evet canım halam çok tatlıdır, amiiiiiinnnnnnnn... senin de halan olur tabii niye olmasın :)
aman geçmiş olsun hayatım, çok zordur yanık acısı
Rüzgar iyi teyzesi, mevlüt resmini koyacağım, zaten bir tanecik resim çekmişim o gün ama başka çekenler olmuştu, onlar gönderirlerse o resimleri de koyarım :)
sen ve İlayda nasılsınız memlekette? ne zaman dönüyorsunuz? eşin yurt dışına mı gitti?
ben internetten sipariş vermiştim canım, mağazalarda bulamadım ve akrilikti çoğukızlar bide ben bebeğin odasına nasıl halı alıcam yaa baktığım mağazalarda desenleri beğenmedim bide bazıları akrilik alma sakın çok pislik tutuyo falan diolar napıcam bilmiorum
kaydirigubbakcemile3 tebrikler kaydirigubbakcemile3yuppi geçmişi bitirdim ve cevapladım aferin bana
valla gelmese ben de kendi bildiğimi okuyacağım ama burnumun dibinde olduğu sürece hı hı deyip geçiştiremiyorum... neyse biraz daha sabır :)hoşgeldin filiz ablacım sağol amin inşallah,zaten kaynanan nereye kadar gelebilirki bi yere kadar ,o yüzden sadece sabret boşver napıcan kocalarımızın anneleri atsak atamayız satsak satamayız kaydirigubbakcemile3 ben kayınvalideme hı hı diyorum yine kendi bildiğimi okuyorum hehe
önemli değil tatlım, anlıyorum :)ablammm canım benim
kusura bakma cevaplayamadım sorularınıÇok üzgünüm çoook
ohh kimse gelmemiş darısı diğer günlerin başına inş
ben internetten sipariş vermiştim canım, mağazalarda bulamadım ve akrilikti çoğu
kaydirigubbakcemile3 tebrikler kaydirigubbakcemile3
valla gelmese ben de kendi bildiğimi okuyacağım ama burnumun dibinde olduğu sürece hı hı deyip geçiştiremiyorum... neyse biraz daha sabır :)
önemli değil tatlım, anlıyorum :)
amin amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nette hangi siteden aldın abla
yazıom yazıom iletilmiyo deli oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa
canım teşekkür edrim durumumu çok güzel anlatmışın
canımsın benim:1hug:
hehe evet insanın çocuk olası gelio şimdiki veletler şanslı herşey var valla çeşit çeşit kaydirigubbakcemile3
selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr... nasılsınız bakalım? bugün henüz ne kaynana ne görümce teşrif etmedi, çok mutluyuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus umarım gelmez kimse, şöyle huzurlu bir gün geçireyim, oğluşum da rahat rahat uyusun rahatsız edilmeden opuyorumnanaktan
evet Ceren'i kaçıran görümce kaydirigubbakcemile3 yeni bir manita yapmış abisi kafayı yiyor :roflol: ben de mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum eşimi, aman dedim bu sefer karışmayalım... sütten ağzımız yandı bir kere :)
başbaşa olsam oğlumla, karışanım falan olmasa düzene gireceğiz de neyse...
söyleyeceğim valla, bende birikeceğinde onlarda biriksin bana ne
zaten oğluşumun yüzüne baktıkça huzur buluyorum, huzur bulduğum tek yer oğluşumun yüzü :)
kızlar bide ben bebeğin odasına nasıl halı alıcam yaa baktığım mağazalarda desenleri beğenmedim bide bazıları akrilik alma sakın çok pislik tutuyo falan diolar napıcam bilmiorum
yuppi geçmişi bitirdim ve cevapladım aferin bana
hoşgeldin filiz ablacım sağol amin inşallah,zaten kaynanan nereye kadar gelebilirki bi yere kadar ,o yüzden sadece sabret boşver napıcan kocalarımızın anneleri atsak atamayız satsak satamayız kaydirigubbakcemile3 ben kayınvalideme hı hı diyorum yine kendi bildiğimi okuyorum hehe
teyzeleri size taze taze ilayda
şaşkın ördekim benim
maşallah demeyi unutmayın ama
kızlar benim gitmem gerekiyor, çok öpüyorum sizleri :)
oyyyy canımm yaa bu iletilmiş ama dünür kaydirigubbakcemile3
ne demek gülüm her zamannn opuyorumnanaktan
yaa sorma insanın çocuk olası geliyor valla
ama tabii kimin çocuğu olduğunda çok önemli canım a.s
ablaamm gözün aydın bu günün sakin geçmiş yuupppiiiiii :lepi: :lepi:
umarım hiç gelmezler sende rahat edersin en iyisi bu laelaelaelaelae laelaelaelaelae
heee görümce manita yaptı dimek aman mehmet abimde ilgilenmesin lütfen otursun karısıyla oğluna baksın kardeşi bebe değil ya baksın başının çaresine allah allah yaaa
girer girer bu zamanlardan geçmen gerek seninde hepsi geçicek meraklanma sen ablam :teselli:
deme öyle ablam yaa tamam evlat tabiiki huzur veriyor insana ama mehmet ebimide es geçme lütfen :Saruboceq:
canım yaaa ben kaşmirden aldım çok beğenerek tam bir bebek odasına uygun halı antibakteriyel fakat ben kullanamıyorum o halıyı tabii çünkü duvardan duvara halı kaplattım yerden soğuk gelmesin diye onun üstünede o halı olmuyor malesef bak linkini vereyim çeşitlerine bak sen çok güzel ve rengarenk cıvıl cıvıl halılar kaliteli
Kaşmir Halı
bak ben bu ürünü almıştım cerene çok ciciii
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bravvvooooo
umarım hep böyle devam eder asıl sorunlar kaynana ile doğumdan sonra başlıyor çünkü canım malesef :1no2:
oyyyy yerim onu beenn şaşkınım beniimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
demek gidiyorsun yine kaçırdım snei yaa tüh neyse kendine cici bak ablacım grş. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben evdeyim çok şükür iyiyiz güzel dilekleriniz için çok sağolun merak edenler için normal doğum yaptım biraz popmun üstüne oturabilince gelip ayrıntılı anlatıcam inş.hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok sağolun allah ım isteyen herkese yaşatsın inş.
selam milletttt ben geldimmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayyyy bundan 6 ay kadar önce hep "BEN" değilde "BİZ" geldik yazardım Cerenim içerde deyi iki kişiyim deyii ama şimdi ben geldim yazmak acaip geldi bana yaaa sevinsemmi üzülsemmi :sm_confused: :sm_confused:
aşkitom hala biz olaraksın ama tek fark meleğimiz evde artık senin karnını sevmediği için evinde daha güzel yerler varken karıştıracak, senin sıkışık karnını netsin yavrum işe akılın fikrin onda geliyosun hala bizsin bence
tamam gönülcüm sen müsait olduğunda gel anlatırız biz sana elimizden gelen her durumda herkese yardımcı olma çabasındayız.
uuyyyy bilmeyen birine iş öğretmek kadar zor bir durum yok özgem bilirim allah yardımcın olsun yavrucum. Diğer iş mevzusuna gelince kendine güveniyorsan yapabilirim diyorsan git görüş derim ben madem şuan aldığından daha fazla maaş veriyorlar artıları daha çok neden kaçırasınki böyle bir fırsatı denemekte yarar var derim ben cancanım opuyorumnanaktan
ablacımmm canımmmm kıyamam sana ben yaaa göççük görümce gelip mama yapmış he afiyet olsun ablam. bu görümce bizim dükkanda gördüğümüz hani şu cereni kaçıran kızdı demi :uhm:
daha ne aralar verilecek ne aralar hele dur sen ablam. sizin hayatınız düzene girene kadar yemeklere uykulara sohbetlere çooookkk aralar verilecek umarım en kısa zamanda düzen olur hayatınızda rüzgarımla opuyorumnanaktan
şaka yada ciddi bir şekilde laf sırası geldiğinde içindekileri söyle ablam sakın biriktirme taze taze ver tepkini herkese herkes ona göre hareket etsin adım atsın seni üzmeye kimsenin hakkı yok çünküklava: klava: klava:
diğer mevzulara ise hiç girmek istemiyorum kaynananın yaptığı terbiyesizlik onun karakterinin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor o yüzden seninde canını sıkmana değecek konular değil bunlar sen gül geç ablam dünyanın en güzel mucizesi kollarında sen ona bak ve huzur bul gerisi boşşşşş kim ne derse desin boş geç :dilcikar: :dilcikar:
aaa yapmayın kızlar ne olur lütfen yaaa bunlar inanın kafaya takılacak şeyler değil herkese yaşadığı çok gelir derler ama benim neler yaşadığımı bir bilmesiniz buda dertmi der gülersiniz kendi halinize lütfen yapmayın sakin olun ve takmayın sallayın gitsin.
aynuuuuuuuuuuurrrrrrrr seni boğarım heee bunlar ne biçim laflar böyle kuzum yaa aşk olsun nasıl böyle bir düşünceye girersin ben burda herkesle tek tek ilgileniyorum sen bari yapma bu alınganlığı gözünü seveyim bana sorulan her soruya hatta sorulmayanlara bile atlıyorum kuzum ya nerden çıktı şimdi bu alınganlık regl döneminmi geldi yoksa annem yapma yavrucum beni biliyorsunuz hepiniz bir yılı geçti tanışıyoruz artık kardeş gibi olduk biz açıklama yaptırtma bana lütfen yaaa....
inan aşkitom tam bikaç gün anmadın belki hatırlar dedim başka arkadaşlar uğramadığı zaman aa gelmedin diye yazılar yazılıyo neyse ben fikirlerimde ciddiyim çoçukluktan yadfa regliden değil ama şunu bil sadece yazıyorum gönülden bağlıyım hepinize küsen darılan tip değilim burda en azından sadece şaka yollu takılıyom
canım benim bak birtanem öncelikle sende annesin ve bebeğin sadece gece senin buraya gelip yazmana izin veriyor dimi dolayısı ile bu topikte çoğu anne ve hepsinin bebeğinin farklı huyları var bu yüzden herkesten ayn tepkiyi her zaman bekleme en azından bir süre daha herkesin düzeninin oturması gerek canımcım bu sırada da alınganlıklar olacağına birbirimize yardımcı olmalı anlayış göstermeliyiz değilmi kuzum.
nurun durumuna gelince ben sana özet geçeyim yavrucum yaklaşık 2 hafta önce nur evde ilayda hanıma mama yapmak için su kaynatıp termosa dökdüğünde termos elinde iken altı patladı ve termostaki kaynar su nurun bacağına döküldü malesef :1no2: 1. derece yanık olduğu için tedavi görüyor ilaç melhem vs. e birde ilayda var sürekli ilgi bekliyor yavrum. nurda evde yalnız annesi kaynanası herkes uzakta. kızcağız 10 gün felan anca dayanabildi hem yanık acısına hemde bebeyle uğraşmaya ve cumartesi günü memlekete gitti şuan memlekette (karaman) annesi ve kaynanasının yanında bu durumda bizim aramıza katılması beklenemez değilmi kuzum hem rahatsız hem evinde değil hem anne ve kaynana faktörü var hemde ilayda. Sanırım anladın beni canımcım. o yüzden nurada alınganlık yapma bence inan isteyerek değildir bu tavırlar aksini düşünme düşünürsen kardeşliğimiz bozulur heeeklava: klava: klava:
ama gülçin benim anlattığımı ya konu uzamasın diye iyi niyetle anlamamazlığa vurup ortamı yumuşatıyon saol yada gerçekten beni anlamıyosun ben diyorumki mavide nurda benim dibimdeki yazıları görüp cevaplıyolar beni ne yerine koyuyolarsa görmüyolar iyide ben o yazılarda ya onlara hal hatır sormuşumdur yada hayırlı olsyn analı babalı büyüsün demişimdir yada bi sıkıntıları varsa paylaşmak istemişimdir dibimdeki yazılar okunupta bu iyi niyetim okunmuyosa bi nedeni olmalı lütfen bide bu tarafından gör tatlım inan kırgın yada kızgın değilim sadece anlatmak istedim küsücek kadar çoçuk değilim sizleri seviyorum deyip son nokta koyuyorum bu konuya kendi açımdan tatlım
mavi deniz ise evet daha hamile değilken tamamen bir yanlış anlaşılma yüzünden hatta konuda liste idi bu sebeple bensenb ile gerginlik yaşamıştı ama şimdi açığını söylemek gerekirse o zamanları bilen bilir hatırlar zaten bensenb tamamen durumu yanlış anlayıp yanlış bir uslüp ile konuşmuştu mavi deniz aslında konumunda tamamen haklı idi. neyse oluyor böyle alınganlıklar önemli olan bunları uzatmamak. hepimiz olgun karılarız çocuklarımız var biz neden çocuk gibi davranıyoruzki. mavide berra ile uğraştığı için gelemiyordur diye düşünüyorum çünkü mesajlarından sende farkındasındır çok sık gelmiyor geldiğinde de zaten tek tek alıntı pek yapmıyor genelo olarak yazıyor aklında kalanlara. kaldıki tam sana yzacak iken berra uyanıp meme istiyor olabilir ve pc kapanmıştır bu olasılıklarda var hemen kendine çekme emi balım. kaydirigubbakcemile5
tamam aşkitom öyle olsun işine gelen yazılar okunuyo bence tabiki maviyede hak verdiğim doğru harikalar harikası var kollarında ve yoğun ama tekrar ediyorum geçmişten istediklerini alıntı yapabiliyo bende doğal olarak önemsenmediğimi düşündüm geçmişteki o tartışmayı yazmamı yanlış anlamayın onu seninde dediğin gibi maviyi haklı bularak savunmuştum bile demek istediğim sıkıntı üzüntülerimizde sevinç ve neşede bende onların yanındaydım bunlar aklıma gelince üzülüyorum
kııızz farkındayım delüüüü ilk sayfadan itibaren tek tek bütün yazıları okuyup öyle başladın yazmaya hiç birşeyi kaçırmamak için bu yüzden seninle gurur duyuyorum inan :lepi: :lepi:
ve sende bu topiğin nadide güllerinden birisin biliyorsun her gelene aynı değeri vermiyoruz kaşınma akıllı ol tamammı :mymeka: kaydirigubbakcemile3
valla akılıyımki sizin gibi dostları terk etmiyorum peşinizdeyimki açtığın topiğe koşa koşa geldim deyimi yerindeyse
sanada teşekkürler alkisalkisalkis alkisalkisalkis bir daha bu tarz alınganlıklarla dolu mesajların ı görmek istemiyorum getirtme beni orayaaaaklava:
valla bu açıklamaları sen yanlış düşünüpte beni çoçukça bulma diye yazdım herşey nedenlidir ama inan bu konuda son yazım
kıızzz deli deli konuşma her mesaj için uzun uzun açıklama yaptırtma bana aynuuuuuuurrr anladın sen beni yerimseniben kaydirigubbakcemile3
heh işte bana bunlarla gel yavrucccuumm sırnaşık şey
valla canımcım bende sen gibiyim sağlık ocağı ve özel hastane her ay takipteyiz.
normal şartlarda zaten her yerde aynısı yazar her doktor bunu söyler bebekler 5. ayına girdiğinde destekli otururlar kuzum yani bizim yardımımızla kucağımızda yanlarında yastıklarla 6 ay dolduktan sonrada artık desteksiz kendi başlarına düşmeden durabilirler. bizim ceren 5. ayına girdiğinde oturmaya başladı ama destekli çok dik değil hafif yatık ve yastık minder yardımı ile 6. ayına girecek ama hala kendi başına oturamaz zillim yana doğru kayar ve düşer çok komik bir görüntü olur kaydirigubbakcemile3 her zaman değil tabii
birde ben çok oturtmamaya çalışırım cereni gelişim aşamasında olduğu için kaburgaları batar omurgaları acır diye. cemremizde 5 aylık oldu annesi sende onu destekli bir şekilde oturtabilirsin. dene bence çok zevk alıcak seninkide gör bak :1hug:
canım kusura bakma seni görmedim demekki ben çıkarken yazmışın
gülçinim canımbenimde açıklamış sana durumumu
çok giremiyorum bi bakıp çıkıyorum
cidden kusurabakma sizleri kırmak en son istediğim şeydir
hepinizi çok seviyorum
teyzesi son kontrolde kuzum 69 cm 7700 gram geldi
canım inan sadece içimdekileri yazdım ama inan darılıp gücenme küsme yok bende sizleri seviyorum maşallah kuzuma gelişimi çok güzel boyu uzun olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?