canım hepsi çok güzel maşallah melekleriniz kocaman olmuş allah nazarlardan saklasınkızlaaaaaaarrrrrrr albüme resimleri ekledim haberiniz olsunnnn
iyi geceleeeeeeerrrrrrrrr
günaydın canım nasılsın kızın nasıllsonunda düzelmiş site.günaydın hanımlar..gülçin fotolarına baktım canım harika güzel bir bayram tatili oldugu herhalınden belli allahım inşallah en kötü gününüzü böyleolsun.
canım hepsi çok güzel maşallah melekleriniz kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın
güzel bir bayram olmuşş gerçektenn ama burcuyla oğluşun hiç remi yok onlar yokmuydu
hee bu arada çay tabaklarınızda harika olmuşş kim yaptıyasa ellerine sağlık
günaydın gülçinim nasıslın canımm ceren nasılll aminnnn inşallahh
günaydın canım nasılsın kızın nasıll
slm şekerler
biz geldik zorda olsa fotoları ekledim albüme
bende sizin aranıza katılıp hamileyim ve bebişim doğdu demek istiyorum kızlar...ne mutlu size annesiziz benim için de dua edin ne olur...
ya ne olur hamiş olanlar banada yardımcı olun nasıl başardınız ya benim yapmadığım ne?5 ayı bitirdim ama çok sabırsızlanıyorum bende anne olmak istiyorum.haftayada memlekete gidicem herkes hamilemiisn diyecek bunaltacakalr beni.birde amcamın kızı evlenince 1. ayında hamile kalmıştı onuda söylicekler ay daral geldi üf yaa
yaw kuzu nerdesin sabahtan beri yaww
evde temizlik yapıyorsun demiii -tatlicadiarzu-
baktım resimlere canoo yoprumumuda yaptım dabee kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin şekerim
inşallah güzelim inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah
tekrar hoşgeldin güzelim öncelikle herşey kafada bitiyor bunu unutma eğer çok takarsan stresten dolayı bebeğin sana gelmeyi erteliyor bakıyor annem çok stresli bunun üzerine gidersem eğer ben annem farkında olmadan bana zarar verebilir yada allah korusun beni kaybedebilir bu yüzden annem sakin olsun kafasından beni atsınki bende gidip ona sürpriz yapayım diyor sen sakin olmaya çalış kafandan bu düşünceyi atmaya çalış kocanla sen istediğin için aşık olduğun için birlikte ol :asigim: yatağa her girdiğinde anne olmayı hayal ederek onun baskısı ile kocanla birlikte olma canım gör bak o zaman herşey istediğin şekilde gelişir. çok açık konuştum ama başka türlüde anlatamazdımki :sm_confused:
milletide boşver insanlar yıllarca bebeğinin yolunu gözlüyorlar sen daha 5 aydır bekliyorsun yolun başında sayılırsın dünyanın sonu değil bu unutma vücut sağlığın yerinde ise elbet bir gün meleğin sanada ulaşır ama sen böyle yaparak ruh sağlığınıda bozma emi cicim :teselli:
İlahi Gülçinn ne güzel anlatmışsın kaydirigubbakcemile3
Nasılsınızopuyorumnanaktan
Beni soracak olursanız iyiyim İrem hanımla uğraşıyorum rahat vermiyorki geleyim yanınıza :roflol: ınga da ınga kıskanıyor sizi sanırım:roflol: Gaz sorunumuz var biraz :roflol:
Hep sizmi konuşacaksınız böyle kıskanıyorum valla bir kerede ben gönlümü avutayım dedim:roflol::roflol::roflol:
Beni soracak olursanız iyiyim İrem hanımla uğraşıyorum rahat vermiyorki geleyim yanınıza :roflol: ınga da ınga kıskanıyor sizi sanırım:roflol: Gaz sorunumuz var biraz :roflol:
Hep sizmi konuşacaksınız böyle kıskanıyorum valla bir kerede ben gönlümü avutayım dedim:roflol::roflol::roflol:
Kızlar günaydııın!!
Öncelikle sabah sabah Gülçinimle Cerenimi gördüm günüm güzel geçecek inşallah yesinler sizi yaaaa... Maşallah subhanallaahh.
Filiz ablam kavuşmuş meleğine.. Mavideniz sen nasılsın balım. Valla çok uzak kaldım sizden hepinizi çok merak ediyorum. Nur Bulcuk İeror Beyaz Karabiber İrem Kumsal Menzil Gülü (unuttuğum varsa affola) nasılsınız???
Buarada albüme koydum Sude Melisimi....
günaydın kızlarrr nasılsınız
günaydın gülçinim nasılsın canımm ceren nasıll
yaw kuzu nerdesin sabahtan beri yaww
evde temizlik yapıyorsun demiii -tatlicadiarzu-
baktım resimlere canoo yoprumumuda yaptım dabee kaydirigubbakcemile3
:
Kızlar günaydııın!!
Öncelikle sabah sabah Gülçinimle Cerenimi gördüm günüm güzel geçecek inşallah yesinler sizi yaaaa... Maşallah subhanallaahh.
Filiz ablam kavuşmuş meleğine.. Mavideniz sen nasılsın balım. Valla çok uzak kaldım sizden hepinizi çok merak ediyorum. Nur Bulcuk İeror Beyaz Karabiber İrem Kumsal Menzil Gülü (unuttuğum varsa affola) nasılsınız???
Buarada albüme koydum Sude Melisimi....
günaydın canım benim nasılsın bakalım
günaydın canlar nasılsınız şükür kavuşturana özledim sizi herkes iidir umarım biz iyiz oğlumla şükür
canımmmmmmm birtanem hoş geldin yavrucum nasılsın bizde seni çok özledik balım yaaa şu işlerini bir yoluna koy ve artık aramıza daha sık gel lütfen güzelim.
sizide yesinler yavrum gidimde hemencecik sudeme bakiiimmm
günaydın kızlarrr nasılsınız
iremcim hoşgeldin canım nasılsın rabbim inşallah gönlüne göre versin canımm arada bir gel özletme kendini
günaydın yasemincim ben iyiyim çok şükür sen nasılsınn maşallah kızın çok tatlı kocaman kız olmuş allah nazarlardan saklasın
günaydın gülçinim nasılsın canımm ceren nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?