selam kızlar ben geldim biraz hastaydım grip oldum şimdi geçiyo çok şükür boğazımda ve ciğerlerimde bişey yokmuş çok şükür ama öksürük devam ediyo.........
salı günü doktora gittim bebişimin maşallahı var serumlar falan yaradı galiba 2.935 gr ve 49 cm olmuşuzgerçi doğduğu kilo değil sonrası önemli ama olsun :)yarın 37.haftama giriyorum inş.çatı muayenemi 38 de yapıcak çünkü bazen su gelip kanam falan olabiliyomuş işimizi sağlama alalım dedik hapı da haftaya kesiyorum hayırlısıyla bi kavuşsambebeğime................
bende haberler bunlar sizden ne haber?
sitede sorun vardı galiba ben fotolarınıza baktım yorumlarımı yazdım didiyorum tekrar gelidiğimde birilerini bulabilirim inş.........
aaa gülçinnnnnnnnn nurrrrrrrrr orda mısınız........................
Kızlar nasılsınız. Biraz geç oldu ama hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Ceren,nur, bulcuk,yengeç ne güzel buluşmuşsunuz.Kızlar biz de 1 ay sonra yeni evimize taşınacağız. Bana da gelin olur mu? Pendik Kurtköyde oturacağız kısmet olursa. Toplanalım, tanışalım. Muhakkak beklerim.
Kuzumu soracak olursanız herşey yavaş yavaş düzeliyor maaşallah. Gazı azaldı, pamukçuk olmuştuk o da geçti. Burun tıkanıklığımız geçti. Kilo alımımız düzeliyor. Allah bozmasın. ama ben de bittim valla. Saç baş kaş bıyık hepsi birbirine girdi. Acayip bir bakımdam geçmem lazım.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakn.
slm kızlar güzdüz yine açılmadı site şimdide zar zor girip fotoğraf yükledim tam 1saattir uğraşıyorumklava: ama bir kaç tane yükleyebildim.umarım herkes iyidir.artık yareni tek başına bırakıp pc açamıyorum.ayaklanmaya başladı artık iyice yavrum bir anda düşüyor biyerlere çarpıyor yada olmayacak şeyleri alıp ağzına götürüyor her an yanında olmam gerek ancak gece uyudugunda rahatça girebiliyorum ama ne fayda siz yoksunuz şimdide..öpüyorum k.i.ba.s.
evet canımsu gbi akıp gidiyor zaman ama içini karartma allahım ogünleri görmeyi nasıp etsin bizlere canım.
Kızlar ben de albüme iki tane resmimizi koydum. Bundan sonra resimleri bilgisayara yükleyebilirsem bir kaç tane daha atacağım.
slm arkadaslar gecmis kurban bayraminiz mübarek olsun kusura bakmayin pek giremiyorum.bizim oglanla ugrasiyorum.nasilsiniz umarim herkez iyidir biz iyiyiz oglumla cok sükür yok bir yaramazlik.herkeze slm öpüyorum hepinizi özlemleeee
günaydın kızlar nasılınız hepinize güzel bir hafta diliyorumm
gülçinim günaydın canım nasılsın ceren nasıll
yasemincim günaydın canım nasılsın geçmiş olsun bol bol meyva yiyin kızlar ben şahsen öyle toparlandım birde ada çayı boğazlara çok iyi geliyorr kızın nasıl canımm
günaydın canlarım..
nasılsınız??? Ben öksürüyorumhasta oldum!!!!
kızıma geçmesin diye çok dikkat ediyorum.. ama tabi çok korkuyorum..
günaydın kızlar nasılınız hepinize güzel bir hafta diliyorumm
gülçinim günaydın canım nasılsın ceren nasıll
tünaydın kızlarr nasılsınız siteye girmek sorun valla adamı çileden çıakrtıyor :)
oğluşumu bugun yne başka bi doktyora götürdüm öksürüğü yine başlamıştı çok korktum ciğerlerine bişey olucak diye çok şükür hiç bişey yokmuş sadece hafif geniz akınıtısı varmış o yüzden öksürüyomuş
dün ayak baş parmağını bi görüdm sanki böyle bi iple sıkmışsın gibi çok feci boğum olmuş kıpkırmızı ödüm patladı öyle görünce kopcakmış gibi şişmiş çorabına baktım hiç bişey yok sıkmıyoda zaten neden öyle bişi oldu anlamadım dokunduğumda ağlamıyoda canı acımıyo doktora sorduk geçmesse eğer ortopediye götürün dedi inşallah geçer
tünaydın burcum nasılsın cnım sorma ya site bi kaç gündür delirtti bizitünaydın kızlarr nasılsınız siteye girmek sorun valla adamı çileden çıakrtıyor :)
oğluşumu bugun yne başka bi doktyora götürdüm öksürüğü yine başlamıştı çok korktum ciğerlerine bişey olucak diye çok şükür hiç bişey yokmuş sadece hafif geniz akınıtısı varmış o yüzden öksürüyomuş
dün ayak baş parmağını bi görüdm sanki böyle bi iple sıkmışsın gibi çok feci boğum olmuş kıpkırmızı ödüm patladı öyle görünce kopcakmış gibi şişmiş çorabına baktım hiç bişey yok sıkmıyoda zaten neden öyle bişi oldu anlamadım dokunduğumda ağlamıyoda canı acımıyo doktora sorduk geçmesse eğer ortopediye götürün dedi inşallah geçer
inşallah canımmm ohh ana kız haftasonu dünyalar sizin oluyorcanımmm çok çok geçmiş olsun yavrucum aman diyim dikkat et evde maskeyle dolaş tatlişkom.
günaydın canımcım umarım dediğin gibi bir hafta olur güzelim.
bende cerende iyiyiz canım şükür yok bir yaramazlık haftasonu kızımla doya doya vakit geçirdim. hasret giderdim zemuszemus zemuszemus
ooyyyy dünürüm yaaa çok çok geçmiş olsun birtanem umarım en kısa zamanda iyileşir damadım canım benim yaa. parmağı neden öyle olduki hay allah umarım ciddi bir şey değildir. :Saruboceq:
Slm arkadaŞlar ansılsınız Özledİm valla
bİz İyİz ŞÜkÜr 30 haftalara geldİk ŞÜkÜr umarım herkes İİdrİ ÖpÜyorum sİzİ
Amİnn kumsalcım İnŞallah canım bİtanem darısı baŞına allahım hergece dua edİyorum İnan tez zamandsa İnŞallah
Canımmmm dünden beri yazıyorum yazıyorum gitmiyor cevaplar bak tekrarlıyorum bende
kaydirigubbakcemile3
6 ay izin yapınca zor gelmiştir tekrar başalamak değilmii
iyide kuzum sen yokken senin işlerini kimse takipi etmedimi altı ay boyunca senimi bekledi işler :uhm:
sık sık gel zatiii yavru mesai saatleri içerisinde işlerden bunalınca hemencecik açıver topiği havan değişir accık :dilcikar:
çalışan annelerin ortak kaderi malesef cancanım bebişlerimizin ilklerini hep başkalarından duyucaz yazıkki biz fazla denk gelemicez bu ilklere. Ne yapalım sağlık olsun onlar içi çalışıyoruz bizde. :sm_confused:
yerime birini aldılar ama yeni tabi anca bende gelince birçok düzenleme yaptım bide yılsonu işlemleri malüm. 6 ay sonra başlamak zor olmaz mı balııımmm biçok şeyi unutmuşum yahu:ecrin_bebek: anca toparlandım valla..
aynen ilkleri hep annemle babam görüyor. Banada sonradan hayretle izlemek kalıyor minik kuşumu:gitme:
tünaydın kızlarr nasılsınız siteye girmek sorun valla adamı çileden çıakrtıyor :)
canım çok geçmiş olsun.... Tırnağı batmış olabilir mi?? Belki tırnağı uzamıştır batık olmuştur balım. Yada dolama olmuştur. Bildiğimiz soğanı közle sar minik parmağına canım kocakarı ilacı ama işe yarar. Kendimden biliyorum. Kıyamam ona ben..
canımmm çok çok geçmiş olsun yavrucum aman diyim dikkat et evde maskeyle dolaş tatlişkom.
Sağol canıım.. Bugün az az atlatıyorum sanki bol bol meyva sandoz ıhlamur karışık bitki çayları falan ne varsa içiyorum.. kuzumu emzirirkene de maske takıcam.
Slm arkadaŞlar ansılsınız Özledİm valla
bİz İyİz ŞÜkÜr 30 haftalara geldİk ŞÜkÜr umarım herkes İİdrİ ÖpÜyorum sİzİ
inşallah canımmm ohh ana kız haftasonu dünyalar sizin oluyor
yerime birini aldılar ama yeni tabi anca bende gelince birçok düzenleme yaptım bide yılsonu işlemleri malüm. 6 ay sonra başlamak zor olmaz mı balııımmm biçok şeyi unutmuşum yahu:ecrin_bebek: anca toparlandım valla..
aynen ilkleri hep annemle babam görüyor. Banada sonradan hayretle izlemek kalıyor minik kuşumu:gitme:
Sağol canıım.. Bugün az az atlatıyorum sanki bol bol meyva sandoz ıhlamur karışık bitki çayları falan ne varsa içiyorum.. kuzumu emzirirkene de maske takıcam.
ay kizlarrrrr 30. haftama girdimmm artikk haftalar bir bir kisaliyor sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?