kıskanç karı nolcek :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ooyyy kıyamam ben onaa demek fayda etmedi abla sizde tüh yaa nurda ilayda da kekik kullanıyordu birde onu dene istersen ablacım belki o işe yarar gaz sancısı çok kötü ya allah yaşatmasın umarım bir an önce geçer sende oğlumuzda rahat edersiniz inşallah ablacım.
aminnnnnnnnnnnn
çok çok çok sağol canım güzel dileklerin için opuyorumnanaktan
ayyy üç ay evet kimisininde altı ay sürüyormuş biz 1.5 ay felan yaşadık allahtan uzun sürmedi umarım rüzgarımızında uzun sürmez yaaa :Saruboceq: :Saruboceq:
ooyyyy kurban oliyim sanaa çok büyük geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm inan okuduğumda allahım bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşallah rabbim korusun miniklerimizi hastalıklardan yaaa :Saruboceq: :Saruboceq:
canım benim bu arada iş başı yapmışsın hadi gözün aydın hayırlı olsun.
nasıl gidiyor hem ev hem iş hem annelik çok zor ayrılıyorsun değilmi miniğinden :gitme:
evet yaaa işi olanlar işle bebeği olanlarda bebeğiyle meşgul buraya vakit ayıramıyorlar pek.
fatoşta tansiyon sorunu vardı canım yaa inşallah iyidir daha erken değilmi umarım henüz doğurmamıştır yaa sıkın az daha dişinizi kızlar az kaldı ha gayret. kaydirigubbakcemile3
slm kızlar topik pek bi durgun herkes bebişleriyle yada işle ilgileniyor galiba..bizde kızımla ilk defa evde baş bşa kalıyoruz ...sabahtan beri onla ugraşıyordum şimdi uyudu gerçi 1 saate yakın olacak ama ben ancak geldim ...sonunda saçımı boyattım röflemi de yaptırdım kestirdimde ...sarı civciv oldum valla..ay ben özlemişim sizi ama kimsecikler yok yaa....entelliecim geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı korusun...
bende yarın doktora gidiyorum smear testi yapılacak kontrol falan perşembe gidecektim ertelediler doktorun ameliyatı var diye..eee sizde ne var ne yok..
ben gideyim barii..zaten berra uyanmadan birşeyler atıştırayım..byeeee.
amiiiiiiiinnnnnnn, çok şükür iyileştiğine çok sevindim canımamin cnm inşallah kimseye yaşatmasın
evet gerçekten çok zor günlerdi cnm çok saol şimdi iyi çok şükür hiç biriniz yaşamayın inşallah
bugün dr kontrolümüz vardı, 55 cm 4400 gr olmuş minik kuşum, dr teyzesi çok iyi buldu çok şükür, hep böyle devam eder inşallah :) başka bir ilaç verdi dr teyzemiz, hem Nur'un hem de Aynur'un kullandığı ilaç, inşallah bu sefer işe yarar canım, gerçi iki gündür daha sakin (aman nazar değmesin)ooyyy kıyamam ben onaa demek fayda etmedi abla sizde tüh yaa nurda ilayda da kekik kullanıyordu birde onu dene istersen ablacım belki o işe yarar gaz sancısı çok kötü ya allah yaşatmasın umarım bir an önce geçer sende oğlumuzda rahat edersiniz inşallah ablacım.
ayyy üç ay evet kimisininde altı ay sürüyormuş biz 1.5 ay felan yaşadık allahtan uzun sürmedi umarım rüzgarımızında uzun sürmez yaaa :Saruboceq: :Saruboceq:
oooo ne güzel başbaşa kaldınız demek... ne kadar güzel değil mi? sonunda kendine de vakit ayırabilmişsin, çok iyi olmuş, yeni saçını güle güle kullan canım :) ben doğumu yaptığımın haftasına gidip yaptırmıştım saçımı başımı, insana moral oluyor :)slm kızlar topik pek bi durgun herkes bebişleriyle yada işle ilgileniyor galiba..bizde kızımla ilk defa evde baş bşa kalıyoruz ...sabahtan beri onla ugraşıyordum şimdi uyudu gerçi 1 saate yakın olacak ama ben ancak geldim ...sonunda saçımı boyattım röflemi de yaptırdım kestirdimde ...sarı civciv oldum valla..ay ben özlemişim sizi ama kimsecikler yok yaa....entelliecim geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı korusun...
bende yarın doktora gidiyorum smear testi yapılacak kontrol falan perşembe gidecektim ertelediler doktorun ameliyatı var diye..eee sizde ne var ne yok..
cerencim gidiormusun?sagol evet süslü oldum yendiden ohh bee..ay dur rengi otursun biraz daha öyle koysam çok sarı oldum sanki..hani röflede derler yabir kaç yıkamdan sonra oturur rengi diye...neyse ilk fırsatta resimleri eklerim...hadi bakalım sana iyi akşamlar..
bugün dr kontrolümüz vardı, 55 cm 4400 gr olmuş minik kuşum, dr teyzesi çok iyi buldu çok şükür, hep böyle devam eder inşallah :) başka bir ilaç verdi dr teyzemiz, hem Nur'un hem de Aynur'un kullandığı ilaç, inşallah bu sefer işe yarar canım, gerçi iki gündür daha sakin (aman nazar değmesin)
inşallah canım inşallah bir an önce geçer bu durum
gülçin naber nasılsın tatlım minik kuşum nasıl yeni yeni şeyler yapmaya başlamıştır tahminen ya bu kuşlar herşeyi çabuk öğreniyorlar maşallah sen nasılsın iş ev düzenine alıştınmı oturdumu herşey rayına
günaydin kıslarrr
iyi olmaya çalışıorum bi tanem depresyona girdim galiba içimden hiç bişe yapmak gelmio sürekli uyumak istiorum yada çok işim olsunda kafamı kaşıcak vaktim bile olsun istemiorum :sinifsinif:aman efendim aman kimler gelmiş kimlerrr
kankaaaaaaaaaaaaa :lepi: nabersin yaaa nerelerdesin kuşum çok özledim senii yaa herkes terketti topiği ne oluyor bize mafoldumben
iyi olmaya çalışıorum bi tanem depresyona girdim galiba içimden hiç bişe yapmak gelmio sürekli uyumak istiorum yada çok işim olsunda kafamı kaşıcak vaktim bile olsun istemiorum :sinifsinif:
sirkelencek enerjim neyim yok benimm :çok üzgünüm:ooyyyy kuzuummm kıyamam sana kuşumm ne oldu birtanem neyin var?
görüşmeyeli birşeylermi oldu hayatında yavrucum yaaa yapma lütfen.
sen gibi hayat dolu capcanlı enerjik bir insan bu hale nasıl gelir sen aldanıyorsun aslında bir bokun yok senin kalk bir silkelen hadi bakiiimmm
sirkelencek enerjim neyim yok benimm :çok üzgünüm:
slm kızlar ne haber?
ierror ceren filiz abla sagolun ..kısa zmanda resimleri koyacam inşallah .bi bakayım dedim size ama fazla kimse yok...ceren bulçuk online gözüküyorsunuz ama ..bizde 1 buçuk saat sonra çıkacaz minik kuşumun spor kıyafetlerini giydirecem...ben akşam doktora gidecem kuşumu bırakacam ablamlara çünkü..
niye kimseler yok dünden beri 2 sayfa geçmiş topu topu..bizim zilli mızıldanmaya başladı..kaçabilirim heran emzirecem çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?