canım iyi olmana çok sevindim inşallah çok daha iyi olucaksın
allah korusun canım hastalanmıcak kuzucuğunn sen hep iyi şeyleri düşün bebişine iyi bak ki bundan şüphem yok allahın izniyle bişicik olmaz gülçinim
bedne iyiyim çok şükür cnaım bi yaramazlık yok hafta sonu güzeldi gezdik tozduk keyif yaptık kendimizi eğlendirdik bitanemmopuyorumnanaktan
ceren54 hoşgeldın canım senı burda ve sağlıklı bir şekılde gormek çok güzel.gelmiş geçmiş olsun canım tekrar.mavi denizhoşgeldın allah analı babalı buyutsun canım sık dişini hepsi geçecek.hatırlamayacaksın bile bu gunlerın kötü yanlarını.kumsaliyi olmana sevındım canım bızde iyiyiz çok sagol yenı şeyler keşfetme yuksektekı şeylerı asılıp yere ındırme sonrada yaptıgına buyuk bır keyıfle gulme aşamasındayız:)
canım yaaaa evet allahın izini ile inşallah bişicik olmıcak kızıma
oohhh senin adına çok sevindim birtanem ne güzel bir haftasonu geçirmişsin enerji dolusu8ndur sen şimdi :asigim: :kedi:
sağol cacanım geldi geçti gitti bitti şükürler olsun sen nasılsın tatlım eşin evdemi hala işe başladımı
sağol cacanım geldi geçti gitti bitti şükürler olsun sen nasılsın tatlım eşin evdemi hala işe başladımı
cankuşummm iyiyim sen nasılsınnn?özgeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm nerdesin sen yavrum yaaaaaaaaaa iyimisin canım nasıl oldun
günaydin canlarımm..hepinizi çok özledimm geçmişe göz attım birazcık üstünden..
ablam geçmiş olsunnn Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin size bağışlasın oğlunuzu..Maşallah çok tatlı artist gibi poz vermiş yavrummm saçlar sanki delikanlı olmuşta şekil yapmış gibi maşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
gülçinim geçmiş olsun annem baya baya domuz gribi olmuşun ama dediğin gibi bu sene olan griplerin hepsi domus gribiymiş ama allah korusun bebeğini sakınsın..
bende burnumun direkleri sızlıyo böle öksürcem gibi gıcık var boğazımda..
ismini yazamadığım kısçe arkadaşlarım hepinizi çook öpüorum görüşürüz inşallah..
cankuşummm iyiyim sen nasılsınnn?
bildiğin gibi uğraşıorum öylee kocamn öpüom kuşummm
özsev birde demişsin ya gece maması diye bizimki 5. aya yeni girdi dr gece takviyesi gerekmiyo dedi sütün yeterli bu şekilde devam dedi zatende kolik yüzünden 3 ay ücretsizinide almışsın 6 aya kadar anne sütü dedi eğer yetmeseydi gece takviye maması vericekti şükürler olsun yetiyo rabbim olmayanlarada bol bol süt versin inşallah bebişleride emsin inşallah bu nedenle ben böyle gece nöbetleri yaşıyorum
günaydın kızlarrr
ay gelinimde hasta olmuş inşallah çabuk geçer
ay kızlar az önce fırınımın koca camı patladı üsütme ödüm patladı mutfak tuz buz koca cam oldu
moralim bozuldu asllahtan yüzüme falan gelmedi camlar
aa yeni farkediyom bizim takvimlere noldu kızlar
günaydın hanımlar...umarım iyisiniz .bır uğramak ıstedım. k.i.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?