güzelim benim, Gülçin de açıklamış işte, son derece normal şeyler bunlar, ota bo.a ağlıyordum bende ama geçici bir durum, doğumdan sonra da biraz devam edecek ve sonra geçecek, hiç merak etme, sadece sen değilsin canım :)
aynen ben de ne yapacağımı şaşırdım hayatım, burada arkadaşların bebeklerine yarayan şeyleri denedim bende işe yaramadı mesela, hala çekiyoruz bu sancıları, yavrum ıkınıyor ıkınıyor, resmen kıpkırmızı kesiliyor ıkınmaktan, gaz çıkmayınca basıyor yaygarayı ama ne yaygara, etinden et koparıyorlar sanki, yavrum kucağımda yusyuvarlak oluyor, eller yumruk haline geliyor, kaskatı kesiliyor, bir de ağlarken çenesi titremiyor mu işte orada bitiyorum, içim akıyor ama geçen gece sinir küpüne döndüm, ne yapsam fayda etmedi ve can hıraş çığlıklarla bağırdı, kafayı yiyorum sandım, eşim kucağına alıyor sallıyor bana mısın demiyor, ben alıyorum susturamıyorum, halam alıyor daha büyük çığlıklar atıyor, delirecektim, sonra kendiliğinden sakinleşti ama o gece sinirden deliye döndüm, sonra da kendime kızdım sinirlendim diye ama insanın elinde olmuyor işte... bugün aktara gittim orada bana muskat diye bir şey tavsiye ettiler, birçok anne kullanıyormuş, halam da bahsetmişti ondan... cevizin küçük boyu, sert kabuklu bir şey, onu rendeliyorsun ve içine azıcık (bir çay kaşığı gibi) zeytinyağ katıyorsun ve o karışıma emziği ya da parmağını batırıp emdmesini sağlıyorsun... ben bugün denedim, bakalım faydasını görecek miyiz, eğer faydası olursa sana da söylerim sen de deneyebilirsin
eh bu aralar işlerin yoğunsa şanslısın... bak bu saatte geldim yine kimse yok topikte bilmiyorumkismile
tamam tamam şaka yaptım gülüm ben boshayallersmile
aaahhh ahhh sen mi ben mi? valla bir kaşık suda boğulacak cinsinden bir kadın, kadın bile demeye dilim varmıyor, hemcinslerimize hakaret oluyor, hayvan yapmaz o vahşinin yaptığını alsanaalsanasmile :mymeka: :mymeka: :mymeka:
canııııııım nasılsın?
tembel sen de :umursamaz:
bir de bana sor canım ne zor olduğunu mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım yaaa yerim ben onun incilerini şimdi dahada şeker olmuşturopuyorumnanaktan
eh bu aralar işlerin yoğunsa şanslısın... bak bu saatte geldim yine kimse yok topikte bilmiyorumkismile
aaahhh ahhh sen mi ben mi? valla bir kaşık suda boğulacak cinsinden bir kadın, kadın bile demeye dilim varmıyor, hemcinslerimize hakaret oluyor, hayvan yapmaz o vahşinin yaptığını alsanaalsanasmile :mymeka: :mymeka: :mymeka:
selam güzeller nasilsinizbakalim uzun ca bir süredir ugramiyordum insallah hepiniz iyisinizdir benim kayinvalidem burda iyimiyim kötüyümüyüm siz biln artik ( aslinda iyi anlasiriz ama yinede kaynana iste ) kendinize ve kuzucuklarinza iyi bakin öpüldünüz
hehe evet hemde ne tembellik su içmeye bile üşenir oldum neyse en kısa zamanda inş eklicem fotoları
günaydin canolaaaarrrrr opuyorumnanaktan
VALLA NEDİYEYİM ALLAH HEPİNİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN.SAYFALARI KARIŞTIRDIM ÇOK HOŞ ŞEYLER YAZMIŞ HERKES .
HEPİNİZİ AYRI AYRI KUTUYORUM SAMİMİ DUYGULARINIZDAN ÖTÜRÜalkisalkisalkis
ZAMAN BULDUKÇA MİSAFİRİNİZ OLUCAM.
AMA BENCE BU TOPİĞİ SAKIN İHMAL ETMEYİN.BUKADAR TATLI Bİ ORTAMI NETTE YAKALAMAK ÇOK ZOR. :icecream:
CERENCİĞİN ANNESİ BRAVO TOPİĞİN HARİKA,DOSTLARINDA ÇOK ŞEKER.OZAMAN BANA YOLUNUZ AÇIK OLSUN DEMEK DÜŞÜYOR.a.s. a.s.opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
dün gece saat 02.00 ile 04.00 arası göğsümde uyudu paşamız, ne yatağında ne de başka yerde, tabii ben uyumadım korkudan, resmen popom uyuştu ondan sonra yatağına yatırdım, bir saat sonra uyandı, emdi ve yine göğsümde uyumak istedi, koynuma aldım öyle uyuduk, tam serseri oldu tammm, parmağında oynatıyor paşazade...
inşallah hayatım inşallah
iyiyim güzelim, daha doğrusu halam geldi de çok şükür iyiyim artık, en azından gündüzleri biraz uyuyorum da gece uykusuzluğunun üstesinden bir parça olsun geliyorum
bilgisayar konusunda babasından etkileşim tabii olacak :)
geçmiş olsun canım, neyse ateşinin olmaması iyi olmuş :)
Ahmet'e de çok geçmiş olsun, kendisine çok dikkat etmesi gerekiyor
inşallah güzelim, inşallah :)
yerim tabii, seve seve :)
hayırlısı olsun canım, hakkında hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun :)
slm kızlar biz geldik kızımla kucagımda zilli şuan..soranlar oldu ben alıntı yapamıyorum şuanda berra iyi şükür bugün aylık kontrolümüz var doktora gidecegiz...bu arada resimleri koymayı unuttum filiz abla sorunca hatırladım benim şimdi zamanım olmayabilir berrayı bırakamıyorum sonrada doktora gidecegiz ama akşam koymaya çalışırım....ierrorcum bu ara sık gelmiyorsun galibaa fazla göremiyoruz...nurcum geçmiş olsun acil şifalar diliyorum eşine...cerencim zor zaanat annelik zaten..bakalım bende odasına artık alışsın istiyorum ..bakalım kendi halinde uyumasına alıştırabilecekmiyiz...
en kısa zamanda dönmeyi düşünüyorum canım böyle olmuyo tak etti artık............... Kiloları vermeye başladın ha hadi bakalım inş. Hepsi bi daha dönmemek üzere gider...................
nur kızçen çok tatlı olmuş tam sevmelik olmuş benim o bilgisayara basan elleri şapır şupur öpesim geldi valla çok gelişimli maşallah
nur diyette neler var anlatırsan sevinicem valla
gereçi şimdi yapamazsım bebek emiyo diyolar ama kilolar beni deli ediyooo nolcak bilmem stres oldum
bacağın için sevindim canım yanık zordur bende iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok nurcum bildiğin gibi allahın izniyle şubat ayında yapılıcak nurcum
COCUKLAR OLUR OLMAZ SORULAR SORARLAR AMA, BABALAR HERSEYI BILIR.
Ç: Baba, sevişmek neden eglencelidir?
B: Sevişmek sana ayni, parmagınla burnunu karıstırmak gibi bir duygu verir, bu yüzden cok zevklidir.
Ç: Peki kadınlar neden erkeklerden daha cok zevk alirlar?
B: Burnunu karıstırdıgında burnun parmagından daha rahattır, değil mi?
C: Kadinlar neden t*cavüze uğramaktan bu derece nefret ederler?
B: T*cavuze ugramak, yolda yürürken birinin gelip burnunu karıstırmasi gibidir. Bu hosuna gider mi?
Ç: Hmm.. Kadınlar neden adet günlerinde se*s yapmazlar?
B: Burnun kanarken karıstır mısın? Onun gibi bişii.
Ç: Erkekler neden sevişirken pr*zervatif takmaktan hoşlanmazlar?
B: Elinde eldiven varken burnunu karıştırmaktan Zevk alır mısın oğlum?
Ç: Baba, sana ooohaaaa demek istiyorum, supersin yaaa!!!
VALLA NEDİYEYİM ALLAH HEPİNİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN.SAYFALARI KARIŞTIRDIM ÇOK HOŞ ŞEYLER YAZMIŞ HERKES .
HEPİNİZİ AYRI AYRI KUTUYORUM SAMİMİ DUYGULARINIZDAN ÖTÜRÜalkisalkisalkis
ZAMAN BULDUKÇA MİSAFİRİNİZ OLUCAM.
AMA BENCE BU TOPİĞİ SAKIN İHMAL ETMEYİN.BUKADAR TATLI Bİ ORTAMI NETTE YAKALAMAK ÇOK ZOR. :icecream:
CERENCİĞİN ANNESİ BRAVO TOPİĞİN HARİKA,DOSTLARINDA ÇOK ŞEKER.OZAMAN BANA YOLUNUZ AÇIK OLSUN DEMEK DÜŞÜYOR.a.s. a.s.opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
bende çooookk ösledimmmmm öp beni yafrummmm Şenizkankaaaaaa günaydınnnn gel buraya öpücem seni Şeniz olumunekankayizsmile
çok ösledim seni artık aramıza dön nütfeennn :Saruboceq:
tek kelimeyle harikaydı ya
bu çouklar gerçekten lüzumsuz
:roflol::roflol::roflol:
canım benim sanada günaydın
nasılsın bakalım yoğunluğu biraz olsun atabildiin mi?
herkese günaydın mirmirmirmir inşallah herkes iyidir ben çok uykusuzum gece dörtte berbat bi bel ağrısıyla uyandım bi dahada uyuyamadım belime bıçak girer gibi bi ağrı çok canım yanıyo doğum sancısı falan değildir dimi bu
bende çooookk ösledimmmmm öp beni yafrummmm Şeniz
bizim muhasebeci kadının babası vefat etti ben tek başıma götürüorum bu kadar yoğunluğu şuan hele ki delirmek üzereyim kötükedihüso
bencede ah bu çocuklar ahhh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyiyim cancanımmm yok bitmedi yoğunluk ama ben halimden son derece memnunum yoğun olmak dahada yoğun olmak istiyorum başımı kaşıcak vaktim olamsın istiyorum manyakmıyım neyim kaydirigubbakcemile3 :roflol:
:uhm: delikafadulden delikafadulden
doktorunu ara
hatta mümkünse hastaneye git ve nst ye gir sancı varmı baksınlar
öperim yafrummmm Şeniz Şeniz Şeniz
yaaa başınız sağolsunnn :çok üzgünüm:
allahım sanada kolaylıklar versin kuzummmm
dellenme sen annem dellenme emi :teselli: :1hug: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bencede ah bu çocuklar ahhh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyiyim cancanımmm yok bitmedi yoğunluk ama ben halimden son derece memnunum yoğun olmak dahada yoğun olmak istiyorum başımı kaşıcak vaktim olamsın istiyorum manyakmıyım neyim kaydirigubbakcemile3 :roflol:
:uhm: delikafadulden delikafadulden
doktorunu ara
hatta mümkünse hastaneye git ve nst ye gir sancı varmı baksınlar
öperim yafrummmm Şeniz Şeniz Şeniz
dellenme sen annem dellenme emi :teselli: :1hug: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bende çooookk ösledimmmmm öp beni yafrummmm Şeniz
bizim muhasebeci kadının babası vefat etti ben tek başıma götürüorum bu kadar yoğunluğu şuan hele ki delirmek üzereyim kötükedihüso
dellenceeemmm -tatlicadiarzu- boğazlarım acıyo satiiiiiöperim yafrummmm Şeniz Şeniz Şeniz
ohaoldumsmilehadi yaa doğum sancısımı yoksaaa guclubacismile hemen arıyayım doktoru
canımmmmmmmm bende çokkk özledimmmm sende bayadır yoktun yavrummm napiyon nasılsın topiş kızın nasıl iymiiihihoyyytçok özledik cancanım seni :teselli:
kızz delüüüü heycan şettirmeee delikafaduldendoktoru aradım böbrektende olabilir dedi hemen gelin bakalım dedi eşimi bekliorum şimdi bide doğururmuşum bugün buyrunnnnnnnnn erken değil dimi ya mafoldumben
doktoru aradım böbrektende olabilir dedi hemen gelin bakalım dedi eşimi bekliorum şimdi bide doğururmuşum bugün buyrunnnnnnnnn erken değil dimi ya mafoldumben
ooyyyy canımm tasalanma sen tatlım bu genelde her hamile kadında doğuma yakın zamanlarda oluyor sen gönlünü ferah tut güzelim.
heee ya sorma benim zillimin dişleri bilem çıktı minicik minicik
bakim kızımın dişine bakiim diyom zilli gülüyor açmıyor ağzını kaydirigubbakcemile3
evet canım zor ama kalıcı değil allahtan geçicek :teselli:
hadi yaa doğum sancısımı yoksaaa guclubacismile hemen arıyayım doktoru
süpersin valla kendine işkenceye bayılıyon nen sen olumunekankayizsmile
doktoru aradım böbrektende olabilir dedi hemen gelin bakalım dedi eşimi bekliorum şimdi bide doğururmuşum bugün buyrunnnnnnnnn erken değil dimi ya mafoldumben
dellenceeemmm -tatlicadiarzu- boğazlarım acıyo satiiiii
gülçiiiiiiiiiiinnn kuşummm yeni ifadeler eklenmiş tam bizlikkk kokoşcanbayanssulusmile
ohaoldumsmile
güzelim benim, Gülçin de açıklamış işte, son derece normal şeyler bunlar, ota bo.a ağlıyordum bende ama geçici bir durum, doğumdan sonra da biraz devam edecek ve sonra geçecek, hiç merak etme, sadece sen değilsin canım :)
aynen ben de ne yapacağımı şaşırdım hayatım, burada arkadaşların bebeklerine yarayan şeyleri denedim bende işe yaramadı mesela, hala çekiyoruz bu sancıları, yavrum ıkınıyor ıkınıyor, resmen kıpkırmızı kesiliyor ıkınmaktan, gaz çıkmayınca basıyor yaygarayı ama ne yaygara, etinden et koparıyorlar sanki, yavrum kucağımda yusyuvarlak oluyor, eller yumruk haline geliyor, kaskatı kesiliyor, bir de ağlarken çenesi titremiyor mu işte orada bitiyorum, içim akıyor ama geçen gece sinir küpüne döndüm, ne yapsam fayda etmedi ve can hıraş çığlıklarla bağırdı, kafayı yiyorum sandım, eşim kucağına alıyor sallıyor bana mısın demiyor, ben alıyorum susturamıyorum, halam alıyor daha büyük çığlıklar atıyor, delirecektim, sonra kendiliğinden sakinleşti ama o gece sinirden deliye döndüm, sonra da kendime kızdım sinirlendim diye ama insanın elinde olmuyor işte... bugün aktara gittim orada bana muskat diye bir şey tavsiye ettiler, birçok anne kullanıyormuş, halam da bahsetmişti ondan... cevizin küçük boyu, sert kabuklu bir şey, onu rendeliyorsun ve içine azıcık (bir çay kaşığı gibi) zeytinyağ katıyorsun ve o karışıma emziği ya da parmağını batırıp emdmesini sağlıyorsun... ben bugün denedim, bakalım faydasını görecek miyiz, eğer faydası olursa sana da söylerim sen de deneyebilirsin
canııııııım nasılsın?
tembel sen de :umursamaz:
bir de bana sor canım ne zor olduğunu mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben 37+2 de doğurdum canım ve korkutmak gibi olmasın aynen dediğin gibi ağrı belimden girdi ve git gide şiddeti arttı.erken değil ama korkma:)
sen de süpersin canım çok matrak bi yazı kaydirigubbakcemile3
inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?