Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kızlaaaaaaarrrrrrr albüme resimleri ekledim haberiniz olsunnnn

iyi geceleeeeeeerrrrrrrrr
canım hepsi çok güzel maşallah melekleriniz kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın
güzel bir bayram olmuşş gerçektenn ama burcuyla oğluşun hiç remi yok onlar yokmuydu
hee bu arada çay tabaklarınızda harika olmuşş kim yaptıyasa ellerine sağlık
sonunda düzelmiş site.günaydın hanımlar..gülçin fotolarına baktım canım harika güzel bir bayram tatili oldugu herhalınden belli allahım inşallah en kötü gününüzü böyleolsun.
günaydın canım nasılsın kızın nasıll

günaydın gülçinim nasıslın canımm ceren nasılll aminnnn inşallahh

günaydın canım benimmmm nasılsın tatlım eyimisin???

heee yaa arifem kocaman oldu valla kızlarrr gözümüzün önünde büyüyorlar

evet canımcım harika bir bayram tatili oldu tanıştığımız insanlarda harukulade kişilikler olunca tatilin tadı daha bir güzelleşti kaydirigubbakcemile2

canım yaaa evet dünürümün resmi yok malesef çünkü biz üç karı çen çen yapmaktan vede bıdıklarla uğraşmaktan resim çekilemedik onunla hiç ama bir ara burcunun elinde foto mak. vardı çektimi çekmedimi bilmiyim :sm_confused:

canımm akşam yeeğini yediğimiz yerde yemekten sonra istediğimiz çaylar öyle süslü püslü geldi valla yemek tabağına o kadar özenmemişler heee çaya özendikleri kadar kaydirigubbakcemile3

canımcım ceren çok iyi maşallah güzelim albümdeki resimlerde de gördüğün gibi cıvıl cıvıl kuzum maşallah ilk arabasındaki resim en taze resmi dün gece çektim şu an o halde ve hep öyle açık ağızlı kızım benim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın canım nasılsın kızın nasıll

sağol canım iyiyiz korka korka gittik memleketlere çok şükür sağ sağlım döndük canım.yarenın dişleri sonunda çıkmaya karar verdı galiba canım bıraz huysuzlanıyor kuzucum halıyle..başka bir sıkıntımız yok çok şükür umarım sende iyisin herşey yolunda inşallah ...

yaaaa öğlen oldu hala gelen-giden yok huuu ne oluyorsunuz kızlar nerelerdesiniz yaaaa

NURR, ÖZGEEE, DÜNÜRÜMM siz geliridiniz her gün sizdemi gittinizi kayboldunuz yaaaaaa

ya ne olur hamiş olanlar banada yardımcı olun nasıl başardınız ya benim yapmadığım ne?5 ayı bitirdim ama çok sabırsızlanıyorum bende anne olmak istiyorum.haftayada memlekete gidicem herkes hamilemiisn diyecek bunaltacakalr beni.birde amcamın kızı evlenince 1. ayında hamile kalmıştı onuda söylicekler ay daral geldi üf yaa

slm şekerler
biz geldik zorda olsa fotoları ekledim albüme

yaw kuzu nerdesin sabahtan beri yaww
evde temizlik yapıyorsun demiii -tatlicadiarzu-
baktım resimlere canoo yoprumumuda yaptım dabee kaydirigubbakcemile3

bende sizin aranıza katılıp hamileyim ve bebişim doğdu demek istiyorum kızlar...ne mutlu size annesiziz benim için de dua edin ne olur...

hoşgeldin şekerim
inşallah güzelim inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah

tekrar hoşgeldin güzelim öncelikle herşey kafada bitiyor bunu unutma eğer çok takarsan stresten dolayı bebeğin sana gelmeyi erteliyor bakıyor annem çok stresli bunun üzerine gidersem eğer ben annem farkında olmadan bana zarar verebilir yada allah korusun beni kaybedebilir bu yüzden annem sakin olsun kafasından beni atsınki bende gidip ona sürpriz yapayım diyor sen sakin olmaya çalış kafandan bu düşünceyi atmaya çalış kocanla sen istediğin için aşık olduğun için birlikte ol :asigim: yatağa her girdiğinde anne olmayı hayal ederek onun baskısı ile kocanla birlikte olma canım gör bak o zaman herşey istediğin şekilde gelişir. çok açık konuştum ama başka türlüde anlatamazdımki :sm_confused:
milletide boşver insanlar yıllarca bebeğinin yolunu gözlüyorlar sen daha 5 aydır bekliyorsun yolun başında sayılırsın dünyanın sonu değil bu unutma vücut sağlığın yerinde ise elbet bir gün meleğin sanada ulaşır ama sen böyle yaparak ruh sağlığınıda bozma emi cicim :teselli:

beyazcım deryam nasılsın tatlışkom nasıl iyimi soğuk algınlığın vardı geçtimi iyi oldunmu

İlahi Gülçinn ne güzel anlatmışsın kaydirigubbakcemile3

Nasılsınızopuyorumnanaktan
Beni soracak olursanız iyiyim İrem hanımla uğraşıyorum rahat vermiyorki geleyim yanınıza :roflol: ınga da ınga kıskanıyor sizi sanırım:roflol: Gaz sorunumuz var biraz :roflol:
Hep sizmi konuşacaksınız böyle kıskanıyorum valla bir kerede ben gönlümü avutayım dedim:roflol::roflol::roflol:

hayatım günü gelince gönlünü değil bebişini avutucaksın bundan eminim sadecezamanı var demekki enişte açısından biliyosunki tatlım ikinizinde zamanı deyip ortak noktada buluşmanız gerek bu konuda eşine biraz dahazaman ver oda isticek rabbim bebek ihtiyacını gönlüne koyucak tatlım bu arada yazdıklarıma kızmazsın umarım seni arkadaşım olarak gördüğümden yazdım senin içindeki bu sevecenlik eşinede yansıcak ve oda senle aynı duyguları paylaşacak irem hatırladığım kadarı ile eşin çoçuk için erken diyodu galiba benmi yanlış hatırlıyorum acaba şüphede kaldım olsun neyse bende senin halini hatrını sorıyım nasılsın neler yapıyosun

Kızlar günaydııın!!

Öncelikle sabah sabah Gülçinimle Cerenimi gördüm günüm güzel geçecek inşallah yesinler sizi yaaaa... Maşallah subhanallaahh.

Filiz ablam kavuşmuş meleğine.. Mavideniz sen nasılsın balım. Valla çok uzak kaldım sizden hepinizi çok merak ediyorum. Nur Bulcuk İeror Beyaz Karabiber İrem Kumsal Menzil Gülü (unuttuğum varsa affola) nasılsınız???

Buarada albüme koydum Sude Melisimi....

canımmmm öncelikle hoş geldin yavrum nerelerdesin sen uyuzzzz :mymeka:

eee başka türlü nasıl anlatılırki bu durum sende biliyoırsun yani kaydirigubbakcemile3

irem rahat vermiyor demek ay yavrum kıyamam ben ona yaaa canım benim cancanım
gülüm benim bu yazdıklarını gerçekten yaşadığın zamanlarda gelicek inşallah yavrucum ama gaz sancısı olmasın :Saruboceq:

canımmmmmmm birtanem hoş geldin yavrucum nasılsın bizde seni çok özledik balım yaaa şu işlerini bir yoluna koy ve artık aramıza daha sık gel lütfen güzelim.

sizide yesinler yavrum gidimde hemencecik sudeme bakiiimmm

günaydın kızlarrr nasılsınız

iremcim hoşgeldin canım nasılsın rabbim inşallah gönlüne göre versin canımm arada bir gel özletme kendini
günaydın yasemincim ben iyiyim çok şükür sen nasılsınn maşallah kızın çok tatlı kocaman kız olmuş allah nazarlardan saklasın
günaydın gülçinim nasılsın canımm ceren nasıll

günaydın kızlarrr nasılsınız
günaydın gülçinim nasılsın canımm ceren nasıll

günaydın melekim benimmm nerelerdesin sen kuzu yaa dün pek sesin soluğun çıkmadı anacım yoğunmusun yoksam sende özgem gibi :hulya:
ben iyiyim şükür canım yaaa geldik işte çalışıyoruz hava puslu tam bir uyku havası var mirmirmirmir

cerende iyi teyzesi sabah mışıl mışıl uyuyordu babasının koynunda kuzum opuyorumnanaktan

günaydın canlar nasılsınız şükür kavuşturana özledim sizi herkes iidir umarım biz iyiz oğlumla şükür

yaw kuzu nerdesin sabahtan beri yaww
evde temizlik yapıyorsun demiii -tatlicadiarzu-
baktım resimlere canoo yoprumumuda yaptım dabee kaydirigubbakcemile3

:

ay canım benim temizlik yapayım dedim sadece çamaşırların içinden çıkamadım
işim bir türlü bitmiyor valla

canım hoşgeldin
nasılsın özledik seni

iyiyiz canım sen nasılsın kuzumuz nasıl
hemen bakıyorum kuzunun resimlerine

günaydın canım benim nasılsın bakalım

günaydın canlar nasılsınız şükür kavuşturana özledim sizi herkes iidir umarım biz iyiz oğlumla şükür

sen nasılsın canım
tansiyonun nasıl aman dikkat et

hoşbuldum balım.. 6ay izin kullanınca başımı kaşıyacak vakit bulamadım löö. Anca toplandım artıkın sık sık gelmeye çalışıcam ama özledim vallahi..

bende iyiyim çok şükür gülüm iş güç çok yoruldum kocama bile vakit ayıramadım yaamafoldumben sağolasın canım benim kocaman oldu hergün yeni bişey keşfediyo hayretle izliyorum bende. Önce annemle babam görüyor tabi neler öğrendiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…