Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sağol canım getirmemeye çalışıyorum ama kötü etkilendim sanırım doğum yaklaştıkça oldu bide bikaç olumsuz bişey duymuştum o yüzden dediğin gibi bilinçaltı yüzünden galiba.....

günaydın kızlarr
dünürüm geçmiş olsun
bizde gripiz eşim grip oldu şimdi bu illet geldimi gitmiyor valla
evden çıkamdım halde böyleyim ama eşimden bulaşıo sanırım

günaydın kızlarr
dünürüm geçmiş olsun

günaydın canım geçmiş olsun ya şu grip mahvetti bu sene herkesi ben de hiç dışarı çıkmıyorum hatta hastaneye gidicem çarşamba günü ondan bile çekiniyorum o derece yani insan bide bebeğini düşünüyo hep kendini değil..........

canımmm çok sevindim geçmiş olsun.allah cerenini korusun inş.kesin domuz gribi mi geçirdin sen şimdi?

sağol tatlım amin inşallah cerenime birşey olmaz gözümden sakınıyorum onu böyle oluyor işte sakınan göze çöp batar misali ceren için korkuyorum çünkü beş yaşın altındaki çocuklar olumsuz etkileniyormuş malesef hep dua ediyorum yavruma bişi olmasın diye :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: annelik zor :Saruboceq:

canım domuz gribi derken evet aslında şu sıra yaşanan bütün gripler aslında domuz gribi imiş doktorlar bunun açıklamasını yaptı bize yani mevsimsel gripte olsan vücuduna h1n1 virüsü giriyormuş elde değil. bu grip kronik hastalıkları olanlarda ve malesef beş yaşın altındaki çocuklarda ölümle sonuçlanıyormuş allah korusun. eğer kronik hastalığın yok ise normal bir grip gibi geçiriyormuşsun benim gibi yani. tabii tedbiri elden bırakmamak için grip olanların mutlaka akciğer filmi çekilmesi gerekiyor aklınızda bulunsun etrafta varsa hasta olan mutlaka röntgen çektirsin. bu hastalıkta akciğer tutulması oluyormuş o varsa eğer mutlaka hastaneye yatırılması gerekmiş. allahım herkesi korusun yarabbiimmmm.... :Saruboceq:
bu arada canım evet ben domuz gribini yaşadım ama şükür atalttım geçti gitti bitti iğneler ilaçlar ve istirahat ile eski sağlığıma kavuştum işe bile başladım. :lepi:

sağol canım getirmemeye çalışıyorum ama kötü etkilendim sanırım doğum yaklaştıkça oldu bide bikaç olumsuz bişey duymuştum o yüzden dediğin gibi bilinçaltı yüzünden galiba.....

getirme getirme ohooo sen doğurana kadar daha ne rüyalar görücen ama güzel şeyler düşün oğlunu kucağına aldığın anı düşün. karamsar olupta çocuğuda etkileme lütfen.

günaydın kızlarr
dünürüm geçmiş olsun

günaydın dünürümmmm
sağol geçti gitti şükür şimdide ceren için endişeleniyorum delikafadulden

ayy canım benimmmm eğer sende gripsen miracı emzirme tatlım doktor bana direk onu sormuştu emzirmemen gerek hatta evde geçsin diye bekleme bak hilale ayrıntılı anlattım ya canım git röntgen çektir kan tahlili yaptır ne olur ne olmaz birtanem tedbiri elden bırakma :teselli:

oofff geçmiyo içimin sıkıntısı

anlat bakiiim şu rğyanı hilal bir yorum yapalım kendimizce CADIARZU

canım ceren kaç aylık?6 aydan büyükler risk gurubunda değil mi?korkma inş.bişey olmaz çöp faln da batmaz inş:) ateş falan olmasa da geçirmiş oluyor muyuz ki eşim geçirdi grip ama ateş falan yoktu halsizlik öksürük kas ağrısı falan vardı inş.geçirmiştir.şükür sen atlattın bi yönden iyi olmuş aslında....

hiç aklıma böyle şeyler getirmiyordum aslında sizde de olmuş muydu böyle rüyalar görme falan yani normaldir bilinçaltıdır demi?

sağol canım ben atlattım şimdilik
evet bebişler olmasa sorun değil zaten

oofff geçmiyo içimin sıkıntısı
hayırdır cicim ya sıkılma:hulya: al eline örügnü örelim şöle bi güzel

aa banada doktor sen emzirdiğin sürece sütün onu korur dedi doktor gerçi atlattım bende şu anda iyyim sürekli c vitamini şeyler tüketiyorum bal portakal limon dereotu aklına gelen herşeyi yiyyoreum içiyorum tekrar olmıyayım diye
bayramda gelebilcekmisiniz peki

tamam anlatıyorum dilim varmıyo amadoğum yapmışım uyanıyorum soruyorum bebeğim nerde diye hemşirelere işte orda diyolar gidip bakıyorum bütün bebeklere yok arıyorum tarıyorum yok.sonra tekrar arıyorum kimse cevap vermiyo.sonra doktorumu bulup soruyorum onun da ne dediğini tahminm edersiniz sonra kahroluyorum çok kötüydü ya işte bu kadar.......

canım ceren beş aylık ama risk her yaşta var tatlım malesef aman neyse aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum hiç bir bebişe hiç bir kimseye bişicik olmasın yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canımm bu hastalıkta ateş zaten ilk göze çarpan belirti daha sonrada kas ağrıları gerçi benim salı sabahı az az kuru öksürükle başladı öğlene doğru öksürük çoğaldı ve eklem ağrılarım başladı tedirgin oldum hstaneye gittim sadece öksürük ve eklem ağrısı şikayeti ile dahiliye bakıyormuş bu durumdaki hastaya ben gittiğimde grip başlangıcı dedi ama tabii eve geldim o gece ateşim 39 derece oldu tam üç gün boyuncada düşmedi bu hastalıkta zaten üç gün ateş düşmezmiş 4. günde düşmeye başlarmış ama dördüncü günden sonra ateş hala yüksek ise işte o zaman durum tehlikeli imiş. eşinde ateş olmadı ise muhtemelen virüs vücuduna girmeden direnç gösterdi ve iyileşti aman öyle olsun.

olmaz olurmu canım yaa herkes görüyordu öyle rüyalar emin ol tatlım bizde neler neler gördük şükür geçti o günler :Saruboceq:

geçmiş olsun o zaman canım bence de hastaysan emzirme yoksa süt koruyormuş evet allah aemanet ...........

rüyam mahvett,i benim psikolojimi bugün canım o yüzden böyleyim

geçmiş olsun o zaman canım bence de hastaysan emzirme yoksa süt koruyormuş evet allah aemanet ...........

rüyam mahvett,i benim psikolojimi bugün canım o yüzden böyleyim

oo kabus ve rüya kousunda üstüme yoktur kaydirigubbakcemile3
salllam hiç onlarıı süper bi gün bebişimde süper dezemuszemuszemuszemus vee mutlu ol

getirme getirme hadi pozitif olmaya çalışalım biz zaten alışmışız senin olumlu olmana hiç konduramadım sana ben hastalığı falan ailecek hep iyi olursunuz inş. :Saruboceq:

virüs vücuduna girmeden direnç mi gösterdi nasıl yani?:uhm:

canım benim süt korur ama hangi süt korur bebeği daha önce emzirdiğin anne sütü yani sen sağlıklı iken verdiğin süt bağışıklığını güçlendirir fakat hasta iken o lanet virüs malesef süttede var ve bebeğe çok kolay geçer sütten ilaçları bile emzirenlere seçerek veriyor doktorlar gripken nasıl geçmeyecek sence mantıklımı? neyse geçirmişsin sen şükürler olsun kendine dikkat et terleme ve birdaha yakalanma canım yaaa çok kötü bir şey bu.

valla canım durum böyle devam ederse gelicez inşallah ben iyileştim çünkü bayrama kadarda ohooo eser kalmaz gripten bende fakat ceren için endişeleniyorum umarım annemden ona bulaşmaz hastalık bulaşırsa neler olacağını düşünmek bile istemiyorum sen gelinine dua et bol bol yavrum hiç bişiciği olmasın hayırlısı ile bizde geliriz allahın izini ile cancanım :Saruboceq:

canım benimmmm sen oğlunun ömrünü uzatmışsınnnn ömrüne ömür katmışsın nede kötü düşünüyorsunki bak maşallah oğlun doğacak sende kollarına alıp emzireceksin ona hayat vereceksin allahımın izini ile karamsar olma boşuna şekerim tamam :teselli:

salllam hiç onlarıı süper bi gün bebişimde süper dezemuszemuszemuszemus vee mutlu ol

tamam canım öyle demeye çalışıyorum konuşmak da iyi geldi.sen de mi görüyodun böyle şeyler?

evet dünüürrrr :dance: :dance: :dance:

canım benniimmmm evet pozitif düşünüyorum pozitif enerji saçıyorumm kızıma bişicik olmıcak allahın izini ile oda annesi gibi güçlü bir kız maşallahhh zemuszemus

canımm eşinin bağışıklığı güçlüdür daha soğukalgınlığının başında iken kendisine dikkat etmiştir ilaç c vitamini bol sıvı vs. tüketmiştir ve vücudu virüse karşı direnç gösterdiği için daha vücuda giremeden gitmiştir. bak mesela benim eşim salı gününden beri benimle uğraşıyor sürekli yanımda benle yatıyor ama şükür ona bulaşmadı hasta olmadı bağışıklığı güçlü imiş tabii c vitamini aldı bu arada sürekli anladın yerimseniben

tamam canım öyle demeye çalışıyorum konuşmak da iyi geldi.sen de mi görüyodun böyle şeyler?

ooo kızım ben normal rüya görmemmki hiç alıştım ama artık macera gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3

ama akşam normal gördüm rüyamda özge evlenihyodu gelinlikle gördüm hayır olssun evrcezmi ne kızı kaydirigubbakcemile3

dünürüm doru diyosun zaten damadın beni emmeyi bıraktı yarama bastın ( çok erken bıraktı
savaş verioz tekrar alıştırmak için ama çok zor
inşallah ceren iyi olur ben her ihtimale karşı miraca fitil yaptım bi kaç defa

sağol canım yorumun için inş.ya o günleri görmek istiyorum artık hayırlısıyla allah kimseye evlat acısı vermesin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…