kısss cuma vakti geldi haydin kalk camiiyeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canım benim yaa ben sezeryan oldum ve göbek gitmedi hala dahada var 5 aylık gibim ama normal doğumda çoğu kişide gidiyor göbek senin doğum şeklin bellimi ona göre hareket et.
tanıyom dabiii nen boşunamı kanka didik sana hacııı kaydirigubbakcemile3
kankaa kime denir bilmiyonmu neennn :mymeka:
ooyyy allah analı babalı büyütsün o kara böcüğü sağlıklı bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun inşallah canommm
ayyyy mide bulantısı varyaaaaaaaaaa bende çok çektim ilk 3 ay geberdimmmm bunun hiç bir çaresi yok cancanım ben emedur içiyordum sabah aç karınla ama yinede bir işe yaramıyordu mide bulantısı ve kusmadan 4 kilo vermiştim o derece yane mecbur çekicek arkadaşın cancanım. :1no2:
kıızzz miraca hasretmisin senn oyy kuşummm nasıl seviliyor nasıl özleniyorlar deeelmi sende bir an önce diyorum trene atlasanda çocuğu yapsan kaydirigubbakcemile3
allah acısın zor bir dönem :1no2:
slm kızlar geçmişiokuyamadım
günaydın hepinizee
benim kabus geri döndü kayınna geldi gripim diyee(((((((((((((
hoşgeldin burcucum ah canım sendemi yakalandın şu gribe bende bir haftadır çekiyorum ne meret şeymiş yaa geldi gitmedi bi türlü sende ilaç kullanamıosundur şimdi benim gibi bak ne dicem siyah turp al onu gece oy içine bal koy bi tabağa koy öylece sabaha kadar beklet o kendi suyuyla bal karışıcak su çıkıcak onu iç oda iyi geliyo gribe
valla sormayaa ne meret şeymiş
evet o turbu annem yapıo kız denemedim şey kalmadı ama benim boğalar faranjit yapıo
antibiyotik yutmadan geçmio ama yutamıomda
aynı bende öyleyim öksür öksür geberdim boğazım feci tahriş oldu bi yandanda mide yanmaları Ayy Allahım kolaylık versin tez zamanda defolsun gitsin şu grip üstümüzdenlmaz: aman bebişine dikkat et canım
slm canımKýzlar merhaba
Umarým hepiniz iyisinizdir. Ben bütün zorluklara raðmen halime þükrediyorum. Ýnanýn gece günüdz uykumuz yok. Kýzým da çok az kilo alýyor bu yüzden. Memeye de daha yeni yeni alýþýyor. Kýzým 2.5 aylýk oldu ve þu anda 5 kilo 100 gr. doktor normal dedi ama bana az geliyor kýzlar. hele de kk daki bebeklerin geliþimini okuyunca. Bebiþi olanlar 2.5 aylýkken kaç kilolardý yazarsa sevinirim.
YEMEKTEN SONRA Bİ BARDAK DAHA İÇ CANIM DAHA HİSSEDERSİNNallahımmmm naıl bilio tanıo beniiiiii Şeniz
ada çayı içtimm ascıkkk iyi hissediorum kendimii canlarımmm:teselli:
10 kasım sabahı kuzenim doğum yaptı istanbulda kara böcük bi kızımız oldu alkisalkisalkis
bide bi tane arkadaşım hamile sölemiştim istanbulda çok kötü aşeriomuş hastaneye yatırmış doktor serum vermişler geçen konuştuk ama öle böle değilim dio bu mide bulantısı kusmanın bi çresi yok demi kıslarr
bideeee ben miracı çook öslüom resmine bakıp bakıp mıncıklıorummm nasıl bi aşk buuuu :asigim: allahımmm sağlıklı uzun ömürleri olur inşallah cümlesininnn
canımmmmmopuyorumnanaktansaol kumsalcım yemiş kadar oldum tatlım
hımm anladım canımm şifa olur inşalahhh faydasınıda görmeye başlamışsın inşallah tamamen geçercanım doktor doğal yollardan geçirmeye çalış dedi bitki çayları felan iç dedi bende ibrahim saraçoğlunun kitabında gördüm tereyi kaynatıp suyunu içince bronşları açıyomuş afedersin balgam söktürüyomuş üç gün içecem bide kansızlığa iyi geliyomuş zaten doktorumda bol bol tere roka felan ye demişti ben öyle otları çiğ yiyemiyom suyunu içeyim bari dedim ama hakkaten sanki biraz sinüslerim açıldı gibi bide bende sinüzitte var
burcum hoşgeldinn geçmiş olsun canımm sendemi yaa topik kırılıyor hastalıktanslm kızlar geçmişiokuyamadım
günaydın hepinizee
kızlar cumanız muabrek olsun dualarınızda banada yer verin Rabbim tüm dualarımızı hakkımızda hayırlı kılsın ve kabul etsin..
hoşbulduk canımcım havalar bi gün sıcak bi gün soğuk şifayı kapatıozburcum hoşgeldinn geçmiş olsun canımm sendemi yaa topik kırılıyor hastalıktan
bol bol meyva ye şifa olsun hayatım kaynanan gelmişakannehirallah kolaylık versinnn
şekerler napıyorsunuz ben biraz uyuyup geldim ama nafile
hatice hoşgeldin canım ben hatırlamıyorum kaç kiloydu ama ilaydada o aralardaydı canım 4. ayda kilo aldı benim kuzum mama yediği halde düşün dr normal dediyse sorun yok bence
gülçinim kuşum napıyon
burcum geçmiş olsun canım ya inş biran önce atlatırsın
benimde büyük ihtimalle sezeryan olcak sanırım çünki ben normal doğum yapabilceğimi hiç sanmıyorum ama hayırlısı bakalım :sm_confused:
slm kızlar geçmişiokuyamadım
günaydın hepinizee
kızlar cumanız muabrek olsun dualarınızda banada yer verin Rabbim tüm dualarımızı hakkımızda hayırlı kılsın ve kabul etsin..
Kýzlar merhaba
Umarým hepiniz iyisinizdir. Ben bütün zorluklara raðmen halime þükrediyorum. Ýnanýn gece günüdz uykumuz yok. Kýzým da çok az kilo alýyor bu yüzden. Memeye de daha yeni yeni alýþýyor. Kýzým 2.5 aylýk oldu ve þu anda 5 kilo 100 gr. doktor normal dedi ama bana az geliyor kýzlar. hele de kk daki bebeklerin geliþimini okuyunca. Bebiþi olanlar 2.5 aylýkken kaç kilolardý yazarsa sevinirim.
şekerler napıyorsunuz ben biraz uyuyup geldim ama nafile
hatice hoşgeldin canım ben hatırlamıyorum kaç kiloydu ama ilaydada o aralardaydı canım 4. ayda kilo aldı benim kuzum mama yediği halde düşün dr normal dediyse sorun yok bence
gülçinim kuşum napıyon
burcum geçmiş olsun canım ya inş biran önce atlatırsın
hoşbulduk canımcım havalar bi gün sıcak bi gün soğuk şifayı kapatıoz
sorma valla geldi ama gitti şimdi çok şükür kaydirigubbakcemile3
kısss şekerimm bana dana farz olmadı sen gittin galba cumayaa hemiiii kaydirigubbakcemile3kısss cuma vakti geldi haydin kalk camiiyeee
tanıyom dabiii nen boşunamı kanka didik sana hacııı kaydirigubbakcemile3
kankaa kime denir bilmiyonmu neennn :mymeka:
ooyyy allah analı babalı büyütsün o kara böcüğü sağlıklı bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun inşallah canommm
ayyyy mide bulantısı varyaaaaaaaaaa bende çok çektim ilk 3 ay geberdimmmm bunun hiç bir çaresi yok cancanım ben emedur içiyordum sabah aç karınla ama yinede bir işe yaramıyordu mide bulantısı ve kusmadan 4 kilo vermiştim o derece yane mecbur çekicek arkadaşın cancanım. :1no2:
kıızzz miraca hasretmisin senn oyy kuşummm nasıl seviliyor nasıl özleniyorlar deeelmi sende bir an önce diyorum trene atlasanda çocuğu yapsan kaydirigubbakcemile3
allah acısın zor bir dönem :1no2:
burrçççç kayınnamııı geemiiiiiiiiiakannehirslm kızlar geçmişiokuyamadım
günaydın hepinizee
amin canımmmmmkızlar cumanız muabrek olsun dualarınızda banada yer verin Rabbim tüm dualarımızı hakkımızda hayırlı kılsın ve kabul etsin..
hoşgeldin canımKýzlar merhaba
kısss şekerimm bana dana farz olmadı sen gittin galba cumayaa hemiiii kaydirigubbakcemile3
kankaaaaammmmmŞeniz
amin bebeğeemmmopuyorumnanaktan
eveeettt hasretimmm resimlerden mıncıklıyorummm sarı kafalı kabağımııııı ağzının tavanını yerim onunnnnn :sm_cool:
oyyyy kayınnam ben görmedne makinaya çamaşrı atmış beyazlar renkliler donlar havlular karma karışık deli oldumdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?