hee yavrumm haticeninde böledii kaydirigubbakcemile3niye kız haticenindemi böyleydi kaydirigubbakcemile3 değiştiririm yavrum sen iste
evet banada normal doğum yapanlar sezeryan yap sezeryan yapanlarda normal yap diolar hehe bakalım akışına göre ne olucak :kedi:
canalrımmmmm nasılsınız? özledim sizi çooookkkk..
gülçinimmmm günaydin balımmmm
Şeniz
aynurumm resimlerine baktım canımm balyajlı halin yakışmış ama illaki düz renk boyatcam diosan çikolata kahve acık koyuu şöle fındık kabuğu neyinde gider senin yüzündeezemuszemus
hadi hayırlısı canım yaa ama bak herkese tavsiyem eğer sezeryan olacaksada bence buna hemen karar ver ben gibi doğum sancısı ile gidip saatlerce çekip ameliyata girme bu çok kötü bir durum en azından doğum sancısını yaşamamış olursun.
cancanım hoşgeldin birtanem nasılsın
biliyorum yoğunsun ama yinede gelip yazman beni mutlu edooorrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bencede bencede a.s a.s alkisalkisalkis
dün sakindi, bugün maalesef öyle olmayacak gözüküyorablaamm gözün aydın bu günün sakin geçmiş yuupppiiiiii :lepi: :lepi:
umarım hiç gelmezler sende rahat edersin en iyisi bu laelaelaelaelae laelaelaelaelae
heee görümce manita yaptı dimek aman mehmet abimde ilgilenmesin lütfen otursun karısıyla oğluna baksın kardeşi bebe değil ya baksın başının çaresine allah allah yaaa
girer girer bu zamanlardan geçmen gerek seninde hepsi geçicek meraklanma sen ablam :teselli:
deme öyle ablam yaa tamam evlat tabiiki huzur veriyor insana ama mehmet ebimide es geçme lütfen :Saruboceq:
demek gidiyorsun yine kaçırdım snei yaa tüh neyse kendine cici bak ablacım grş. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım, esas şimdi başlıyor işin :) hadi bakalım kuruntu yapacak şeyler bulmaya vaktin olacak mı kaydirigubbakcemile3 tekrar tebrik ediyorum seni ve eşini, Allah uzun ömürler versin yavruna, Allah ayırmasın, şansı, bahtı hep açık olsun inşallah :Saruboceq:kızlar ben evdeyim çok şükür iyiyiz güzel dilekleriniz için çok sağolun merak edenler için normal doğum yaptım biraz popmun üstüne oturabilince gelip ayrıntılı anlatıcam inş.hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok sağolun allah ım isteyen herkese yaşatsın inş.
sen bir şey yapmayacaksın canım, sadece doğuracaksın, ben sezeryan olduğuma pişman değilim, tabii yine sen bilirsin ama bunun kararını bir an önce ver :)hilal kız dün doğurdun bugün nettesin maşallah nasıl geçti doğumun kolaymı canım yaa bak kurtuldun işte bide lohusalığı atlattınmı tamamdır canım sıra bende yaa ben napıcam bilmiorum
iyiyim hayatım sağol, sen nasılsın?nurcum geçmiş olsun,
filiz abla ben iyiyim sen nasılsın
ceren canım iyimisin
aaaahhhh ahhhh... benimki de benden uzakta olaydı ya...filiz ablam nasılsın iyimisin valla seninde dediğin gibi yavrusuna bakınca insan huzur doluyo valla ablam kaynana faktörü hepimizin hayatında olan dert allahtan benimki memlekette senede bi defa geliyo şükür ama bizdede elti çok bu kaynanadan daha beter
rüzgarımın resimlerini heyecanla bekliyom kokla benim için kuzumu
çikolata kahve çok yalışır sana bence :)ben çikolata kahve düşündüm ama bilmiyorum
canııııııııııımmmmmm çok özledim seni yaaa.... karşılaşamıyoruz bir türlü, ben de seni çok çok çok öpüyorum canım :)arifemmm,filiz ablamm,nurummm,burcummm sizide kocaman öpüorumm şuan yoksunuz ama canımsınız...
geçmiş olsun hayatım, dikkat et kendine :)slm herkeze hepinizin msj okudum cok sagolun ama birer birer yazamadim malum gösümde mirac birde belim tutuldu herhalde gece emzirirken acik kaldi belim cok agriyor neyapcami bilmiyorum esimde calisiyor bende yanlizim miracla kucagima bile alamiyorum belimden offfffffff ya allahinm sen yardimcim ol
dün sakindi, bugün maalesef öyle olmayacak gözüküyor
amaaan ne Mehmet'le ne de ailesiyle uğraşacak halim yok valla, ne istiyorlarsa yapsınlar, artık iyice sıtkım sıyrıldı hepsinden
mehmet es geçilmeyi hak ediyor şu günlerdeklava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
geçmiş olsun canım, esas şimdi başlıyor işin :) hadi bakalım kuruntu yapacak şeyler bulmaya vaktin olacak mı kaydirigubbakcemile3 tekrar tebrik ediyorum seni ve eşini, Allah uzun ömürler versin yavruna, Allah ayırmasın, şansı, bahtı hep açık olsun inşallah :Saruboceq:
sen bir şey yapmayacaksın canım, sadece doğuracaksın, ben sezeryan olduğuma pişman değilim, tabii yine sen bilirsin ama bunun kararını bir an önce ver :)
iyiyim hayatım sağol, sen nasılsın?
aaaahhhh ahhhh... benimki de benden uzakta olaydı ya...
ilk fırsatta resimlerini koyacağım diyorum ama bir türlü bu fırsatı yakalayamadım henüz...
çikolata kahve çok yalışır sana bence :)
canııııııııııımmmmmm çok özledim seni yaaa.... karşılaşamıyoruz bir türlü, ben de seni çok çok çok öpüyorum canım :)
geçmiş olsun hayatım, dikkat et kendine :)
benim hemen gitmem lazım kızlar... oğluşum geçmişi okuyup yazmama izin verdi ama gerisi için yeter demeye başladı, uyanıyor... hepinizi çok öpüyorum :)
tamam canım doktorumlada konuştuğumda ben ilk normal doğumu tavsiye ederim ama tabi buna hastamı zorlayamam dedi çünki normal doğum isteyip tam doğum sırasında beni ameliyata alın diyenler oluyomuş ısrarla o zaman çok zor bir durum oluyo doktor için dedi o yüzden tamamen size bırakıyorum seçimi dedi iyi düşünün karar verin ona göre zamanı belirleriz dedi bende şu an o kararı verme aşamasındayım işte :)
slm herkeze hepinizin msj okudum cok sagolun ama birer birer yazamadim malum gösümde mirac birde belim tutuldu herhalde gece emzirirken acik kaldi belim cok agriyor neyapcami bilmiyorum esimde calisiyor bende yanlizim miracla kucagima bile alamiyorum belimden offfffffff ya allahinm sen yardimcim ol
dün sakindi, bugün maalesef öyle olmayacak gözüküyor
amaaan ne Mehmet'le ne de ailesiyle uğraşacak halim yok valla, ne istiyorlarsa yapsınlar, artık iyice sıtkım sıyrıldı hepsinden
mehmet es geçilmeyi hak ediyor şu günlerdeklava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
benim hemen gitmem lazım kızlar... oğluşum geçmişi okuyup yazmama izin verdi ama gerisi için yeter demeye başladı, uyanıyor... hepinizi çok öpüyorum :)
bizde bugun kalça çıkıklığı testi için ultrason olduk benim velet soyunuk durmaya bayılıo soyunukkken doktor istediğini uygulayabilir ama giydirmeye kalktığımda hastane inledi eve gelene kadarda susmadı velet çok şükür bu sonucumuzda temiz çıktı
kizlar cok kötüyüm belim iyice kötü oldu tutuldum kaldim miracda agliyor alamiyorum yerimden kiprdiyamiyorum .esimi aradim hemen geliyor allahim yardim et
sinirden agliyorummafoldumben
slm kızlar bir kaç syf bakayım dedim ama ierrorun yazılarını örünce üzüldüm beni yanlış anlamasına inan ben kimseye tek tek alıntı bile yappmıyorum görmüş olman lazım eger takip ediyorsan inan ben tek tek sayfaları bile okuyamıyorum vaktim bile olmuyor ben dogumdan bu yana evimde bile yalnız dglm haliyle fazla giremedim üstelik çogu zman yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum pc yi çünkü heran diken üstünde giriyorum şimdi uyanır şimdi aglar diye evde birileri bile olsa ilgilenen kalkmak zorunda kalıyorum..bunları bilirsin zaten memde verdigin için çogu zman evde memem açıkta geziyorum o derece yani...gülçinim açıklama da yapmış sagolsun yerimize umarım yanlış anlamamışındır ben özellikle böyle birşey yapmam ama bu şekilde düşünmen beni çok üzdü ben zaten sizleri özlüyorum sık giremedigim için ..kaldı ki benimde başka sıkıntım vardı işitme testinden çok korkuyordum ormuşun bu arada gözümden kaçmadı şükür birşey çıkmadı tam 3 kez gittik sonuç alamamıştık 4. gidişimizde sonuç aldık ben sonuçun negatif olmasından korkuyordum bilirisn anne yüregi işte..lohusa psikolojiside vardı zaten..yani kısaca beni yanlış anlama eskisi kadar sık giremiyorum girdigimde çogu zman geçmişe dönemiyorum inan bazen birileri alıntı yaptıgıyla eskiden ne yazılmış görüyorum yani aslında geçmişe döndügümden degil dedigim gibi rahatta olup yazamıyorum buraya hatta şimdi çıkmam gerek fazla kalamayacam ...tekrar kırdıysam özür dilerim ...kendinize ii bakın...
komşum geldi kaçmam gerek maalesef öptm hepinizii...
slm kızlar bir kaç syf bakayım dedim ama ierrorun yazılarını örünce üzüldüm beni yanlış anlamasına inan ben kimseye tek tek alıntı bile yappmıyorum görmüş olman lazım eger takip ediyorsan inan ben tek tek sayfaları bile okuyamıyorum vaktim bile olmuyor ben dogumdan bu yana evimde bile yalnız dglm haliyle fazla giremedim üstelik çogu zman yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum pc yi çünkü heran diken üstünde giriyorum şimdi uyanır şimdi aglar diye evde birileri bile olsa ilgilenen kalkmak zorunda kalıyorum..bunları bilirsin zaten memde verdigin için çogu zman evde memem açıkta geziyorum o derece yani...gülçinim açıklama da yapmış sagolsun yerimize umarım yanlış anlamamışındır ben özellikle böyle birşey yapmam ama bu şekilde düşünmen beni çok üzdü ben zaten sizleri özlüyorum sık giremedigim için ..kaldı ki benimde başka sıkıntım vardı işitme testinden çok korkuyordum ormuşun bu arada gözümden kaçmadı şükür birşey çıkmadı tam 3 kez gittik sonuç alamamıştık 4. gidişimizde sonuç aldık ben sonuçun negatif olmasından korkuyordum bilirisn anne yüregi işte..lohusa psikolojiside vardı zaten..yani kısaca beni yanlış anlama eskisi kadar sık giremiyorum girdigimde çogu zman geçmişe dönemiyorum inan bazen birileri alıntı yaptıgıyla eskiden ne yazılmış görüyorum yani aslında geçmişe döndügümden degil dedigim gibi rahatta olup yazamıyorum buraya hatta şimdi çıkmam gerek fazla kalamayacam ...tekrar kırdıysam özür dilerim ...kendinize ii bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?