Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hilal senin ne gibi sıkıntıların oldu hamilelikte psikolojikmi fizyolojikmi?

aşırı fizyolojik sonucu biraz da psikolojik sorunlar canım:)başından beri yazsam destan olur......hep kanamalı riskli geçti önce düşük tehtidi sonra erken doğum tehlikesi 2 kere hastanede yattım9 ay boyunca neredeyse hep yattım yazın hiç dışarı çıktığımı hatırlamıyorum sadece doktora giderken o da arabada bile yatark gidiyordum,aralarda çok şey var da kısaca böyle canım.bi şekilde sona galdim çok şükür hayırlısıyla kurtulsam çok rahatlıcam artık çevremdekiler iyi sabrettin valla diyolar inş.sorunsuz kavuşurum bebişime............

ben çıkayım artık biraz dinleneyim bari hiç yoğunluk yok burda çok az kişi geliyo artık öpüyorum herkesi allah a emanet olun dualarınızı bekliyorum.........................

canım hoşgeldin güzelim nasılsın iyimisin nasıl oldun
umarım daha iyiye gidiyordur bacağın :teselli:

..

iyiyim canım benim
giremiyorum çok fazla
çok özlüyorum sizi

canım bu konuda stres yapma ben 9 ay antibiyotik kullandım

ayy canım benim hayırlısıyla gelir inş paşamız
sadece sakin ol
sen stres yaptıkça bebişinde etkileniyor

oyy yerim ben o ergeni benim için kokla canım kuzunu

anladım canım benimde çok sorunlu geçti hamileliğim başından beri düşük tehdidim falan yoktu ama hormonlardan dolayı aşırı psikolojik sorunlar çıkardı bende bende hamile kaldığımdan beri tek başıma dışarı hiç çıkmadım hep yattım hastanelerde doktor doktor gezmekle geçti hamileliğim ama bende çok şükür sona yaklaştım biz bu kadar çektik belkide doğurduktan sonra çok rahat büyütücez bebişlerimizi :) ben böyle teselli ediorum kendimi senin bir kaç günün kalmış bebişini kucaklamana Allah bir avazda kurtarsın canım hepimizi inşallah bugünlerin hepsi geride kalıcak çok güzel günler beklio bizi inşallah

aynen valla bende hep öyle dedim ama işte hamilelikte enfeksiyon tehlikeli malesef bu yüzden önlem almak gerekiyor ya düşüğe yada erken doğuma sebep oluyor allah muhafaza....
ay evet yaa daha dün test yapıyordun sen hamilemiyim değilmiyim diye zaman çok hızlı çoooooooookkkkkkk

aman aman iyi olsun benim kuzucum
oofff bu kaynanalar illa kendi bildiklerini yapıp gelinleri delirtecekler yaa sanki kendileri gelin olmamış gibi ne diyim gülüm yaa allah senin yardımcın olsun zor günler bekliyor sanırsam seni umarım ben gibi dellenmezsin sende delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3

oy oy oy çok geçmiş olsun cancanım allahtan kötü bişi yokmuş bak senin oğlan gelmek için önce geçeceği yolalrı temizliyor dışarı atıyor herşeyi sonrada kendisi gelicek inşallah hayırlısı ile.

abartma nen ne kitabı otur adam gibi sonrada doğur oğlunu güzel bir anne ol hayal kurma hilal hayal dünyasında yaşama :mymeka: :mymeka:

kıs herkesin işi var delüüüü ben çok yoğunum onun için gelemiyorum yawww mafoldumben

hilal artık doğurda bizde rahatlayalım güzelim yaaa listede topu topu iki kişi kaldınız doğuracak onuda bize vesveseli geçirttirme kaydirigubbakcemile3

halecim hoşgeldin güzelim nasılsın
minik kızın nasıl herşey yolundamı uykusuz geceler varmış sabret güzelim yakında herşey düzene girer rayına oturur hayırlısı ile.

valla ben aslında sana yorum yazardım özlemcim burdan ama bana yakışmaz sen benim düşüncelerimi az çok biliyorsun seninle görüşmüştük o yüzden bu mesajını üstüme alınmıyorum canım

ben çıkayım artık biraz dinleneyim bari hiç yoğunluk yok burda çok az kişi geliyo artık öpüyorum herkesi allah a emanet olun dualarınızı bekliyorum.........................

kendine güzel bak allaha emanet ol araya haftasonu giriyor eğer bir gelişşme bir hareket olursa beni haberdar et mutlaka tamammı cancan
dualarımız seninle tatlım.

kızlar bana müsaade canlarım mesaim bitmek üzere ancak toparlanır giderim.
hepiniz kendinize cici bakın anacım öpüyorum sizleriiiii iyi akşamlar vedeeeee iyi tatiller güzeller.

evet gülçin malesef öyleymiş ama benim bu ara çok akıntımda oluyo doktor muayene etti alttan idrara akıntıdanda mikrop karışıyo olabilir dedi şimdiki verdiği antibiyotik bitince küçük bi sonda takıp alıcakmış idrarı öyle tahlil yapıcakmış ama ben kafama takmıyorum bunlar geçici ve basit geliyo bana hamileliğimin başında yaşadığım sorunlara göre :) ve ultrasonda bebişimin gelişimi iyi çıkıyo ya o bana yetiyo ,inşallah geçicek buda bebişimde vaktinde huzurla sağlıkla gelicek inşallah :)

ben lafını ortaya koydum cnm,hepinize söyledim tek tek kişi ismine değil ,bunu burda uzatmak istemiyorum,kimsenin canını sıkmak istemem
bu son olsun bundan sonra sizn hakkınızda yorum yapmıycam benim içinde yapmanızı istemiyorum ,beni tanıyan tanıyor
neyse kızlar hepinzkendinize iyi bakın

inş.canım ya doğumumuz bari kolay olur inş.allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

oy oy oy çok geçmiş olsun cancanım allahtan kötü bişi yokmuş bak senin oğlan gelmek için önce geçeceği yolalrı temizliyor dışarı atıyor herşeyi sonrada kendisi gelicek inşallah hayırlısı ile.

abartma nen ne kitabı otur adam gibi sonrada doğur oğlunu güzel bir anne ol hayal kurma hilal hayal dünyasında yaşama :mymeka: :mymeka:

kıs herkesin işi var delüüüü ben çok yoğunum onun için gelemiyorum yawww mafoldumben

hilal artık doğurda bizde rahatlayalım güzelim yaaa listede topu topu iki kişi kaldınız doğuracak onuda bize vesveseli geçirttirme kaydirigubbakcemile3

valla ben aslında sana yorum yazardım özlemcim burdan ama bana yakışmaz sen benim düşüncelerimi az çok biliyorsun seninle görüşmüştük o yüzden bu mesajını üstüme alınmıyorum canım

kendine güzel bak allaha emanet ol araya haftasonu giriyor eğer bir gelişşme bir hareket olursa beni haberdar et mutlaka tamammı cancan
dualarımız seninle tatlım.[/QUOTE]

inş.canım doğru diyosun bi yönden iyi oldu aslında bilmiyorum ama belki doğum esnasında bebeğimin ağzına falan kaçar mıydı et parçası acaba yani o yönden hayırlı oldu belki de inş.başka kalmamıştır içerde:)

valla kıs doğursam türk milleti rahatlayacak nerdeyse ya herkes gerildi benim yüzümden kaydirigubbakcemile3aman öyle deme benden sonra 2 kişi var jasmin ve fatoş unutmayın bak alınırlar sonra.......

tamam canım bişey olursa ararım seni hemen rahatsız edebilirim her an sengözlerimebaksanab

yaa noluyo kızlar yapmayın yakışmıyo bu topiğe böyle konuşmalar.ben burdaki herkesin samimi olduğuna verilen desteklerin,sevgilerin gerçek olduğuna inanıyorum ve öyle olmasını istiyorum çünkü bu bana çok iyi geliyor........ sırnaşık şey :lepi:

Herkese merhabalar,bende 22 haftalık hamileyim.Bebeğimin sağlık durumu şu an için iyi ama çook sorunlarla uğraşıyorum.9 kusur cm kistim,yüksek tansiyonum,çift rahim ve en son olarakta bant oluşumu eklendi anlayacağınız ne ararsanız mevcut(bir şey daha var ondan hiiç bahsetmeyim) dr.'um kist 10 cm ve üzeri olduğunda ameliyatla alınması gerektiğini söyledi.diğer rahmin ve kistin baskısıyla bebeğimi kaybedebilirmişim tabi ameliyat riskli olduğundan o zamanda kaybedebilirim.bant oluşumu yüzündende bebeğimin eli kolu sıkışabilirmiş.Dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor ve ben kahroluyorum.moral bulmak için sizlerle paylaşmak istedim hepinize iyi akşamlar.

Merhabalar kızlar. Nasılsınız? Herşey yolunda mı? Filiz ablacım oğluşunla nasıl gidiyor? Kızlar ben 2 aydır tedaviye rağmen gene adet oldum bugün. İçimdeki umut ışığı sönüyor yavaş yavaş. 3 yıldır korunmuyoruz ve 2-2,5 yıldır tedavi oluyorum, iyice şiştim ilaçlardan. Tüp bebek aşamasna geldik ama eşim kesinlikle karşı. Dualarınızda unutulmadığı biliyorum ama dua istemekten abşka hiçbir çarem yok. Çoğunuz yaşadınız bu durumları kısa yada uzun, nasıl bir psikolojideyim bilirsiniz. Arifecim inşallah sen bari güzel haberi alırsın bu ay. Çok üzülüyorum, çooooooookk. Bildiğiniz gibi değil...Hepinizi öpüyorum. Yaradan 'a emanet olun...

Canım Allah yardımcın olsun. Moralini yüksek tut. İnşaallah sağ salim alacaksın bebişini kucağına.

Canım lütfen umutsuzluğa kapılma. 2. 5 yıl tedavi çok uzun bir süre değil. Mevlam nelere kadir. Moral çok önemli canım. Hiçbirşeyin ve hiçkimsenin seni üzmesine izin vermemelisin. Belki uzaktan konuşmak kolay diyorsundur ama bu çok önemli. Lütfen kararlılıkla devam et. Ama stres yapmadan. Öpüyorum canım Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…