Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

filiz ablaaaa bu muhteşem bir bebek Maşallah Allah anzarlardna saklasın sağlıklı uzun ömürler versin

filiz ablacım bebişin çok tatlı maşallah kaç kilo doğdu acaba?allah uzun ömüeler versin inş.tekrar.darısı başıma sıra bende:)

GÜLÇıNNN!seni merak ediyorum nasıl oldun ?haber alan varsa bize de söylesin..................

gcan jasmin kayra neşe svlmstr fatoş özsev karpuz mavideniz hepinizi çok öptüm allaha emanet olun
canım bizdwe bizde seni öpüyoruz tatkım resimleriniz çok hoş rabbim mutluluğunuzu bozmasın
kızlar filiz ablamı gidip gördüm akşam oğluşumuz çok tatlı resimlerini ekliyorum

oy kuzum maşallah suphan allah allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün çok şeker aya yerim enonu
iyim canım çok saol allaha şükür şuanlık sorun yok

filiz ablacım yeni gördüm burdasın gözün aydın ablacım allahım bağışlasın kuucuğunu nazarlardan saklasın.allah analı babalı büyüüytsün. seni ve rüzgarımı kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmm

kızlar merhaba :) hepinizin yorumlarını tek tek okudum ama tek tek cevaplamaya kalkarsam uzun sürer ve Rüzgar bey bitirmeme hayatta izin vermez :) iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum, doğuma girerken herkese ama herkese dua ettim, rabbim kabul eder inşallah :) doğum hikayemi bir ara yazacağım kızlar ama bol bir zamana ihtiyacım var bunun için :) sadece rahat geçirdiğimi söyleyeyim size, detayını yazarım... dualarınız için teşekkürler bu arada :) Gülçincim seninle telefonda konuşmuştuk hayatım, iyi olmana sevindim, Nurcum resimleri eklediğin için teşekkürler :) özsev yorumuna çok güldüm ve bayıldım, teşekkürler canım :) kızlar kaçmam gerekiyor beyimiz mızıldanmaya başladı, kendinize iyi bakın :) tekrar gelmeye çalışacağım...

özsev hayatım bişey sorucam benim kız 5.aya girdi hala uyku düzeni yok senin bebiş daha büyük tecrübelisin acaba uzun uyumaya ne zaman başlıyo bebekler ben sabah 6 lara kadar çingene beşiği yaptım onda sallamak zorunda kalıyorumda ondan sordum

günaydın kızlarrr
nasılsınız
filiz ablam rüzgar çok tatlı maşallahh
kız lar glçinden haber var mı
çok merak ettim
hafta sonu misafirim vardı arayamadım

selamlar erkenden kalktım çünkü çok kötü bi rüya gördüm ve etkisinden kurtulamıyorum bebeğimle ilgili anlatmaya dilim varmıyo mafoldumben

GÜLÇİNNN orda mısın iyileştin mi?

canlarım hepinize günaydınnnnnn umarım güzel sorunsuz hastalıksız bir hafta olur hepimiz için. Zaten haftanın sonuda bayram ya umarım bayram yaparız....
bu arada canlarım beni merak etmişsiniz üzgünüm giripte yazamadım kızlar cumartesi günü hastaneye gittim tekrar ciğer filmi çekildi ve malum temiz çıktı çok şükür. fakat annem rahatsızlandı şimdi o grip ve ceren evde ben bakmak zorunda kaldım. bu yüzden gelip size yazamadım kızlar. Hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız ve destekleriniz için. Şimdi cerenimin gözünün içine bakıyorum hasta olmasın diye. Umarım bir an önce bu günleri atlatırız biter geçer gider.
Sizlerde kendinize çok çok dikkat edin kızlar hasta olmayın sakın hele hele bebişler sakın olmasın. Mümkünse evden çıkmayın canlarım.

selamlar erkenden kalktım çünkü çok kötü bi rüya gördüm ve etkisinden kurtulamıyorum bebeğimle ilgili anlatmaya dilim varmıyo mafoldumben

GÜLÇİNNN orda mısın iyileştin mi?

günaydın hilalcim nasılsın
hayır olsun hayatım rüyan kötüye yorma hayra yor karamsar düşünme sakın hamilelikte görülen rüyalar hep bizim psikolojimizden kaynaklanıyor aklına kötü bişi getirme sakın emi tatlım

canımmm çok sevindim geçmiş olsun.allah cerenini korusun inş.kesin domuz gribi mi geçirdin sen şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…