Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

harika topik arkadaşlarım ve kıymetlilerim hepinize hayırlı bayramlar diliyorum ve hepinizi kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz

merhaba arkadaşlarrr hepinize niceeeeee sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum sevdikleriniz ile birlikte opuyorumnanaktan

biz tatilden döndük kızlar umarım herkes iyidir hepinizin bayramını kutluyor hayırlara vesıle olmasını dılıyorum.

günaydın kızlar
herkesee iyi haftalarrrrrrrrrr
nurum gülçinim bizi çok mutlu ettiler bu bayram ziyaretleriyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar oğluşumun resimlerini ekledim :)
ablammm mırkbinkere maşallah allah nazarlardan korusun oğluşunn rabbim size bağişlasın meleğinizi:Saruboceq:
canımm maşallah kızına nasılda büyümüş allah nazarlardan saklsınn geçmiş bayramın mübarek olsun canımm
oyy nesemm canım nasılsın nerelerdesşn kuzumm özledim senii geçmiş bayramın mubarek olsun nesecimm. canım bendede durumlar pek farklı değill adet söktürücü kullandımm adet oldum bitti şimdi bidaki adetimi bekliyorumm hayırlısıyla aşılama yaptırıcam inşallahhh rabbim en hayırlısını versin ikimiz içinde sen neyapıcan peki aşılama falan denicenmi tekrardann hayırdır canım sağlık sorunlarım oldu demişsin çok geçmiş olsun kndine çok dikkat et sınavın dabaşarılar canımm herşey istediğin gibi olur inşallahhh
allaha emanet ol nesecimm çok öptümm seniiopuyorumnanaktan
kızlarr kimsecikler yok
hepinizin bayramını kutluyorum sağlıklı mutllu bayramlar geçirelim inşallah uzuuuuuuuuuuuuunnnnn seneler
seninde geçmiş bayranım mubarek olsun burcummm aminnnnnn canımm
sağoll canımm allah razı olsunn rabbim dualrınızı kabul eder inşallahhh:Saruboceq:
harika topik arkadaşlarım ve kıymetlilerim hepinize hayırlı bayramlar diliyorum ve hepinizi kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz
sağol canımm seninde geçmiş bayramın mubarek olsun jerorcumm bendeöptümm
merhaba arkadaşlarrr hepinize niceeeeee sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum sevdikleriniz ile birlikte opuyorumnanaktan
aminnn sağol canımmmmm seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
nurum gülçinim bizi çok mutlu ettiler bu bayram ziyaretleriyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın burcum nasılsın canımm oğluşun nasıl kızlar gelmiş nasıl geçti bayramınız

Mesaj Linki
hepinize günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben iyim şükür ama bayram boyunca tansiyonlar çok yüksekti kaynanamlardaydım kalabalıktı malum cenazemiz vardı kuran okundu dün biraz dinlenme fırsatı buldum tansiyonum inmişti.sizin nasıl geçti tatiller. hepinizi özledim çok 30. haftaya girdim allahım sana çok şükür.bi sağlıkla tamamlasaydık.akşam rüyamda doktor anneme torunun düşecek hiç gelişmemiş 350 gram bebek demiş yaşamayacak düşecek demiş çok ağladım anne benim oğlum olmayacakmı şimdi diyodum rüyamda bişeye sevinecem galiba tansiyonumda yüksekti ya oda etkiledi beni ama uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindimki inanın hayatta hiç bişiye bu kadar sevinmemeiştim allahım korusun yavrularımızı

günaydın kumsalcım iyiyim sen nasılsın canım
oğluşda iyi uyudu şimdi
evet ya kızlar geldi güzel geçti ikiside çok iyi insanlar
hele ufaklıklar çok şeker yaa

günaydin canolaaarrrr :lepi: tatil bitti mesai başladı.. tatilin kötüsü olmaz herşey çok güzeldi..c.tesi günü gülçinim nurum bidee topiş kızları hep birlikteydikk çok güzel bi duyguydu tanışmak görüşmek kaynaşmak alkisalkisalkis
dün regli oldum önden arkadan her yerden taşkın vaziyetteyim sabah zor uyanıp işe geldim hepinizi çook seviyor ve öpüorumm..

günaydın fatoşcum nasılsın seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canımm çok dikkatli ol sen sıkıntı yapma üzülmememeye çalışş bunlar tetikler tansiyonunu maşallah bak 30. haftaya kadar gelmişsin rabbim sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin fatoşcum
kuran okutmuşsunuz allah kabul etsin rüyanda hayırlara vesile olur inşallahh opuyorumnanaktan
oğluşda iyi uyudu şimdi
bende iyiyim canım çok şükür bayram telaşı ziyaretti yolculuktu derken geçti gitti
sizinde güzel geçmiş eminim çok keyifli olmuştur
maşllah kuzucuklarraopuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsınnn

günaydın kızlar

canımmmmmmmmmmmm dünürüüümmmmmm nasseeennn Şeniz

ne demek canım o mutluluk bize ait aslında bizde çok sevindirik olduk bir arada olduk deyyiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ayrıcada bizi çok mahçup ettin kıı dünürrr o ne hazırlıktı öyleee yemekler tatlılar ağzımın suları aktı nen yine ellerine sağlık bacım allah razı olsun senden de eşinden de opuyorumnanaktan

canımmm günaydın seninde mübarek olsun tatlım.
rüyalar normaldir canım yaa hayırlara çıksın inşallah tatlım. takılma sen bunlara hamilelikte oluyor bu tarz durumlar çok normal. annelik iç güdüsü işte canooo bebeği kaybetme korkusu var hep beynimizde oda bilinç altından rüyalara yansıyor. sen gönlünü ferah tut herşey çok güzel olucak inşallah.

oğluşda iyi uyudu şimdi

kıııı insan gelininden ufaklık diye bahsedermiiii :mymeka:

günaydın kankiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm Şeniz
ayyy bende çok kaynadım kıııı sana zatii kaynaktım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak daha şimdiden özledim heeeee opuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın anlaşılan baya güzel vakit geçirmişsiniz bizim hatunlarla
geçmiş olsun özgecimmm bende öpüyorumm

günaydın canım nasılsınnn

günaydın ballımmmmm iyiyim birtanem şükür sen nasılsın tatlımm
seninde yoğun vede yorucu geçmiş bayramın kıyamam sana yaaa insan böyle zamanalrda tatilde dinleneceğine daha çok yoruluyor dimi kaydirigubbakcemile3

evet arifeeemmm çok güzeldi hakketten keşke seninlede tanışabilseydik

bende iyyim canım çok şükür geldik yine iş başına evet çok yoğundu canımm taa karadenize gittimm ve gerçekten çok yorucu oldu ama olsunn değdii ayenen öyle
daha çok yoruluyoruz tahmin edebiliyorum canım inşallah bizde tanışırız birgünn
eeee hani resimler nerde koysanıza kızlar merak ettim ben

cancan hayırdır kuzu ne işin vardı teeee karadenizde? hangi ile gittiniz kuzu?

inşallah canom inşallah bizde tanışacağız gerçi bazı arkadaşlarda önce tanışmak istiyor sonra ortadan kayboluyorlar ama umarım sende öyle olmazsın kaydirigubbakcemile3

kııı resimleri çekildik çekildik emme evde foto mak.da fotolar ancak akşama eklerim ben canım yaa ama nur evde müsait olunca o ekler. yerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız

canım günaydın hoş geldin nasılsın
7 haftan kalmış he büyük sona hadi bakalım hayırlısı inşallah

günaydın kankiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm Şeniz
ayyy bende çok kaynadım kıııı sana zatii kaynaktım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak daha şimdiden özledim heeeee opuyorumnanaktan
canımmmm inşallahhh gene bir araya gelir kaynarım yafrummmm Şeniz

günaydın canım nasılsın anlaşılan baya güzel vakit geçirmişsiniz bizim hatunlarla
geçmiş olsun özgecimmm bende öpüyorumm
evtt canımm güzel vakit geçirdik güldük eğlendik yedik içtik gezmedik ottuk kaydirigubbakcemile3 allah tekrarını nasip etsin

çooookk gediğine bi laf kodun nennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

resimlerde burcutoş yok ben varımmm kaydirigubbakcemile3

Kıızlarr geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Nasılsınız?Hepinizi çok merak ediyorum ama geçmişi okumak ne mümkün..
Sizi unutmadım hiç fırsatım olmuyo çok yoğun oluyorum gün içinde. Meleğim büyüdü teyzeleri resmini ekliyorum maşallah diyin. Bide alıntı yapmayın silicem albüme de ekliyorum. Sizi çok seviyorum.

http://www.fotograf.com/thumbasp/Th...y=80&ShellThumbnails=False&AllowStretch=False

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…