada öyle...
neyse bu zor günlerin ardından bebeğim tm 7 gün sonra çıktı küvezden eve geldim kucağımdan hiç indirmedim onu, premaatüre olduğu için doktor kontrol amaçlı 2 gün sonra çağarmıştı 2 gün sonra tekrar gittik bebeğimi hastaneden çıkartırken kilosu 2 kilo 450 gr dı kontrole bi gittik 2 kilo 250 gr olmuş çok kilo vermiş dedi doktor kıyameti kopardı bide sarılık testi yaptı en fazla 12 olması gereken sonuç 20 çıktı acil tekrar hastaneye yatırdık bebişimi 1 günde öyle teddavi gördü yani 10 gün boyunca perişan olduk eşimde bende devamlı ağlar olmuştuk şimdi çok iyiyiz 16 günlük olduk. ve şuanda 2 kilo 800 gr ız.
prematüre bebek sahibi olmak çok zor birşeymiş... bebeğim 2 buçuk kilo olmasına rağmen yani kilosu doktorun söylediğine göre çok iyiymiş ama mesela emme duygusu gelişmemişti bikaç güne kadar zorla besliyorduk hiç uyanmıyodu 2 saatte bir uyandırıp zorlaa besliyoduk sütümü sağıp veriyorum 20 cc yada 30 cc çıkıyor hemen arkasndan 30 cc mama yapıp veriyoruz 2 saatte bir 45 dkda bu mamaları zorla emiyordu. şimd 3- 4 gündür maşallah düzeldi cuk cuk içiyo en fazla iki mamayı 20 dkda yiyoruz :) toparladık anlıycağınız...
ooooo baya uzun yazmışım :) ama olsun herkez okusun benimm doğum sürecimin her aşamasını istedim
şimdi serin'imize aşığız babasıyla bu arada ben bana benzer diodum hep ama kızım babasının kopyası oldu el parmaklarından başka hiçbişeyi bana benzemiyo çenesindeki gamzeye kadar babasının aynısı :) bukadar koca delisi olmamın sonucu diyorum herkeze gören şok oluo zten copy by baba diolar :)
neyse kızlar benden bukadar...
allah herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah... benim yaşadığım zorlukları kimse yaşamasın... herkezi öpüyorum :*

canım Allah size bağışlasın meleğini... çok zor günler geçirmişsiniz ama geçmiş artık...
maşallah Serin'imize

ALLAH BAĞIŞLASIN YAVRUNUZU SERıNCıM..ÇOK DUYGULANDIM OKURKEN:sinifsinif:...ıŞTE ANNE OLMAK BÖYLE BıŞı HERALDE..SIKINTILI AMA HER ŞEYE DEĞER..ONUN Bı GÜLÜŞÜYLE UNUTULUR TÜM SIKINTILAR...ALLAH SıZı BıRBıRıNıZE BAĞIŞLASIN...
DARISI BAŞIMIZA ıNŞALLAH

SERıNCıM ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM AĞLAYARAK OKUDUM ıNAN..
ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN SERıN BEBEĞı..

amiin canım benim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın Allahım... kimseyede bnim yaşadıklrımı yaşatmasın...
evet anne olmayı onu kokladıktn sonra anladım kiii ben bu bebeği istememiştim evliliğimin 5. ayında hamile kalmıştım çok ağladım 3 sene çocuk düşünmüyoduk çok gezen tozan çocuk bi çifttik çünkü... ama eşim nptı etti aldırmayalım dedi ikna oldum. iykide ikna olmuşum şimdi diyorum evlendiğim ay hamile kalsaymışım keşke :) bambaşka bi duygu allahım isteyen istemeyen olan olmayan herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…