Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

herkesin işi var sanırsam zaaarrr
nasıl aynı ana denk geliyorsa artıkın :sm_confused:
neyse biz buralrdayız yaa idare ederiz artıkın arifem kendi kendimize yazarız boş kalasın topik kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın nasılsın jasminn evet sitede sorun vardı iyiz ne olsun cicim hep aynı çalışıyoz işte süperr hazırlıklar başlamış hadi bakalım odanızın resimlerini bekliyoruz hadi bakalım kolay gelsin
günaydın burcum nasılın canım aminn kociş izindeymiş sana yardım eder ne güzel
geçmiş olsun miraç hastaymış parmağı geçtimi burcu
GÜnaydın canlarım gÜzel bİr gÜn olsun İnŞallah.

günaydın fatoşcum nasılsın canım aminn

odamı yapıyorsunuz gülçinimm bek çok merak ettim şimdi eminim çok güzel oluyordur bittimi daha çok varmı yoksamm

selaaaaaaaaaaaaaam kızlar...

selam cancan hoşgeldin nasılsın

gülçin nasılsın canım?

iyiyim tatlım seni sormalı uzun zamandır yoksun hayırdır herşey yolundadır umarım.

odamı yapıyorsunuz gülçinimm bek çok merak ettim şimdi eminim çok güzel oluyordur bittimi daha çok varmı yoksamm

evet cancanım kızıma oda yapıyorum sonunda hihoyyyt
daha çok yok aslında ama beklediğim şeyler var halı ve tül perde siparişi verdim onlarda bu hafta tamamlanır sanırsam haftasonu biter diye düşünüyorum malum akşamdan akşama evde olunca yetişmiyor hepsi. haftasonu eklerim büyük ihtimalle resimlerini odamızın.

iyiyi canım sağol sen nasılsın?uyumuyor teyzesi,,ek gıdaya başladık kaka yapamıyor ağlıyor ağlatıyor

oyyyy deme yaa kıyamam ben onaaa allah yardımcın olsun güzelim

iyiyi canım sağol sen nasılsın?uyumuyor teyzesi,,ek gıdaya başladık kaka yapamıyor ağlıyor ağlatıyor
aaa kıyamam yazık inşallah normale döner herşey canımm

çok sevimdimm hadi bakalım merakla bekliyorumm resimleriiiikaydirigubbakcemile2

valla gülçin çok sıkıntılıyız.büyüyünce düzelir diyorlardı benimki daha çok bozuldu

çok sevimdimm hadi bakalım merakla bekliyorumm resimleriiiikaydirigubbakcemile2

bende çok sevindim ve hatta ceren hanım dahada çok sevindi odasına girince nereye bakacağını şaşırıyor her tarafta oyuncaklar rengarenk felan bayılıyor oraya yafrruu kaydirigubbakcemile2

ya kızlar nur nerde o da gelmiyor benmi kaçırdım yoksa

canım nurun bağlantısında sorun var giremiyor siteye ama ilk fırsatta gelir eminim

valla gülçin çok sıkıntılıyız.büyüyünce düzelir diyorlardı benimki daha çok bozuldu

oyyy deme öyle kızz bozulmaz düzeni oturmadı daha hala oğlumuzun sabret annesi.

merhaba kızlar, geçmişi okuyayım da cevap yazayım dedim, arada Rüzgar beyle ilgilendim derken ancak gelebildim... kızlar annelik çok ama çok güzel bir şey ama ne kadar yorucuymuş meğer ama öyle tatlı bir yorgunluk ki ben bu yorgunluğu çok sevdim :) Allah kısmet ederse cumartesi günü evimize gidiyoruz artık. Evimi çok özledim (Ayvalık demiyorum farkındaysanız kaydirigubbakcemile3 ) artık bir düzene girelim istiyorum resmen gün sayıyorum gitmek için, kocişimi de özledim tabii :) Biz iyiyiz oğluşumla ama gaz problemimiz var, onun dışında bir sorun yok çok şükür. Zavallım ayaklarını çeke çeke ağlıyor benim de içim parçalanıyor. Elimde olsa tüm gazları kendime çekeceğim ama olmuyor. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama faydasız, yine de gaz oluyor. Herkes söylüyor, özellikle erkek bebeklerde çok olurmuş, pırt yaptığı zaman dünyalar benim oluyor ama o pırtı çıkarana kadar kendini yırtıyor zavallım, resmen ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor, bazen de "ayyy" diye ses çıkarıyor ıkınırken, işte o zaman ben mahvoluyorum. Zaten hepimiz teke ismini taktık Rüzgar'a, teke gibi ses çıkartıyor uğraşırken. İnşallah daha fazla artmadan atlatırız bir an önce bu problemi. Benden haberler bunlar kızlar, sizlerde ne var ne yok?

inşallah güzelim, bir an önce İstanbul'a taşınsak çok mutlu olacağım :) dediğin gibi inşallah tekrarını yaparız en kısa zamanda :)
güzelim benim :) bacağın nasıl oldu bakiim senin? iyi misin birazcık? umarım geçmiştir acısı sızısı
kız deli o günlerde gelecek inşallah :)
evet canım, çok şükür kavuştum meleğime :) darısı diğerlerinin başına inşallah :) Sude ne kadar büyümüş annesi, maşallah çok tatlı olmuş :)
bende iyiyim canım benim bak bak Sude hanıma. senin kuzun nasıl oda büyümüştür aşkmış bu canlar ya...
Evet kesinlikle aşkmış bunlar... ben artık başka bir aşkın varlığına inanmıyorum, sadece oğluma olan aşkım var ve gerçek aşk o işte :)
oyyyyyy çok kötüüüüüü Allah yardımcın olsun canım
maşallah canım, demek 8 aylık oldu, zaman ne çabuk geçiyor değil mi? amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çok geçmiş olsun hayatım yavrularımız hasta olmasın ya, kıyamam hiçbirine, Allah acil şifalar versin canım
oy maşallah, çok az kaldı canım, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Geçmiş olsun canım, darısı başımıza inşallah, şu gaz sıkıntısından biz de bir kurtulabilsek... bu aada kendine bakmayı ihmal etme lütfen, ben doğum yaptığımın haftasına gittim saçlarımı boyattım, sen de kendine bak birazcık lütfen :)
günaydın canlarım..
nasılsınız??? Ben öksürüyorum hasta oldum!!!!
kızıma geçmesin diye çok dikkat ediyorum.. ama tabi çok korkuyorum..
aaaa çok geçmiş olsun, aman maske falan tak Sude'ye yaklaşırken ona da bulaşmasın, çocukların hasta olması anneleri daha çok hasta ediyor çünkü.
aaa ne oldu ki çocuğun parmağına... doktora göstersene hemen, geçmiş olsun canım, umarım önemli bir şey değildir.
gÜÜlÇİncİm İyİm canım ŞÜkÜr Şuanlık herŞey yolunda sende İysİn dİmİ cerencİk nasıl fİlİz ablayıda Çok Özledİm
ben de sizleri özledim canım ama doğum yapan arkadaşların niye gelemediklerini şimdi daha iyi anladım :)
eveeeeeeeet ben de ANNEyim artık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ama listede beni doğuranlar kısmına geçirmemişsin gülüm mafoldumben 20 Kasım doğum tarihimiz Gülçin teyzesi :)
filiz ablaaaaaaaaaaaa nerdesin
geldim geldim :)
gülçin nasılsın canım?

vay filiz ablam taze annem sen nasılsın?

canıııııııım iyiyim birtanem, yukarıda da anlattım işte :) sen nasılsın?

ablaaammmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
demek cumartesi dönüyorsunuz eve yuuppppiiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hadi bakalım evine git kendin baş başa ol rüzgar beyle bak o zaman dahada keyifli olucak herşey görürsün ablacım gaz içinde istersen benim kullandığım şurubu kullan ablam ben çok faydasını gördüm belki sende de işe yarar bebeler çok acı çekiyor gazdan zavallım :1no2:

inşallah tekrarı olur ablacım ya inşallah tabii sen istabulda olursan olur malum istanbul şurası ayvalık teeee orassııııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ablacım aklımda liste yapıcam düzeltmeleri emme inan vaktim kalmıyor akşamları ya çok yorgun oluyorum yada evdeki işler bitmiyor bir türlü birde şu sıra ceren hanıma oda yapıyorum onunlada ilgileniyorum ama aklımda güncelleme meraklanma hemde rüzgarımın doğum günü tarihide aklımda nasıl unuttuğumu düşünürsün ya aşk olsun mafoldumben

kızlarrr ben geldim nasılsınız bakalım
geçmişe bakayım aradada

Kızlar ben de albüme iki tane resmimizi koydum. Bundan sonra resimleri bilgisayara yükleyebilirsem bir kaç tane daha atacağım.

birazdan bakacam resimlerinize

günaydın canlarım..
nasılsınız??? Ben öksürüyorum hasta oldum!!!!
kızıma geçmesin diye çok dikkat ediyorum.. ama tabi çok korkuyorum..

çok geçmiş olsun canım
inş biran önce atlatırsın

ayy kıyamam ben ona
allahım bebişlerin hepsini korusun

selaaaaaaaaaaaaaam kızlar...
selam canım
nasılsın

canım neler yediriyorsun
kabız mı yoksa

ya kızlar nur nerde o da gelmiyor benmi kaçırdım yoksa

canım nete bağlanamadım bir süre
nasılsın gülüm iyi misin?

cancanım hoşgeldin kuzum sonunda girdin nete nihayet yaaaa
nasılsın tatlım nasıl oldu bacak biraz daha iyimisin güzelim?
ilaydamız nasıl keyifler yerindedir umarım

canım bacağım hala kötü ahmet pansuman yaptı biraz önce
ama acısı bitirdi beni
ilaydada şimdi uyudu teyzesi oynadı oynadı uyudu

ablamda gelmiş canım benim
kıyamam ben o paşaya inş ağır atlatmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…