nur çok geçmiş olsun fıstık öksürüyomuş valla bebişler hiç hasta olmasın ufaktan ağlasalar bile canımız yanıyoo heleki hiç hastalık vermesin rabbim böyle ufak tefek hastalıklarada şükür
günaydin canlarımmm..
toplaşamıoruz artık mafoldumben hepinizi çook özledimmm..nurum filizi ablamm gülçinimmm sizli gece muhabbetlerini ösledim beeee bilmiyorumkismile işlerim çok yoğun yıl sonu yıl başı bide bugunlerde bunalım terane ruh halindeyimmm-tatlicadiarzu- bahar gelsede feraha çıksam laelaelaelaelae..
arifem sen nasılsın cancanımmm.. aynurum işlerim yoğun bi tanemm evtt o çocuk beni sinir edioo kalın kafalı böle deliriomm sürekli nette hiç iş yapmıo sallıo kuduruom ben burda kötükedihüso mavim denizim berranın huzursuzluğu geçtimi canımm.. hilalim sen napion canımmm..burcummm senle taa pazar beraberdikk :kedi: ondan es geçtim yafrumm Şeniz
umarım hepiniz iyisinizdir..huzurlu mutlu bir gun hafta ay yıl yıllar seneler diliyorum hepimize...
evet canım iyi olacak :) yok güzelim daha bitmedi gaz sancımız... bir de doğduğundan beri deli gibi bir ıkınma var çocukta... ıkınmaktan uyuyamıyor geceleri, ıkınıyor ıkınıyor yapamazsa sinirlenip basıyor çığlığı, sizinkiler de yaptılar mı böyle?ne güzel sanada degişiklik olur..gaz sancısı hala bitmedi degilmi?
evet canım maşallah :) hayatım çok emdiği için sütüm yetmiyor ve o zaman memeyle kavga edip sinirleniyor, bazen aç kalıyor o yüzden günde bir kere olmak üzere mama verdi dr. valla 90 ml bile yetmiyor gece uyanıp emmek istiyor, obur bu oğlan çok obur... aklım çıkıyor obez falan olacak diye ama babası da öyle doymak bilmiyorlar anacımfiliz ablam rüzgar paşanın gelişimine maşallah diyorum çok iyi ek gıdaya niye ihtiyaç duydu dr anlamadım gezenti oldun çıktın ablam şaka biyana sanada değişiklik olur tatlı kuşum
canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm valla ben de çok özledim ama maalesef olmuyor tabii... bak bunalıma falan girme yine, az kaldı bahara :)günaydin canlarımmm..
toplaşamıoruz artık mafoldumben hepinizi çook özledimmm..nurum filizi ablamm gülçinimmm sizli gece muhabbetlerini ösledim beeee bilmiyorumkismile işlerim çok yoğun yıl sonu yıl başı bide bugunlerde bunalım terane ruh halindeyimmm-tatlicadiarzu- bahar gelsede feraha çıksam laelaelaelaelae..
umarım hepiniz iyisinizdir..huzurlu mutlu bir gun hafta ay yıl yıllar seneler diliyorum hepimize...
günaydın kızlar nasılsınız,fatoş iyi olmana sevindim canım inşallah bu sıkıntılı günleri atlatırsınız tez zamanda,aynurcum sağol canım,kızlar kısmet nasipse bugün akşam üzeri saat dörtte epidural sezeryana giricem yarındı aslında ama doktorum sabahtansa akşam üzeri olmasının daha iyi olucağını söledi ,o yüzden bugün alıyo,dua edin benim için nolur çok heycanlı ve aynı zamanda tırsıyorum eyvahedigeldismile ama kızıma kavuşacağım içinde mutluyum inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşuruz kızımla...öptüm hepinizi
yasemincim sezaryan ama olsun allah bi avazda kurtarsın genede..kızına kavuşcaksın şimdiden geçmiş olsun canımmm..korkma emiii heycanlan ama mutlu heycan olsunn...öpüorum canımmmgünaydın kızlar nasılsınız,fatoş iyi olmana sevindim canım inşallah bu sıkıntılı günleri atlatırsınız tez zamanda,aynurcum sağol canım,kızlar kısmet nasipse bugün akşam üzeri saat dörtte epidural sezeryana giricem yarındı aslında ama doktorum sabahtansa akşam üzeri olmasının daha iyi olucağını söledi ,o yüzden bugün alıyo,dua edin benim için nolur çok heycanlı ve aynı zamanda tırsıyorum eyvahedigeldismile ama kızıma kavuşacağım içinde mutluyum inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşuruz kızımla...öptüm hepinizi
saol canım inşallahvalla topiğin hali hal değileyvahedigeldismile
valla ablacım benim velet tam bir canavar oldu ona bakmadığım anda bağırıyor yüzüm ona dönük olcak ve konuşçam tuvalete bile gidemiyorum nasıl düzene sokucam bu çocuğu bilmem maşallah rüzgarın gelişimide iyimiş
mıncırıyom teyzesi hamur gibi yoğuruyorum kaydirigubbakcemile3
canım gözün aydın oğluşun sağlıkla büyüsün dularımız sizinle
günaydın nurum ilaydam nasıl oldu
saol ablacım evet haklısın annesinin kuzu üzmez annesini rüzgarcık nasıl öpüyorum ikinizideben de çok özledim canım :) mehmet'le inşallah size gelmek istiyoruz, ilk fırsatta da geleceğiz hayatım :) maşallah güzel kilo alıyor ama şu gaz problemine bir çözüm bulamadım gittiinşallah çok uzun sürmez, yavrum harap oluyor sancı geldiğinde
canım, çok çok geçmiş olsun, aklımız hep sendeydi, iyi ki geldin haber verdin canım... Dualarımız tabii ki yavrunla, sakın merak etme çok iyi olacak annesi... Senin oğlun savaşçı bir kere, hayata da sımsıkı tutunmuştur, seni de üzmeyecektir eminim :) allaha emanet olsun canım
aaa... Niye bu kadar sık hastalanıyor yavrum ya? Geçmiş olsun
hiç sorma, topiğin durumu içler acısı valla
oy oy oy yerim ben yaramazı, sana çok düşkün demek ki annesi... Varsın olsun burcu'cuğum, az beklemedik yollarını :) düzene girer merak etme, biraz feleğimizi şaşırtıyorlar ama eninde sonunda düzene girerler :) evet maşallah gelişimi iyi çok şükür :)
peki acıkınca emmeyi red mi ediyor biberonu? Aç aç uyuyabiliyor mu? Rüzgar'ı aç mümkün değil uyutamıyorum... Doktor ne dedi haber ver bize :)
ismi ne damlanın canım? Inşallah 3. Ya da 4. Aya kalmadan biter şu gaz sıkıntısı
evet canım topik bomboş, ne zaman gelsem kimseyi bulamıyorum... Bugün nasıl berra? Huysuzluğu geçti mi? Buraya gelmek için fırsat kolluyoruz artık değil mi? Ama geldiğimizde de kimseyi bulamıyoruz, neyse inşallah yakında düzelir :)
saol canım allah yardımcın olsun sende kavuşuyosun kuzucuğunagünaydın kızlar nasılsınız,fatoş iyi olmana sevindim canım inşallah bu sıkıntılı günleri atlatırsınız tez zamanda,aynurcum sağol canım,kızlar kısmet nasipse bugün akşam üzeri saat dörtte epidural sezeryana giricem yarındı aslında ama doktorum sabahtansa akşam üzeri olmasının daha iyi olucağını söledi ,o yüzden bugün alıyo,dua edin benim için nolur çok heycanlı ve aynı zamanda tırsıyorum eyvahedigeldismile ama kızıma kavuşacağım içinde mutluyum inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşuruz kızımla...öptüm hepinizi
fatoşcum allah analı babalı büyütsün çokkk geçmiş olsun tatlım tabi dualarımız seninle hayırlısı ile geçicek bugünler anılarda kalıcak sadece
saol ablacım evet haklısın annesinin kuzu üzmez annesini rüzgarcık nasıl öpüyorum ikinizide
günaydin kızlar hepinize...
gülçinnnnnnnnnnn gel artıkkkk mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?