Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ben azcık yatayım kızlarr sonra görüşürüz
tamam canım görüşürzzzz yat dinlen
valla bence kıskançlıkdan hastalandı
hiçilgilenmedim çünkü ben normalde oturup konuşurdum hepbalıkla
miraç gelince yem bile vermedim hayvancığa

ayy yazıkkk kızzz neyse olan olmuşş
arada bir gözükseydin bariii
akvaryumdamı yoksa fanustamıydı

ben azcık yatayım kızlarr sonra görüşürüz

hadi sana iyi uykular yavrucum

valla bence kıskançlıkdan hastalandı
hiçilgilenmedim çünkü ben normalde oturup konuşurdum hepbalıkla
miraç gelince yem bile vermedim hayvancığa

katilsin sen katillll
balık katiliiiiiiiiiiiiiiiiiiii kötükedihüso

merhaba kızlarrrr
nasılsınız
gülçinim bi sen var gözüküyon tatlım
nasılsın güzelim
be perişen zeynep perişan haldeyiz
sanırım2.dişi çıkıyır anamı ağlattı 2 gündür
imdi az uydu bi bakemn dedim
sabahtan beri açık pc güya

sağol canım yaa hemen ondan alayım bari çok iyi oldu söylediğin

CANIMMM
hoşgeldin tatlımmm nasılsın
burdaydımda gülüm malum cuma ödeme günü haftanın son iş günü her an birşey çıkabilir ve ben uçabilirim o yüzden özellikle cuma günleri mazur görün artıkın beni cancanım
ayyy demek ikinci diş çıkıyor ayyy allah yardımcınız olsun canım yaa çokmu huysuz zeynep? uyumuyormu yavrum ayyy huyu suyu değişti dimi kuzumuzun ayy bakalım biz neler yaşıcaz dişler çıkarken delikafadulden
kız daha erken değilmi dişlerin çıkması için yaa doktora gösterdinmi canımcım

sende burda değilsin sanırım
kolay gelsin cnm

dedim yaa yavrummm cumaa :çok üzgünüm:

sağol canım yaa hemen ondan alayım bari çok iyi oldu söylediğin

evet canım kesinlikle eğer imkanın varsa temin et
biraz pahalı bir deterjan 15 lira fakat gerçekten çok iyi kesinlikle tecrübemle sabit. a.s

yaaa filiz ablaa bak dünde böyle yaptın tam benim mesai saatimin bitmesine yakın geldin ama geçmişe takıldın kaldın bana yetişemedin sonrada ben geldim siz gittiniz diye trip attın hadi ama gel buraya lütfen ne olur bak ben gidicem ama yaaaaaaaaaaaaaa

eşime telefon ettim gelirken alıcak marketten :)

eşime telefon ettim gelirken alıcak marketten :)

vışşşşşşşşşşş bu ne hızzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım biraz daha iyiym zonklaması geçti ama ağrısı hala devam ediyor

ooyyyy canımcım yaaa bi hastaneye gidip iğne felanmı vurulsan acaba güzelim yaaa ne olucak böyle ilayda da var olmazki nereye kadar sabredicen durucan böyle balım ya

canım eşim gelsinde olmazsa akşam acile gidecem resmen ben benden geçtim

cancanlar ben yavaş yavaş toplanıyor ve kaçıyorum malum mesaim bitmek üzere hatta ve hatta haftada bitmek üzere :):):):)
hepiciğiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri çok sevooorrr vede öpooooooooooorrrrrrruuuummmmm
ciddeeeenn baaakkkk :):):)
haydin ben kaçooorummm kendinize iyi bakın anacımmmm fırsat bulursam haftasonu gelirim ama büyük ihtimalle geşlemicem kızımla oynaşçammmm
hepinize iyi akşamlar vede iyi tattiller güzzellerrr byeeeeeee

evet ablacım değiştirdim inşallah bu son ve kalıcı olurrrrrrr:Saruboceq:
inşallahh ablacımmm inşalalh bütün teminnim bu yönde sağollopuyorumnanaktan
öyle olacak hiç şüphen olmasın tatlım :)
filiz ablam ohhh sefanı sür tabiki bende sana katılıyom insanın kendi ailesai gibisi yok rahatına baksın paşamız orda ilgi görüyo
hem de ne ilgi, hiç sorma, vay beeee oldum gelince :) bu yüzden şimdi daha da kızgınım eşimin ailesine :) ama bir gelsen kaynanam ben lafımı söyleyeceğim, hayatta içimde tutamam...
inşallah birtanem haftaya bugün bu saatlerde oğluşum kucağımda olacak... neler neler yaşadık değil mi? şimdi sanki hiç yaşanmamış gibi o günler, çok şükür Rabbime... Allah isteyen herkese versin inşallah... her türlü sıkıntısına değiyor... canımı yakıyor ama kıpırtısını hissedince acı macı duymuyorum :)

valla bugün çok hareketli geçti çünkü alışverişleri tamamladık... senin bana gönderdiğin liste tamam :) arabasını da Kraft aldım, çok pratik ve rahat, seninkine benziyor

yakalayamadım

doğru herkesin işi gücü var :)
canım benim yaa ben sezeryan oldum ve göbek gitmedi hala dahada var 5 aylık gibim ama normal doğumda çoğu kişide gidiyor göbek senin doğum şeklin bellimi ona göre hareket et.
sen doğumdan sonra korse kullandın mı?
slm kızlar geçmişiokuyamadım
günaydın hepinizee
benim kabus geri döndü kayınna geldi gripim diyee (((((((((((((
ammmaaaaann diyeyim, Allah yardımcın olsun
oyyyy kayınnam ben görmedne makinaya çamaşrı atmış beyazlar renkliler donlar havlular karma karışık deli oldumdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso
hadeeeeeeeeeeee, iyilik mi yaptı şimdi? bu kadın hiç çamaşır yıkamıyor mu be?
boşver arasın, aramaması dah çok koyuyor insana ama bırak işine karıştırma pek, he de geç canım
balığım öldü:gitme:
kayınnada kedilere atmış yesin die:gitme:
ohaaaaaaaaaaaa
valla elimden geleni yapıyorum tatlım... doğru diyorsun bünyeden bünyeye fark eder, bakalım bana ne olacak? dr çok doğru söylemiş
oyyyyy kıyamam miniğime
filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi gel buraya lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
yok yok trip değil şakaydı o :) gitmem gerekiyordu zaten :)

hoşbulduk canım biraz daha iyiym zonklaması geçti ama ağrısı hala devam ediyor
geçmiş olsun tatlım hay allah ya, insan çaresiz kalıyor böyle durumlarda
canım eşim gelsinde olmazsa akşam acile gidecem resmen ben benden geçtim
git hayatım, kaçta geliyor eşin?
canııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm çok öpüyorum seni... hafta sonu ben de giremem sanırım ama fırsat bulursam bir bakarım :) iyi tatiller hayatım :)

hoşgeldin beyazcım iyiyiz sen nasılsın
gözün aydın 2. dişte geliyormuş artık sıralarsınız incilerii
ben geldim şekerler
hoşgeldin nasılsın nurcummmm daha iyisin inşallah

ablacım nasılsın çok özledim seni
eşimin kaçta geleceği belli değil zaten salıdan beri yoktu bugünde başka yere gitti mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…