slm arkadaşlar uzun zaman yoktum kusuruma bakmayın tansiyon sorunum vardı biliyorsunuz erken doğum yaptım 32+5 te oğlum dünyaya geldi ama çok küçük teyzeleri.kuvezde ben iyiym 32 gün hastanede yattım bu gün evime geldim dua edin teyzoşları oğluma ihtiyacımız var.uzun uzun yazacağım daha sonra
sizler nasılsınız hepinizi öpüyorum.
aminn canımmm inşallahhhamiin canım inşallah Allahım sanada hayırlı bir eş hayırlı evlatlar nasip etsin..
fatoşcumm geçmiş olsun canımmm Rabbim sanada oğlunada sağlık sıhhat versin inşallahhh..iyi olmana çok sevindim duacınız canımmm ikinizde allaha emanetsiniz öpüorum seniii...slm arkadaşlar uzun zaman yoktum kusuruma bakmayın tansiyon sorunum vardı biliyorsunuz erken doğum yaptım 32+5 te oğlum dünyaya geldi ama çok küçük teyzeleri.kuvezde ben iyiym 32 gün hastanede yattım bu gün evime geldim dua edin teyzoşları oğluma ihtiyacımız var.uzun uzun yazacağım daha sonra
cnm dualarımız yakışıklınla inan çok merak etti herkes seni aklımız hep sendeydi sen aramıza döndün minik arasında en kısa zamanda gelicek annesi sen yanındasın çabuk atlatıcak merak etme.:saruboceq: Bizde onu merak la bekliyoruz.opuyorumnanaktan
bu arada nasıl oldun sen iyice toparlandınmı artık?
aminn canımmm inşallahhh
fatoşcumm geçmiş olsun canımmm rabbim sanada oğlunada sağlık sıhhat versin inşallahhh..iyi olmana çok sevindim duacınız canımmm ikinizde allaha emanetsiniz öpüorum seniii...
Günaydin canlarımmm nasılsınızzzz çok boş kalmış topiğimiz yaawww bilmiyorumkismile
canımmmmmmmmmm iyiyimmm sen nasılsın bitanemmmm opuyorumnanaktanherkese günaydınlar nasılsınız bakalım
fatoşcum gözün aydın canım
inş sağlıklada kavuşacaksın kuzuna
özgem nasılsın canım
canımmmmmmmmmm iyiyimmm sen nasılsın bitanemmmm opuyorumnanaktan
gülçin nerde yaawww:uhm:
canım özelden cvpladım tşk ederimfatoş öncelikle geçmiş olsun...tansiyonla ilgili ne gibi sorunun vardı bende biraz yüksek çıktı ilaç verdi doktor bende korkuyorum erken doğumdan
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
özgem nasılsın canım
canım özelden cvpladım tşk ederim
inşallah nurcum sen nasılsın ilaydacık nasıl?
ilada biraz rahatsız teyzesi öksürüyor kuzum
geçmiş olsun canım onların canı yanmasın rabbim herkese şifa versin
valla topiğin hali hal değileyvahedigeldismileheyyy millet nerelerdesiniz yaaaa ama olmazki böyle iyice boşladınız topiğiiiiiii
valla ablacım benim velet tam bir canavar oldu ona bakmadığım anda bağırıyor yüzüm ona dönük olcak ve konuşçam tuvalete bile gidemiyorum nasıl düzene sokucam bu çocuğu bilmem maşallah rüzgarın gelişimide iyimişBu ne yaaa? Kimse gelmiyor mu artık? Tamam anne olduk ama en azından gelip kendimizden ve bebişlerimizden haber verebiliriz değil mi? Bugün gerçekten çok kötü burası ohaoldumsmile
Oğluşum bir kaç gündür maalesef doymuyor sütümle. Dr'u aradım ve tarttırın dedi. Tam 1 kg. almış 20 günde, çok iyi dedi, günde 1 kere ek mama yiyebilir doymadığında dedi. Hipps 1 almamızı önerdi, organik mamaymış. Geceleri yatmadan yedirmeyi düşünüyorum en azından geceleri tok uyur ve belki gece yarısı uyanmaz, bilemiyorum. Bu gece ilk denemeyi yapacağız. Bu arada halamı bugün yolcu ettik. O kadar yardımı olmuştu ki halbuki, gün içerisinde bayağı iyi dinleniyordum sayesinde o Rüzgar'la ilgilenirken. Neyse ayın 20'sinden sonra 2-3 günlüğüne ıstanbul'a gideceğiz, dedesi çok özlemiş ufaklığı. Belki dönerken bizimle gelecek. Bizden haberler böyle kızlar. Sizlerde ne var ne yok?
:
mıncırıyom teyzesi hamur gibi yoğuruyorum kaydirigubbakcemile3oyy yerim seni
burcum çok tatlı bu benim yerime mıncıkla bu kuzuyu
canım gözün aydın oğluşun sağlıkla büyüsün dularımız sizinleslm arkadaşlar uzun zaman yoktum kusuruma bakmayın tansiyon sorunum vardı biliyorsunuz erken doğum yaptım 32+5 te oğlum dünyaya geldi ama çok küçük teyzeleri.kuvezde ben iyiym 32 gün hastanede yattım bu gün evime geldim dua edin teyzoşları oğluma ihtiyacımız var.uzun uzun yazacağım daha sonra
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
özgem nasılsın canım
bizim biberon sorunumuz hala devam ediyor artık hiç kabul etmiyor biberonu mama saatlerinde zar zor uyutup uykusunda veriyorum öyle yiyor çok güzel napıcam bilmiyorum bugun doktora gidicez bakalım doktor ne dicke bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?