dünürüm doru diyosun zaten damadın beni emmeyi bıraktı yarama bastın( çok erken bıraktı
savaş verioz tekrar alıştırmak için ama çok zor
inşallah ceren iyi olur ben her ihtimale karşı miraca fitil yaptım bi kaç defa
sağol canım yorumun için inş.ya o günleri görmek istiyorum artık hayırlısıyla allah kimseye evlat acısı vermesin :Saruboceq:
evet dünüürrrr :dance: :dance: :dance:
canım benniimmmm evet pozitif düşünüyorum pozitif enerji saçıyorumm kızıma bişicik olmıcak allahın izini ile oda annesi gibi güçlü bir kız maşallahhh zemuszemus
canımm eşinin bağışıklığı güçlüdür daha soğukalgınlığının başında iken kendisine dikkat etmiştir ilaç c vitamini bol sıvı vs. tüketmiştir ve vücudu virüse karşı direnç gösterdiği için daha vücuda giremeden gitmiştir. bak mesela benim eşim salı gününden beri benimle uğraşıyor sürekli yanımda benle yatıyor ama şükür ona bulaşmadı hasta olmadı bağışıklığı güçlü imiş tabii c vitamini aldı bu arada sürekli anladın yerimseniben
dünürüm doru diyosun zaten damadın beni emmeyi bıraktı yarama bastın( çok erken bıraktı
savaş verioz tekrar alıştırmak için ama çok zor
inşallah ceren iyi olur ben her ihtimale karşı miraca fitil yaptım bi kaç defa
canım beniiimmmm gel sen birde bana sor onuuu
hasta iken hep dua ettim allahıma cerene bişi olmasın diye malum uyuz kaynana yüzünden yavrum iki ay anne sütü alabildi ve 2 aylık anne sütü bağışıklığı için yetmez diye kendi kendimi yedim bitirdim bu çocuğa bişi olsa allah korusun anne sütü alamadığı için kaynanayı gebertirim ceza bile vermezler heralde. allahım korusun yarabbim yaa
iyi yapmışsın canımcım bende cumartesi biraz yüksek geldi ateşi cerenin hemen şurup verdim geçti çok şükür. umarm bu tür şeylere gerek kalmaz bebeklerimiz hasta olmaz.
göreceksin sende canım o günleri inşallah sen içini ferah tut.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn evlat acısını rabbim düşmanıma bile vermesin :Saruboceq:
canım iyiyim çok şükür sen nasılsın evet bu arlar yoğun geçiriyorumm ama biticek inşallaharife hayatım sen nasılsın seninle oneline sohbet etmeyide çok özledim tatlım hala yoğun herthade işlerin pek sık uğramıyosun yada ben mi gözden kaçırıyorum seni çok öpüyorum allaha emanet ol
jerorcum maşallah kuzucuğun çok tatlı allah nazarlardan saklasın size bağışlasınn sende çok tatlı bir anne olmuşsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın canımmkızlar albüme resim koymayı başardım öğrenme azmiyle bakarsınız belkim öptüm hayatımın önemli ve özel kesitini paylaştım canlarım
sağol özsevcim iyiyim çok şükür sen nasılsın minik kızın nasılll sağoll canım allah razı olsun şuan adet olmayı bekliyorum canımmm sonrada yapılacakları konuşucaz inşallahhfatoş0808canım naılsın tansiyon ne alemde umarım herşey yolundadırkumsal sen nasılsın canım umarım gelişmeler olumlu yöndedır senin için dua edıyorum canım umarım hayırlısyla güzel haberler verırsın bıze.
ablammmm takrar tebrik ederimmmmm oğluşun çok tatlı rabbim size bağışlasınnnkızlar merhaba :) hepinizin yorumlarını tek tek okudum ama tek tek cevaplamaya kalkarsam uzun sürer ve Rüzgar bey bitirmeme hayatta izin vermez :) iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum, doğuma girerken herkese ama herkese dua ettim, rabbim kabul eder inşallah :) doğum hikayemi bir ara yazacağım kızlar ama bol bir zamana ihtiyacım var bunun için :) sadece rahat geçirdiğimi söyleyeyim size, detayını yazarım... dualarınız için teşekkürler bu arada :) Gülçincim seninle telefonda konuşmuştuk hayatım, iyi olmana sevindim, Nurcum resimleri eklediğin için teşekkürler :) özsev yorumuna çok güldüm ve bayıldım, teşekkürler canım :) kızlar kaçmam gerekiyor beyimiz mızıldanmaya başladı, kendinize iyi bakın :) tekrar gelmeye çalışacağım...
günaydın canımm nasılsın bugünnn ceren nasıll herşey yolundadır umarımm
günaydın canım nasılsın sıra sende hilalcim az kaldı miniğine kavuşmanaselamlar erkenden kalktım çünkü çok kötü bi rüya gördüm ve etkisinden kurtulamıyorum bebeğimle ilgili anlatmaya dilim varmıyo mafoldumben
GÜLÇİNNN orda mısın iyileştin mi?
günaydın canım benimmm aminn inşallah canımmm çok ama çok geçmiş olsun gülçincimm rabbim inşallah bidaha yaşatmasın annenede geçmiş olsun canımmcanlarım hepinize günaydınnnnnn umarım güzel sorunsuz hastalıksız bir hafta olur hepimiz için. Zaten haftanın sonuda bayram ya umarım bayram yaparız....
bu arada canlarım beni merak etmişsiniz üzgünüm giripte yazamadım kızlar cumartesi günü hastaneye gittim tekrar ciğer filmi çekildi ve malum temiz çıktı çok şükür. fakat annem rahatsızlandı şimdi o grip ve ceren evde ben bakmak zorunda kaldım. bu yüzden gelip size yazamadım kızlar. Hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız ve destekleriniz için. Şimdi cerenimin gözünün içine bakıyorum hasta olmasın diye. Umarım bir an önce bu günleri atlatırız biter geçer gider.
Sizlerde kendinize çok çok dikkat edin kızlar hasta olmayın sakın hele hele bebişler sakın olmasın. Mümkünse evden çıkmayın canlarım.
günaydın burcummm sizdemi yaaa çok geçmi,ş olsun kuzumgünaydın kızlarr
dünürüm geçmiş olsun
bizde gripiz eşim grip oldu şimdibu illet geldimi gitmiyor valla
evden çıkamdım halde böyleyim ama eşimden bulaşıo sanırım
arifem nassın canımcım
valla bilsem keşke zaten zor alıştırmıştım mafoldumbenvay yaramaz niye bıraktı şimdi bu bıdık mis gibi memeyi şimdi?
aman dünür elini kana bulama sakıncanım beniiimmmm gel sen birde bana sor onuuu
hasta iken hep dua ettim allahıma cerene bişi olmasın diye malum uyuz kaynana yüzünden yavrum iki ay anne sütü alabildi ve 2 aylık anne sütü bağışıklığı için yetmez diye kendi kendimi yedim bitirdim bu çocuğa bişi olsa allah korusun anne sütü alamadığı için kaynanayı gebertirim ceza bile vermezler heralde. allahım korusun yarabbim yaa
iyi yapmışsın canımcım bende cumartesi biraz yüksek geldi ateşi cerenin hemen şurup verdim geçti çok şükür. umarm bu tür şeylere gerek kalmaz bebeklerimiz hasta olmaz.
göreceksin sende canım o günleri inşallah sen içini ferah tut.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn evlat acısını rabbim düşmanıma bile vermesin :Saruboceq:
tamamcanım afiyet olsunn görüşmek üzerekumsalım sağol canım opuyorumnanaktan.ben çıkıyorum kızlar kahvaltı edicem biraz dinlenip gene gelirim balki öptüm hepinizi.............
maşllah arife kızz herkese cvp yazmışın :)))
ben fırsat bulamıom miraçtan artık :)))
canlarım hepinize günaydınnnnnn umarım güzel sorunsuz hastalıksız bir hafta olur hepimiz için. Zaten haftanın sonuda bayram ya umarım bayram yaparız....
bu arada canlarım beni merak etmişsiniz üzgünüm giripte yazamadım kızlar cumartesi günü hastaneye gittim tekrar ciğer filmi çekildi ve malum temiz çıktı çok şükür. fakat annem rahatsızlandı şimdi o grip ve ceren evde ben bakmak zorunda kaldım. bu yüzden gelip size yazamadım kızlar. Hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız ve destekleriniz için. Şimdi cerenimin gözünün içine bakıyorum hasta olmasın diye. Umarım bir an önce bu günleri atlatırız biter geçer gider.
Sizlerde kendinize çok çok dikkat edin kızlar hasta olmayın sakın hele hele bebişler sakın olmasın. Mümkünse evden çıkmayın canlarım.
cnm iyi olmana çok sevindim güzelim
inş cerende hasta olmaz burda yazını okumasaydım lşimdi telefonun çalacaktı valla dayanamadım saat biraz ilerlesin diye bekliyordum
bende biraz hasatyım dün geceden beri ateşim 37.2 ama çok değil takip ediyorum artarsa diye
eklemlerim etlerim heryerim ağrıyor zeynebi bile kucağımda taşıyamıyorum
iyiki yürüteç almışızda onda oynuyo şimdi
annemi aradım bende erken gel diye gelecek birazdan
kahvaltı sofrasnı bile oplayamadım ya
ellerim ayaklarım buz gibi
haftasonu dışarıda çıkmadım evdeydim
misafirlerim vardı ama grip değillerdi
nasıl oldu anlamadım
inş düzelirim hemen yarın okulum da var
heh şöyle hep böyle ol ben senden güç alıyorum şahsen onun için pozitif enerjine ihtiyacımız var hem böyle olursan cerene de bişeycik olmayacak inş.
hmm anladım canım sağol inş.öyledir............
senin kaynanayı gerçekten iyi bi dövmek lazım canım kusura bakma da.......neyse üzülme süt korumazsa allah korur inş. dimi?yerimseniben
inş.canım inş.:Saruboceq:
ay sağolun kızlar ya rahatladım iyi oldu biraz unutmaya başladım rüyamı zaten aklımdan söküp atıcam bi daha da gömeyecem inş.
GÜNAYDINNNNN
nasılsınız kılzar hepinize güzel bir hafta diliyorummm
Hep bir yerlere, bir şeylere yetişme telaşındasınız değil mi?
Hiç vaktiniz yok, "Fast live", "Fast food", "Fast music", "Fast love"...
Dikte ettirilen "yükselen değerler", "in" ler, "out" lar...
Buna benzer bir odada, şanslıysanız gökyüzünü görebilen bir pencere ardında bitecek hepsi.
Dostluğu klavyelerinde, yaşamı monitörlerinde arayanlar, Size sesleniyorum!
Hangi tuş daha etkilidir ki sıcacık bir gülüşten ya da hangi program verebilir bir ağaç gölgesinde uyumanın keyfini?
Copy-paste yapabilir misiniz dalgaların sahille buluşmasını?
İçinizi ısıtan gün ışığını gönderebilir misiniz maille arkadaşlarınıza?
Sevgiyi tuşlarla mı yazarsınız?
Öpüşmek için hangi tuşlara basmak gerekir?
Ya da geri dönüşüm kutusunda saklanabilir mi kaybolan zaman?
Doğayı bilgisayarlarına döşeyenler, neden görmezsiniz bahçedeki akasyanın tomurcuklandığını?
Ve ıslak toprak kokusu var mıdır dosyalarınız arasında?
Koklamak, duymak, dokunmak, yok mu yaşam skalanızda?
Bilgi toplumu oldunuz da, duygu toplumu olmanıza megabaytlarınız mı yetmiyor?
MÜŞFİK KENTER
günaydın canımm nasılsın bugünnn ceren nasıll herşey yolundadır umarımm
günaydın canım benimmm aminn inşallah canımmm çok ama çok geçmiş olsun gülçincimm rabbim inşallah bidaha yaşatmasın annenede geçmiş olsun canımm
bunların hepsi geçicek inşallahhh sen cerene çok dikkat et allahın izniyle bişicik olmadan geçicek hepsiiiopuyorumnanaktan
aman dünür elini kana bulama sakın
:1shok:
ben çıkıyorum kızlar kahvaltı edicem biraz dinlenip gene gelirim balki öptüm hepinizi.............
maşllah arife kızz herkese cvp yazmışın :)))
ben fırsat bulamıom miraçtan artık :)))
cnm iyi olmana çok sevindim güzelim
inş cerende hasta olmaz burda yazını okumasaydım lşimdi telefonun çalacaktı valla dayanamadım saat biraz ilerlesin diye bekliyordum
bende biraz hasatyım dün geceden beri ateşim 37.2 ama çok değil takip ediyorum artarsa diye
eklemlerim etlerim heryerim ağrıyor zeynebi bile kucağımda taşıyamıyorum
iyiki yürüteç almışızda onda oynuyo şimdi
annemi aradım bende erken gel diye gelecek birazdan
kahvaltı sofrasnı bile oplayamadım ya
ellerim ayaklarım buz gibi
haftasonu dışarıda çıkmadım evdeydim
misafirlerim vardı ama grip değillerdi
nasıl oldu anlamadım
inş düzelirim hemen yarın okulum da var
çok geçmiş olsun beyazcımmm inşallah çabucak geçer dikkatli ol
canım beniimmmm ben iyiyim merak etme bak domuz gribini bilem yendimmmm :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cerende iyi maşallah kimin kızı oo :dilcikar: :sm_cool:
öyle öyle tasalanma sen kötü rüya görmek adet olmuş hamilelikte karı milleti işte ille abartıcak bişeyleri kaydirigubbakcemile3
sorma canım yaaa ben dövücemde bakalım ne zamanklava:
gerçi kaynana hasta olduğumu duyunca bana ilaç yollamış barış antlaşması için ilk adımı atmış emme bendeki inat işte tuttu bir kere içmedim onun yolladığı ilacı iyiyim ben dedim kaydirigubbakcemile3
evet at gitsin kafadan kötü düşünceleri at atlmaz:
günaydın balımmmmmmmmmmmm Şeniz
ben daha iyiyim cancanım en azından önceki günlere nazaran daha iyiyim şükür iki güne kadar tamamen iyileşmiş olurum diye düşünüyorum maksimum 10 günmüş iyileşme süreci çünkü
ceren iyi canım yaaa aklım hep onda umarım hastalanmaz yavrum :Saruboceq:
sen nasılsın birtanem iyimisin nasıl geçti haftasonun keyifler yerindemi???
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yok bulamam daha vakti var onun kaydirigubbakcemile3
kendine iyi bak cancan yine gel
eee böyle bu işler yavrum bebiş olunca
ooyyy canımmm iyiyim şükür yavrum yaaa toparlanıyorum işte sen nasılsın canım ateş varmış hafiften ılık bir duş al bire bir canım birde bol bol sıvı tüket baştan tedbiri almak gerek neme lazım. allah korusun yaaa zeynepte var evde birde.
valla canım benim etrafımda da gripli hiç kimsecikler yoktu çok dikkat ettim bende hatta ben durup dururken birden bire öksürükle hastalandım herkes şaşırdı ne olduğunu bu yüzden deme yani kimsede grip değildi diye gelecekse o lanet virüs bir şekilde gelip giriyor vücuda sen kendini koru kolla yeter canım. :teselli:
çok sağolun kızlar zeynep uyduu amamsını yerken bana iyilik yaptı kzıım
ebnde yataım biraz
beyazım geçmiş olsun canım aman dikakt et bol bol vitamin takviyesi yap
slm kızlar ben geldim sonunda bir kaç gündür giremedim girsemde hemen kapamak zorunda kalıyorum ya sütaşlık yüzünden berra cıyaklıyor yoksa vermezsem yada annemler oluyor yanımda bende rahat giremiyorum... ama sütüm çok fazla degil ya bu ara canım çok sıkılıyor ondanmı bilmem hem canım yemek bile yemek istemiyor bayılacak gibi oldugumda aklıma geliyor sıvı tüketimi gebelikteki gibi degil maalesef elimden geleni yapıyorum ama sütüm yetmiyor berrama iki emiyor sonra uyuyor kucagımda yatagına koydugumuzda aglıyor tekrar istiyor düzeni oturtamadık henüz doktorada gitmedik mama takviyesi yapıyoruz haliyle...
gülçinim tekrar geçmiş olsun... filiz ablam da ugramış buraya gerçi konuştuk ama tekrar hayırlı olsun diyeyim nihayet oglumuza kavuştuk...burcu da sanırım kolik yüzünden hayli rahatsız umarım kısa sürer bu süreç..beyazcım geçmiş olsun aman diyeyim dikkat et kendine gülçinin dedigi gibi kendini korumaya çalış..
kızlar fazla geçmişe dönemedim varmı bir vukuat bilmiyorum bir kaç sayfaya baktım ama gözden kaçırdıgım birşey olabilir ...umarım herkes iyidir hepinizi öpüorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/330548-hosgeldin-hayatimiza.html
dogum hikayemi ekledim buyrun....
günaydın balımmmmmmmmmmmm Şeniz
ben daha iyiyim cancanım en azından önceki günlere nazaran daha iyiyim şükür iki güne kadar tamamen iyileşmiş olurum diye düşünüyorum maksimum 10 günmüş iyileşme süreci çünkü
ceren iyi canım yaaa aklım hep onda umarım hastalanmaz yavrum :Saruboceq:
sen nasılsın birtanem iyimisin nasıl geçti haftasonun keyifler yerindemi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?