ablammm mırkbinkere maşallah allah nazarlardan korusun oğluşunn rabbim size bağişlasın meleğinizi:Saruboceq:kızlar oğluşumun resimlerini ekledim :)
canımm maşallah kızına nasılda büyümüş allah nazarlardan saklsınn geçmiş bayramın mübarek olsun canımmselam kızlarr nasılsınız biz iyiyiz dün doktora gittik kızım 2000 gr olmuş maşallahherkese hayırlı bayramlar diliyorum filiz ablacım güle güle büyüt rüzgarımızı bahtıda kendi kadar güzel olsun inşallah gülçincim geçmiş olsun canım iyileştiğine sevindim herkesi öpüorumŞeniz
oyy nesemm canım nasılsın nerelerdesşn kuzumm özledim senii geçmiş bayramın mubarek olsun nesecimm. canım bendede durumlar pek farklı değill adet söktürücü kullandımm adet oldum bitti şimdi bidaki adetimi bekliyorumm hayırlısıyla aşılama yaptırıcam inşallahhh rabbim en hayırlısını versin ikimiz içinde sen neyapıcan peki aşılama falan denicenmi tekrardann hayırdır canım sağlık sorunlarım oldu demişsin çok geçmiş olsun kndine çok dikkat et sınavın dabaşarılar canımm herşey istediğin gibi olur inşallahhhKızlar uzun zamandır giremiyorum. Bir çok şeyi kaçırdım sanırım. Mavideniz canım inşallah tüm sıkıntıların geçmiştir. Gülçincim canım büyük geçmiş olsun. Hastalığın hakkında pek bilgim yok ama inşallah atlatmışsındır. Ceren'i kocaman öp benim için. Rüzgarımız gelmiş Filiz ablacım çok tebrik ediyorum. Rabbim analıbabalı büyütsün. Nur, Beyaz, İerror, Haticecim, şuan aklıma gelmeyen arkadaşlarım hepinizi çok özledim ve seviyorum. Hepinizin Kurban Bayramı mubarek olsun. Kumsalım senin durumunu çok merak ediyorum. Ben adetliyim hala durum aynı. Geceleri rüyalarıma bebeler giriyor ama edepsüz gelmiyor bir türlü. Hayırlısı önce sağlık. Bu arada ufak tefek sağlık sorunlarım oldu. Bunlarla sizi sıkıntıya sokmak istemiyorum. Aralık ayında önemli bir sınavım var ona çalışmam gerekiyor. Hepiniz tek tek aklıma geliyorsunuz. Dualarımdasınız. Ne olur siz de beni unutmayın. Buralara pek uğramayacağım, içimde sevginiz daimi...Hepinizi çok ama çok öpüyorum. Bebişlerinize çok sevgi verin...
seninde geçmiş bayranım mubarek olsun burcummm aminnnnnn canımmkızlarr kimsecikler yok
hepinizin bayramını kutluyorum sağlıklı mutllu bayramlar geçirelim inşallah uzuuuuuuuuuuuuunnnnn seneler
sağoll canımm allah razı olsunn rabbim dualrınızı kabul eder inşallahhh:Saruboceq:neşem tatlım sende bizim dualarımızdasın unutma hatta ben temmuzda doğumumda sancılarla doğururken sizleri arifemi ve seni nasıl anarak dua ettim bilemezsin sesli olarak dr um bile şaşırdı maşallah çok dirayetlisin bağırıp çağırcağına dualar ediyosun dedi şimdi düşününce bile içim ürperiyo o sırada harika yakarışlarda bulundum rabbime sizlerinde göbüşünü tez zamanda doldursun diye
tatlım rahatsızlıklar atlaşmışsın bizle paylaşmıcanda kimle paylaşcan anlat can kulağı ile dinleriz
sınavında da başarılar dilerim hayatım bayramın mubarek olsun tatlım
sağol canımm seninde geçmiş bayramın mubarek olsun jerorcumm bendeöptümmharika topik arkadaşlarım ve kıymetlilerim hepinize hayırlı bayramlar diliyorum ve hepinizi kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz
aminnn sağol canımmmmm seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlarrr hepinize niceeeeee sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum sevdikleriniz ile birlikte opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
herkesee iyi haftalarrrrrrrrrr
nurum gülçinim bizi çok mutlu ettiler bu bayram ziyaretleriyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın fatoşcum nasılsın seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canımm çok dikkatli ol sen sıkıntı yapma üzülmememeye çalışş bunlar tetikler tansiyonunu maşallah bak 30. haftaya kadar gelmişsin rabbim sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin fatoşcumMesaj Linki
hepinize günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben iyim şükür ama bayram boyunca tansiyonlar çok yüksekti kaynanamlardaydım kalabalıktı malum cenazemiz vardı kuran okundu dün biraz dinlenme fırsatı buldum tansiyonum inmişti.sizin nasıl geçti tatiller. hepinizi özledim çok 30. haftaya girdim allahım sana çok şükür.bi sağlıkla tamamlasaydık.akşam rüyamda doktor anneme torunun düşecek hiç gelişmemiş 350 gram bebek demiş yaşamayacak düşecek demiş çok ağladım anne benim oğlum olmayacakmı şimdi diyodum rüyamda bişeye sevinecem galiba tansiyonumda yüksekti ya oda etkiledi beni ama uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindimki inanın hayatta hiç bişiye bu kadar sevinmemeiştim allahım korusun yavrularımızı
bende iyiyim canım çok şükür bayram telaşı ziyaretti yolculuktu derken geçti gittigünaydın kumsalcım iyiyim sen nasılsın canım
oğluşda iyi uyudu şimdi
evet ya kızlar geldi güzel geçti ikiside çok iyi insanlar
hele ufaklıklar çok şeker yaa
günaydın kızlar
herkesee iyi haftalarrrrrrrrrr
nurum gülçinim bizi çok mutlu ettiler bu bayram ziyaretleriyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Mesaj Linki
hepinize günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben iyim şükür ama bayram boyunca tansiyonlar çok yüksekti kaynanamlardaydım kalabalıktı malum cenazemiz vardı kuran okundu dün biraz dinlenme fırsatı buldum tansiyonum inmişti.sizin nasıl geçti tatiller. hepinizi özledim çok 30. haftaya girdim allahım sana çok şükür.bi sağlıkla tamamlasaydık.akşam rüyamda doktor anneme torunun düşecek hiç gelişmemiş 350 gram bebek demiş yaşamayacak düşecek demiş çok ağladım anne benim oğlum olmayacakmı şimdi diyodum rüyamda bişeye sevinecem galiba tansiyonumda yüksekti ya oda etkiledi beni ama uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindimki inanın hayatta hiç bişiye bu kadar sevinmemeiştim allahım korusun yavrularımızı
günaydın kumsalcım iyiyim sen nasılsın canım
oğluşda iyi uyudu şimdi
evet ya kızlar geldi güzel geçti ikiside çok iyi insanlar
hele ufaklıklar çok şeker yaa
günaydin canolaaarrrr :lepi: tatil bitti mesai başladı.. tatilin kötüsü olmaz herşey çok güzeldi..c.tesi günü gülçinim nurum bidee topiş kızları hep birlikteydikk çok güzel bi duyguydu tanışmak görüşmek kaynaşmak alkisalkisalkis
dün regli oldum önden arkadan her yerden taşkın vaziyetteyim sabah zor uyanıp işe geldim hepinizi çook seviyor ve öpüorumm..
günaydin canolaaarrrr :lepi: tatil bitti mesai başladı.. tatilin kötüsü olmaz herşey çok güzeldi..c.tesi günü gülçinim nurum bidee topiş kızları hep birlikteydikk çok güzel bi duyguydu tanışmak görüşmek kaynaşmak alkisalkisalkis
dün regli oldum önden arkadan her yerden taşkın vaziyetteyim sabah zor uyanıp işe geldim hepinizi çook seviyor ve öpüorumm..
günaydın canım nasılsınnn
günaydın canım nasılsın anlaşılan baya güzel vakit geçirmişsiniz bizim hatunlarla
geçmiş olsun özgecimmm bende öpüyorumm
günaydın ballımmmmm iyiyim birtanem şükür sen nasılsın tatlımm
seninde yoğun vede yorucu geçmiş bayramın kıyamam sana yaaa insan böyle zamanalrda tatilde dinleneceğine daha çok yoruluyor dimi kaydirigubbakcemile3
evet arifeeemmm çok güzeldi hakketten keşke seninlede tanışabilseydik
bende iyyim canım çok şükür geldik yine iş başına evet çok yoğundu canımm taa karadenize gittimm ve gerçekten çok yorucu oldu ama olsunn değdii ayenen öyle
daha çok yoruluyoruz tahmin edebiliyorum canım inşallah bizde tanışırız birgünn
eeee hani resimler nerde koysanıza kızlar merak ettim ben
günaydın kızlar nasılsınız
canımmmm inşallahhh gene bir araya gelir kaynarım yafrummmm Şenizgünaydın kankiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm Şeniz
ayyy bende çok kaynadım kıııı sana zatii kaynaktım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak daha şimdiden özledim heeeee opuyorumnanaktan
evtt canımm güzel vakit geçirdik güldük eğlendik yedik içtik gezmedik ottuk kaydirigubbakcemile3 allah tekrarını nasip etsingünaydın canım nasılsın anlaşılan baya güzel vakit geçirmişsiniz bizim hatunlarla
geçmiş olsun özgecimmm bende öpüyorumm
çooookk gediğine bi laf kodun nennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inşallah canom inşallah bizde tanışacağız gerçi bazı arkadaşlarda önce tanışmak istiyor sonra ortadan kayboluyorlar ama umarım sende öyle olmazsın kaydirigubbakcemile3
kııı resimleri çekildik çekildik emme evde foto mak.da fotolar ancak akşama eklerim ben canım yaa ama nur evde müsait olunca o ekler. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?