Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

inşallah kumsalcım sende ne var yok
canım ne olsun bende bi değişiklik aynı durumdayımmm :=)
bayılır tabi cimcime bulmuş rengarenk odayı kaçırımı kuzu aslında tam zamanı güzel güzel oynar odasında miniğin şimdi herşeyi kavrıyorlar çok güzel günler geçirir inşallah odasında
hımm anladım canımm

ablammm hoşgeldin nasılsın özledik seniiiii anneliğin keyfini çıkarıyorsun maşallahhh
cumartesi dönüyormuşsunuz hadi hayırlı yolculuklar şimdiden kazasız belasız inşallahh
siz sağ salim bi gidin evinize herşey yolunu bulup düzene girer ablacımm
rüzgarında gaz sorunu varmış umarım uzun sürmeden son bulur yazk ya
kızlarrr ben geldim nasılsınız bakalım
geçmişe bakayım aradada
nurum nerdesin canım nasılsın ilayda nasıl
iiyyim canım sağol seni merak ettim bende sağolsun gülçin söyledi kuzum ne oldu bacağına kötü bişiyoktur umarımm
hayırlısı canım sağlıkla kavuşursun inşallah kızına
tamam ablacım görüşmek üzere kendine ve bebişne çok dikkat et allaha emanet olun

hoşgeldin hilalcim nasıln canım artık sende sona geldin sayılır hadi hayırlısı olsun
grip geçmiş sevindim kendine çok dikkat et hastalanma öksürük için bal ye canım çok iyi geliyor rahatlatıyor boğazı şşşşş sabret çok az kaldı hayırlısyla kavuşucaksınız inşallah
bu arada dün çok az nokta kadar kan geldi nişan falan değildir herhalde sonra sarı akıntı devam etti çünkü öksürürken doğpurcam mı ne? :ecrin_bebek:
kzuzum doktorunu ara bir sorsana ne olur ne olmaz
oyyy sancılarım tuttu gene ben gideyim bari gülçin bişey olursa haber veririm inş.tel in açık olsun bana dua edin noluır hayırlısıyla kurtulayım ben de .........................

anammm ne oluyorrr ne sancısı hayırdır hilal akannehir
canım allah yaqrdımcın olsun eğer doğuruyosan allah bir avazda kurtarsın dualarımız seninle kuzumm

of ya gene geldi böyle sarı akıntı ama gene nokta kadar kan var gene doktoru aradım 15 dk sonra tekrar arıcam ya kimse yok mu gitsem mi acaba ya ama sancım falan yok ya kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu?

37 + 3 üm ya of kimse de yok herkes gitmiş panik oldum şimdi daha çatı muayenem olmadı

doktorumla görüştüm kızlar bilgi vereyim de şimdi okuyunca merak edersiniz çok azsa şimdi gelmene gerek yok ama artarsa hemen gel dedi çok az gerçekten yok denecek kadar hayırlısı bakalım dualarınızı bekliyorum kasılma falan da nasıl olur bilmiyorum ki sancı giriyo ama her zamanki gibi belimden ve düzensiz muayenede biraz kasılmam çıkmıştı ama ben anlayamıyorum ya inş.doğru zamanı anlayabilirim..........

of ya gene geldi böyle sarı akıntı ama gene nokta kadar kan var gene doktoru aradım 15 dk sonra tekrar arıcam ya kimse yok mu gitsem mi acaba ya ama sancım falan yok ya kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu?
hilalcim şimdi senin ufaklık yola çıkmışmı yani canım dikkatli ol kendini dinle arada kontrol et ama takıntı haline getirme güzelim stres yapma ben anlamadım sen şimdi suyunun gelmesinimi bekliyorsun ilk hamilileğinde kimse bilmiyor kuşum o belli edicek artık beklicen ay heycan yaptım sabah sabah hadi bakalım hakkında hayırlsını versin inşallah bir avazda sağlıkla kucaklarsın yavrunu dularımız seninle canımmopuyorumnanaktan
37 +3 üm yazmışım ya maalesef daha 36+3 üm ühü ühüüü
olsun yinede kötü değiil dimi ama 36+3 37 hafta olmuyormu

Günaydın ballı lokmalarımgamyoncuiremsu ay ballı lokma ne yaa
Ben hastalığımdan sıyrıldım yatmadan atlattım çok şükür ama o kadar C vitamini vırt zırt içtimki acayip enerji fazlalılığı oldu yahu:lepi:

cancanımmmm hee ya azcıkın oldu sohbet emme sen yine yoktun kuzum yaaa :çok üzgünüm:

heee güloo çitlenbikime oda yapıyorummm oda çok seviniyor minik cadım :dance: kaydirigubbakcemile3

kıısss arife teyzesi ben bilem bayıldım odaya çıkmak istemiyorum ordan kaydirigubbakcemile3
evet canım yaa hareketlenmeye başladı iyice onu ancak oda paklıcak anladım ben a.s

şişşttt sakin ol yavrucum bu ne panik buraya soranakadar en yakınında annen var ona sorsana sakin olsana ne bu telaş yaaa lmaz:

37 + 3 üm ya of kimse de yok herkes gitmiş panik oldum şimdi daha çatı muayenem olmadı

panik olacak ne var şimdi burda ben anlayamadım :uhm:

heh bak bişey yokmuş işte yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şu son günleride bir geçir hayırlısı ile stres yapma.
cancanım o doğum sancısı öyle bir sancıki anlamaman mümkün değil sen hiç sıkma canını o sancı kendini belli ettirir sana yavrucum hadi hastaneye doğum başladı dedirtir yani.

37 +3 üm yazmışım ya maalesef daha 36+3 üm ühü ühüüü

bak ne güzel 37 haftalık olmuşsun az daha sabret yat dinlen hareket etme erken gelmesin çocuk

günaydınn kızlar nasılsınız

günaydın arifem nasılsın birtanem
günün aydın olsun inşallah cancanım

amanında amanın kim gelmiş
eski kankim gelmişşşşşş
kuzuuummm günaydın birtanem nasılsın
ballı lokma heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah seni iyi etsin emi ballı lokmam benim opuyorumnanaktan

sen o kadar yüklenirsen kendine iyileşicem diye olacağı buydu zati bak ne olacak şimdi bu enerji fazlalığı sudeye kardeş olaraktan geri dönmesin kuzum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydin kızlar..

özgeeeeeeemmmmmmmmmmm yavrummm günaydın balımm
gününe güneş doğsun gönlün hep mutlu olsun melekim. opuyorumnanaktan

günaydınnn canım çok anlamlı sağol canımm
günaydın canım nasılsın geçmiş olsun kuzum
günaydin kızlar..
günaydın özgem nasılsın
bilirim canım bebek odaları hem iç gıdıklayıcı olur huzur verir cıvıl cıvıl herşey düzenli
ama senin ufaklıkta ayaklandı düzen falan dinlemicek kendi düzenini kurucak kuzukaydirigubbakcemile3 dediğin gibi anca oda paklıcak o zaman
sağol bitanem sanada tekrar günaydın aminnn hepimizin inşallah

canııım ne zaman eskidim ben kıııızzz!!! Aşk olsun valla!
balım benim iyiyim çok şükür dün bizim alt kattaki marangoz soba yakmış tüttürmüş eve bi girdik her yer duman bütüün gece fan çalıştırdık adamı bi elime geçirsemklava:
anam bende enerji fazlalığı evi temizlemekle paklar. Biz üçümüz kardeş olduk Sude Melis meleğim, saygıder kocişim ve ben... Güzel üçlüopuyorumnanaktan Ahhhhh aaah..

tekrar günaydın cancanım
evet yaaa gıdı gıdı yapıyor o odalar insanı kaydirigubbakcemile3

sorma başlıcam onun düzenine ben yakında ama sanırsam ayaklanınca ceren hanım odasıyla yetinmeyip tüm evi ele geçirmek için uğraşıcak kaydirigubbakcemile3

amin canımm ama iyi değilim bugunn

ne oldu bebekim neyin varrr

cancanım eski dediysek topiğin eski üyelerinden müdavimlerindensin anacım yanlış annama hemencecik yaaa açıklama yaptırtma bana kuzu yaaa

ne pohuma yakmış sobayı ah ben olucaktımki ağzını burnunu dağıtıcaktım onun kötükedihüso kötükedihüso uyuz yaaa
o vakit sen evi temizleyiver gülüm kaydirigubbakcemile3
bu arada neyen kardeş oldunuz kııı hayırdır özel hayat kalmadımı sude yüzünden yoksa kaydirigubbakcemile3

ya sizi nasıl özlemişim ben yaaa.

bizde seni özledik kuzzuuu bu kadar ara verme bir daha şeker :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…