hayırdır özgeceim ne oldu hastamısınamin canımm ama iyi değilim bugunn
günaydin bitanemm keyifsizim bugun biras
bende iyiyim çok şükür canım bizde seni özlemişizopuyorumnanaktanKumsalım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
ya sizi nasıl özlemişim ben yaaa.
bencedeeee çok koşcan cerenin peşindennkaydirigubbakcemile3tekrar günaydın cancanım
evet yaaa gıdı gıdı yapıyor o odalar insanı kaydirigubbakcemile3
sorma başlıcam onun düzenine ben yakında ama sanırsam ayaklanınca ceren hanım odasıyla yetinmeyip tüm evi ele geçirmek için uğraşıcak kaydirigubbakcemile3
bencedeeee çok koşcan cerenin peşindennkaydirigubbakcemile3
ay süpermiş yaa gerçekten benzetmişler ama
GÜnaydın Şekerler gÜnÜnÜz gÜzel geÇsİn İnŞallah. Nasılsınız?
GÜnaydın Şekerler gÜnÜnÜz gÜzel geÇsİn İnŞallah. Nasılsınız?
heee ya sorma spor yaptırıcak kızım bana form tutturucakkaydirigubbakcemile3
dimi yaa bende çok beğendim çok şeker duruyorlar
cancanım eski dediysek topiğin eski üyelerinden müdavimlerindensin anacım yanlış annama hemencecik yaaa açıklama yaptırtma bana kuzu yaaa
ne pohuma yakmış sobayı ah ben olucaktımki ağzını burnunu dağıtıcaktım onun kötükedihüso kötükedihüso uyuz yaaa
o vakit sen evi temizleyiver gülüm kaydirigubbakcemile3
bu arada neyen kardeş oldunuz kııı hayırdır özel hayat kalmadımı sude yüzünden yoksa kaydirigubbakcemile3
bizde seni özledik kuzzuuu bu kadar ara verme bir daha şeker :1hug:
öle canım çatayım valla doğsun oda beni çatıcakheee ya sorma spor yaptırıcak kızım bana form tutturucakkaydirigubbakcemile3
dimi yaa bende çok beğendim çok şeker duruyorlar
günaydın canım hoş geldin biz iyiyiz şükür çalışanlar son sürat hızla iş başındalar
anneler ise bebelerin başındalar
hamişlerde sen gibi keyif çatıyorlar kaydirigubbakcemile3
sporun en zevkli en keyif verici hali bu olsa gerek
evet çok güzellerrrr
sporun en zevkli en keyif verici hali bu olsa gerek
evet çok güzellerrrr
şaka yaptım kıız:hulya: sorma manyak insan işte kalan odun parçalarını yakmışmış akşam görürürm inşallah.. Sude Hanım bi uyanıyo yanında bizden birini görmezse basıyo kalayımafoldumben özel hayat neki opuyorumnanaktan öyle bişeymi vardı:kedi:
DEPRESYONAMI SOKCAN BENİİİİİ İYİ DEĞİLİM DİYORUM mafoldumbenÖZGEEEEEEEEEEEMMMMM BAK UĞUR ARSLAN ŞARKISI İLK DEFA DİNLEDİM SÖZLERİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ OKU HELE KIII
Canım sevgilim, bugün ayrılığımızın ilk günü
Yürüyen kocaman açık bir yarayım şimdi
Rüzgar değdikçe sızlıyor, kanıyor her yanım
Nasılda ölesim var anlatamam ama,
Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi
Bundan bir yıl önce Taksim'de o muhallebicide,
Yine susarak başlamıştık biz herşeye
Tek kelime bile etmeden buyurmuştuk hayatlarımızın içine
Herşey başladığı gibi de bitiyordu
Tek kelime bile etmeden vedalaşıyorduk işte
Bugün ayrılığımızın ilk günü sevgilim
Sanırım artık bende bittim
Bugün bir ayrılığın ilk günü sevgilim
Bugün ölmezsem bir daha hiç ölmem eminim
Bir ayrılığın ilk günü ölmeyenler,
Bir daha da ölmezler bilirim
Bilirim, bilirim...
Sana mutluluk, huzur, saadet,
Kendim için Allah'tan sabır dilerim
Bugünde ölmezsem, bir daha hiç ölmem eminim
Bilirim, bilirim...
Sanırım birşey yok aramızda
Acırım aşksız yıllarımıza
Bundan böyle eksik bir yanımızla
Yaşarız, yaşarız, yaşlanırız
Başımıza gelmesi imkansız diye düşündüğümüz şeyleri yaşamakla geçiyor hayat
Aşk önce damardan giriyor, sonra burnundan getiriyor insanın
En yakışıklı çağlarında kanıyor her yanın
Filmin sonu hiç değişmiyor,
Sarılmamış yaralarla doluyor her yanın
Ölüyorum acıdan, kendimde değilim
Sokaklarda yalnız yürüyemem ben,
Sabahların kör karanlıklarında kalkıp işi de gidemem artık
Yemek yiyemem, televizyon izleyemem, uyuyamam ki sensiz
Sen olmadan hiç sinemaya dahi gitmedim ki ben
Çaresiz, hareketsiz, ölmeye yakın bir uçurumun dibindeyim
Bütün cümlelerimi senin için kurmuştum ben
Yeni bir cümle daha kuramam,
Bütün sevmelerimi senin için kullanmıştım
Şimdi kimi seveceğimi bilemem
Ne adım geliyor aklıma, ne annem
Ne huzur diliyorum artık kendim için, ne aydınlık
Seyrelip tükenen dokunuşlar,
Uzayan kırılgan sessizlik
Aramızda duran tedirgin tuhaf yabancılık
Sanıyorum biz şimdi gerçekten, gerçekten ayrıldık
Sana mutluluk, huzur, saadet,
Kendim için Allah'tan sabır dilerim
Bugünde ölmezsem, bir daha hiç ölmem eminim
Sanırım birşey yok aramızda
Acırım aşksız yıllarımıza
Bundan böyle eksik bir yanımızla
Yaşarız, yaşarız, yaşlanırız
cancanımmmm hee ya azcıkın oldu sohbet emme sen yine yoktun kuzum yaaa :çok üzgünüm:
heee güloo çitlenbikime oda yapıyorummm oda çok seviniyor minik cadım :dance: kaydirigubbakcemile3
kıısss arife teyzesi ben bilem bayıldım odaya çıkmak istemiyorum ordan kaydirigubbakcemile3
evet canım yaa hareketlenmeye başladı iyice onu ancak oda paklıcak anladım ben a.s
şişşttt sakin ol yavrucum bu ne panik buraya soranakadar en yakınında annen var ona sorsana sakin olsana ne bu telaş yaaalmaz:
panik olacak ne var şimdi burda ben anlayamadım :uhm:
heh bak bişey yokmuş işte yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şu son günleride bir geçir hayırlısı ile stres yapma.
cancanım o doğum sancısı öyle bir sancıki anlamaman mümkün değil sen hiç sıkma canını o sancı kendini belli ettirir sana yavrucum hadi hastaneye doğum başladı dedirtir yani.
bak ne güzel 37 haftalık olmuşsun az daha sabret yat dinlen hareket etme erken gelmesin çocuk
günaydın arifem nasılsın birtanem
günün aydın olsun inşallah cancanım
canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah.. Bütün dualarımız seninle.
hilalcim şimdi senin ufaklık yola çıkmışmı yani canım dikkatli ol kendini dinle arada kontrol et ama takıntı haline getirme güzelim stres yapma ben anlamadım sen şimdi suyunun gelmesinimi bekliyorsun ilk hamilileğinde kimse bilmiyor kuşum o belli edicek artık beklicen ay heycan yaptım sabah sabah hadi bakalım hakkında hayırlsını versin inşallah bir avazda sağlıkla kucaklarsın yavrunu dularımız seninle canımmopuyorumnanaktan
olsun yinede kötü değiil dimi ama 36+3 37 hafta olmuyormu
bu arada ben şu pis illet domuz gribi aşısı olsam mı ki ya doktoruma sormadım hiç gerçi yeni geçirdim grip ama normal gripti 15 gün sonra etkisini gösteriyormuş ya ben o zamana kadar doğurursam bi anlamı kalmaz herhalde naapsam ki CADIARZU
DEPRESYONAMI SOKCAN BENİİİİİ İYİ DEĞİLİM DİYORUM mafoldumben
slm kızlar ben geldimmm ve sizi çok özledim nasıl gidiyor bakalım...
bir kaç gündür bakamadım buraya önceden girdigimdede kk ya girilmiyordu sinir oldum iyice..geçmişe çok fazla bakamadım herkes iyiyidir umarım bi sıkıntı yoktur umarım...benimde dün akşamdan beri migrenim tuttu hala geçmedi ...c.tesi günü berrayı doktora götürdük kuzum çok şükür saglıklı doktor amcası begendi herşeyi normal dedi 600 küsür gram almış 4 kilo falan olmuş ama büyük bölümünü mamadan aldıgı için tek sorunumuz bu dedi daha fazla anne sütü alsın diye ugraşalım istiyorum dedi eger şuan doyuracak kadar sütün yoksa sonrası için de fazla olmayabilir dedi ama yinede ben ilaç vercem o süt artırıyor bu dedi 10 gün deneyelim bu arada verdiginiz mama saatlerini yazın verdiginiz mamaları azaltın yada saatlerini uzatın biraz memeyi daha fazla verin birde böyle bakalım sonra ben sizi tekrar beslenme planı vercem dedi..aşımızı olduk ayın 15 de tekrar gidecez beslenme için ne durumda olduguna bakacak doktorumuz kuzum sadece meme ile doymuyor azda olsa mamaya ihtiyacımız var.. yüzümüzde sivilce gibi kabarıklar çıkıyor normalmiş doktor dedi ama ben sürekli ah kızım sende benim gibi sivilce çıkarmaya başladın deyip duruyorum..bu ara bende sivilce artışı başladı
bende durum böyle kızlar sizler neler yaptınız bakalım?
günaydın tatlım ne bileyim ya doğurcam sandım salak sekreter korkuttu doktorla konuşmadan başlamış doğumun acile git diye heyecanlandım :)klava: gerçi tekrar oldu aynı şey dalga geçer gibi baya bi akıntı oluyo ve nokta kadar bi kan geliyo anlayamadım gitmek de istemiyorum boşu boşuna su gelse anlaşılır herhalde yani çamaşırım tamamen batar dimi şimdi sadece yarısı batıyo....... CADIARZU
bu arada ben şu pis illet domuz gribi aşısı olsam mı ki ya doktoruma sormadım hiç gerçi yeni geçirdim grip ama normal gripti 15 gün sonra etkisini gösteriyormuş ya ben o zamana kadar doğurursam bi anlamı kalmaz herhalde naapsam ki CADIARZU
selaaaaaaaaaam kızlar
güzel günler sizinle olsun hep
kız doğuruyınnnuu yoğsam zemuszemus
nişanın gelmeye başlamış senin benimde öyle kan geldi bi kaç gün sora doğurdum kaydirigubbakcemile3 gerçi senin daha var haftana bende 39da doğurdum
hayırlısıyla gelsin miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?