ohh canım benim bende kuzuyu çok öptüm bu resme albümdede bayılmıştım hatta biraz daha yüzünü açsaydında uyuyan güzeli daha iyi seyreteydik ne güzel uyuyo maşallahkaydirigubbakcemile
gülçin senin yaptığın yorum içinde saol saç için çünkü kararsız kaldım içime sinmezse saçımı beğenmem valla
dünürrr hoşgeldin yavrucum nasılsın
hadi gözün aydın birtanem test sonucu güzelmiş :dance: :dance: :dance:
sen nasılsın tatlım iyimisin?
ooyyy kıyamam sana ben yaaa ne olacak böyle bu halin canım sana yardımcı olabilecek kimseler yokmu orda en azından anneni alabiliyorsan yanına al bir süreliğine olmadı sen türkiyeye gel tedavini burda ol olmazmı ya tamamen tutulur kalır bir daha düzelemezsen allah korusun dikkat et kendine canım yaaa çok geçmiş olsun.
canım hoşgeldin nasılsın berra hanım nasıl keyifler yerindemi?
işitme testinin sonucunu almışsın çok sevindim tertemiz çıkmış bak ohh ne güzel :teytey: :teytey:
bizde seni öpüyoruz canımcım kendine ve berraya iyi bak olurmu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tatlım aman ya üzdüysem asıl ben özür dilerim sadece hissettiğimi söyledim sizi çokj seviyorum dediğim gibi sizlere kırılmam küsmem imkansız kızçemin işitme testinin iyi çıktığına çok sevindim annelik duygunu tabi anlıyorum o sonucu alana kadar ne sıkıntılar yaşadın tahmin ederim çünkü kızımın az huzursuzluğunu görsem içim parçalanıyo
cnm sagol berra hanım iyi fena dgl işitme testi şükür güzel bende rahatladım artık..bende iyiyim ama sabaha karşı berra genzine bir şeymi kaçtı anlamadım birden çıglıgı bastı o sesin ondan çıktıgına inanamadım öyle kuvvetle bagırıyordu ki.kaldırdık hemen öksürdü biraz sonra hapşırınca bir kaç kez rahatladı bende tam rüya görüyordum ki rüyamda berrayı görüyordum o an çıglıgıda duyunca nasıl kalktıysam başıma agrı girdi biranda korkutum valla ..şimdide zilli emdi uyuyor....sen nasılsın ya ceren onu öp yerime..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar doğum hikayemi yazdım, işte link http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...in-tek-anlami-ruzgarima-kavustum-sonunda.html
albüme yeni resimler koydum kızlar :)
albüme yeni resimler koydum kızlar :)
sağol dünürüm filiz ablam ne zamandır koymuyodum resim özendim koydum bende :)))
filiz ablacım alıştınmı oğluna nasıl gidiyor annelik gaz sorunu falan varmı paşanın
amiiiiiiiiinnnnnnn canım :)hamiş adaylarına tez zamanda güzel haberlerini duymalarını,
hamişlerinde sağlıkla kucağına almalarını,
bebişlerini kucağına alanlarada hayırlı ollsun uzun ömürler diliyorum... :)
ben de karanfil kaynatıp içiriyorum sanki biraz faydası oluyor gibi, onu içer içmez aşağıda faaliyet başlıyor çünküerkek bebeklerde gaz sancısı daha çok olurmuş bende çok çektim halada arada çekiyoruz ben hergün çörekotu kaynatıp suyunu içirdim ve her banyodan sonra z.yağı ile masaj yaptım işe yaradı gibi ama 3 ay çekilyomuş bu bi gerçek inşallah rüzgar paşamızın daha erken geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?