Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hu huuuuu günaydıııın.. amanııın ne soğuk varya yağmurda yağıyor. Kızımı sıcacık yatağından kaldırdım buz gibi dışarı çıkardım ananesine götürmek için içim yandı bugün resmen.. yavrum benim..

allah ım ben bir salaklık yapıp normal doğum izledim bayılcam şimdi :bbo: :1no2: delikafadulden

hey allam yaa manyakmısın sen kaşınıyormusun sen yaaa akıllı dur biraz yaaa :mymeka:

bebeğin geldi canım bilmem farkındamısın şuan sana bağlı ve seninle nefes alıyor doğmasını beklemen biraz saçma değilmi o zaten seninle bu yüzden kendine bahaneler üretme asıl şimdi sakin olmalısın bebeğin için. doğduktan sonra değil

evet gülüm dün yoğundum iyi akşamlar bile diyemedimbu gün dahada yoğun olucam malum cuma :1no2:
evet birşey olsada olmasada haber et bana güzelim fazlada gerilme yersiz yere lütfen.

canım hoşgeldin güzelim nasılsın iyimisin nasıl oldun
umarım daha iyiye gidiyordur bacağın :teselli:

hoşgeldin canım nasılsın
bizler iyiyiz şükür bir yaramazlık yok herşey yolunda

merhaba güzelim hoşgeldin topiğimize

canım benim dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun hamilesin ve bebeğin sağlıklı bir gelişim içerisinde fakat sendeki psikoloji pekte sağlıklı değil farkındaysan. daha yolun çok çok başındasın nokta kadar şuan bebeğin seninle can bulacak hayata tutunacak ama sadece vücut sağlığı değil bunun için ruh sağlığıda çok önemli bebeğinin gelişimi büyümesi ve psikolojisi için. lütfen böyle şeylerle beynini meşgul edip bebeğini şimdiden strese sokma emin ol sende olan herşeyi bebeğinde yaşıyor ve bununla doğuyor hiç gerek yok bunlara.
güzel şeyler düşün bebeğinle geçireceğin güzel vakitleri düşün onun için alışveriş yap eğlen mutlu ol ama olumlu ol her daim kaydirigubbakcemile5

Bana yardııım edİnnn

sana en büyük yardım yine senden gelicek güzelim bunu unutma
sen istemediğin sürece sana kimse bir şey yapamaz

ay inanmıyorum hilalcim ya beni aradın sordun yetmedi birde burayamı yazdın ilahi ne kadar panik olmnuşsun.

ya gideyim diyorum ama hastaneye de yatmak istemiyorum

bak valla sopalıksın ne oldu hastaneye gittin vede geri geldin ben sana demiştim demek istemiyorum ama bak aynen konuştuğumuz gibi oldu şuan evinde mışıl mışıl uyuyorsun tatlım oğlumuzda inşallah vakti zamanında gelicek yavrucum

canım sağolasın inşallah. Dikkat etmek lazım ya bide bebişler olunca daha da çok dikkat Allahım korusun yavrularımızı...

Sanada geçmiş olsun balıım bacağın nasıl oldu şimdi?

canım merhaba hoşgeldin.. kendini ve bebişini üzme tatlım. hepimizde bi kuşku, telaş olmuştur emin ol. hele ben tam bir panik halindeydim ilk haftalar.. Allaha emanet dikkatli davran karnında o minik canı unutma yeter.. Herzamanda iyi şeyler düşün..

Son düzenleme:

günaydın birtanem nasılsın
canım yaa kıyamam size ben bu yüzden evden dışarıya çıkartmıyorum cereni her sabah annem geliyor bakmaya sıcacık evde sende öyle yapsan ya gülüm hemencecik hasta olur bebeler bu havalarda allah muhafaza.
oyy yavrum yaa oda şaşırmıştır neye uğradığını kuzummmm

günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalarrr

günaydın gülşüm benim sanada hayırlı cumalar tatlişkom nasılsın

ah canım ah keşke öyle bir imkanım olsa sabah 6 buçukta çıkıyoruz evden hepberaber.. Annemin gelmesi çok zor hem bide annemin ev küçük sıcacık babamda evde oyun oynuyorlar vs. yani orda olması çok çok iyi içim çok rahat.. uyanıyor sabah hemen arabaya koşuşturuyorum babamız klimayı açıyo sıcak sıcak arabayı ısıtmadan hemde. araba perte çıkıcak ama umrum değil yeterki üşümesin meleğim.. arabaya gidene kadar aldığı soğuktan korkuyorum. aynen neye uğradığını şaşırıyor yavrum yataktan kalkar kalkmaz koştura benneyaptımki gidiyoruz.

sen nasıl ayarladın anneni balım konuşamadık yaaa merak ettim hep seni. nasıl ikna ettin anneni??

buarada herkese hayırlı cumalar canlarım!a.s.

oyyy yvarum yaaa kıyamam ben ona canım benim yaa şu ilk kışlarını bir atlatsak sonra onlarda büyümüş toparlamış olacaklar hayırlısı ile. aman boşver arabayı parayı kızlara bişey olmasın canım yaa. sen iyice sarmalıyorsundur balım evden arabaya binene kadar üşümez yavrucum :teselli: :teselli:

canım ben annemi ikna etmedimki ben doğum izninde iken annem kendisi teklif etti bana yoksa ben cereni kreşe vericektim annem çalışıyordu fakat işi bırakıp gelebilirim cerene bakabilirim dedi. bende eminsen ciddi ve kararlı isen gel dedim. oda geldi kaydirigubbakcemile2
bir ay kadar bizde kaldı hafta içi haftasonları evine gitti sonrada zaten kiracı oldukları için bizim oraya taşındılar bir sokak var aramızda o yüzden sabahları annem geliyor cereni çıkartmıyorum zaten çıkartamamda ben çıkarken ceren hep uyuyor oluyor. canım benim yaa anne olmak böyle birşey işte.

iyiyim çok şükür canım sağol sen nasılsın ceren nasıl

günaydın yasemincim nasılsın canımm ay yazık kıyamam ya ama herşeyi onu için yapıyorsun kuzummopuyorumnanaktan

sarmaz mıyım teyzesii hertarafını sarmalıyorum... Canım çok sevindim ya allah gönlümüze göre verdi vallahi. Çok şükür!!!

günaydın kızlarr nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
bende oğlumu nasıl bırakçam diye düşünüyorum yaa kayınvalidem tek yaşıyor ama ona bırakmak istemiyorum oda ona bırakçağımı sanıyor ben bakıcam diyo her yerde annemede bırakmak istemiyorum ama tek çarem annem benim annemlerde kirada ama annem asla taşınmaz mahallesinden uzakda çok zor bi durum ya düşün düşün içinden çıkamıyorum ben

günaydın burcum nasılsın oğluşun nasıl parmağı geçtimii

Canım ya bu durumlar gerçekten çok zor... Bende akla karayı seçtim biliyosun ben taşındım anneme yakın olayım diye.. Ama kendinden başka annende olsa baktığında hep tereddütlü oluyorsun emin ol. Eğer kayınvaliden gönüllüyse bakmaya baktır bence. Arkadaşımın kendi annesi bakıyor ama içinden gelmiyor kadının hergün tartışıyorlar. Kayınvalidene niye bırakmak istemiyorsun??

iyiyim çok şükür canım sağol sen nasılsın ceren nasıl

canım benimmm iyiyim şükür tatlım sen nasılsın haftanın son iş gününe geldik yaa ne çabuk bitti hafta dimi :1shok:
cerende iyi teyzesi ellerinden öper bu akşam kontrole götürücez onu enfeksiyonu temizlenmişmi diye bakıcaz tabii gitmişken hastaneye bende genel cerraha giricem muayene bakalım ne dicek bana delikafadulden

sarmaz mıyım teyzesii hertarafını sarmalıyorum... Canım çok sevindim ya allah gönlümüze göre verdi vallahi. Çok şükür!!!

evet canımcım ya çok şükür biraz büyüseler kendilerini korur savunur duruma gelseler biraz daha rahat olur sanırım içimiz
gerçi onlar ne kadar büyüsede bizim gözümüzde hep bebek kalıcaklar değilmi :ecrin_bebek:

dünürüm hoş geldin yavrucum nasılsın tatlım damadım nasıl oldu iyimi?
canım benim yaa çelikidesin dimi o duyguyu ben çok iyi biliyorum malesef.
hakkında hayırlısı ne ise o olsun birtanem yaa umarım içine sinen gönlünü rahat ettiren bir durum gerçekleşirde sende rahat edersin canım.

canım yaa bak hep aynı düşünceler
bende diyordumki bendemi bir sorun var acaba
insan kendi annesine bile gözü kapalı bırakamıyor değilmi bende öyleyim bir aklım bir yanım hep evde annem olsa bile içim çokta ferah rahat değil annelik ne garip bir şey ya kendin olmayınca gözün görmeyince herşey rahatsız ediyor değilmi.

aslında diyorumki kendimi klonlıyayım bir kopyamı işe yollıyayım bir kopaym evde temizlik yapsın aslım gerçek olanımda cerene baksın nasıl iyi fikir demi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kesinlikle.. 60 yaşınada gelse o benim bebeğimm... koca dötlü yavru kuşumm.. İnşallah büyümelerinide görürüzde bizde evde oturup torunumuza bakarız.. oooyyyyyyyyyyy.......

hehe keşke gülüm valla ne güzel olur 3 tane yasemin klonlasam anam çekilmemde ben:hulya:
tabi canım aklım orda acaba doğru yemek yiyor mu? uyudu mu? üstü açık mı? bi an işe dalıyorum unutuyorum sonra yine aklıma düşüyor içim içimi yiyor. Bian diyorum çalışmadan evde dursam ama oda plmaz zor işler zor. çalışsan böyleee düşünüyorsun çalışmasan evde kafayı yiyorsun.

günaydın kızlarr nasılsınız biz iyiyiz çarşamba günü kontrolümüz vardı bebişim 2400 gr olmuş yalnız bende idrar enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi doktor bide bebişim daha dönmemiş kanala eğer sezeryan olursa 15 ocaktan itibaren herhangi bi gün belirlicekmişiz

öyle oluyor valla canım yaaa annelik böyleymiş gerçekten annelerin gözünde hep bebek hep küçük kalınıyor :):):) rabbim o günleride göstersin inşallah sağlıkla sıhhatle. :Saruboceq:

kıızz delüüü senden üç dene olcek emme üçü hiç bir zaman bir araya gelmicek yoksa kim çekilir kııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çalışçaz yafrum çalışçaz başka çıkarı yok bunun alışıcaz herşeye :hulya:

cancanım hoşgeldin nasılsın
bende de hamilelikte iki defa enfeksiyon çıkmıştı malesef oluyor işte bende antibiyotik kullandım şükür geçti gitti ama şimdi durup durup bebeğimde çıkıyor tekrarlıyor neden oluyor anlamıyorum valla :uhm:

had bakalım hakkında hayırlısı sonlara geldin sende şaka maka kız :dance: :dance:

canım yaa sorma benimde hamileliğin başından beri hep çıkıo idrarda ilaç veriolar geçio sonra yine tekrarlıo aman bebişime bi zararı olmasında bana nolursa olsun napim sorma valla kıs kaydirigubbakcemile3 daha dün sanki testler yapıodum doğum yaklaştıkça heycan hat safhaya ulaşıyooo kalbim pır pır atıyo hayırlısıyla bi şu ayda bitse dün bebişim pek hareket etmedi aklım çıktı eşimde panik oldu sonra biraz dürtükledik hareketlendi kaydirigubbakcemile3 eşimde dedi benide korkuttun kızcağız dinleniyodu belki rahatsız ettik dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın burcum nasılsın oğluşun nasıl parmağı geçtimii
iyyim canım sağol sen nasılsın
parmağı geçti çok şükür bizi korkuttu neyseki geçti
benim kayınna biraz diktatör ben bakıyosam benim kuralalrım geçerliolur diyo buda beni çieleden çıkarıyor çok zor valla napcam bilmiyorum

hoşbulduk dünürüm damadın iyi ayakta uyumaya alıştı kayınna sayesinde bana sormadan ayklarına aldı hep benden gizli gizli onlar sayesinde uyku düzeni hep şaştı öyle uğraşıyom işte gelinim nasıl iyi dimi

büyümüş maşallah kızz
geçmiş olsun sanada geçer ama dert etme sakın hadi az kaldı kıı hayırlısıyla al kucağına sende dertlerimiz aynı olsun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…