Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ya gülçinim çok korkuyorum normal doğumdan ya bi aksilik olursa diye gerçi sezeryandanda korkuom hayırlısı ne ise o olsun inşallah doktorum şimdilik herşey normal gidiyo dedi tabi son haftalarda kesinleşir dedi hayırlısı olsun inş

kız kaynana dertlileri kaydirigubbakcemile3 benim kaynanamda her gün arıyo beni bebeğin eşyalarını yıkadınmı yıka şimdiden herşey hazır olsun deyip duruyo ben burda griple cebelleşiyom karşıdan yap demek kolay tabe içimden gelip sen yıkasana diom kaydirigubbakcemile3

özge neennnn mesajların saatine bak nen aynı anda yollamışız neennn :):)
ayyy evttt yafrummmm Şeniz kalp kalbeee karşı derleeeerrrrr

oyyyy kayınnam ben görmedne makinaya çamaşrı atmış beyazlar renkliler donlar havlular karma karışık deli oldumdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso
aaaa1 onane kiii yaaa hayret bişeeekötükedihüso

heee gittim emme imam almadı camiiye kaydirigubbakcemile3 töbe töbeee kaydirigubbakcemile3

buyur kankaaaaaaa yerimseniben

kıs nazar değdiricen miracıma damadıma maşallah de yolarım seni hee
kaşısın herkes totosunu -tatlicadiarzu-

canım normal gibisi yookkk adı üstünde normal sen kendini sezeryan diyeşartlandırma lütfenn

sahi kızlar siz ilk nasıl yıkadınız bebek eşyalarını makineye atsam bide daha giydirmeden solar çekerse diye korkuom

evet canım en iisi o tabi ama biraz ürkütücü gelio :) hakkımda hayırlısı neyse o olur inşallah en rahat hangisi olucaksa benim için inşallah öyle olur doğumum

canım yaa demek cesaretin yok e kolay değil zaten ben doğurmadığım sadece sancısını çektiğim halde ölüyorum sandım gerçi bendeki bel fıtığıda sancıyı tetikledi 2 katı fazla çektim sancıları sonunda sancılı şekilde sezeryana girdim. neyse şimdi bunları düşünme sen boşver hangisi hayırlı ise o olsun canım benim.

şişştt aman bırak yavaş yavaş yaparsın gelir ayrı dert gelmez ayrı dert sen kendin iyileşince yaparsın bırak bulaşmasın kaydirigubbakcemile3

ayyy evttt yafrummmm Şeniz kalp kalbeee karşı derleeeerrrrr

kaşısın herkes totosunu -tatlicadiarzu-

evet canoo kalp kalbe karşı derleerrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

kaşıdım neenn kaşıdım :roflol: :roflol: :roflol:

sahi kızlar siz ilk nasıl yıkadınız bebek eşyalarını makineye atsam bide daha giydirmeden solar çekerse diye korkuom

canım sana tavsiyem bebeğinin eşyalarında kendi çamaşırlarına kullandığın deterjanı kullanma hayatım hele hele o hacışakir sabun tozu varya bebek için olan onuda kullanma ben kullandım hiç memnum kalmadım onunla yıkadığım eşyaları sonra tekrar yıkadım başka deterjanla. ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum acaip bir şekildede memnunum en az bir yıl yani ceren yaşına girinceye kadar kullanmayı düşünüyorum. çünkü deterjan sıvı asla çamaşırlarda kalıntı olmuyor akıp gidiyor bütün hepsi suyla birlikte, ayrıca çok güzel hoş bir kokusu var uzun süre çamaşırdan çıkmıyor kokusu, birde eşyalar hiç yıpranmıyor ben kaç defa yıkadım hergün makina çalışıyor ceren için ama hala yepyeni duruyor eşyaları deterjan sayesinde. sana tavsiyem mutlaka onu kullan birde ilk yıkama senin için bu yüzden tozunu attırmak için 30 derecede yıkasan kafii bişicik olmaz. çekmez meraklanma mis gibi olurlar

balığım öldü:gitme:
kayınnada kedilere atmış yesin die:gitme:

ayyy canım yaaaa başın sağolsun kaydirigubbakcemile3 ay biraz garip oldu gülesim geldi dünür kusura bakma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin bu kayananda her bokun içinde heeeeee kötükedihüso

ayyy canım yaaaa başın sağolsun kaydirigubbakcemile3 ay biraz garip oldu gülesim geldi dünür kusura bakma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin bu kayananda her bokun içinde heeeeee kötükedihüso

dostlar sağolsun :gitme:kaydirigubbakcemile3
he valla yaaa
lmaz:

Kýzlar merhaba

hoşgeldin haticeim nasılsın canımmm
hala geçmedimi nurcum ya akannehir
hoşbulduk canımcım havalar bi gün sıcak bi gün soğuk şifayı kapatıoz
sorma valla geldi ama gitti şimdi çok şükür kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyosun dikkatli ol canımm üşütme sakınnnn daha fazla
ne çabuk kızzzz
oyyyy kayınnam ben görmedne makinaya çamaşrı atmış beyazlar renkliler donlar havlular karma karışık deli oldumdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso
haydaaaaa onamı kalmış
balığım öldü:gitme:
kayınnada kedilere atmış yesin die:gitme:

burcuuu nasıl yani ya yaşayan balığımı vermiş kedilereeee :çok üzgünüm:

burcuuu nasıl yani ya yaşayan balığımı vermiş kedilereeee :çok üzgünüm:

yok kı olurmuöle şey bende onu kurtlara verrim valla öle yaparsa
balığım öldü sabah ölü balığı vermiş kdilere
zaten miraç doğdundan beri hastaydı balığım

slm kızlar nasılsınız fazla geçmişe bakamadım okuyayım dedim ama sonra pat diye çıkmak zorunda kalırım diye devam edemedim...ierrorcum tatlım özellikle isim yazıpta kimseye tek tek cvp yazmamıştım ama hani atlamayayım kimseyi kırmayayım diye yoksa bir iki kez girdigimde herkese tşk ettim ama eger üzdüysem kusura bakma inan bilinçli dgl ...kolik fena olmuş ya benimde korkulu rüyam bakalım tutacakmı bizi tetikte bekliyorum..

cerencim haklısın tespitinde canımın yanması bir yana ilgilenememk bi yana gerçi şimdi rahatsızlansan fazla dokunmuyorlar bana bebegi idare ediyorlar mama ile falan ama yarın bir gün düzenimiz naısl olur bilmem...bu arada fena bir alışkanlıgımız oluyor agzında meme iki emeyim sonra agzımda meme ile uyuyayım istiyor öylece kucagımda uyandırıyorum agzından çekiyorum iki emiyor bir daha aynı yönteme devam kucagımdan aldıklarında ise başlıyor aglamaya ...

nurcum geçmiş olsun ahh o migren yokmu felaket bilmem mi bende iki kere tuttu dogumdan sonra dünde kötüydüm yeni yeni geçti...emzirdigim içinde parol dan başka birşey alamıyorum oda fazla etki etmiyor...

ablacım gezebilirsen gez oh sefasını sür ...dogum içinde heyecan başlamıştır ..ben atlatıyormuyum bilmem sanırım azaldı agrım ama hala yanma devam...umarım fazla agrın olmaz her bünye aynı olmuyor..dün dikişi aldırmak için gittigimde doktora benimle aynı gün dogum yapmış iki kişi ile karşılaştım kucaklarında bebek gayet iyi görünüyorlardı biri ayakta sallıyor bebegi gözlerim pörtledi valla doktorumun dedigine göre bazı bünyeden bünyeye degişir bazıları çabuk kaynar bazılarıda daha geç zor dönem geçirdiniz geçiriyorsunuz kolay dgl hem agrınız var dikkat etmelisiniz hemde sürekli yatmayıp arada kalkıp yürümeniz gerekir birde bakmak zorunda oldugunuz bir bebeginiz var dedi..

kumsalım sagol bir tanem ..yakında güzel haberler gelecek emin ol ve inan ama kafaya olumsuz bir şekilde takmaman gerekiyor ..

özgetoş sagolaın cnm işler yogunmuş hala ..özledik kız senii.

burcu jasmin ne haber nasılsınız..burcucum geçmiş olsun aman dikkat et bol c vitamini limon falan iç...

neyse bana müsade ..kendinize ii bakın...öpüldünüz fıstıklar
aladıgım biri yoktur umarım..

yok kı olurmuöle şey bende onu kurtlara verrim valla öle yaparsa
balığım öldü sabah ölü balığı vermiş kdilere
zaten miraç doğdundan beri hastaydı balığım

aman ne biliyim öyle anlamışım birden nevrim döndü işte
ölü olsun yinede bunu yapması gerekmezdi bence duygusuz:gitme:
ilgisizliktenmi oldu acaba miracımı kızkandıı kızzz

aman ne biliyim öyle anlamışım birden nevrim döndü işte
ölü olsun yinede bunu yapması gerekmezdi bence duygusuz:gitme:
ilgisizliktenmi oldu acaba miracımı kızkandıı kızzz

valla bence kıskançlıkdan hastalandı
hiçilgilenmedim çünkü ben normalde oturup konuşurdum hepbalıkla
miraç gelince yem bile vermedim hayvancığa

mavicimm canım bugün daha iyiyisin galibaaa maşallahhhh
aminnn canım inşalalhh yok kuzum artık takmıyorum herşey yaratandan
sabırla bekliyorum (birgün çatlamassam iyisir)kaydirigubbakcemile3

dostlar sağolsun :gitme:kaydirigubbakcemile3
he valla yaaa
lmaz:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımmm öyle oluyor ilk günler kucağından indirme sakın bugünler geri gelmicek yavrum emerken yoruluyor ve anneciğinin kucağında kokusunda uyuyup kalıyor bırak uyusun öylesi daha iyi imiş zaten. memede uyur uyanınca yine memeyi görüp emermiş tam beslenirmiş bebişler hiç söylenme bu yüzden hem emsin yavrum emsinde süt dolsun memişlerin :):):)

bencede kesinlikle bünye meselesi güzelim bende doğumdan sonra ilk kontrolüme cerenle birlikte gitmiştim çünkü evde bırakmam imkansızdı. şükür ben çabuk ayaklandım umarım sizinde öyle olur doktorunda çok doğru söylemiş güzelim bebeğinin sadece sana ihtiyacı var ne anane ne babane sen gibi olmaz o yüzden ne kadar ağrın sancın olsada bebeğini sen al kollarına onun yüzüne bak herşey geçer gider biter inan.

heh okudum canımcım
bende öle diimm yuhhkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…