Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın kızlarrboshayallersmile

evet canım çok az kaldı çok heycanlıyım zaman geçmek bilmiyo sanki bilmiyorumkismile canım sabah anneme geliom gece gidioz eve o yüzden çekemedim fotoları ama yarın kısmetse evimdeyim yarın çekip koyucam odadın resimlerini Allah izin verirse,bu arada bugün saçımı kestirip boyatıcam hehehe alien a benzedim artık biraz değişiklik yapamda doğumda ziyarete gelenler korkmasın kaydirigubbakcemile3

gülçinimmmmmmmm nerdesin özledim seniiii alsanaalsanasmile

özleyen gelir abisini :mymeka:

günaydın şekerrrrr

son günler böyle geçiyor valla birde senin şimdi gününde belli ya o yüzden hiç geçmez sana zaman benim değildi her an tetkteydik oda başka bir heyecandı tabii zemuszemus

evet yarın fırsat bulursan çek fotoları koy doğurmadan görelim kaydirigubbakcemile3

saç boyası için doktorla görüş istersen güzelim yaaa benim doktorum kesinlikle yasak demişti lohusalık bittikten sonra boyatmıştım ben :umursamaz:

ayyy yasminnn bi sen kaldın anacımmm hade hayırlısıylan doğurda ohhh de bebişini al kucağına..sen isme karar vermişmiydin gülommmm..

özleyen gelir abisini :mymeka:
burdayım yaaaa ne vuruyonnn :çok üzgünüm:

evet canım yaa düşündükçe heycan korku mutluluk hepsi bi arada basıyo bana kaydirigubbakcemile3 doktoruma sordum canım boyayı zaten son haftandasın sakıncası yok hatta psikolojik olarak kendini iyi hissetmen açısındanda iyi olur dedi zaten organik boyayla boyatıcam canım
ayyy yasminnn bi sen kaldın anacımmm hade hayırlısıylan doğurda ohhh de bebişini al kucağına..sen isme karar vermişmiydin gülommmm..

valla kız bende bi doğursam çevremdekiler benden çok rahatlıcak haaaa kaydirigubbakcemile3 ayy nasıl geççek şu beş gün yaaaa saatler asır oldu sanki kaydirigubbakcemile3 dua edin benim için evet ismine karar verdik son anda bi değişiklik olmassa elif olucak ismi kısmetse canım

ismiyle büyür inşallah canımmm tabi ki dualarımızdasinnn.. güzel olucak herşeyyy :1hug:

günaydınlar...allahım ben yorgunluktan ölüyorum.
günaydin canımmm hayırdır nolduuu uykusuz bi gecemi geçirdinn:teselli:

burdasınmı hani nerdesin hani aklinialirimsmile
nerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn ben neden görmüyorummmm alsanaalsanasmile

evet karmakarışık duygular içindesin dimi gözünü korkutmak gibi olmasın ama bu karışık duygular yerini bunalıma bırakacak bir süre lohusalık döneminde bu kaçınılmaz son sanırım ama kısa bir süre sürüyor tırsma hemen sonrada dünyanın en mutlu kadını oluveriyorsunnnn zemuszemus zemuszemus

hımmm doktor izin verdiyse sorun yok hadi bakalım süsle kendini bayanssulusmile

günaydınlar...allahım ben yorgunluktan ölüyorum.

tünaydın cancanım hayırdır ne oldu neyin var?

kızzlarrrrrr biraz önce şikayetimvar.com a bir şikayette bulundum sizinde aklınızda olsun diye burayada yazıyorum bilginize.
biz yaklaşık 15 gün önce tefalin şu çok reklamı yapılan bir kaşık yağ ile harikalar yarattığını iddia ettikleri fritözü aldık. eşim ve ben ikimizde kızartmaları özellikle patates kızartmasını çok sevdiğimiz için sağlıklı diye düşündük. ama malesef ilk defa tefalin bir ürününden memnun değilim.
patatesleri tam 35 dakikada pişriiyor
kızartmıyor resmen döndüre döndüre kavuruyor
tabii bu pişirme işlemi bittikten sonra patatesler kupkuru kalıyor ve yenmeyecek kadar sert oluyor bizde de tabii ne damak tadı ne lezzet nede yemekte keyif kaldı diğer yemekleride eminin bu hale getirecektir çünkü 1 kaşık yağ espirisi var ve yağ bittikten sonra kavurup kurutuyor yiyecekleri bütün lezzezti kaçıyor. bu üründe sadece kestanenin çok iyi olduğunu söylediler ama bence kestane içinde 500 liralık bir fritöz alınmaz.
Aklınızda bulunsun eğer içinizde almayı düşünen avrsa kesinlikle almasın tavsiye etmiyorum.
o şuan mutfağın bir köşesinde duruyor ve ben yine daha önceki fritözümü kullanmaya başladım içinde litrelerce yağ olan ama kıartmalarıda leziz olan fritözüme döndüm....

slm kızlarrr
dünürüm yok daha alamadım parayı evrakları kabul ettirdim anca bugun on gün sonra alcam kısmetse
fritöz olayına gelince bir kaşık yağ mantıklı değil zaten ya fasfoodcular nasıl pattes kızarıtyolar bol yağ içinde anca lezzetli oluyo ben hiç fritöz almadım tavada yapıom zemuszemus

benimde fırınımın camı patlamıştı ya hala getyirceklerde takcaklar kaç yere şikayette bulunduk sinir oluyorum bi gelmedi

zaten 1 kaşık yağda pişen patatesten ne hayır gelir dimii kaydirigubbakcemile3 ben taa çeyizime almadım fritöz pek taraftarda değilim ama alırsamda tefalin yarım kilo yağ alan bütün parçaları makineye atılıp yıkanan bi modeli var ondan alırım heralde gülommm teşekkürler tavsiyen için canommmmŞeniz

jasmin sen doormadınmı daha bakim heelmaz:
ben seni doordun sanıom geçen doktoru arıcam ağrım var yazınca bebek geldi sandım hala içindemi tutuyon sen onu kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana hayırlısıyla vaktnde gelsin yavrucak :Saruboceq:

özz çeyizine karacanın karacamıydı kı o bak unuttum yazarken bilmiyorumkismile
çelik tencere seti varya akıllı çok yer kaplamayan çok iş görülen bi set ondan al çok mantıklı gözüküyo

öz napıon kıı hallettim iş kuruda
afferinnn yavrummmm Şeniz gelsin paracıklarrrr:sm_cool:

hani reklamlarda çıkıo üçtane içiemi üstüstemi ne omu canommmmbilmiyorumkismile

heee taaa almadın yanee annadımmmm
neyseee o zaman alınca güle güle harca dünürrr kaydirigubbakcemile3

yaa tavada ben sevmiyom gülüm evin içi leş gibi yağ kokuyor. o yüzden fritöz aldım hatta balkona fritöz için yer yaptım kızartmaları içeride yapmamak için. anladın yerimseniben

ay aman neyse zaten uyuz oldum dağıtıcam tefalin şubesini o olucak.

benimde fırınımın camı patlamıştı ya hala getyirceklerde takcaklar kaç yere şikayette bulunduk sinir oluyorum bi gelmedi

satana kadar işte her marka bir değil ama çoğu ilgisiz bu konularda birazda servis elemanlarından kaynaklanıyor gerçi :bbo:

olsun kız al al ben memnunum fritözden aslında ama bol yağlı olanından kaydirigubbakcemile3

afferinnn yavrummmm Şeniz gelsin paracıklarrrr:sm_cool:

hani reklamlarda çıkıo üçtane içiemi üstüstemi ne omu canommmmbilmiyorumkismile

heee üst üste konandan al 25 dakikada 4 çeşit yemek kaydirigubbakcemile3
kociş senin üstünde iken tencerelerde de üst üste yemek pişer aklinialirimsmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…