Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ceren54çiğdem hoşgeldın canım senı burda ve sağlıklı bir şekılde gormek çok güzel.gelmiş geçmiş olsun canım tekrar.mavi denizhoşgeldın allah analı babalı buyutsun canım sık dişini hepsi geçecek.hatırlamayacaksın bile bu gunlerın kötü yanlarını.kumsaliyi olmana sevındım canım bızde iyiyiz çok sagol yenı şeyler keşfetme yuksektekı şeylerı asılıp yere ındırme sonrada yaptıgına buyuk bır keyıfle gulme aşamasındayız:)

canım yaaaa evet allahın izini ile inşallah bişicik olmıcak kızıma

oohhh senin adına çok sevindim birtanem ne güzel bir haftasonu geçirmişsin enerji dolusu8ndur sen şimdi :asigim: :kedi:

sağol cacanım geldi geçti gitti bitti şükürler olsun sen nasılsın tatlım eşin evdemi hala işe başladımı

hemde nasılll yerimde duramıyorum içim kıpır kıpırkaydirigubbakcemile2

sağol cacanım geldi geçti gitti bitti şükürler olsun sen nasılsın tatlım eşin evdemi hala işe başladımı

çok şükür canım bizde iyiyiz yaren hareketlendıkçe zıpırlaştıkça bir işe bakamaz oldum.inşallah bana artısı kılo vermek olur.kaydirigubbakcemile2başlamadı canım evde kızla babasını uyutup ancak gelebılıyorum yanınıza:)cereni kokla benım yerıme...

özsevcim özelden cevabın için saol tatlım malesef kolik felan derken sallamaya alıştı uyku saatine gelince aman gaz sancılı deyip ne zaman uyumak isterse o zaman uyuttuk böyle oldu 6 aydan sonra düzelir inşallah

özsev birde demişsin ya gece maması diye bizimki 5. aya yeni girdi dr gece takviyesi gerekmiyo dedi sütün yeterli bu şekilde devam dedi zatende kolik yüzünden 3 ay ücretsizinide almışsın 6 aya kadar anne sütü dedi eğer yetmeseydi gece takviye maması vericekti şükürler olsun yetiyo rabbim olmayanlarada bol bol süt versin inşallah bebişleride emsin inşallah bu nedenle ben böyle gece nöbetleri yaşıyorum

canlarım hepinize günaydın yeni bir güne daha başlamış bulunmaktayız.
Malesef korktuğum başıma geldi ve cerenim grip oldu kızlar
dün akşam iş çıkışı eve gittiğimde ceren öksürüyordu bizde hemen hastaneye götürdük doktor gribal dedi bugünde idrar tahlili ve kültürü istedi idrar yolu enfeksiyonu tekrarlamış olailibr dedi. bakalım ne çıkacak sonuçlarda. Çok şükürki çok ağır ateşli felan değil ceren sadece ara ara öksürüyor oda 2-3 güne kadar geçer dedi doktor umarım öyle olur.
bende havadisler böyle bir haftadır hastalıklarla boğuşuyorum ne diyim allah bu günümüzü aratmasın.

özgeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm nerdesin sen yavrum yaaaaaaaaaa iyimisin canım nasıl oldun

günaydin canlarımm..hepinizi çok özledimm geçmişe göz attım birazcık üstünden..

ablam geçmiş olsunnn Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin size bağışlasın oğlunuzu..Maşallah çok tatlı artist gibi poz vermiş yavrummm saçlar sanki delikanlı olmuşta şekil yapmış gibi maşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

gülçinim geçmiş olsun annem baya baya domuz gribi olmuşun ama dediğin gibi bu sene olan griplerin hepsi domus gribiymiş ama allah korusun bebeğini sakınsın..

bende burnumun direkleri sızlıyo böle öksürcem gibi gıcık var boğazımda..

ismini yazamadığım kısçe arkadaşlarım hepinizi çook öpüorum görüşürüz inşallah..

canımm sorma balım yaaa hastalıktan kırılıyoruz neyse halimize şükür ne yapalım.
dimek sende de var hafiften bir kırıklık aman diyim gülüm bol sıvı ve c vitamini dikkat et kendine emi balımmmm çok özledik seni haberin olaaa opuyorumnanaktan

cankuşummm iyiyim sen nasılsınnn?
bildiğin gibi uğraşıorum öylee kocamn öpüom kuşummm

canım yaa bir türlü denk gelemedik malesef senin işler baya yoğun allah kolaylıklar versin sana cancan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr
ay gelinimde hasta olmuş inşallah çabuk geçer
ay kızlar az önce fırınımın koca camı patladı üsütme ödüm patladı mutfak tuz buz koca cam oldu
moralim bozuldu asllahtan yüzüme falan gelmedi camlar

canım sütün yetmıyodur demedımkı ben sana sen yanlış anlamıssın benı anne sütü daha çabuk hazmedıldıgı için daha çabuk acıkır bebekler ben sadece nasılsa 5.ayına gırmıs sadece bır defaya mahsuz gecelerı ver o mamayı dedım sabaha kadar uyusun dıye uyanmasın dıye yanı.uyumadan once emzır arkasından hemen uyanırsa ver mamayı dedım canım.hem ek gıda alımına çabuk adpte olur.zorluk çekmezsın.sabaha kadar sallıyorum deyınce bundan baska bır alternatıf dusunemedım ben.

canım benimmm uyyyy geçmiş olsun hayatım allah korusun yaaaa ne oldu öyle birden bire durup dururkenmi oldu fırın açıkmıydı ay canım yaaa verilmiş sadakan varmış valla kız evde nazarmı vardı yoksa genelde öyle olurmuş göze gelirmiş ya aman bu kadarla kalsın cana geleceğine mala gelsin yavrucum yaa.....

aa yeni farkediyom bizim takvimlere noldu kızlar

uçtu kuuşşşş kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar...umarım iyisiniz .bır uğramak ıstedım. k.i.b

canım günaydın nasılsın?

valal dünürüm çalışmıyodu fırınöyle kendi kendine kapağına dokunduğum an patladı evet cana gelceğine mala gelsinn

özsev slvmsster kayra hoşgeldinzi kızlar nasılsınız

günaydın herkese GÜLÇıNıM ve BURCUM geçmiş olsun ya inş.ceren hemen iyileşir .

özgetoş hoşgeldin canım nasılsın özledik valla.

ben bu ara çok uğramam belki kızlar ya dün biliyosunuz zaten moralim bozuktu bi de burda kötü kötü şeyler gözüme çarptı inadına canımın sıkıntısı yeni geçti daha.msn vereyim kim müsait olursa tel falan alalım doğurursam falan ordan haberleşelim olur mu acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…