Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

oyyyyyyy canım beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm... evet İstanbul perisi oldum beeeeennnnn :kedi: senin yoğunluk devam anlaşılan, Allah yardımcın olsun gülüm Şeniz
aaayyy ablam yaaa aminnn inşallahhh :çok üzgünüm: şu 2 günden sonra gene başlar yoğunluk bayrama kadar bayramdan sonra allah kerim yıl sonu yaklaştıkça ben hep bölee artıkk..

öznurcum epeydir giremiyorum bebişin olmuş geçmiş olsun hayatımm Allah bağışlasın.. Rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah..

canım benimmm hadi gözün aydın iyisin demek sevindim
bizde seni çok seviyoruz tatlım kendine dikkat et opuyorumnanaktan
saol canım bneim
çooooooooook güzel
saol bitanem
çoooooooooook güzel buda
aaa ben geldim herkes gitti, ben de gidiyorum
ben burdayım ablam ii olmana sevindim çok az kaldı maşallah

oy kıyamam sana ya kolay gelsin hayatım çok yorma kendini sakın tamammı canım benim bizde seni çok özledik arıyoruz valla yokluğun belli oluyor dikkatli ol çok öpüyorum seni kuşumm allaha emanet arda uğra bee merak ediyozzzzopuyorumnanaktanŞeniz

evet abalacım anca rahat edersin doğumdu gelen gidendi derken sende rahatsız olucan anca eve gidence fırsat bulursun sonrada rahat rahat hasret gideririz hıı anladım ablacım çalışmadanda olmuyor malesef hayırlısı
evet ablacım değiştirdim inşallah bu son ve kalıcı olurrrrrrr:Saruboceq:
inşallahh ablacımmm inşalalh bütün teminnim bu yönde sağollopuyorumnanaktan

bişey değil fatoşcummmm :))
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere çoko öpüyorum hepinizi <3 <3 <3 <3

cancanlar ben gece vardiyasını teslim aldım
arifem iyi olmana sevindim valla cemre büyüdü ama onla bende büyüyom cadım resmen kendine göre yönetiyo bizi uyku düzenine bile alıştıramadım o istyediğinde uyuyoistemezse naparsan yap uyumuyo

gülçin yazdıklarımda çok samimi ve içtendim hepsi doğru olandı amin birtanem hepimiz mutlu ve huzurlu olalım ama ben senin cadalozu öyle tahmin etmiyodum tekk gelinisin ya çok iyidir diyodum vayyy anam vayy yoksam oğlu tek diye gelini kıskananlardanmı yoksam

filiz ablam ohhh sefanı sür tabiki bende sana katılıyom insanın kendi ailesai gibisi yok rahatına baksın paşamız orda ilgi görüyo

mavicim yine 3 yada 4 defadır yazıyom görmüyosun allah analı babalı etsin fakat söylemedende edemicem nura cevap yazmıyo diye darılıyosun aynı şeyi sende bana yapıyosun yani alınıyorum ama ben seni kırıcak ne yaptım yuada sık gelemiyorum diye beni arkadaşlıktan menmi ettin

nur banada cevap yazmıyosun bence azıcık geçmişede baksan iii olur herkes her zaman onli,ne olamıyo fakat sizi sevmeye ve sormaya devam ediyo benim gibi darılıyorum ama gözden uzak gönüldende ırak olanlardanmı ilan ettiniz benii

ama ben ara ara anlattım hala kolik sorunu yaşıyorum ve kızım iyice ilgiye alıştı sizi çok özlüyorum fakat geceleri takip edip yazı yazıyorum

evet iyiyim canım be bu günümüze şükürler olsun allah aratmasınn sizde iyisiniz çok güzel inşallah miniğinin kolik sorunuda biticekk herşey dahada iyi olucak jerorumm
aaaaaa kızlar ne oluyo bakim ne bu alınganlıkk klava:alınganlık yokkk ben eminimkii bunlar bilinçli yapılan şeyler değil
jerorrum bizde seni çokk özledik ama minik bir bebişin var sen gibi diğer arkadaşlarda mecbur o bıcırıklara ayak uydurmak zorundalarkaydirigubbakcemile3
kendine çok dikkar et canım çok öpüyorummm seni ve miniğiniopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız
hepinizin cuması mübarek dularımız kabul olsun inşallahh
sıcacık çayımm çıtır simitte aldımmm hadi buyrun kızlar

günaydin kıslaaarrr hayırlı cumalar..hiç halim yok benim bugun yaaa grip olmak istemiorum ((

günaydin kıslaaarrr hayırlı cumalar..hiç halim yok benim bugun yaaa grip olmak istemiorum ((

günaydın canımm sanada hayırlı cumalar ay canım ya bu kadar çalışmaya normaldir
canım çok iyi beslen vitamin falan al hastalanmassın inşallahhhh

herkese günaydınn
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkür ederim
nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim başım hala çatlıyor ve ne yapsam geçmedi gecede uyuyamadım ilayda uyanıktı sağolsun eşim gelince uyandırdı tabi onunda canına minnet sabaha kadar uyuyamadı sonra
ierrorcum haklısın ama geçmişe dönemiyorum çoğu zaman
bide bu hafta hastalıkla geçti
nasılsın canım cemremizin resmini koyda bakalım canım
ablamda gelip gitmiş canım benim dikkat et kendine
özgem o kadar yoğunluğa yine iyi dayandın gülüm
arifem sanada afiyet olsun canım bende ekmek sipariş ettim onu bekliyorum
gülçinim nassın canım benim
jasmin nasıl gidiyor canım

günaydın nur nasıl gitsin gribim ve hala tam anlamıyla geçmedi bi haftadır sende rahatsızsın sanırım çok geçmiş olsun

işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt

bişi değil bal böcüğümm inşallahh canımm inşalalh dediğin gibi olur bitanem
ya özge bi göründü bi kayboldu yine neoluyo bu kıza yaa anlamadımm benn

inşallah hayatım olucaksın ben buna yürekten inanıyorum parmakla gösterileceksin sen yerimseniben

heee ya sorma benim kanka bu aralar fazlaca yoğun özletiyo valla kendisini :çok üzgünüm:

ablaaammm sen geldin fakat ben sana yetişemedim yaa son anda işler çıkınca seninle sohbet edemedim neyse güzel haberlerini okudum ya mutlu oldum valla. ay ablam ne güzel bak herşey yolunda allahım nasip ederse inşallah hayırlısı ile haftaya bu gün oğluşun kollarına olucak ayyy inanmıyorum yaa daha dün acaba bir dahaki hamileliğim sağlıklı olacakmı yoksa aynı şeyimi yaşıcaz ay acaba amniyosentez nasıl çıkıcak derken o sıkıntılı dönem geçtide doğuma bile geldik allahım sen ne büyüksün ya rabbim yaaa zaman ne kadar hızlı ilerliyor böyle

sen dediğim gibi ablam fazlaca hareket etme şunun şurasında ne kaldı doğuma doğurduktan sonra zaten bol bol hareket ediceksin kaydirigubbakcemile3

geldim canım geldim :)

sen geldin ama beni yakalayamadın abla kaydirigubbakcemile3

gülçinimmmm alıntı yaptım gelmedi buraya niye anlamadımmm bi dahada geri dönmedim beebeeemmmm çookk öpüorum seniiiii Şeniz

ooyyy kuzummm nasıl özledim seni bilemezsin gözmüde burnumda her bir yerimde tütüyorsun kuşum yaaaa kaydirigubbakcemile3

aaa ben geldim herkes gitti, ben de gidiyorum

ama ama ablacım herkes çok yoğun bu sıra :çok üzgünüm:

canımmm hoşgeldin birtanem nasılsın gece kuşum benim nöbeti iyice ele aldın bakıyorumda olsun saatler sonrada olsa yazını burdan okumak gerçekten çok güzel seviniyorum.

eee bıdıklar böyle annesi ne yapıcaksın hayatımız tamamen onların istediği doğrultuda değişiyor mecbur kaydirigubbakcemile3

canım benim ne kadar içten ne kadar samimi bir insan olduğunu çok iyi biliyorum tatlım bende seni çok seviyorum inan opuyorumnanaktan
kısss benim kaynana varya kızım derdi bana gelinim demezdi herkese öyle bahsederdi üstüme acaip titrerdi ama ceren doğdu kadın kişilik değiştirdi resmen amaaaaannnnn çokta fifi :dilcikar: ne yaparsa yapsın kimin umurunda sanki :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
kıskandığı oğluda paylaşamadığı torunuda benim yanımda benim koynumda o hasetinden çatlasın bunalr kimin umurundaaaa :teytey: :teytey: :teytey:

canımmm kimse kimseye trip yapmıyor alınganlıklara açıklamalara gerek yok sen gönlünü ferah tut güzelim çoğumuz anne olduk ve o bıdıklarla uğraşıyoruz bu yüzden bazen pat diya sohbete dalıyoruz bazende incik cincik ne varsa okuyup cevaplıyoruz ama biz bir aileyiz lütfen kimse kimseye kırılmasın darılmasın alınmasın hele hele siz anneler lütfen.....

günaydın kızlar nasılsınız
hepinizin cuması mübarek dularımız kabul olsun inşallahh
sıcacık çayımm çıtır simitte aldımmm hadi buyrun kızlar

günaydın canoooommmmm
seninde cuman mübarek duaların kabul olsun kaydirigubbakcemile5

canımmmmmmmmmmm günaydın sevgi kelebeğim opuyorumnanaktan
aman diyim aman dikkat et kendine hastalığın tamamen pençesine düşmeden elinden gelen hatta gelmeyen ne varsa yap uygula kendine yavrukuşum yerimseniben

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

günaydın yasemin nasılsın canımcım

gözümün nuruuuu günaydın balım halamı kötüsün yaa oy kıyamam sana ben yaa hazır ahmette dönmüş bir doktora git istersen güzelim yaa nasıl geçicek bu böyle :çok üzgünüm:

gözümün nuruuuu günaydın balım halamı kötüsün yaa oy kıyamam sana ben yaa hazır ahmette dönmüş bir doktora git istersen güzelim yaa nasıl geçicek bu böyle :çok üzgünüm:

canım eşim geldi sabah başka bi fabrikaya gitti
napacam bilmiyorum mafoldumbenmafoldumben

günaydın canımm sanada hayırlı cumalar ay canım ya bu kadar çalışmaya normaldir
canım çok iyi beslen vitamin falan al hastalanmassın inşallahhhh
canım yaaa kaşe basmaya mecelim yook inan kiii :çok üzgünüm:

canoommm günaydinnn Şeniz

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
günaydin gülümm hoşgeldinnn

nurummm acillik olmuşun sen bi iğne vurulsaydın keşkeee:teselli:

eeveettt yoğun hep yoğunnn mafoldumben

tüterim beeennnn heryerdeeekaydirigubbakcemile3

canımm ağrıyo her bi yanım dökülüü böle gözlerimin feri yokk yorgunumm :1no2:

özgeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel buraya hadi nnüüttfeeennnn
canımmmmmmmmmm okuyorum yazamıorummmmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…