Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

niye kız haticenindemi böyleydi kaydirigubbakcemile3 değiştiririm yavrum sen iste
hee yavrumm haticeninde böledii kaydirigubbakcemile3

aynurumm resimlerine baktım canımm balyajlı halin yakışmış ama illaki düz renk boyatcam diosan çikolata kahve acık koyuu şöle fındık kabuğu neyinde gider senin yüzündeezemuszemus

evet banada normal doğum yapanlar sezeryan yap sezeryan yapanlarda normal yap diolar hehe bakalım akışına göre ne olucak :kedi:

hadi hayırlısı canım yaa ama bak herkese tavsiyem eğer sezeryan olacaksada bence buna hemen karar ver ben gibi doğum sancısı ile gidip saatlerce çekip ameliyata girme bu çok kötü bir durum en azından doğum sancısını yaşamamış olursun.

canalrımmmmm nasılsınız? özledim sizi çooookkkk..
gülçinimmmm günaydin balımmmm
Şeniz

cancanım hoşgeldin birtanem nasılsın
biliyorum yoğunsun ama yinede gelip yazman beni mutlu edooorrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aynurumm resimlerine baktım canımm balyajlı halin yakışmış ama illaki düz renk boyatcam diosan çikolata kahve acık koyuu şöle fındık kabuğu neyinde gider senin yüzündeezemuszemus

bencede bencede a.s a.s alkisalkisalkis

tamam canım doktorumlada konuştuğumda ben ilk normal doğumu tavsiye ederim ama tabi buna hastamı zorlayamam dedi çünki normal doğum isteyip tam doğum sırasında beni ameliyata alın diyenler oluyomuş ısrarla o zaman çok zor bir durum oluyo doktor için dedi o yüzden tamamen size bırakıyorum seçimi dedi iyi düşünün karar verin ona göre zamanı belirleriz dedi bende şu an o kararı verme aşamasındayım işte :)

slm herkeze hepinizin msj okudum cok sagolun ama birer birer yazamadim malum gösümde mirac birde belim tutuldu herhalde gece emzirirken acik kaldi belim cok agriyor neyapcami bilmiyorum esimde calisiyor bende yanlizim miracla kucagima bile alamiyorum belimden offfffffff ya allahinm sen yardimcim ol

dün sakindi, bugün maalesef öyle olmayacak gözüküyor

amaaan ne Mehmet'le ne de ailesiyle uğraşacak halim yok valla, ne istiyorlarsa yapsınlar, artık iyice sıtkım sıyrıldı hepsinden

mehmet es geçilmeyi hak ediyor şu günlerde klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
geçmiş olsun canım, esas şimdi başlıyor işin :) hadi bakalım kuruntu yapacak şeyler bulmaya vaktin olacak mı kaydirigubbakcemile3 tekrar tebrik ediyorum seni ve eşini, Allah uzun ömürler versin yavruna, Allah ayırmasın, şansı, bahtı hep açık olsun inşallah :Saruboceq:
hilal kız dün doğurdun bugün nettesin maşallah nasıl geçti doğumun kolaymı canım yaa bak kurtuldun işte bide lohusalığı atlattınmı tamamdır canım sıra bende yaa ben napıcam bilmiorum
sen bir şey yapmayacaksın canım, sadece doğuracaksın, ben sezeryan olduğuma pişman değilim, tabii yine sen bilirsin ama bunun kararını bir an önce ver :)
nurcum geçmiş olsun,
filiz abla ben iyiyim sen nasılsın
ceren canım iyimisin
iyiyim hayatım sağol, sen nasılsın?
aaaahhhh ahhhh... benimki de benden uzakta olaydı ya...

ilk fırsatta resimlerini koyacağım diyorum ama bir türlü bu fırsatı yakalayamadım henüz...
ben çikolata kahve düşündüm ama bilmiyorum
çikolata kahve çok yalışır sana bence :)
arifemmm,filiz ablamm,nurummm,burcummm sizide kocaman öpüorumm şuan yoksunuz ama canımsınız...
canııııııııııımmmmmm çok özledim seni yaaa.... karşılaşamıyoruz bir türlü, ben de seni çok çok çok öpüyorum canım :)
geçmiş olsun hayatım, dikkat et kendine :)

benim hemen gitmem lazım kızlar... oğluşum geçmişi okuyup yazmama izin verdi ama gerisi için yeter demeye başladı, uyanıyor... hepinizi çok öpüyorum :)

cok sagol ablacim sende dikkat et kendine

canım yaa hakkınızda hayırlısı ikinizde sağ salim kurtulun gerisi mühim değil tatlım yerimseniben

canım yaaa allah ayrdımcın olsun gerçekten zor bu işler malesef

ooyyy ablam gelmiş ama gitmiş yine kaçırdımmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yaaa bu gün seni delirtecekler gibi bir his var içimde umarım ben yanılıyorumdur delikafadulden delikafadulden

canım yaaaa ne oldu abalcımm çokmu üstüne gelmeye başladılar ne yaptılar sana sölle gelip parçalayalım ablam yaaa üzmesinler seni amaaa mehmet abim ne yaptı ne oldu sen kolay kolay konuşmazsın böyle ablam yaa :uhm: :uhm:

benim hemen gitmem lazım kızlar... oğluşum geçmişi okuyup yazmama izin verdi ama gerisi için yeter demeye başladı, uyanıyor... hepinizi çok öpüyorum :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi git sen oğluşunla ilgilen ablam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm canlarım geçmişe göz atamadım
ama filiz abla anlaşılan şu meşhur olayları yaşıyo kaynana koca allah yardımcın olsun ablacım sen boşver onları rüzgarınısev sev dur

bizde bugun kalça çıkıklığı testi için ultrason olduk benim velet soyunuk durmaya bayılıo soyunukkken doktor istediğini uygulayabilir ama giydirmeye kalktığımda hastane inledi eve gelene kadarda susmadı velet çok şükür bu sonucumuzda temiz çıktı

kizlar cok kötüyüm belim iyice kötü oldu tutuldum kaldim miracda agliyor alamiyorum yerimden kiprdiyamiyorum .esimi aradim hemen geliyor allahim yardim et
sinirden agliyorummafoldumben

aa canım yaa çok kötü tutulmuşsun bende miracı kollarımda taşımaktan kolum tutulmuştu bi süre yerinden kaldıramadım miracı hep eşim aldı mama yedirdi anca öyle geçti eşin gelinceduş al beline tut sıcak sıcak sonra sıcak havluyla sar birazda olsa işe yarar mutlaka

slm kızlar bir kaç syf bakayım dedim ama ierrorun yazılarını örünce üzüldüm beni yanlış anlamasına inan ben kimseye tek tek alıntı bile yappmıyorum görmüş olman lazım eger takip ediyorsan inan ben tek tek sayfaları bile okuyamıyorum vaktim bile olmuyor ben dogumdan bu yana evimde bile yalnız dglm haliyle fazla giremedim üstelik çogu zman yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum pc yi çünkü heran diken üstünde giriyorum şimdi uyanır şimdi aglar diye evde birileri bile olsa ilgilenen kalkmak zorunda kalıyorum..bunları bilirsin zaten memde verdigin için çogu zman evde memem açıkta geziyorum o derece yani...gülçinim açıklama da yapmış sagolsun yerimize umarım yanlış anlamamışındır ben özellikle böyle birşey yapmam ama bu şekilde düşünmen beni çok üzdü ben zaten sizleri özlüyorum sık giremedigim için ..kaldı ki benimde başka sıkıntım vardı işitme testinden çok korkuyordum ormuşun bu arada gözümden kaçmadı şükür birşey çıkmadı tam 3 kez gittik sonuç alamamıştık 4. gidişimizde sonuç aldık ben sonuçun negatif olmasından korkuyordum bilirisn anne yüregi işte..lohusa psikolojiside vardı zaten..yani kısaca beni yanlış anlama eskisi kadar sık giremiyorum girdigimde çogu zman geçmişe dönemiyorum inan bazen birileri alıntı yaptıgıyla eskiden ne yazılmış görüyorum yani aslında geçmişe döndügümden degil dedigim gibi rahatta olup yazamıyorum buraya hatta şimdi çıkmam gerek fazla kalamayacam ...tekrar kırdıysam özür dilerim ...kendinize ii bakın...

dünürrr hoşgeldin yavrucum nasılsın
hadi gözün aydın birtanem test sonucu güzelmiş :dance: :dance: :dance:
sen nasılsın tatlım iyimisin?

kizlar cok kötüyüm belim iyice kötü oldu tutuldum kaldim miracda agliyor alamiyorum yerimden kiprdiyamiyorum .esimi aradim hemen geliyor allahim yardim et
sinirden agliyorummafoldumben

ooyyy kıyamam sana ben yaaa ne olacak böyle bu halin canım sana yardımcı olabilecek kimseler yokmu orda en azından anneni alabiliyorsan yanına al bir süreliğine olmadı sen türkiyeye gel tedavini burda ol olmazmı ya tamamen tutulur kalır bir daha düzelemezsen allah korusun dikkat et kendine canım yaaa çok geçmiş olsun.

canım hoşgeldin nasılsın berra hanım nasıl keyifler yerindemi?
işitme testinin sonucunu almışsın çok sevindim tertemiz çıkmış bak ohh ne güzel :teytey: :teytey:

komşum geldi kaçmam gerek maalesef öptm hepinizii...

bizde seni öpüyoruz canımcım kendine ve berraya iyi bak olurmu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tatlım aman ya üzdüysem asıl ben özür dilerim sadece hissettiğimi söyledim sizi çokj seviyorum dediğim gibi sizlere kırılmam küsmem imkansız kızçemin işitme testinin iyi çıktığına çok sevindim annelik duygunu tabi anlıyorum o sonucu alana kadar ne sıkıntılar yaşadın tahmin ederim çünkü kızımın az huzursuzluğunu görsem içim parçalanıyo

yengeç saçım için önerinde saol bende kararsızım balyajmı yapsam diye dur ben albüme tam yeni yaptığım zamanki balyajlı halimi ekliyim fikrin değişcekmi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…