ben de çok özledim canım :) Mehmet'le inşallah size gelmek istiyoruz, ilk fırsatta da geleceğiz hayatım :) maşallah güzel kilo alıyor ama şu gaz problemine bir çözüm bulamadım gittiablamm canım çok özledim seni
rüzgarım çok güzel kilo almış ablacım sen üzülme gelişmişş yavrum
yukarda gülçinimede anlattım durumumu
inş yenileyecem bilgisayarı ama biraz zaman istiyor
istanbula geldiğinde bekliyorum ablacım banada buyurun gelin
canım, çok çok geçmiş olsun, aklımız hep sendeydi, iyi ki geldin haber verdin canım... dualarımız tabii ki yavrunla, sakın merak etme çok iyi olacak annesi... senin oğlun savaşçı bir kere, hayata da sımsıkı tutunmuştur, seni de üzmeyecektir eminim :) Allaha emanet olsun canımslm arkadaşlar uzun zaman yoktum kusuruma bakmayın tansiyon sorunum vardı biliyorsunuz erken doğum yaptım 32+5 te oğlum dünyaya geldi ama çok küçük teyzeleri.kuvezde ben iyiym 32 gün hastanede yattım bu gün evime geldim dua edin teyzoşları oğluma ihtiyacımız var.uzun uzun yazacağım daha sonra
sizler nasılsınız hepinizi öpüyorum.
aaa... niye bu kadar sık hastalanıyor yavrum ya? geçmiş olsunilada biraz rahatsız teyzesi öksürüyor kuzum
hiç sorma, topiğin durumu içler acısı vallavalla topiğin hali hal değileyvahedigeldismile
valla ablacım benim velet tam bir canavar oldu ona bakmadığım anda bağırıyor yüzüm ona dönük olcak ve konuşçam tuvalete bile gidemiyorum nasıl düzene sokucam bu çocuğu bilmem maşallah rüzgarın gelişimide iyimiş
mıncırıyom teyzesi hamur gibi yoğuruyorum kaydirigubbakcemile3
oy oy oy yerim ben yaramazı, sana çok düşkün demek ki annesi... varsın olsun Burcu'cuğum, az beklemedik yollarını :) düzene girer merak etme, biraz feleğimizi şaşırtıyorlar ama eninde sonunda düzene girerler :) evet maşallah gelişimi iyi çok şükür :)
peki acıkınca emmeyi red mi ediyor biberonu? aç aç uyuyabiliyor mu? Rüzgar'ı aç mümkün değil uyutamıyorum... doktor ne dedi haber ver bize :)bizim biberon sorunumuz hala devam ediyor artık hiç kabul etmiyor biberonu mama saatlerinde zar zor uyutup uykusunda veriyorum öyle yiyor çok güzel napıcam bilmiyorum bugun doktora gidicez bakalım doktor ne dicke bu konuda
ismi ne damlanın canım? inşallah 3. ya da 4. aya kalmadan biter şu gaz sıkıntısıFİLİZ ABLACIM ya bize de nurse harve^'s iyi geldi gibi bide doktorumuz dün damla yazdı değişik inş.o da iyi gelir.metsil ilk günlerde bize de iyi gelmişti ama sonra tınlamadı maalesef.....................inş.geçer hemen şu gaz dönemleri senin daha az kaldı 3 yada 4.ayda bitiyor sanırım.......
evet canım topik bomboş, ne zaman gelsem kimseyi bulamıyorum... bugün nasıl Berra? huysuzluğu geçti mi? buraya gelmek için fırsat kolluyoruz artık değil mi? ama geldiğimizde de kimseyi bulamıyoruz, neyse inşallah yakında düzelir :)slm kızlar naılsınız geçmişe pek bakmadım malum yoksa yazmadan çıkabiliyorum bir iki kere yaptım bu nu çünkü ama geri çıkmak zorunda kalıyordum berra izin vermiyoır çünkü dünde çok huysuzdu gün boyunca fazla uyumadı gece de öyle günüdüz uyudugunda ancak yemek yapabildim..sizler ne alemdesiniz dün bir ara girdim ama kimsecikler yok yine yok ama yazmadan çıkmak istemedim..eskiden çıkmazdım buradan şimdide girebilmek için fırsat kolluyorum...