selam canlar nasılsınız biz iyiyiz geçen gün su gibi bişi geldi benden hemen doktora gittik bebiş geliomu die panikledik sonra normal akıntıymış çok şükür bari şu yılbaşı geçsin :) 3300 gr olmuş kızımsizler nasılsınız oh oh yılbaşı planlarıda yapılmış bende dağa gidicem yılbaşında ordaki karlarda yuvarlanıp çığ yapıcam hehehe dermişim kaydirigubbakcemile3 bizde artık tv izleriz yılbaşı gecesi ne yapalım
aa bide fatoş tan hala haber yokmu yaww çok meraklandım ben
4subatta sezeryan olacam yani 35 gunum kaldı:)
kızlar sagolun geçmiş olsun dileklerinize ..tek tek alıntı yapamadım..ierrorcum
evet başım sık agrırdı migren var ama grip olacak gibi de hissednce kendimi sanırım baş agrısı ondan dır diye düşündüm gerçi uykusuzlukta var agrı kesici alıyorum ama fayda etmedi henüz yeni geçiyor gibi dünden beri gecede berra çok huysuzdu sürekli aglamıyordu ama kıpırdanma mırıldanma halindeydi tamda dalamıyordu uykusuna haliyle bizde dalamadık kaç kere kalktım uyudummu uyumadımmı bilemedim.şimdi geri kaçmak zorundayım berra çıglıgı koparıyor çayı nı vereyim zillimin..
günaydın kızlarr nasılsınız geçmişe yazamıyorum pek ama takiptesiniz ona göree
kızlar dilerim yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık mutluluk neşe başarı bol şanş
sevgi ve huzur getirsinn MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN
canımmmmmmmmm amin inşallahhhh Şeniz
oy oy oy aman gülüm dikkat et hareket etme yat dinlen bak kız zaten yola çıktı heran gelebilir ona göre heee hadi bakalım yeni yılın ilk bebeği senin kız olur belki :dance: :dance:
evet canım yaaa hiç gelmedi bende merak ediyorum aslında haber yok tel. no felanda yok beklemedeyiz bakalım
umarım herşey yolundadır. :Saruboceq:
allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine güzelim.
hayırlı doğumlar.
canım bunlar uykusuzluktan oluyor malesef yat kalk yat kalk baş ağrları normal vücut dengesizleşti iyice.
neyse sabır bakalım annelik zor zanaat.
günaydın birtanemmmmmmm sen takip et gülüm geri kalma bir şey kaçırma opuyorumnanaktan
inşallah canım işallah herşey bizim lehimize gelişir can sıkıcı konular eski yaralar üzüntüler acılar huzursuzluklar kaynana dırdırları kar-koca kavgaları bebek hasretleri anlayışsız sevgili durumları aşksız yürekler umarım tüm bu olumsuz durumlar 2009 yılında kalır. pozitif olan herşeyde 2010 da yanımızda olur :sm_cool: :sm_cool:
inşallah canım dualarım seninle aşk dolu bir yıl diliyorum sana.
Aşık ol ve bu yıla damganı vur emi opuyorumnanaktan
AMİN canımmm bitanemmm kına gecesi düğün neyin ne varsa yaparız burdaaa opuyorumnanaktaninşallah canım dualarım seninle aşk dolu bir yıl diliyorum sana.
aminnn canımmm hepimizin inşallahhhözgecim günaydın canım nasılın sağol canım inşallahh inşallah yeni yılda bütün istediklerin seninle olur
güzel olan herşey senin olsun bitanem
aynen bende sana noldu gülomm yıl sonu yoğunluğumuuu:uhm:aminnnn özgecimmmmm
gülçinim valla sayfa hep açık ama yazamıyorum
aminnnn inşallahh canım benim inşallahh rabbim hepimizin gönlüne göre versinn
ağzın bal yesin yavrummmmmŞenizgünaydın canlarımmmmmmmmmmmmzemuszemus
tümkötülükleri olumsuzlukları eski yılla geride bırakıp yeni yıla umutlu:lepi: mutluhihoyyyt bol sağlıklı sositosositobol bebeklibol huzurlu bol paralı alkisalkisalkis bol aşklı opuyorumnanaktan(özge için )kaydirigubbakcemile3 girelim herşey istediğiniz gibi olsun inşallahhh :içelim:
seninde yeni yılın kutlu olsun canımmmm..fatoş iyidir umarım ben bilmiodum epeydir gelmio sanırım öylemiiigünaydın kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun herşey dilediğinizce olsun... hehe evet bu gece belki doğurabilirim hayırlısı inşallah fatoşu bende çok merak ediorum inşallah kötü bir şey yoktur
selam mavicimmm..seninde yeni yılın kutlu mutlu olsun inşallah..slm kızlar nasılsınız ...hepinizin yeni yılını kutlar mutlu huzurlu bir yıl dilerim...
AMİN canımmm bitanemmm kına gecesi düğün neyin ne varsa yaparız burdaaa opuyorumnanaktan
aminnn canımmm hepimizin inşallahhh
aynen bende sana noldu gülomm yıl sonu yoğunluğumuuu:uhm:
ağzın bal yesin yavrummmmmŞeniz
seninde yeni yılın kutlu olsun canımmmm..fatoş iyidir umarım ben bilmiodum epeydir gelmio sanırım öylemiii
selam mavicimmm..seninde yeni yılın kutlu mutlu olsun inşallah..
günayıdn gülçinim nasılsın
gülçinim valla sayfa hep açık ama yazamıyorum
aminnnn inşallahh canım benim inşallahh rabbim hepimizin gönlüne göre versinn
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmzemuszemus
tümkötülükleri olumsuzlukları eski yılla geride bırakıp yeni yıla umutlu:lepi: mutluhihoyyyt bol sağlıklı sositosositobol bebeklibol huzurlu bol paralı alkisalkisalkis bol aşklı opuyorumnanaktan(özge için )kaydirigubbakcemile3 girelim herşey istediğiniz gibi olsun inşallahhh :içelim:
günaydın kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun herşey dilediğinizce olsun... hehe evet bu gece belki doğurabilirim hayırlısı inşallah fatoşu bende çok merak ediorum inşallah kötü bir şey yoktur
slm kızlar nasılsınız ...hepinizin yeni yılını kutlar mutlu huzurlu bir yıl dilerim...
evet cerencim uyku düzeni bozuldu başımın agrısıda biraz o yüzden...neyse bugün 2 gibi dalabildi uykusuna da bizde uyuduk..
AMİN canımmm bitanemmm kına gecesi düğün neyin ne varsa yaparız burdaaa opuyorumnanaktan
canımmm anladım zatenn sen olduğunuu taa burda okumadan kabul bilemm ettimmm opuyorumnanaktanyengeç fıstıgım facede sana arkadaşlık teklifi gönderdim kim bu diye merak etme dedim...
tünaydın birtanemmmm iyiyim çok şükür canım ya öğleden sonra çıkıcamda işleri yetiştiriyorum para dağıtma işini hallettim şimdi sıra evrak toparlamada onlarda bittimi doğru eveeeekaydirigubbakcemile3
sen nasılsın balım kaça kadar çalışıyorsun bugün? tam günmü?
aminnnnnnnnnnnnnnn
allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşallahhhhh :Saruboceq:
olsun cancan sen yazıları takip et sonra toptan cevaplarsın kaydirigubbakcemile3
tünaydın dünürüümmmmmmmm Şeniz
aminnnnnnnnnnnnn inşallah canım benim inşallah dünürümm..... kaydirigubbakcemile5 Şeniz
tünaydın canım benimmmm
canımmm dur kız doğurma bari 12 yi beklede kayıtlara ilk bebek olarak geçsin bizde seni tv de izleriz böylece
ccanım benim sana hayırlı sağlıklı sorunsuz bir doğum diliyorum birtanem.. opuyorumnanaktan
selam canım hoşgeldin bende senin yeni yılını kutluyorum ve aynı dilekleri sunuyorum tatlişkom yerimseniben
uyur annesi meraklanma sen alış acık kızz ben ceren doğduğundan beri gece uykusu uyumuyorum derin alıştım sanırım gayet iyi gidiyor böyle kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
canım benimmmmmmm en içten dileklerimi sundum sana tatlımmmmm
sen kocayı bul yavrum biz gerekeni yaparız dimi kızlarrrr :sm_cool: :sm_cool:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 çatlağımmmmmmtamam canım sıktım şey,imi tutuyorum açılmasın kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 çatlağımmmmmm
aynen öyle canım, çocuğumun ruh sağlığı nerede uyuduğundan daha önemli :) ben iyiyim hayatım, yuvarlanıp gidiyoruz işte :) ben de seni öpüyorum :)ablam ya paşamızı rahat bırak nerde daha çok uyuyosa orda uyusun dr lar bas bas bağırıyo uykuda büyür bebeler diye onun için bırakta huysuzlanmasın rüzgarım uyusun napalım bizimde şansımıza yataklarında yatmayı versinler büyüyünce alışırlar sen nasılsın ablam senide çok öpüyorum
canım ben de senin gibi düşünüyorum, çocuğu zorlamanın hiçbir anlamı yok, hayatını şimdiden zorlaştırmayalım :)evet ablacım ya bir türlü denk gelemiyoruz neyse ağlık olsun ne yapalım.
tabikide mümkün ablam yaa ben ilk bir ay cereni dondolinoda yatırmıştım hatırlıyorsun dimi hani şu çok fonksiyonlu olan koltuk ilk bir ay hep onda uyudu ceren ona alışıcak diye çok korktum sonra koltukta uyumaya başladı ama şimdi uykuya daldıktan sonra yatağına koyuyorum devam ediyor uyumaya alışır yani sen merak etme çocuk nerde rahat ise orda uyut ablacım.
çok şeker olmuş dimi ceren abla pis bu pis kaydirigubbakcemile3
yaaa biraz efkarlandım işte facede birine denk geldimde eskilerden kötü oldum :gitme:
valla ablam hiiiç kıskanma boşuna koşa koşa gittin ayvalığa bişeyde diyemedim valla istanbulda olsaydın eğer zaten kurtuluşun yoktu ama malesef bize çok uzaktasın be ablam. :çok üzgünüm:
ama gelebiliyorsanız gelin valla süpperrr olurrrr zemuszemus
a aaaa... topla kendini:içelim: :içelim: mafoldumben mafoldumben
kesinlikle haklısın :)bence de daha güzel ablacım yorucu ama hiç koymuyo yorgunluk mutluluk veriyo sanki........
oyyy maşallah... hadi bakalım, sık dişini birazcık daha... bu akşam biz de evde takılacağız :)selam canlar nasılsınız biz iyiyiz geçen gün su gibi bişi geldi benden hemen doktora gittik bebiş geliomu die panikledik sonra normal akıntıymış çok şükür bari şu yılbaşı geçsin :) 3300 gr olmuş kızımsizler nasılsınız oh oh yılbaşı planlarıda yapılmış bende dağa gidicem yılbaşında ordaki karlarda yuvarlanıp çığ yapıcam hehehe dermişim kaydirigubbakcemile3 bizde artık tv izleriz yılbaşı gecesi ne yapalım
inşallah canım :)günaydın kızlarr nasılsınız geçmişe yazamıyorum pek ama takiptesiniz ona göree
kızlar dilerim yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık mutluluk neşe başarı bol şanş
sevgi ve huzur getirsinn MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN
ayyyyy ağzından bal damlıyor, ne güzel şeyler dilemişsin, iiiiiiiiiiiinnnnnnşşşşşşşşşaaaaaaalllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhinşallah canım işallah herşey bizim lehimize gelişir can sıkıcı konular eski yaralar üzüntüler acılar huzursuzluklar kaynana dırdırları kar-koca kavgaları bebek hasretleri anlayışsız sevgili durumları aşksız yürekler umarım tüm bu olumsuz durumlar 2009 yılında kalır. pozitif olan herşeyde 2010 da yanımızda olur :sm_cool: :sm_cool:
inşallah canım dualarım seninle aşk dolu bir yıl diliyorum sana.
inşallah güzelim :)günaydın canlarımmmmmmmmmmmmzemuszemus
alırız dimi cerencim bende soracaktım zaten sana sende filiz ablaya demişsin yatagında uyumaya alıştı diye bizimki. kucakta uyuyor odasına henüz geçmedik zorlanırmıyız acaba diye merak ettimde sende ögrenecek şeylerimiz var tatlım..
yengeçcim farkettim hemen kabul etmişsin zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?