ayy canım benim
hoşgelmiş rüzgar bebek rabbim sağlık sıhhat versin
annesi ve babasına bağışlasın inş
akşam inş yanlarına gidecem rüzgarımın resimlerini eklerim
nurcum senin de normal doğumdu dimi?senin nasıldı sancılar?
burcucum ya senin sancıların nasıldı ya benim hep belimden vuruyo ve felaket bişey sanki belden aşağısı vücudumdan ayrılacak gibi oluyo adet sancısı gibi bacaklarım uyuşuyodoğum sancıcı nasıl oluyo?
canlarım benim hepiniz merak etmişsiniz çok üzgünüm ancak gelebildim haber vermeye.
ben pek iyi değilim kızlar malesef ateş bir türlü düşmüyor çok dengesiz ne yapacağımızı şaşırdık. malesef % 99 ihtimalle H1N1 virüsü var vücudumda içimizi rahatlatan tek şey akciğer filmi temiz çıktı ciğerlerimde ve bronşlarımda bir şey yok çok şükür ve umarımda olmaz. cumartesi gününe kadar sürekli kontrol altınd olucam düzenli ilaç kullanıp sıvı tüketimi ve c vitamini takviyesi, yapıcam. Cumartesi günü kontrole gittiğimizde tekrar ciğer filmi çekilicek eğer film tekrar temiz çıkarsa inşallah öyle çıkar hastalığın artık sonuna gelmiş olucam. yok eğer bir aksilik varsainşallah olmaz tabii direk hastaneye yatırıp göz altına alıcaklar. salı gününden beri kızımı yavrumu göremiyorum o kadar kötğ bir duumki anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. cerene bişi olmasın bulaşmasın diye anneme gönderdim aklım hep onda. Umarım bu hastalığı bir an önce yener ve sağlığıma kavuşurum dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar cerenime tekrar kavuşmak onu kucaklamak koklamak istiyorum umarım bunu yapabilirim. çok karışığım ve sadece yaradana dua ediyorum şifasını benden ve tüm hastalardan esirgemesin diye.
böyle işte sizinde içinizi kararttım umarım bir dahaki sefere daha güzel haberlerle glebilirim.
fazla duramıyorum her yerim ağrıyor çünkü.
bu arada filiz ablacım dualarım seninle inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz ve bayram yapıcaz oğlumuza kavşacazksın sende sağlıkla inşallah.
bana müsaade kızlar umarım tekar gelip yazmaya mecalim olur.
gülçincim çok üzüldüm hasta olmana ama sakın moralini bozma kronik rahatsızlıkları olmayanlar normal grip gibi atlatıp geçiriyorlar zaten sen sakın yatakytan kalkma bol bol dinlen beslenmene ilaçlarına çok dikkat et bişeycik olmaz bi kaç güne ayaklanırsıncanlarım benim hepiniz merak etmişsiniz çok üzgünüm ancak gelebildim haber vermeye.
ben pek iyi değilim kızlar malesef ateş bir türlü düşmüyor çok dengesiz ne yapacağımızı şaşırdık. malesef % 99 ihtimalle H1N1 virüsü var vücudumda içimizi rahatlatan tek şey akciğer filmi temiz çıktı ciğerlerimde ve bronşlarımda bir şey yok çok şükür ve umarımda olmaz. cumartesi gününe kadar sürekli kontrol altınd olucam düzenli ilaç kullanıp sıvı tüketimi ve c vitamini takviyesi, yapıcam. Cumartesi günü kontrole gittiğimizde tekrar ciğer filmi çekilicek eğer film tekrar temiz çıkarsa inşallah öyle çıkar hastalığın artık sonuna gelmiş olucam. yok eğer bir aksilik varsainşallah olmaz tabii direk hastaneye yatırıp göz altına alıcaklar. salı gününden beri kızımı yavrumu göremiyorum o kadar kötğ bir duumki anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. cerene bişi olmasın bulaşmasın diye anneme gönderdim aklım hep onda. Umarım bu hastalığı bir an önce yener ve sağlığıma kavuşurum dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar cerenime tekrar kavuşmak onu kucaklamak koklamak istiyorum umarım bunu yapabilirim. çok karışığım ve sadece yaradana dua ediyorum şifasını benden ve tüm hastalardan esirgemesin diye.
böyle işte sizinde içinizi kararttım umarım bir dahaki sefere daha güzel haberlerle glebilirim.
fazla duramıyorum her yerim ağrıyor çünkü.
bu arada filiz ablacım dualarım seninle inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz ve bayram yapıcaz oğlumuza kavşacazksın sende sağlıkla inşallah.
bana müsaade kızlar umarım tekar gelip yazmaya mecalim olur.
yyy çok sevindim kucağına lamış emzirmiştir bile ablam koklamıştır mis gibi rüzgaraınıgünaydın kızlar.
FİLİZ ABLA DOĞUM YAPMIŞ.ŞİMDİ EŞİYLE GÖRÜŞTÜM.İKİSİDE ÇOK İYİLERMİŞ.FİLİZ ABLA HENÜZ UYANMAMIŞ...ALLAHIM RÜZGAR BEBEĞİ AİLESİNE BAĞIŞLASIN.
HOŞGELDİN RÜZGAR BEBEK.
kızlar gülçinimle görüştüm
allaha şükür ateşi düşmüş bugün daha iyiymiş
iyiyim canım sen nasılsın vallahi benim evde duruyor öle iş falan hak getire bu çocukla bari kalkıp yemek yapayım biraz uyur heralde :)))entelliye, ierror+, mavi deniz
merhaba kızlar sizler naıslsınız?
bi bakıp çıkayım dedim zeynebi şimdi uyuttum çok işim var evi hala toplamadım yemek yok
uyumuyor benimkide gündüz hiç
hemen işleri halledeyim yapabilfiğim kadarü
kendinize iyi bakın,
bebişlerini,zede
çk sağol canımarkadaşlar gülçinin rahatsızlığına üzülürken filizden msj geldi çok sevindim sağlıkla kurtulmuşlar
rabbim ülçine acil şifalar
rüzgara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
sizler nasılsınız umarım bir yaramazlık yoktur geçmişi okuyamıyorum fazla zamanım yok
nurcum migrenin tutmuş annemden bilirim çok zor geçmiş olsun canım
entelliye, ierror+, mavi deniz
merhaba kızlar sizler naıslsınız?
bi bakıp çıkayım dedim zeynebi şimdi uyuttum çok işim var evi hala toplamadım yemek yok
uyumuyor benimkide gündüz hiç
hemen işleri halledeyim yapabilfiğim kadarü
kendinize iyi bakın,
bebişlerini,zede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?