Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kesinlikle beni iyi tanımışın arifem küsme darılma yok şaka yollu dertleniyom kızlara sen nasılsın kuşum :1hug:

jasmin tatlım nasılsın iyimisin gerçi haberlerini okuyom yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hayırlısı ile meleğimizi alcan kucağına tatlım evet ağırlaşıyo insan ben valla tam 36 haftam dolduğunda ağırlaştım öncesi iyiydi ondan sonra hareket edemez olmuşltum soluğum kesiliyodu kuşum allah normal nasip eder inşallah korkma doğurunca kuş gibi hissediyo insan kendini sanki pamukların üstünde yürüyo gibi rahatlıyosun

slm herkeze nasilsiniz

ya benim oglan benimle yatiyor ve gössümde emerek uyuyor böylede alisdi sanirim
siz nasil yatiriyorsunuz veya ben nasil alisdiricam bu gece sinir oldum hep gösümde esimle yataklari bile ayirdik......

tatlım seni çok iyi anlıyorum tam beni anlatmışsın diyebilirim benim kızım 5 ay bitti hala aynı öyle yoruyoki bu şekilde beni gece memeler fora sızıp kalıyorum :kedi: valla sonrada belim tutuluveriyo ne zaman vazgeçicek bilmem eşle kaçak göçek görüşmeye başladık valla hep kızımla geceliyom

özgecim tatlım sen nasılsın hala o gıcık çoçuk seni dellendiriyomu sende anlamasada bütün işlkeri yık üzerine bıksın kaçsın gitsin tatlım iş konusuna gelince maaşı iyi olan yermi yoksa alıştığın yermi orasını hangisi ağır basıyo iyice düşün hakkında hayırlısı olsun herşeyden önce rabbim gönlüne göre bi prens versin de kuzucuğunu sevelim bizde

mavicim serracığımın kontrolü vardı iştme ile ilgili inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bide çabuk bgelsende yazsan sonuçları merak ediyoz

aşkım ya ne tatlı olmuş büyüdükçe güzelliklerine güzellik katıyolar hele bak şuna gecemi aydınlattı o melek yüzlü tatlışko 41 kere maşallah subanallah

teşekkür ederizteyzesi
hemde ne güzellik ve mutluluk katıyorlar
rabbim bizleri onlardan hiç ayırmasın inş

kızlar saçımı boyatıcam renge karar veremiyorum ilk zamanlar evliliğin 1.5 yılı kızıl kullandım 2 yılda gölge ve balyaj kullandım şimdi ise ne yapsam bilmiyorum resimlerimde bende varım bakıp ne renk gider yazarmısınız

canlarımmm yepyeni bir güne daha başlamış bulunmakla birlikte çok fecii uykum olduğunu dile getirmek isterim mirmirmirmir mirmirmirmir

hepinize güzel neşe dolu bir gün diliyorum can dostlarımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oooo topiğimizin en taze annesi gelmişte bize haberler getirmiş tü maşallah sana.
sen şimdi zor bir dönemden geçeceksin cancanım önce doğum sonrası sancıları acıları çekiceksin 10-15 gün kadar sonrada lohusa psikolojisine gireceksin yani anlayacağın 2 ay kendinde olmayacaksın. çok içini açtım dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama bunlar böylee ne yapalım.
neyse sen ve eren iyi olunda gerisi boşşşş lülülülülülü lülülülülülü

saol canım yaa bi bakıyım netten olmassa mağazasınada gidip bakarız saol cicim opuyorumnanaktan

ne demek efendim ne emek ama bence yakınlarında varsa hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum mutlaka yakından git dör çok şık ve şirin duruyorlar.

hilal kız dün doğurdun bugün nettesin maşallah nasıl geçti doğumun kolaymı canım yaa bak kurtuldun işte bide lohusalığı atlattınmı tamamdır canım sıra bende yaa ben napıcam bilmiorum

ne yapıcaksın cicim se-se yada si-si kuralı ile doğuracaksın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ceren canım iyimisin

iyiyim canım şükür sen nasılsın?

ya canım benim takılma sen o mevzulara sağlık ocağı 6. ay derken aslında desteksiz o zamanlarda rahat oturabileceğini akst etmiştir güzelim. hepimizin bebeleri oturuyor şuan ama destekli sen rahat ol onlar keyfini iyi bilir yerimseniben

ben çikolata kahve düşündüm ama bilmiyorum

evet canım bencede çikolata kahve gider senin yüzüne ten rengine
ne zaman boyatacaksın?

hepinize hayırlı günler diliyorum allaha emanet olun

sağol canımmmm senin içinde hayırlı bir gün olsun inşallah.
bu arada sen ne zaman işe başlayacaksın güzelim? ne düşünüyorsun bu konuda? cemreye kim bakacak?

kızlar merhaba ben zülal aranıza yeni katılıyorum banada bilgi verirseniz sevinirim bende 10 aydır korunmuyorum ama bir türlü hamiş olamıyorum ama bu aya sanki bi değişiklik var adetime 13 gün var göğüslerim deli gibi ağrıyo ve belimde hamilemiyimdir acaba ???

evet canım ya yüzdük kuyruğuna geldik gerçekten hayal gibi geliyo bakalım daha neler bekliyo bizi hayatta hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah tek duamda sağlıklı olması nolur sizlerde dua edin 34 haftalık olduk normal doğum yapanlar sezeryan yap diyo sezeryan yapanlarda normal yap diyo ben Allaha bırakıorum hangisi hayırlı olucaksa benim için inşallah o olur canım yeterki sağlıkla hayırla kucaklıyım kızımı.

bu arada herkese günaydınnopuyorumnanaktan

sağol canım kısmetse pazar günü eşimle gidip bakıcaz inşallah opuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldin güzelim

bu topikte senin durumunda olan bir çok arkadaşımız var herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır sana tatlım.
öncelikle bir sorun varmı canım bu konu ile ilgili doktora gittinmi hiç sen ve eşin?
umarım bu belirtiler gebelik belirtisidir. hayırlısı ile sende inşallah bebeğine kavuşursun :Saruboceq:

sanada tünaydın şekerimmmm
hakkında hayırlısı ne ise o olsun balım ben her iki durumuda yaşadığım için ne desem boş gelir normal doğum yapan arkadaşlarım kesinlikle sezeryan diyor ben sezeryan oldum ve şikayetçi değilim. ama herşeyden önce sağlık gerisi boş her iki doğum şeklinde de az yada çok sıkıntılar var ne yapalım.
sen şimdi bunları düşünme sadece hayırlısı olsun diye dua et yeter tatlişkom yerimseniben

sağol canım kısmetse pazar günü eşimle gidip bakıcaz inşallah opuyorumnanaktan

evet evet git gez accık evde oturma kaydirigubbakcemile3

evet banada normal doğum yapanlar sezeryan yap sezeryan yapanlarda normal yap diolar hehe bakalım akışına göre ne olucak :kedi:

canalrımmmmm nasılsınız? özledim sizi çooookkkk..

JASMİNİMMM avatarını değiştirebilirmisin sana hatice diye bakıomda kafam karışıo yavrummmm kaydirigubbakcemile3

tazee annecikkk hoşgedin cancanımmm geçmiş olsunnn allah sağlılı ömürler nasip etsin öpüorummm zemuszemus

yavrummm iş bilse vercem ama bide kıçını toplamak zorunda kalcam arkadasından taa çokl dellencen en iyisimi kel kör kendi işini kendin gör.. sanırım alıştığım yer taa ağır basıo bi tanemm bide bende alışkanlıklarından kolayca vazgeçebilen biride değilim ölee yuvarlnıp gitcem işte.. prens işine kocaman biiii hep bir ağızdan amiiiiiiin diorummm :lepi:

gülçinimmmm günaydin balımmmm
Şeniz
hoşgeldin canım aramıza..

arifemmm,filiz ablamm,nurummm,burcummm sizide kocaman öpüorumm şuan yoksunuz ama canımsınız...

niye kız haticenindemi böyleydi kaydirigubbakcemile3 değiştiririm yavrum sen iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…