ooyyyy kıyamam sana ben canımmm
ne bok vardıda o kadar bağrındın kendini parçaladın ne oldu işe yaradımı peki alsanaalsanasmile
ooyy canım yaa neden bu kadar uğraştırdılarki seni hay allah
ben hiç uğraşmamıştım direk internetten paramın yattığını gördüm ve gittim çektim kaydirigubbakcemile3
neyse sende almışsın sonunda güle güle harca boshayallersmile
oooo maşallah kuzumuza iyi demek annesi gelişimi güzel bence yaa sende biraz fazla mama verirsin ne oluak tatlım.
hadi gözün aydın tatlım perşembeye kadar senin kız gelmez ise demek perşembe kavuşacaksın hayırlısı ile inşallah dualarımız seninle tatlişkom artık doğurmadan şu cimcimenin odasının resimlerini koyarsın heralde kaydirigubbakcemile3
bu arada kızın maşallah 3600 olmuş he süpperrr :dance:
canım benim hoşgeldin nasılsın görüşemez olduk iyice.
canım benimmm ceren alttan iki dişini çıkardı sıra üsttekilerde çok şükür öyle aman aman bir sıkıntımız olmadı canım yaa genelde iştahsızlık ve ateş olurmuş ya allahıma şükürler olsunki bizde olmadı onlar ara bir sadece mızmızlandı minikim oynayınca oda geçti kaydirigubbakcemile3 umarım bütün bebişler bu kadar sıkıntısız ve rahat diş çıkarırlar
kaynana konusuna gelince ben 5 aydır görüşmüyorum canım onunla en son kavgamızdan sonra artık görüşmeme kararı aldım tahammül gücüm kalmadı çünkü ilk zamanlar evet tatsız durumlar oluyordu fakat ben takmamaya başlayınca oda sustu oturdu görüşmeyincede bahsi olmuyor haliyle.
inan böyle çok rahatım huzurum var. umarım böylede devam eder.
günaydın kankaaaaaaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile
gülçinimmmmmmmm nerdesin özledim seniiii alsanaalsanasmile
günaydın kızlarrboshayallersmile
evet canım çok az kaldı çok heycanlıyım zaman geçmek bilmiyo sanki bilmiyorumkismile canım sabah anneme geliom gece gidioz eve o yüzden çekemedim fotoları ama yarın kısmetse evimdeyim yarın çekip koyucam odadın resimlerini Allah izin verirse,bu arada bugün saçımı kestirip boyatıcam hehehe alien a benzedim artık biraz değişiklik yapamda doğumda ziyarete gelenler korkmasın kaydirigubbakcemile3
ayyy yasminnn bi sen kaldın anacımmm hade hayırlısıylan doğurda ohhh de bebişini al kucağına..sen isme karar vermişmiydin gülommmm..günaydın kızlarrboshayallersmile
evet canım çok az kaldı çok heycanlıyım zaman geçmek bilmiyo sanki bilmiyorumkismile canım sabah anneme geliom gece gidioz eve o yüzden çekemedim fotoları ama yarın kısmetse evimdeyim yarın çekip koyucam odadın resimlerini Allah izin verirse,bu arada bugün saçımı kestirip boyatıcam hehehe alien a benzedim artık biraz değişiklik yapamda doğumda ziyarete gelenler korkmasın kaydirigubbakcemile3
burdayım yaaaa ne vuruyonnn :çok üzgünüm:özleyen gelir abisini :mymeka:
evet canım yaa düşündükçe heycan korku mutluluk hepsi bi arada basıyo bana kaydirigubbakcemile3 doktoruma sordum canım boyayı zaten son haftandasın sakıncası yok hatta psikolojik olarak kendini iyi hissetmen açısındanda iyi olur dedi zaten organik boyayla boyatıcam canımözleyen gelir abisini :mymeka:
günaydın şekerrrrr
son günler böyle geçiyor valla birde senin şimdi gününde belli ya o yüzden hiç geçmez sana zaman benim değildi her an tetkteydik oda başka bir heyecandı tabii zemuszemus
evet yarın fırsat bulursan çek fotoları koy doğurmadan görelim kaydirigubbakcemile3
saç boyası için doktorla görüş istersen güzelim yaaa benim doktorum kesinlikle yasak demişti lohusalık bittikten sonra boyatmıştım ben :umursamaz:
ayyy yasminnn bi sen kaldın anacımmm hade hayırlısıylan doğurda ohhh de bebişini al kucağına..sen isme karar vermişmiydin gülommmm..
burdayım yaaaa ne vuruyonnn :çok üzgünüm:
ismiyle büyür inşallah canımmm tabi ki dualarımızdasinnn.. güzel olucak herşeyyy :1hug:valla kız bende bi doğursam çevremdekiler benden çok rahatlıcak haaaa kaydirigubbakcemile3 ayy nasıl geççek şu beş gün yaaaa saatler asır oldu sanki kaydirigubbakcemile3 dua edin benim için evet ismine karar verdik son anda bi değişiklik olmassa elif olucak ismi kısmetse canım
günaydin canımmm hayırdır nolduuu uykusuz bi gecemi geçirdinn:teselli:günaydınlar...allahım ben yorgunluktan ölüyorum.
burdayım yaaaa ne vuruyonnn :çok üzgünüm:
evet canım yaa düşündükçe heycan korku mutluluk hepsi bi arada basıyo bana kaydirigubbakcemile3 doktoruma sordum canım boyayı zaten son haftandasın sakıncası yok hatta psikolojik olarak kendini iyi hissetmen açısındanda iyi olur dedi zaten organik boyayla boyatıcam canım
günaydınlar...allahım ben yorgunluktan ölüyorum.
kızzlarrrrrr biraz önce şikayetimvar.com a bir şikayette bulundum sizinde aklınızda olsun diye burayada yazıyorum bilginize.
biz yaklaşık 15 gün önce tefalin şu çok reklamı yapılan bir kaşık yağ ile harikalar yarattığını iddia ettikleri fritözü aldık. eşim ve ben ikimizde kızartmaları özellikle patates kızartmasını çok sevdiğimiz için sağlıklı diye düşündük. ama malesef ilk defa tefalin bir ürününden memnun değilim.
patatesleri tam 35 dakikada pişriiyor
kızartmıyor resmen döndüre döndüre kavuruyor
tabii bu pişirme işlemi bittikten sonra patatesler kupkuru kalıyor ve yenmeyecek kadar sert oluyor bizde de tabii ne damak tadı ne lezzet nede yemekte keyif kaldı diğer yemekleride eminin bu hale getirecektir çünkü 1 kaşık yağ espirisi var ve yağ bittikten sonra kavurup kurutuyor yiyecekleri bütün lezzezti kaçıyor. bu üründe sadece kestanenin çok iyi olduğunu söylediler ama bence kestane içinde 500 liralık bir fritöz alınmaz.
Aklınızda bulunsun eğer içinizde almayı düşünen avrsa kesinlikle almasın tavsiye etmiyorum.
o şuan mutfağın bir köşesinde duruyor ve ben yine daha önceki fritözümü kullanmaya başladım içinde litrelerce yağ olan ama kıartmalarıda leziz olan fritözüme döndüm....
zaten 1 kaşık yağda pişen patatesten ne hayır gelir dimii kaydirigubbakcemile3 ben taa çeyizime almadım fritöz pek taraftarda değilim ama alırsamda tefalin yarım kilo yağ alan bütün parçaları makineye atılıp yıkanan bi modeli var ondan alırım heralde gülommm teşekkürler tavsiyen için canommmmŞeniz
afferinnn yavrummmm Şeniz gelsin paracıklarrrr:sm_cool:öz napıon kıı hallettim iş kuruda
hani reklamlarda çıkıo üçtane içiemi üstüstemi ne omu canommmmbilmiyorumkismileözz çeyizine karacanın karacamıydı kı o bak unuttum yazarken bilmiyorumkismile
çelik tencere seti varya akıllı çok yer kaplamayan çok iş görülen bi set ondan al çok mantıklı gözüküyo
afferinnn yavrummmm Şeniz gelsin paracıklarrrr:sm_cool:
hani reklamlarda çıkıo üçtane içiemi üstüstemi ne omu canommmmbilmiyorumkismile
slm kızlarrr
dünürüm yok daha alamadım parayı evrakları kabul ettirdim anca bugun on gün sonra alcam kısmetse
fritöz olayına gelince bir kaşık yağ mantıklı değil zaten ya fasfoodcular nasıl pattes kızarıtyolar bol yağ içinde anca lezzetli oluyo ben hiç fritöz almadım tavada yapıom zemuszemus
benimde fırınımın camı patlamıştı ya hala getyirceklerde takcaklar kaç yere şikayette bulunduk sinir oluyorum bi gelmedi
zaten 1 kaşık yağda pişen patatesten ne hayır gelir dimii kaydirigubbakcemile3 ben taa çeyizime almadım fritöz pek taraftarda değilim ama alırsamda tefalin yarım kilo yağ alan bütün parçaları makineye atılıp yıkanan bi modeli var ondan alırım heralde gülommm teşekkürler tavsiyen için canommmmŞeniz
afferinnn yavrummmm Şeniz gelsin paracıklarrrr:sm_cool:
hani reklamlarda çıkıo üçtane içiemi üstüstemi ne omu canommmmbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?