kıısss neden öyle diyorsun kendini sezeryana şartlandırıyorsun ağrıyı çekmeye tahammülünmü yok kuşum
bak bende aylarca normal normal diye yırttım kendimi onca saatte sancı çektim ama sezeryana girdim hiç belli olmaz bu işler tatlım doktorun ne diyor bu konuda?
dünürüüüüümmmmmmmmmm hoşgeldin yavrukuşummm sen hala hastamısın birtanem yaa ne olacak bu halin böyle balım...
sağol cancanım seninde cuman mübarek olsun allah dualarını kabul etsin inşallaahhhh :Saruboceq:
oooo haticem hoşgeldin güzelimmmm buyrunnnnnnnnn
biz iyiyiz güzelim bir yaramazlık yok şükür
ilk zamanlar öyle oluyor işte canım ya belli bir düzene girene kadar bebekler aileyi perişan ediyor ne yapalım analık bu olsa gerek :sm_confused:
canım yaaa bence çok normal bizimde o ayda o kadardı ceren mama ve anne sütü ile sana az gelmesin gayet iyi gidiyor yeni doğanlarda ayda 600 ile 800 gr. alması gerekirmiş e seninkide 3400 doğmuş ve fazlasını almış maşallah hiç takılıcak bişi değil o dünyaya anca anca alışıyorlar annesi.
canımmm uyudun yine geçmedi demek yaa hay aksi ne olucak bu durum böyle balım
ben çalışıyorum cano ne yapıyım :sm_confused:
kıss naptında yolaldın kayınnayı bu kadar çabuk kaydirigubbakcemile3
ayyy evttt yafrummmm Şeniz kalp kalbeee karşı derleeeerrrrrözge neennnn mesajların saatine bak nen aynı anda yollamışız neennn :):)
aaaa1 onane kiii yaaa hayret bişeeekötükedihüsooyyyy kayınnam ben görmedne makinaya çamaşrı atmış beyazlar renkliler donlar havlular karma karışık deli oldumdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso
kaşısın herkes totosunu -tatlicadiarzu-heee gittim emme imam almadı camiiye kaydirigubbakcemile3 töbe töbeee kaydirigubbakcemile3
buyur kankaaaaaaa yerimseniben
kıs nazar değdiricen miracıma damadıma maşallah de yolarım seni hee
canım normal gibisi yookkk adı üstünde normal sen kendini sezeryan diyeşartlandırma lütfennya gülçinim çok korkuyorum normal doğumdan ya bi aksilik olursa diye gerçi sezeryandanda korkuom hayırlısı ne ise o olsun inşallah doktorum şimdilik herşey normal gidiyo dedi tabi son haftalarda kesinleşir dedi hayırlısı olsun inş
ayyy evttt yafrummmm Şeniz kalp kalbeee karşı derleeeerrrrr
aaaa1 onane kiii yaaa hayret bişeeekötükedihüso
kaşısın herkes totosunu -tatlicadiarzu-
canım normal gibisi yookkk adı üstünde normal sen kendini sezeryan diyeşartlandırma lütfenn
ya gülçinim çok korkuyorum normal doğumdan ya bi aksilik olursa diye gerçi sezeryandanda korkuom hayırlısı ne ise o olsun inşallah doktorum şimdilik herşey normal gidiyo dedi tabi son haftalarda kesinleşir dedi hayırlısı olsun inş
kız kaynana dertlileri kaydirigubbakcemile3 benim kaynanamda her gün arıyo beni bebeğin eşyalarını yıkadınmı yıka şimdiden herşey hazır olsun deyip duruyo ben burda griple cebelleşiyom karşıdan yap demek kolay tabe içimden gelip sen yıkasana diom kaydirigubbakcemile3
ayyy evttt yafrummmm Şeniz kalp kalbeee karşı derleeeerrrrr
kaşısın herkes totosunu -tatlicadiarzu-
sahi kızlar siz ilk nasıl yıkadınız bebek eşyalarını makineye atsam bide daha giydirmeden solar çekerse diye korkuom
balığım öldü:gitme:
kayınnada kedilere atmış yesin die:gitme:
ayyy canım yaaaa başın sağolsun kaydirigubbakcemile3 ay biraz garip oldu gülesim geldi dünür kusura bakma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin bu kayananda her bokun içinde heeeeee kötükedihüso
Kýzlar merhaba
hoşgeldin haticeim nasılsın canımmmUmarým hepiniz iyisinizdir. Ben bütün zorluklara raðmen halime þükrediyorum. Ýnanýn gece günüdz uykumuz yok. Kýzým da çok az kilo alýyor bu yüzden. Memeye de daha yeni yeni alýþýyor. Kýzým 2.5 aylýk oldu ve þu anda 5 kilo 100 gr. doktor normal dedi ama bana az geliyor kýzlar. hele de kk daki bebeklerin geliþimini okuyunca. Bebiþi olanlar 2.5 aylýkken kaç kilolardý yazarsa sevinirim.
hala geçmedimi nurcum ya akannehirşekerler napıyorsunuz ben biraz uyuyup geldim ama nafile
hatice hoşgeldin canım ben hatırlamıyorum kaç kiloydu ama ilaydada o aralardaydı canım 4. ayda kilo aldı benim kuzum mama yediği halde düşün dr normal dediyse sorun yok bence
gülçinim kuşum napıyon
burcum geçmiş olsun canım ya inş biran önce atlatırsın
doğru söylüyosun dikkatli ol canımm üşütme sakınnnn daha fazlahoşbulduk canımcım havalar bi gün sıcak bi gün soğuk şifayı kapatıoz
sorma valla geldi ama gitti şimdi çok şükür kaydirigubbakcemile3
haydaaaaa onamı kalmışoyyyy kayınnam ben görmedne makinaya çamaşrı atmış beyazlar renkliler donlar havlular karma karışık deli oldumdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso
balığım öldü:gitme:
kayınnada kedilere atmış yesin die:gitme:
burcuuu nasıl yani ya yaşayan balığımı vermiş kedilereeee:çok üzgünüm:
burcu yukarıda anlattıgım gibii..balıgın için üzüldüm..ama kaynanana yuh diyorum beeee
yok kı olurmuöle şey bende onu kurtlara verrim valla öle yaparsa
balığım öldü sabah ölü balığı vermiş kdilere
zaten miraç doğdundan beri hastaydı balığım
aman ne biliyim öyle anlamışım birden nevrim döndü işte
ölü olsun yinede bunu yapması gerekmezdi bence duygusuz:gitme:
ilgisizliktenmi oldu acaba miracımı kızkandıı kızzz
dostlar sağolsun :gitme:kaydirigubbakcemile3
he valla yaaa
lmaz:
cerencim haklısın tespitinde canımın yanması bir yana ilgilenememk bi yana gerçi şimdi rahatsızlansan fazla dokunmuyorlar bana bebegi idare ediyorlar mama ile falan ama yarın bir gün düzenimiz naısl olur bilmem...bu arada fena bir alışkanlıgımız oluyor agzında meme iki emeyim sonra agzımda meme ile uyuyayım istiyor öylece kucagımda uyandırıyorum agzından çekiyorum iki emiyor bir daha aynı yönteme devam kucagımdan aldıklarında ise başlıyor aglamaya ...
ablacım gezebilirsen gez oh sefasını sür ...dogum içinde heyecan başlamıştır ..ben atlatıyormuyum bilmem sanırım azaldı agrım ama hala yanma devam...umarım fazla agrın olmaz her bünye aynı olmuyor..dün dikişi aldırmak için gittigimde doktora benimle aynı gün dogum yapmış iki kişi ile karşılaştım kucaklarında bebek gayet iyi görünüyorlardı biri ayakta sallıyor bebegi gözlerim pörtledi valla doktorumun dedigine göre bazı bünyeden bünyeye degişir bazıları çabuk kaynar bazılarıda daha geç zor dönem geçirdiniz geçiriyorsunuz kolay dgl hem agrınız var dikkat etmelisiniz hemde sürekli yatmayıp arada kalkıp yürümeniz gerekir birde bakmak zorunda oldugunuz bir bebeginiz var dedi..
neyse bana müsade ..kendinize ii bakın...öpüldünüz fıstıklar
aladıgım biri yoktur umarım..
heh okudum canımcım
bende öle diimm yuhhkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?