Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

benimde büyük ihtimalle sezeryan olcak sanırım çünki ben normal doğum yapabilceğimi hiç sanmıyorum ama hayırlısı bakalım :sm_confused:

slm kızlar geçmişiokuyamadım
günaydın hepinizee
benim kabus geri döndü kayınna geldi gripim diyee (((((((((((((

kızlar cumanız muabrek olsun dualarınızda banada yer verin Rabbim tüm dualarımızı hakkımızda hayırlı kılsın ve kabul etsin..

günaydın hepinizee

hoşgeldin burcucum ah canım sendemi yakalandın şu gribe bende bir haftadır çekiyorum ne meret şeymiş yaa geldi gitmedi bi türlü sende ilaç kullanamıosundur şimdi benim gibi bak ne dicem siyah turp al onu gece oy içine bal koy bi tabağa koy öylece sabaha kadar beklet o kendi suyuyla bal karışıcak su çıkıcak onu iç oda iyi geliyo gribe

valla sormayaa ne meret şeymiş
evet o turbu annem yapıo kız denemedim şey kalmadı ama benim boğalar faranjit yapıo
antibiyotik yutmadan geçmio ama yutamıomda

valla sormayaa ne meret şeymiş
evet o turbu annem yapıo kız denemedim şey kalmadı ama benim boğalar faranjit yapıo
antibiyotik yutmadan geçmio ama yutamıomda

aynı bende öyleyim öksür öksür geberdim boğazım feci tahriş oldu bi yandanda mide yanmaları Ayy Allahım kolaylık versin tez zamanda defolsun gitsin şu grip üstümüzdenlmaz: aman bebişine dikkat et canım

Umarým hepiniz iyisinizdir. Ben bütün zorluklara raðmen halime þükrediyorum. Ýnanýn gece günüdz uykumuz yok. Kýzým da çok az kilo alýyor bu yüzden. Memeye de daha yeni yeni alýþýyor. Kýzým 2.5 aylýk oldu ve þu anda 5 kilo 100 gr. doktor normal dedi ama bana az geliyor kýzlar. hele de kk daki bebeklerin geliþimini okuyunca. Bebiþi olanlar 2.5 aylýkken kaç kilolardý yazarsa sevinirim.

Bu arada doðum kilosu 3.400 gr dý ama sarýlýktan ilk hafta 3 kiloya düþmüþtü.

evet yaa gitsin şu grip defolsun
bebişlerimizi korusun allah
Kýzlar merhaba
slm canım

canım sağlığı yerindeyse kilyo dert etme bence bizimkide çok zor bi bebek uyku sorunumuzu gaz sorunumuz var sürekli 1.5 aylık şu anda beşbucuk kilo mama ve meme veriyorum sütmçok az mama veriyorum o yüzden sürekli

YEMEKTEN SONRA Bİ BARDAK DAHA İÇ CANIM DAHA HİSSEDERSİNN
tebrik ederim özgem allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin böcüğünüzü
arkadaşına allah sabır versin canım inşallah çabuk atlatır
miracımı özleyon kız sen özlenir tabii canımmm minikler resmen bağlıyorlar kendilerine

saol kumsalcım yemiş kadar oldum tatlım
canımmmmmopuyorumnanaktan
hımm anladım canımm şifa olur inşalahhh faydasınıda görmeye başlamışsın inşallah tamamen geçer
günaydın hepinizee
burcum hoşgeldinn geçmiş olsun canımm sendemi yaa topik kırılıyor hastalıktan
bol bol meyva ye şifa olsun hayatım kaynanan gelmişakannehirallah kolaylık versinnn
kızlar cumanız muabrek olsun dualarınızda banada yer verin Rabbim tüm dualarımızı hakkımızda hayırlı kılsın ve kabul etsin..

sağoll canım seninde cuman mübarek olsun aminnnnnnnnnn:Saruboceq:

şekerler napıyorsunuz ben biraz uyuyup geldim ama nafile
hatice hoşgeldin canım ben hatırlamıyorum kaç kiloydu ama ilaydada o aralardaydı canım 4. ayda kilo aldı benim kuzum mama yediği halde düşün dr normal dediyse sorun yok bence
gülçinim kuşum napıyon
burcum geçmiş olsun canım ya inş biran önce atlatırsın

burcum hoşgeldinn geçmiş olsun canımm sendemi yaa topik kırılıyor hastalıktan
bol bol meyva ye şifa olsun hayatım kaynanan gelmişakannehirallah kolaylık versinnn
hoşbulduk canımcım havalar bi gün sıcak bi gün soğuk şifayı kapatıoz
sorma valla geldi ama gitti şimdi çok şükür kaydirigubbakcemile3

sağol canımcım yaa

benimde büyük ihtimalle sezeryan olcak sanırım çünki ben normal doğum yapabilceğimi hiç sanmıyorum ama hayırlısı bakalım :sm_confused:

kıısss neden öyle diyorsun kendini sezeryana şartlandırıyorsun ağrıyı çekmeye tahammülünmü yok kuşum
bak bende aylarca normal normal diye yırttım kendimi onca saatte sancı çektim ama sezeryana girdim hiç belli olmaz bu işler tatlım doktorun ne diyor bu konuda?

günaydın hepinizee

dünürüüüüümmmmmmmmmm hoşgeldin yavrukuşummm sen hala hastamısın birtanem yaa ne olacak bu halin böyle balım...

sağol cancanım seninde cuman mübarek olsun allah dualarını kabul etsin inşallaahhhh :Saruboceq:

Kýzlar merhaba

oooo haticem hoşgeldin güzelimmmm buyrunnnnnnnnn

biz iyiyiz güzelim bir yaramazlık yok şükür
ilk zamanlar öyle oluyor işte canım ya belli bir düzene girene kadar bebekler aileyi perişan ediyor ne yapalım analık bu olsa gerek :sm_confused:

canım yaaa bence çok normal bizimde o ayda o kadardı ceren mama ve anne sütü ile sana az gelmesin gayet iyi gidiyor yeni doğanlarda ayda 600 ile 800 gr. alması gerekirmiş e seninkide 3400 doğmuş ve fazlasını almış maşallah hiç takılıcak bişi değil o dünyaya anca anca alışıyorlar annesi.

canımmm uyudun yine geçmedi demek yaa hay aksi ne olucak bu durum böyle balım
ben çalışıyorum cano ne yapıyım :sm_confused:

hoşbulduk canımcım havalar bi gün sıcak bi gün soğuk şifayı kapatıoz
sorma valla geldi ama gitti şimdi çok şükür kaydirigubbakcemile3

kıss naptında yolaldın kayınnayı bu kadar çabuk kaydirigubbakcemile3

kısss şekerimm bana dana farz olmadı sen gittin galba cumayaa hemiiii kaydirigubbakcemile3

kankaaaaammmmmŞeniz

amin bebeğeemmmopuyorumnanaktan

eveeettt hasretimmm resimlerden mıncıklıyorummm sarı kafalı kabağımııııı ağzının tavanını yerim onunnnnn :sm_cool:

günaydın hepinizee
burrçççç kayınnamııı geemiiiiiiiiiakannehir

amin canımmmmm

Kýzlar merhaba
hoşgeldin canım

oyyyy kayınnam ben görmedne makinaya çamaşrı atmış beyazlar renkliler donlar havlular karma karışık deli oldumdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso

heee gittim emme imam almadı camiiye kaydirigubbakcemile3 töbe töbeee kaydirigubbakcemile3

buyur kankaaaaaaa yerimseniben

kıs nazar değdiricen miracıma damadıma maşallah de yolarım seni hee

oyyyy kayınnam ben görmedne makinaya çamaşrı atmış beyazlar renkliler donlar havlular karma karışık deli oldumdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso

leeennn ne karışıyo bu karı bu işlere hasta etmesin adamı yaaaaaaaaaaaaaaaa
ay bak sanki benimkisi yapmış gibi uyuz oldum şimdi heeeeeeee kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…