Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

filiz ablacım bebişini gördümm kırk bin kere maşallah çook şeker yaaaaaa ne güzel kavuştunnn darısı başımıza

filiz ablacım bende görüdm bebişini maşallah ya
41 kere maşalahh çok güzel bi oğlan
Allah nazarlardan saklasın size bağışlasın ablammmmmmmm

filiz abalacim kurtulmussun allah annali babali büyütsun cok sevindim HOSGELDIN GÜZGAR BEBEK

filiz ablam gündüz yayınlamamışlar diye şimdi baktım rüzgarımın resmine çok yakışıklı maşallah tosuncuk allahım seni ve eşini bir ömür ayırmasın rüzgar paşamızdan sanada geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum çok tatlı oluşun telefonuma attığın mesaj için saol paşamızın doğduğunu benide unutmadan bildirmen çok duygulandırdı gözlerim doldu hatta heyecandan sana iki defa yanlışlıkla yarım mesaj yolladım mesajında dediğin gibi rüzgar paşa çok yakışıklı güzelliği sana çekmiş maşallah eşinde yakışıklı allah sana bağışlasın fakat şimdilik rüzgarı sana benzettim ablam seni çok öpüyorum rüzgarımıda benim yerime kokla

beyazım deryam ben iyiyim napalım valla bu yaramazla uğraşıyom kolik felan derken benim cemrem kucak ve meme arsızı oldu gece sabaha kadar uyutmuyo gündüzde hep sallada uyuyım diyo kolik yüzünden sallamayada alıştı valla ne yemek ne iş yaptırıyo olduğunca yapıyorum ama yarım yamalak tabi temizlikte tam yapamayınca bende bunalım stres yarattı valla sen nasılsın hayatım bebişin nasıl dişlerinden başka çıkan oldumu en son bildiğim kadarı ile 2 adet çıkmıştı senin okul nasıl gidiyo

gülçinim hayatım nur güzel haberlerini iletince çok sevindim ama topiğe ilk yazdığın yazı beni allak bullak etti oturdum ağladın inan kızım senin duygusallığına karamsarlığına değil şen şakrak hallerine alışığız olmuyor böyle iki gözüm senin kalbin çok iyi ve merhametli herşeyin üstesinden getiricek rabbim seni inan buna bak zatende iyiymişsin çok öpüyorum seni

nur hayatım sen nasılsın demicem okudum hala migrenin devam ediyomuş çok geçmiş olsun bende de sinüzit var baş ve yüzün ağrısını iyi bilirim insan dikkatini hiçbişeye veremiyo adete dünyayla iletişimin kopuyo bide ilaydamızın bakımı var senin işin daha zor keşke annen yada birisi gelse yanına yardımcı olurdu sana seni çok öpüyorum

arife hayatım sen nasılsın seninle oneline sohbet etmeyide çok özledim tatlım hala yoğun herthade işlerin pek sık uğramıyosun yada ben mi gözden kaçırıyorum seni çok öpüyorum allaha emanet ol

burcu hayatım kolay gelsin sana miraç paşayla bide poposunda çatlak varmış çok geçmiş olsun hayatım gönlünü ferah tut bu kolik olayını hepimiz yaşadık geçicek ama işte belli bir süreç var hepimiz geçiriyoruz inan senin paşamız ağladığındaki çaresizliğini çok iyi anlıyorum bebişine yardım edememek insanı öldürüyo kaçkere acile gitmiştim çığlıklarında ama inan yaşandı ve geçti seninde kısa zamanda öyle olucaktır inşallah senide çok öptüm

gcan jasmin kayra neşe svlmstr fatoş özsev karpuz mavideniz hepinizi çok öptüm allaha emanet olun

kızlar albüme resim koymayı başardım öğrenme azmiyle bakarsınız belkim öptüm hayatımın önemli ve özel kesitini paylaştım canlarım

kızlar filiz ablamı gidip gördüm akşam oğluşumuz çok tatlı resimlerini ekliyorum

slm canım yeni okuyabıldım geçmişi dikkat ediyoruz canım son dr knt bıle goturmedım ınan dışarı bıle çıkarmıyorum ortalık kotu.bayramdada memlekete gıtmeyecegız sırf bu yuzden neyapalım katlanacagız artık melegım için.sende dıkkat et canım umarım hersey yolundadır.

kızlar filiz ablamı gidip gördüm akşam oğluşumuz çok tatlı resimlerini ekliyorum

maşallah bende şifanın sıtesınde gordum ilk resmını çok tatlı allahım nazarlardan saklasın...birde dıkat ettıysenın ordakı dogan bebeklerın içinde en komık ve hayata 1-0onde başlamıs bır bebek elinin hareketını gordunuzmu.butun bebekler yapar bılıyorum ama oruzgar hem gulumsemelı ıfadesı hemde o hareketıyle ulan hayat ben geldım senmı yamansın benmı der gıbı poz vermıs.maşallah ya allah nazarlardan saklasın...

fatoş0808canım naılsın tansiyon ne alemde umarım herşey yolundadırkumsal sen nasılsın canım umarım gelişmeler olumlu yöndedır senin için dua edıyorum canım umarım hayırlısyla güzel haberler verırsın bıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…