bende iyiyim canım sağol çok yoğun sayılmam toparlıyorum işte senin işler nasıl
ehhh alıştık sayılırrr
hımm ozaman adaçayı iç dicem ama hamilesin sen boşver onu keçi bounuzu pekmezi ye o zaman
ya sırf bebeğim rahatsız oluyodur diye üzülyorum gülçincim ya tam hafifliyo diyorum tekrar başlıyo 10 gündür azalmadı bile normal mi sence?
bende iyiyim canım sağol çok yoğun sayılmam toparlıyorum işte senin işler nasıl
ehhh alıştık sayılırrr
bişey olmaz üzülme boşuna sen öksürdükçe senin oğlan içerde ritim tutuyordur annesi sıkma sen canını öksürükte malesef öyle hemen geçmiyor benim gripten sonra yaklaşık 20 gün sürmüştü öksürük.
aman iyi ol yoğun olma can can kaydirigubbakcemile5
benim işlerde iyi bir yoğun bir değil bende anlamadım valla şuan değil mesela ama birazdan olabilir bilemicem :sm_confused:
alışırsın canım yaa he de geç herşeye takılma gül sen boşver sallaaa :dance:
kaydirigubbakcemile3 evet dans falan ediyodur dimi:) ya galiba öyleymiş aslında anca geçiyormuş benim çok negatif bi annem var da dün tam azalıyo diye seviniyodum arttı öksürüğün dedi panik yaptı bütün moralim bozuldu bide sürekli evdeyim ya boş boş iyice manyak oldum ben hiç alışkın değilim aslında boş duramam .ahaa örgü öreyim barik hoş bilmiyorum ama olsun :hulya: :hulya:
heee ben anladım seni
sen zaten normal değilsin sürekli panik halindesin ve bunun altında yatan asıl sebepte annen kız sana moral vermesi gerekir annenin o daha çok seni üzüyormu
söyle ona akıllı olsun getirtmesin beni orayaklava:
evet kalk örgü ör sen :hulya:
heh canım benim ya beni anladın bak annem emekli hemşire ve psikolojisi accayip bozuk bir insan yani çocukluğuma falan insek şaşırırsın yaşadıklarıma ben aslında herşeye rağmen çok pozitif bir insandım ama son zamanlarda bişeyler oldu bana eskisi gibi olamıyorum ama artık sıkılmaya başladım kendimi toparlamak istiyorum artık bendeki de şans evlendim ama hala annemin dibindeyim kaydirigubbakcemile3
canım yaaaa kıyamam sana yaaaaa sen kendi kendini mutlu et herşeyin çok güzel olacağına inan bak içinde çoğu kadının yaşamak için savaş verdiği bir mucize var bunun kıymetini bil minicik varlığı kendi abuk sabuk düşüncelerinle üzme sakin ol emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?