Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Kızlar ben de albüme iki tane resmimizi koydum. Bundan sonra resimleri bilgisayara yükleyebilirsem bir kaç tane daha atacağım.

slm arkadaslar gecmis kurban bayraminiz mübarek olsun kusura bakmayin pek giremiyorum.bizim oglanla ugrasiyorum.nasilsiniz umarim herkez iyidir biz iyiyiz oglumla cok sükür yok bir yaramazlik.herkeze slm öpüyorum hepinizi özlemleeee

canımmm hoşgeldin hilalcim nasılsın tatlım???
kızzz senin oğlan büyümüş ya ne güzel tü maşallah bak kendini üzdüğünle kalıyorsun gördünmü herşey yolunda çok şükür hadi gözün aydın güzelim. zemuszemus

sitede sorun vardı galiba ben fotolarınıza baktım yorumlarımı yazdım didiyorum tekrar gelidiğimde birilerini bulabilirim inş.........

sağol cancanım gördüm yoprumları teşekkür ederizzzz opuyorumnanaktan

aaa gülçinnnnnnnnn nurrrrrrrrr orda mısınız........................

evet burdaydık emme malum site arıza çıkarınca kaybolduk kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin hatice nasılsın?
evet bayramda buluştuk bütün kızlar toplandık toplandık hihoyyyt hihoyyyt

daha dur annesi daha dur biraz ele avuca gelsin kızımız gör bak asıl o zaman anneliğin tadına doyum olmayacak.
bu arada kendinede vakit ayır biraz kocanın gözüne hoş görün :asigim:

cancanım sende hoşgeldin bacım
bu site hepimizi perişan etti malesef güzelim ya bir türlü rahat giriptae yazışamadık :1no2:

senin bıdık kocaman olmuş annesi yaa artık gözünü ayıramıyorsun değilmi ondan bu dönem biraz yorucu geçecek senin için sonrada sıra bize gelecek zaten kaydirigubbakcemile3

evet canımsu gbi akıp gidiyor zaman ama içini karartma allahım ogünleri görmeyi nasıp etsin bizlere canım.

evet yaaa gerçekten zaman o kadar hızlı gidiyorki yetişmek mümkün değil bu hıza :1no2:

Kızlar ben de albüme iki tane resmimizi koydum. Bundan sonra resimleri bilgisayara yükleyebilirsem bir kaç tane daha atacağım.

slm arkadaslar gecmis kurban bayraminiz mübarek olsun kusura bakmayin pek giremiyorum.bizim oglanla ugrasiyorum.nasilsiniz umarim herkez iyidir biz iyiyiz oglumla cok sükür yok bir yaramazlik.herkeze slm öpüyorum hepinizi özlemleeee

gönülcüm sende hoşgeldin güzelim seninde mübarek olsun cancanım.
herkes iyi canım bir aksilik bir yaramazlık yok çok şükür. sen nasılsın tatlım oğlun nasıl annesi???

günaydın canlarım..
nasılsınız??? Ben öksürüyorum hasta oldum!!!!
kızıma geçmesin diye çok dikkat ediyorum.. ama tabi çok korkuyorum..

günaydın kızlar nasılınız hepinize güzel bir hafta diliyorumm

gülçinim günaydın canım nasılsın ceren nasıll

yasemincim günaydın canım nasılsın geçmiş olsun bol bol meyva yiyin kızlar ben şahsen öyle toparlandım birde ada çayı boğazlara çok iyi geliyorr kızın nasıl canımm

içmediğim kalmadı valla balım ya. direniyorum beter olmamak için sadece öksürük halsizlik ve biraz burnum akıyor. Kızım azcık burnu aktı geçti sonra çok şükür

tünaydın kızlarr nasılsınız siteye girmek sorun valla adamı çileden çıakrtıyor :)
oğluşumu bugun yne başka bi doktyora götürdüm öksürüğü yine başlamıştı çok korktum ciğerlerine bişey olucak diye çok şükür hiç bişey yokmuş sadece hafif geniz akınıtısı varmış o yüzden öksürüyomuş
dün ayak baş parmağını bi görüdm sanki böyle bi iple sıkmışsın gibi çok feci boğum olmuş kıpkırmızı ödüm patladı öyle görünce kopcakmış gibi şişmiş çorabına baktım hiç bişey yok sıkmıyoda zaten neden öyle bişi oldu anlamadım dokunduğumda ağlamıyoda canı acımıyo doktora sorduk geçmesse eğer ortopediye götürün dedi inşallah geçer

günaydın canlarım..
nasılsınız??? Ben öksürüyorum hasta oldum!!!!
kızıma geçmesin diye çok dikkat ediyorum.. ama tabi çok korkuyorum..

canımmm çok çok geçmiş olsun yavrucum aman diyim dikkat et evde maskeyle dolaş tatlişkom.

günaydın kızlar nasılınız hepinize güzel bir hafta diliyorumm

gülçinim günaydın canım nasılsın ceren nasıll

günaydın canımcım umarım dediğin gibi bir hafta olur güzelim.

bende cerende iyiyiz canım şükür yok bir yaramazlık haftasonu kızımla doya doya vakit geçirdim. hasret giderdim zemuszemus zemuszemus

ooyyyy dünürüm yaaa çok çok geçmiş olsun birtanem umarım en kısa zamanda iyileşir damadım canım benim yaa. parmağı neden öyle olduki hay allah umarım ciddi bir şey değildir. :Saruboceq:

Slm arkadaŞlar ansılsınız Özledım valla
bız ıyız ŞÜkÜr 30 haftalara geldık ŞÜkÜr umarım herkes ııdrı ÖpÜyorum sızı

tünaydın burcum nasılsın cnım sorma ya site bi kaç gündür delirtti bizi
çok geçmiş olsun canımm.ayyy yazıkk niye morarmışkii inşallah kendiliğinden geçer burcum kendinize iyi bakın çok öpüyorum sizi
inşallah canımmm ohh ana kız haftasonu dünyalar sizin oluyor
Slm arkadaŞlar ansılsınız Özledİm valla
bİz İyİz ŞÜkÜr 30 haftalara geldİk ŞÜkÜr umarım herkes İİdrİ ÖpÜyorum sİzİ

hoşgeldin fatoşcum nasılsın canımm bizde özledik kuzum maşallahh seninde az kalmışş
sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin rabbiim:Saruboceq:

Amınn kumsalcım ınŞallah canım bıtanem darısı baŞına allahım hergece dua edıyorum ınan tez zamandsa ınŞallah

Slm arkadaŞlar ansılsınız Özledİm valla
bİz İyİz ŞÜkÜr 30 haftalara geldİk ŞÜkÜr umarım herkes İİdrİ ÖpÜyorum sİzİ

canımm hoşgeldin herşey yolunda demek ne güzel sağlıkla kavuş sende inşallah bebişine emi balım bizlerde iyiyiz bir yaramazlık yok şükürki.

inşallah canımmm ohh ana kız haftasonu dünyalar sizin oluyor

canımmmm evet yaa aynen boğuşuyoruz sevişiyoruz yatıp yuvarlanıyoruz cerenle ne yapalım ancak haftasonları bu kadar uzun birlikte olabiliyoruz

yaa öyle oluyor valla her yerde herkesin kendi düzeni işte dediğin gibi yıl sonu yoğunluğuda var neyse bir ay sonra nasipse daha rahat olursun ve daha sık gelirsin yanımıza cancanım yerimseniben
olsun ne yapalım bizde öyle şaşkın şaşkın bakarız bıdıklara :1shok: kaydirigubbakcemile3

aman diyim gülüm ben geçirdim bilirim bir hafta bebeğime hasret kaldım yaaa çok kötü bir durum allah acil şifa versin kuzucum sana opuyorumnanaktan

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz hhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
haftanın ilk iş gününün mesaisi bitti ve ben giddoorruummm kendinize iyi bakın anacım byeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…