Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sağol ablacım zaten sayılı günüm kaldı haftaya perşembe doğum olucak büyük ihtimal kısmetse az daha dişimi sıkıcam sonraa kızıma kavuşucam inş

hehe evet hemde ne tembellik su içmeye bile üşenir oldum neyse en kısa zamanda inş eklicem fotoları

VALLA NEDİYEYİM ALLAH HEPİNİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN.SAYFALARI KARIŞTIRDIM ÇOK HOŞ ŞEYLER YAZMIŞ HERKES .
HEPİNİZİ AYRI AYRI KUTUYORUM SAMİMİ DUYGULARINIZDAN ÖTÜRÜalkisalkisalkis
ZAMAN BULDUKÇA MİSAFİRİNİZ OLUCAM.
AMA BENCE BU TOPİĞİ SAKIN İHMAL ETMEYİN.BUKADAR TATLI Bİ ORTAMI NETTE YAKALAMAK ÇOK ZOR. :icecream:
CERENCİĞİN ANNESİ BRAVO TOPİĞİN HARİKA,DOSTLARINDA ÇOK ŞEKER.OZAMAN BANA YOLUNUZ AÇIK OLSUN DEMEK DÜŞÜYOR.a.s. a.s.opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım yaaa yerim ben onun incilerini şimdi dahada şeker olmuşturopuyorumnanaktan

yaaa sorma tam bir maymun oldu şimdi ceren hanım zemuszemus

evet yaa allahtan işlerim yoğun yoksa sıkıntıdan patlar kendimi bağa bahçeye atarım kaydirigubbakcemile3

şakamııııı aklinialirimsmile aklinialirimsmile

sorma yaaaa diyorum ya o insan olamazzz

ablaaaaa hoşgeldin nerelerdesin sen yaaa hiç uğramaz oldun buralara.
anaaaa kaynanamı var yanındaaaaa delikafadulden
allah kurtarsınnnnn
ne kadar iyide olsaaaa en iyisini teneşir paklasın :jeyyar:

hehe evet hemde ne tembellik su içmeye bile üşenir oldum neyse en kısa zamanda inş eklicem fotoları

şu poponu yrden kaldır da biraz iş yap tembellll boshayallersmile :mymeka:

günaydin canolaaaarrrrr opuyorumnanaktan

kankaaaaaa günaydınnnn gel buraya öpücem seni Şeniz olumunekankayizsmile
çok ösledim seni artık aramıza dön nütfeennn :Saruboceq:

canımmm hoşgeldinnnn nasılsınnnn

sağol birtanem senide aramızda görmekten mutluluk duyarız yeni ve candan olan dostlara kapımız her daim açık buyrunnnnnnnnn gel tamammı yerimseniben

evet canım bahsetmiştim ya sanada gerçekten sanal ortamda çok güzel hoş dostluklar kurduk herkes dürüst olunca bir şeyler kendiliğinden gelişiyor zaten balım burası bir aile ortamı bir okul arkadaşlığı gibi ama biz o okuldan hiç mezun olmıcaz ve ayrılmıcaz inşallah :lepi: :lepi:

gel hep tamammı sende katıl bize sadece hamilelik ve bebek paylaşımı için değil burası herşeyi paylaşıyoruz biz canım kaydirigubbakcemile5

Ablacım paşada biliyor en rahat yerin neresi olduğunu
halanada çok selam söyle ablacım çok tatlı bi bayandı ,
geçmiş olsun dileğin içinde teşekkür ederim

teşekkürler canım
berramız nasıl annesi benim için öp yavrukuşunu

en kısa zamanda dönmeyi düşünüyorum canım böyle olmuyo tak etti artık............... Kiloları vermeye başladın ha hadi bakalım inş. Hepsi bi daha dönmemek üzere gider...................

evet canım insanın evi gibisi yok

nur kızçen çok tatlı olmuş tam sevmelik olmuş benim o bilgisayara basan elleri şapır şupur öpesim geldi valla çok gelişimli maşallah

teşekkür ederim canım
senin yerine ben öptüm pompişimi

nur diyette neler var anlatırsan sevinicem valla

canım kepek ekmeğiyle kahvaltı yapıyorum
aralarda bol su meyva akşamda ekmek yemeden yemek ve salata yiyorum
tabi makarna ve hamur işi yok

gereçi şimdi yapamazsım bebek emiyo diyolar ama kilolar beni deli ediyooo nolcak bilmem stres oldum

canım ekmeği kesebilirsin sonuçta ekmeğin süte hiçbir faydası yok

bacağın için sevindim canım yanık zordur bende iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok nurcum bildiğin gibi allahın izniyle şubat ayında yapılıcak nurcum

sağol canım yanığı rabbim düşmanımada vermesin
senin hakkındada hayırlısı olsun canım inş bu sefer kavuşacaksın kuzuna

tek kelimeyle harikaydı ya
bu çouklar gerçekten lüzumsuz
:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım topiğimize

canım benim sanada günaydın
nasılsın bakalım yoğunluğu biraz olsun atabildiin mi?

herkese günaydın mirmirmirmir inşallah herkes iyidir ben çok uykusuzum gece dörtte berbat bi bel ağrısıyla uyandım bi dahada uyuyamadım belime bıçak girer gibi bi ağrı çok canım yanıyo doğum sancısı falan değildir dimi bu

kankaaaaaa günaydınnnn gel buraya öpücem seni Şeniz olumunekankayizsmile
çok ösledim seni artık aramıza dön nütfeennn :Saruboceq:
bende çooookk ösledimmmmm öp beni yafrummmm Şeniz

bizim muhasebeci kadının babası vefat etti ben tek başıma götürüorum bu kadar yoğunluğu şuan hele ki delirmek üzereyim kötükedihüso

tek kelimeyle harikaydı ya
bu çouklar gerçekten lüzumsuz
:roflol::roflol::roflol:

canım benim sanada günaydın
nasılsın bakalım yoğunluğu biraz olsun atabildiin mi?

bencede ah bu çocuklar ahhh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyiyim cancanımmm yok bitmedi yoğunluk ama ben halimden son derece memnunum yoğun olmak dahada yoğun olmak istiyorum başımı kaşıcak vaktim olamsın istiyorum manyakmıyım neyim kaydirigubbakcemile3 :roflol:

:uhm: delikafadulden delikafadulden
doktorunu ara
hatta mümkünse hastaneye git ve nst ye gir sancı varmı baksınlar

bizim muhasebeci kadının babası vefat etti ben tek başıma götürüorum bu kadar yoğunluğu şuan hele ki delirmek üzereyim kötükedihüso

öperim yafrummmm Şeniz Şeniz Şeniz

yaaa başınız sağolsunnn :çok üzgünüm:

allahım sanada kolaylıklar versin kuzummmm
dellenme sen annem dellenme emi :teselli: :1hug: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hadi yaa doğum sancısımı yoksaaa guclubacismile hemen arıyayım doktoru

süpersin valla kendine işkenceye bayılıyon nen sen olumunekankayizsmile

canım başınız sağolsun
çok özledik cancanım seni :teselli:

doktoru aradım böbrektende olabilir dedi hemen gelin bakalım dedi eşimi bekliorum şimdi bide doğururmuşum bugün buyrunnnnnnnnn erken değil dimi ya mafoldumben

dellenceeemmm -tatlicadiarzu- boğazlarım acıyo satiiiii

gülçiiiiiiiiiiinnn kuşummm yeni ifadeler eklenmiş tam bizlikkk kokoşcanbayanssulusmile

ohaoldumsmile

çok özledik cancanım seni :teselli:
canımmmmmmmm bende çokkk özledimmmm sende bayadır yoktun yavrummm napiyon nasılsın topiş kızın nasıl iymiiihihoyyyt

doktoru aradım böbrektende olabilir dedi hemen gelin bakalım dedi eşimi bekliorum şimdi bide doğururmuşum bugün buyrunnnnnnnnn erken değil dimi ya mafoldumben
kızz delüüüü heycan şettirmeee delikafadulden

ben 37+2 de doğurdum canım ve korkutmak gibi olmasın aynen dediğin gibi ağrı belimden girdi ve git gide şiddeti arttı.erken değil ama korkma:)

sen de süpersin canım çok matrak bi yazı kaydirigubbakcemile3

inş. :Saruboceq:

KISSS ÖZELDEN BANA NO YAZ

sana ulaşabileceğimiz bir no ver aklımız sende kalmasın

süpersin valla kendine işkenceye bayılıyon nen sen olumunekankayizsmile

sadistlik var bende yaaa artık bundan eminim olumunekankayizsmile

umarım böbrekten değildir doğum sancısıdır şimdi birde böbrek hastalığı çıkmasın yaaa kızın gelsin artık
bence erken değil güzelim yaaa doğsada normal meraklanma sen :teselli:

dellenceeemmm -tatlicadiarzu- boğazlarım acıyo satiiiii

gülçiiiiiiiiiiinnn kuşummm yeni ifadeler eklenmiş tam bizlikkk kokoşcanbayanssulusmile

ohaoldumsmile

dellenmeee kuşummm kıyamam sanaaa

ne oldu nen neden boğazın acıyo lan olum sende varya biraz yoğun çalışsan hemencecik bir taraflarına bir boklar oluyor ay ne nazlısın heeee :mymeka:

heee ya smile bayıldımmm süpperrrr aklinialirimsmile alsanaalsanasmile olumunekankayizsmile bayanssulusmile bilmiyorumkismile boshayallersmile eyvahedigeldismile :roflol: :roflol:

tamam ablacım bi dene bakalım işe yararsa ben de yapayım ya gerçektewn insan ne yapacağını bilemiyo sinirlenince de dediğin gibi üzülüo sonra aynı şeyler herkeste oluo demek ki senağlama

ben 37+2 de doğurdum canım ve korkutmak gibi olmasın aynen dediğin gibi ağrı belimden girdi ve git gide şiddeti arttı.erken değil ama korkma:)

aynen canım katılıyorum sana benim doğum sancısı öyle başlamıştı eyvahedigeldismile

sen de süpersin canım çok matrak bi yazı kaydirigubbakcemile3

inş. :Saruboceq:

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…