bişi değil canımm ama ben eminim diğer arkadaşlarda kişiye göre davranmıyorlar
hepsinin minik bebişi varr sen böyle şeylere takılma sakın kuzum şaka yaptığını düşünüyorummm çünkü sen bu tarz şeylere takılmazsın dimi jerrorrum
günaydınnn canım nasılsınnn bugünnn
günaydın kuzum nasılsın aminn inşallah özgecimmm
selam kızlar dün pek ilgilenemedim mobilya geldi malum bide ablam yeğenlerim felan burdaydı çok şükür yerleştirdik mobilyayıda eşyalarınıda bi perdemizle halımız kaldı onlarıda bi halletsek hayırlısıyla ben bitmeden çok yoruluyorum ya ufacık bi iş yapsam artık yoruluyom bu arada tek tek nicklerinizi yazmasamda herkesi çok öpüyorum ierror yengeç gülçin bulcuk filiz abla gcan ve diğer herkese selamlarfiliz ablacım kaynananı takma boşver geç sinirlerini bozmaya değmez ben artık herşeye gülüyom
slm herkeze nasilsiniz
ya benim oglan benimle yatiyor ve gössümde emerek uyuyor böylede alisdi sanirim
siz nasil yatiriyorsunuz veya ben nasil alisdiricam bu gece sinir oldum hep gösümde esimle yataklari bile ayirdik......
aşkım ya ne tatlı olmuş büyüdükçe güzelliklerine güzellik katıyolar hele bak şuna gecemi aydınlattı o melek yüzlü tatlışko 41 kere maşallah subanallah
canım kusura bakma seni görmedim demekki ben çıkarken yazmışın
gülçinim canımbenimde açıklamış sana durumumu
çok giremiyorum bi bakıp çıkıyorum
cidden kusurabakma sizleri kırmak en son istediğim şeydir
hepinizi çok seviyorum
teyzesi son kontrolde kuzum 69 cm 7700 gram geldi
canım inan sadece içimdekileri yazdım ama inan darılıp gücenme küsme yok bende sizleri seviyorum maşallah kuzuma gelişimi çok güzel boyu uzun olucak
sağol canım
kesinlikle küsmem emin ol seni görsemde iki elim kanda olsa yazarım biraz öncede yatacaktım son bi bakayım dedim yazını gördüm şimdide yatmaya gidecem
sen nasılsın cemremiz nasıl
teşekkür ederizteyzesi
hemde ne güzellik ve mutluluk katıyorlar
rabbim bizleri onlardan hiç ayırmasın inş
sağol canım
kesinlikle küsmem emin ol seni görsemde iki elim kanda olsa yazarım biraz öncede yatacaktım son bi bakayım dedim yazını gördüm şimdide yatmaya gidecem
sen nasılsın cemremiz nasıl
kız allah ömür boyu iki elini kanda koymasın daha doğrusu bu deyim gerçektem rabbim hiç sıkıntıda darda koymasın ömrün hayatın hep neşe dolu ve huzurlu geçsinde aman sen yazmasanda olur yeterki iyi ol geçmiş olsun bu arada çok üzüldüm bacağına zaten migrenin yeteri kadar canını sıkıyo bide böyle kazalar olunca çok üzüldüm gerçi allah daha beterinden korumuş mamayı aşkım ilaydamla beraberde yapıyto olabilirdin rabbim onu korumuş gelicek olan bize gelsin biz atlatırız migrenin geçtimi bide belin ağrıyodu nasıl oldun fizik tedaviye başladınmı bide çok merak ettim kilo nasıl vermeye başladın napıyosun benim hala çok göbeğim var karnım niyeyse şiş taş gibi duruyo inmedi senin nasıl göbüşün varmı ilaydamı kokla demicem doya doya benim yerime şapur şupur öp valla ben anca böyle doyabiliyorum koklamak yetmiyoo zemuszemus
kızlar ben evdeyim çok şükür iyiyiz güzel dilekleriniz için çok sağolun merak edenler için normal doğum yaptım biraz popmun üstüne oturabilince gelip ayrıntılı anlatıcam inş.hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok sağolun allah ım isteyen herkese yaşatsın inş.
saol canım yaa bi bakıyım netten olmassa mağazasınada gidip bakarız saol cicim opuyorumnanaktan
hilal kız dün doğurdun bugün nettesin maşallah nasıl geçti doğumun kolaymı canım yaa bak kurtuldun işte bide lohusalığı atlattınmı tamamdır canım sıra bende yaa ben napıcam bilmiorum
ceren canım iyimisin
valla 5 bitti bende destekli oturtuyom zaten kızım 5 aydan beri oturma meraklısı ayakta tutunca eskiden dik dururdu şimdi lop diye dötünü oturtuyo koltuğa ama aklımı karıştıran sağlık ocağı erken dedi 6 bitsin dedi niye anlamadım şaştım kaldım
kızlar saçımı boyatıcam renge karar veremiyorum ilk zamanlar evliliğin 1.5 yılı kızıl kullandım 2 yılda gölge ve balyaj kullandım şimdi ise ne yapsam bilmiyorum resimlerimde bende varım bakıp ne renk gider yazarmısınız
ben çikolata kahve düşündüm ama bilmiyorum
hepinize hayırlı günler diliyorum allaha emanet olun
jasmin tatlım nasılsın iyimisin gerçi haberlerini okuyom yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hayırlısı ile meleğimizi alcan kucağına tatlım evet ağırlaşıyo insan ben valla tam 36 haftam dolduğunda ağırlaştım öncesi iyiydi ondan sonra hareket edemez olmuşltum soluğum kesiliyodu kuşum allah normal nasip eder inşallah korkma doğurunca kuş gibi hissediyo insan kendini sanki pamukların üstünde yürüyo gibi rahatlıyosun
canlarımmm yepyeni bir güne daha başlamış bulunmakla birlikte çok fecii uykum olduğunu dile getirmek isterim mirmirmirmir mirmirmirmir
hepinize güzel neşe dolu bir gün diliyorum can dostlarımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oooo topiğimizin en taze annesi gelmişte bize haberler getirmiş tü maşallah sana.
sen şimdi zor bir dönemden geçeceksin cancanım önce doğum sonrası sancıları acıları çekiceksin 10-15 gün kadar sonrada lohusa psikolojisine gireceksin yani anlayacağın 2 ay kendinde olmayacaksın. çok içini açtım dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama bunlar böylee ne yapalım.
neyse sen ve eren iyi olunda gerisi boşşşş lülülülülülü lülülülülülü
ne demek efendim ne emek ama bence yakınlarında varsa hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum mutlaka yakından git dör çok şık ve şirin duruyorlar.
ne yapıcaksın cicim se-se yada si-si kuralı ile doğuracaksın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım şükür sen nasılsın?
ya canım benim takılma sen o mevzulara sağlık ocağı 6. ay derken aslında desteksiz o zamanlarda rahat oturabileceğini akst etmiştir güzelim. hepimizin bebeleri oturuyor şuan ama destekli sen rahat ol onlar keyfini iyi bilir yerimseniben
evet canım bencede çikolata kahve gider senin yüzüne ten rengine
ne zaman boyatacaksın?
sağol canımmmm senin içinde hayırlı bir gün olsun inşallah.
bu arada sen ne zaman işe başlayacaksın güzelim? ne düşünüyorsun bu konuda? cemreye kim bakacak?
kızlar merhaba ben zülal aranıza yeni katılıyorum banada bilgi verirseniz sevinirim bende 10 aydır korunmuyorum ama bir türlü hamiş olamıyorum ama bu aya sanki bi değişiklik var adetime 13 gün var göğüslerim deli gibi ağrıyo ve belimde hamilemiyimdir acaba ???
evet canım ya yüzdük kuyruğuna geldik gerçekten hayal gibi geliyo bakalım daha neler bekliyo bizi hayatta hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah tek duamda sağlıklı olması nolur sizlerde dua edin 34 haftalık olduk normal doğum yapanlar sezeryan yap diyo sezeryan yapanlarda normal yap diyo ben Allaha bırakıorum hangisi hayırlı olucaksa benim için inşallah o olur canım yeterki sağlıkla hayırla kucaklıyım kızımı.
bu arada herkese günaydınnopuyorumnanaktan
sağol canım kısmetse pazar günü eşimle gidip bakıcaz inşallah opuyorumnanaktan
sanada tünaydın şekerimmmm
hakkında hayırlısı ne ise o olsun balım ben her iki durumuda yaşadığım için ne desem boş gelir normal doğum yapan arkadaşlarım kesinlikle sezeryan diyor ben sezeryan oldum ve şikayetçi değilim. ama herşeyden önce sağlık gerisi boş her iki doğum şeklinde de az yada çok sıkıntılar var ne yapalım.
sen şimdi bunları düşünme sadece hayırlısı olsun diye dua et yeter tatlişkom yerimseniben
evet evet git gez accık evde oturma kaydirigubbakcemile3
JASMİNİMMM avatarını değiştirebilirmisin sana hatice diye bakıomda kafam karışıo yavrummmm kaydirigubbakcemile3selam kızlar dün pek ilgilenemedim mobilya geldi malum bide ablam yeğenlerim felan burdaydı çok şükür yerleştirdik mobilyayıda eşyalarınıda bi perdemizle halımız kaldı onlarıda bi halletsek hayırlısıyla ben bitmeden çok yoruluyorum ya ufacık bi iş yapsam artık yoruluyom bu arada tek tek nicklerinizi yazmasamda herkesi çok öpüyorum ierror yengeç gülçin bulcuk filiz abla gcan ve diğer herkese selamlarfiliz ablacım kaynananı takma boşver geç sinirlerini bozmaya değmez ben artık herşeye gülüyom
tazee annecikkk hoşgedin cancanımmm geçmiş olsunnn allah sağlılı ömürler nasip etsin öpüorummm zemuszemuskızlar ben evdeyim çok şükür iyiyiz güzel dilekleriniz için çok sağolun merak edenler için normal doğum yaptım biraz popmun üstüne oturabilince gelip ayrıntılı anlatıcam inş.hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok sağolun allah ım isteyen herkese yaşatsın inş.
yavrummm iş bilse vercem ama bide kıçını toplamak zorunda kalcam arkadasından taa çokl dellencen en iyisimi kel kör kendi işini kendin gör.. sanırım alıştığım yer taa ağır basıo bi tanemm bide bende alışkanlıklarından kolayca vazgeçebilen biride değilim ölee yuvarlnıp gitcem işte.. prens işine kocaman biiii hep bir ağızdan amiiiiiiin diorummm :lepi:özgecim tatlım sen nasılsın hala o gıcık çoçuk seni dellendiriyomu sende anlamasada bütün işlkeri yık üzerine bıksın kaçsın gitsin tatlım iş konusuna gelince maaşı iyi olan yermi yoksa alıştığın yermi orasını hangisi ağır basıyo iyice düşün hakkında hayırlısı olsun herşeyden önce rabbim gönlüne göre bi prens versin de kuzucuğunu sevelim bizde
gülçinimmmm günaydin balımmmm
hoşgeldin canım aramıza..kızlar merhaba ben zülal aranıza yeni katılıyorum banada bilgi verirseniz sevinirim bende 10 aydır korunmuyorum ama bir türlü hamiş olamıyorum ama bu aya sanki bi değişiklik var adetime 13 gün var göğüslerim deli gibi ağrıyo ve belimde hamilemiyimdir acaba ???
canalrımmmmm nasılsınız? özledim sizi çooookkkk..
JASMİNİMMM avatarını değiştirebilirmisin sana hatice diye bakıomda kafam karışıo yavrummmm kaydirigubbakcemile3
tazee annecikkk hoşgedin cancanımmm geçmiş olsunnn allah sağlılı ömürler nasip etsin öpüorummm zemuszemus
yavrummm iş bilse vercem ama bide kıçını toplamak zorunda kalcam arkadasından taa çokl dellencen en iyisimi kel kör kendi işini kendin gör.. sanırım alıştığım yer taa ağır basıo bi tanemm bide bende alışkanlıklarından kolayca vazgeçebilen biride değilim ölee yuvarlnıp gitcem işte.. prens işine kocaman biiii hep bir ağızdan amiiiiiiin diorummm :lepi:
gülçinimmmm günaydin balımmmm
Şeniz
hoşgeldin canım aramıza..
arifemmm,filiz ablamm,nurummm,burcummm sizide kocaman öpüorumm şuan yoksunuz ama canımsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?