Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ablammm canım benim
kusura bakma cevaplayamadım sorularınıÇok üzgünüm çoook
ohh kimse gelmemiş darısı diğer günlerin başına inş

yanık baya geçti ablam allah düşmanıma vermesin inş
ben çekecektim o gün kuzum çok güzel uyuyordu kıyamadım yatırmaya
biz iyiyiz ilayda şimdi uyandı mama yedi oyun oynuyor
eşim izmire gitti 26sında gelecek inş 28ide allah izin verirse yola çıkacaz

kızlar bide ben bebeğin odasına nasıl halı alıcam yaa baktığım mağazalarda desenleri beğenmedim bide bazıları akrilik alma sakın çok pislik tutuyo falan diolar napıcam bilmiorum
ben internetten sipariş vermiştim canım, mağazalarda bulamadım ve akrilikti çoğu
yuppi geçmişi bitirdim ve cevapladım aferin bana
kaydirigubbakcemile3 tebrikler kaydirigubbakcemile3
valla gelmese ben de kendi bildiğimi okuyacağım ama burnumun dibinde olduğu sürece hı hı deyip geçiştiremiyorum... neyse biraz daha sabır :)
ablammm canım benim
kusura bakma cevaplayamadım sorularınıÇok üzgünüm çoook
ohh kimse gelmemiş darısı diğer günlerin başına inş
önemli değil tatlım, anlıyorum :)
amin amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nette hangi siteden aldın abla

teyzeleri size taze taze ilayda
şaşkın ördekim benim
maşallah demeyi unutmayın ama

yazıom yazıom iletilmiyo deli oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa

oyyyy canımm yaa bu iletilmiş ama dünür kaydirigubbakcemile3

canım teşekkür edrim durumumu çok güzel anlatmışın
canımsın benim:1hug:

ne demek gülüm her zamannn opuyorumnanaktan

hehe evet insanın çocuk olası gelio şimdiki veletler şanslı herşey var valla çeşit çeşit kaydirigubbakcemile3

yaa sorma insanın çocuk olası geliyor valla
ama tabii kimin çocuğu olduğunda çok önemli canım a.s

ablaamm gözün aydın bu günün sakin geçmiş yuupppiiiiii :lepi: :lepi:
umarım hiç gelmezler sende rahat edersin en iyisi bu laelaelaelaelae laelaelaelaelae

heee görümce manita yaptı dimek aman mehmet abimde ilgilenmesin lütfen otursun karısıyla oğluna baksın kardeşi bebe değil ya baksın başının çaresine allah allah yaaa

girer girer bu zamanlardan geçmen gerek seninde hepsi geçicek meraklanma sen ablam :teselli:

deme öyle ablam yaa tamam evlat tabiiki huzur veriyor insana ama mehmet ebimide es geçme lütfen :Saruboceq:

kızlar bide ben bebeğin odasına nasıl halı alıcam yaa baktığım mağazalarda desenleri beğenmedim bide bazıları akrilik alma sakın çok pislik tutuyo falan diolar napıcam bilmiorum

canım yaaa ben kaşmirden aldım çok beğenerek tam bir bebek odasına uygun halı antibakteriyel fakat ben kullanamıyorum o halıyı tabii çünkü duvardan duvara halı kaplattım yerden soğuk gelmesin diye onun üstünede o halı olmuyor malesef bak linkini vereyim çeşitlerine bak sen çok güzel ve rengarenk cıvıl cıvıl halılar kaliteli

Kaşmir Halı

bak ben bu ürünü almıştım cerene çok ciciii

yuppi geçmişi bitirdim ve cevapladım aferin bana

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bravvvooooo

umarım hep böyle devam eder asıl sorunlar kaynana ile doğumdan sonra başlıyor çünkü canım malesef :1no2:

teyzeleri size taze taze ilayda
şaşkın ördekim benim
maşallah demeyi unutmayın ama

oyyyy yerim onu beenn şaşkınım beniimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar benim gitmem gerekiyor, çok öpüyorum sizleri :)

demek gidiyorsun yine kaçırdım snei yaa tüh neyse kendine cici bak ablacım grş. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar ben evdeyim çok şükür iyiyiz güzel dilekleriniz için çok sağolun merak edenler için normal doğum yaptım biraz popmun üstüne oturabilince gelip ayrıntılı anlatıcam inş.hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok sağolun allah ım isteyen herkese yaşatsın inş.

saol canım yaa bi bakıyım netten olmassa mağazasınada gidip bakarız saol cicim opuyorumnanaktan

hilal kız dün doğurdun bugün nettesin maşallah nasıl geçti doğumun kolaymı canım yaa bak kurtuldun işte bide lohusalığı atlattınmı tamamdır canım sıra bende yaa ben napıcam bilmiorum

valla 5 bitti bende destekli oturtuyom zaten kızım 5 aydan beri oturma meraklısı ayakta tutunca eskiden dik dururdu şimdi lop diye dötünü oturtuyo koltuğa ama aklımı karıştıran sağlık ocağı erken dedi 6 bitsin dedi niye anlamadım şaştım kaldım

filiz ablam nasılsın iyimisin valla seninde dediğin gibi yavrusuna bakınca insan huzur doluyo valla ablam kaynana faktörü hepimizin hayatında olan dert allahtan benimki memlekette senede bi defa geliyo şükür ama bizdede elti çok bu kaynanadan daha beter

rüzgarımın resimlerini heyecanla bekliyom kokla benim için kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…