Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

teşekkürler canım
sen nasılsın kuzucuk nasıl
oyy maşalah yavrukuşa
canım benim hep aklımızdasın
inş allahın izniyle meleğin önce göbüşüne sonra kucağıa konacak
dualarımız hep seninle
bizde seni çok öpüyoruz arada uğrayıp haberlerini mutlaka bize ilet

günaydın kızlar
herkesee iyi haftalarrrrrrrrrr
nurum gülçinim bizi çok mutlu ettiler bu bayram ziyaretleriyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz daha çok mutlu olduk canım benim
herşey için çok ama çok teşekkür ediyoruz sana ve eşine

canım tansiyonun için bol bol dinlen mutlaka
bu kötü düşüncelerindende arındır kendini
inş. sağlıkla gelecek oğluşun içini ferah tut

seninde mübarek olsun canım
kuzunu şu anda göremiyorum ama albümüne bakacam

evet canooo umarım tekrar bir araya gelebiliriz gerçi 2009 yılının tatillerini bitirdik bakalım bir dahaki tatil nasip artık gerçi yılbaşı tatili var 3 gün artık sizleri bekleriz bu taraflara...

heee yaaa gezemedik fazla malum havalar hele bir bahar gelsin sonrada yaz gör bak bizi kimse tutamaaazzzz

eeee oturturum ben öllleeee lafııı huyum kurusun kötükedihüso

sormaa yaaa üç karııı çen çen yapmaktan bıdıklarla uğraşmaktan resim çekilemedik dünürümleee mafoldumben

canım benim hoşgeldin seninde bayramın mübarek olsun tatlımmmm bizde seni çok özlüyoruz şu işlerini yoluna koyda gel aramıza bize tecrübelerinden bahset ayrıcanada sudemin fotosunu bende göremedim cancanım albüme eklesene kuzum sonra silersin.

gülçinim gülom sana da günaydın
nassen bakem

bende dicektim bu karı neyen beni es geçti geliyordu az daha klava:
bende iyiyim şükür sen nasılsın görüşmeyeli kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

amiiiiiin canım, inşallah sen ve neşe de yaşayacaksınız bunları :) biz de seni öpüyoruz canım :)
Teşekkürler hayatım :) her zaman dualarımızdasın hayatım :) geçmiş olsun ne oldu? sınavında başarılar canım :)

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr... merhaba, nasılsınız? Gülçin'im ve Nur'um bayramda bize de geldiler, çoooooooooooooookkkkkkkk teşekkürler kızlar, bizi çok mutlu ettiniz ve güzel bir akşam geçirmemize sebep oldunuz :)

seni hiç es geçer miyim gülom bnim

erkekler fazla tekrara gelemiyor yani
naniknaniknaniknaniknaniknanik

geçmezsin geçmezsin bilirim Şeniz Şeniz

heee yaaa gelemiyorlarrr kaydirigubbakcemile3

ay ay ay ne demek ablam ne demek keşke istanbulda oturuyor olsanızda biz sık sık gelebilsek ziyaretinize ablacımmm sizde bizi çok güzel karşıladınız utandırdınız valla Şeniz Şeniz
bizim içinde çok güzel bir akşamdı ablam umarım tekrarı olur devamı gelir böyle akşamların :Saruboceq:

kızlar oğluşum acıktı, gitmem gerekiyor, hepinizi öpüyorum :)

ooyyy hadi koşşş rüzgarımız ağlamadan annesi gelirsin yine yerimseniben

ablam canım benim bizde çok teşekkür ediyoruz sana gerçekten sizi görmek büyük mutluluk
tabi ilayda baya rahatsızlık verdi ama babası rahatlattı kuzumu
kız gülçin topike gezenti olduk nen
şimdi nereye çufçufluyoruz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ilahi nur gidecek insan kaldımıkii
biz bizi davet edenlere gidiyoruz gülüm zorla kendimizi davet ettirmiyoruzki
eğer gerçekten samimi bir şekilde davet eden olursa gideriz elbet haa baktık kimseden ses seda çıkmıyor ölecek deeliz elbet bu güne kadar gittiklerimizle bir araya gelir parti yaparız anacım kaydirigubbakcemile2 :içelim: :dance: :teytey: yerimseniben

kızlarrrr bu gün buralar pek bi durgundu sanırsam ilk iş günü olduğu için en azından ben öyle olduğunu düşümek istiyorum neyseemm canlarım benim mesai biter ben gider eve gittiğimde fırsat bulursam eğer resimleri aktarıp eklerim sizede haber veririm cancanlar hepiciğinizi çoooooookkk sevoooorrrrr vede öpooorummm mucx mucx mucx
kendinize güzel bakın anacım byeeee

sonunda düzelmiş site.günaydın hanımlar..gülçin fotolarına baktım canım harika güzel bir bayram tatili oldugu herhalınden belli allahım inşallah en kötü gününüzü böyleolsun.

sonunda düzelmiş site.günaydın hanımlar..gülçin fotolarına baktım canım harika güzel bir bayram tatili oldugu herhalınden belli allahım inşallah en kötü gününüzü böyleolsun.

canımmm günaydınnnn evet site düzelmiş sonunda hihoyyyt hihoyyyt

evet güloo güzel bir bayram tatili oldu bizim içinde umarım dediğin gibi olur gülüm benim.
EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN :içelim: :dance:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…