Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selamm kıslar bis geldik :)
nparsınız bakimm kimler hala hamiş kimler bölünüp coğaldı son havadislerı merak ettım :)

heee belli eder diyosun ......CADIARZU ya ben heyecanlandım da tatlı heyecan yani öyle korkudan değil zemuszemus amaaaann hayırlısı olsun ya gelecekse de napalım sağlıklı olsun da artık ben elimden geleni yapıyorum........

ya zaten ben yaptırmak istemiyorum da ne bileyim yine de şöle bi düşündüm işte zaten içime sinmiyo gerçi benim dediğim hamileler için olan hani ek maddesiz ama olsun ya zaten az kaldı allah a emanet evden çıkmıyorum hiç zaten..........

selamm kıslar bis geldik :)
nparsınız bakimm kimler hala hamiş kimler bölünüp coğaldı son havadislerı merak ettım :)

haleee hoş geldin taze anne nassen iyimisen
kızın nasıl
yeni resimlerini koyda görelim kızını bakalım büyümüşmü

bu arada filiz abla doğurdu çoğaldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hilalcim cancanım evet belli eder ve sende sakin ol tamam çok güzel bir olay bu doğum emin ol bir daha yaşamak isteyeceksin :CüvCüv:

tamam tatlım eminim çok güzeldir zaten ben de artık yaşamak istiyorum o anı kavuşmak istiyorum sabrediyorum biraz daha bakalım........ burcu benim de öyle olmuştu demiş ama onun çoktur herhalde benimki sayılmaz kaydirigubbakcemile3

çatlak gacııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kavuşmaya az kaldı hadi bakalım hayırlısı inşallah

bence senin daha vaktin var güzelim yaa bana öyle geliyor yani

eeee herkes ceee deyip kaçtı ya neden ama?

kız herkesin işi var sanırsam bende yoğunum ara ara bakıyorum canım

bence de ya en azından hapı kesene kadar bekler herhalde 1-2 hafta falan vardır bence de :uhm:

hee iyi bakalım sana kolay gelsin o zaman canım ben de çıkıcam zati sositososito

gülçincim ben çıkıyorum hadi sana kolay gelsin çookkk öpüyorum opuyorumnanaktan

kismecikler yokkkk! Mavi deniz canım benim sen doğurdun benim daha haberim yokmu yani yuh vallahi bana..benneyaptımki

bence de ya en azından hapı kesene kadar bekler herhalde 1-2 hafta falan vardır bence de :uhm:

hee iyi bakalım sana kolay gelsin o zaman canım ben de çıkıcam zati sositososito

evet evet otur oturduğun yerde sen daha vaktiniz var sizin beklesin sen,n oğlan az daha ne acelesi var sonra çıktığı yere girmek çok isteyecek ama iş işten geçmiş olcek kaydirigubbakcemile3

gülçincim ben çıkıyorum hadi sana kolay gelsin çookkk öpüyorum opuyorumnanaktan

tamam cicoş kendine iyi bak ara ara gel haber et kendinden emi kuzum

kismecikler yokkkk! Mavi deniz canım benim sen doğurdun benim daha haberim yokmu yani yuh vallahi bana..benneyaptımki

ayyy evet yasemincim cancanım mavi deniz hamiş kaldıda doğurdu kızı büyüttü bilene

kızz çatlak sen bu topiğin ilk sayfasına bakmadınmı hiç orda liste var anacım ya kim hamiş kim anne belli orda yavru bakıver hele

kızlar bu günde mesai bitti ve ben gidiyorum kuzular kendinize iyi bakın cancanlar hepinizi öpüyorum yarın gelin bak bekliyorum byeeeeeeee

gülçinim sagol şükür sıkıntımız yok..yasemn gız daha yenimi duydun kırkımız çıkacak neredeyse ..yarın annem teyzem geliyor hafta sonu mevlütümüz var sanırım bir süre daha giremeyecegim..kendinize ii bakın öptm...

günaydın herkese ya benim öksürüğüm geçmek bilmiyor ya kafayı yicem napabilirim ki başka 10 gün oldu ya of sinirlerim bozuluyo artık mafoldumben

günaydın herkese ya benim öksürüğüm geçmek bilmiyor ya kafayı yicem napabilirim ki başka 10 gün oldu ya of sinirlerim bozuluyo artık mafoldumben

günaydın şekerim
yok yok ben anladım seni
sen kafaya takıcak birşeyler arıyorsun nazlanıyorsun bulamayıncada öksürüğe takılıyorsun bu kadar mızmız olma bak hamiş felan demicem kötü olucak ama hee klava:

günaydın canım nasılsın gülçinim

günaydın birtanemmmm iyiyim şükür cancanım sen nasılsın yoğunmusun hala yeni elemana alışabildinmi?

günaydın canım nasılsın gülçinim

günayduın hilalci nasılsın bal ye canım iyi geliyor öksürüğe belki faydası olur
herşeyyolunda dimi

çok şükür yolunda canım öksürük dışında herşeyi yaptım bal da yedim ama bi fayda yok......................

ya sırf bebeğim rahatsız oluyodur diye üzülyorum gülçincim ya tam hafifliyo diyorum tekrar başlıyo 10 gündür azalmadı bile normal mi sence?

bende iyiyim canım sağol çok yoğun sayılmam toparlıyorum işte senin işler nasıl
ehhh alıştık sayılırrr
çok şükür yolunda canım öksürük dışında herşeyi yaptım bal da yedim ama bi fayda yok......................

hımm ozaman adaçayı iç dicem ama hamilesin sen boşver onu keçi bounuzu pekmezi ye o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…