Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm arkadaşlar uzun zaman yoktum kusuruma bakmayın tansiyon sorunum vardı biliyorsunuz erken doğum yaptım 32+5 te oğlum dünyaya geldi ama çok küçük teyzeleri.kuvezde ben iyiym 32 gün hastanede yattım bu gün evime geldim dua edin teyzoşları oğluma ihtiyacımız var.uzun uzun yazacağım daha sonra
sizler nasılsınız hepinizi öpüyorum.

cnm dualarımız yakışıklınla inan çok merak etti herkes seni aklımız hep sendeydi sen aramıza döndün minik arasında en kısa zamanda gelicek annesi sen yanındasın çabuk atlatıcak merak etme.:Saruboceq: bizde onu merak la bekliyoruz.opuyorumnanaktan

Bu arada nasıl oldun sen iyice toparlandınmı artık?

amiin canım inşallah Allahım sanada hayırlı bir eş hayırlı evlatlar nasip etsin..
aminn canımmm inşallahhh

fatoşcumm geçmiş olsun canımmm Rabbim sanada oğlunada sağlık sıhhat versin inşallahhh..iyi olmana çok sevindim duacınız canımmm ikinizde allaha emanetsiniz öpüorum seniii...

günaydin canlarımmm nasılsınızzzz çok boş kalmış topiğimiz yaawww bilmiyorumkismile

saol tatlım iyim şükür bugün oğlumu ilk defa görcem daha ii olacam teyzesi

saol canım çok teşekkür edrim

fatoş öncelikle geçmiş olsun...tansiyonla ilgili ne gibi sorunun vardı bende biraz yüksek çıktı ilaç verdi doktor bende korkuyorum erken doğumdan

herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
fatoşcum gözün aydın canım
inş sağlıklada kavuşacaksın kuzuna
özgem nasılsın canım

özgem nasılsın canım
canımmmmmmmmmm iyiyimmm sen nasılsın bitanemmmm opuyorumnanaktan
gülçin nerde yaawww:uhm:

canımmmmmmmmmm iyiyimmm sen nasılsın bitanemmmm opuyorumnanaktan
gülçin nerde yaawww:uhm:

bende iyiyim canım kuzuyla uğraşıyorum
gülçini aradım şimdi netleri yokmuş
alt yapı çalışması varmış telefon tellerine zarar vermişler

fatoş öncelikle geçmiş olsun...tansiyonla ilgili ne gibi sorunun vardı bende biraz yüksek çıktı ilaç verdi doktor bende korkuyorum erken doğumdan
canım özelden cvpladım tşk ederim
özgem nasılsın canım

inşallah nurcum sen nasılsın ilaydacık nasıl?

heyyy millet nerelerdesiniz yaaaa ama olmazki böyle iyice boşladınız topiğiiiiiii
valla topiğin hali hal değileyvahedigeldismile
valla ablacım benim velet tam bir canavar oldu ona bakmadığım anda bağırıyor yüzüm ona dönük olcak ve konuşçam tuvalete bile gidemiyorum nasıl düzene sokucam bu çocuğu bilmem maşallah rüzgarın gelişimide iyimiş

oyy yerim seni
burcum çok tatlı bu benim yerime mıncıkla bu kuzuyu
mıncırıyom teyzesi hamur gibi yoğuruyorum kaydirigubbakcemile3
canım gözün aydın oğluşun sağlıkla büyüsün dularımız sizinle
özgem nasılsın canım

günaydın nurum ilaydam nasıl oldu

bizim biberon sorunumuz hala devam ediyor artık hiç kabul etmiyor biberonu mama saatlerinde zar zor uyutup uykusunda veriyorum öyle yiyor çok güzel napıcam bilmiyorum bugun doktora gidicez bakalım doktor ne dicke bu konuda

selamlar ben geld,im.dün aylık kontrolümüze gittik maşallah oğluşum iyi gelişimi kilo boy güzel dedi doktorumuz.siz nasılsınız?gelemedim birkaç gün bi gelişme var mı geçmişe de bakamadım bebişim uyuyunca hemen ben de yatıyorum artık gündüzleri o yüzden çok sık gelemiyorum

FİLİZ ABLACIM ya bize de nurse harve^'s iyi geldi gibi bide doktorumuz dün damla yazdı değişik inş.o da iyi gelir.metsil ilk günlerde bize de iyi gelmişti ama sonra tınlamadı maalesef.....................inş.geçer hemen şu gaz dönemleri senin daha az kaldı 3 yada 4.ayda bitiyor sanırım.......

ay allah kolaylık versin canım ya benim de sütüm çok fazla değil inş.emzirebilirim birkjaç ay................

bide doktorum sünnet ettirmemi tavsiye etti ya ben yaza düşünüodum napsam ki bi fikri olan var mı

slm kızlar naılsınız geçmişe pek bakmadım malum yoksa yazmadan çıkabiliyorum bir iki kere yaptım bu nu çünkü ama geri çıkmak zorunda kalıyordum berra izin vermiyoır çünkü dünde çok huysuzdu gün boyunca fazla uyumadı gece de öyle günüdüz uyudugunda ancak yemek yapabildim..sizler ne alemdesiniz dün bir ara girdim ama kimsecikler yok yine yok ama yazmadan çıkmak istemedim..eskiden çıkmazdım buradan şimdide girebilmek için fırsat kolluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…