Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

neşecim hayatın çokmu yoğun geçiyo kuzum koçişi bilem unutmuşun allah kolaylık versin tabiki hayatım seni unutmadık dualarımız seninle ve neşemle olcak her daim

filiz ablam rüzgar paşanın gelişimine maşallah diyorum çok iyi ek gıdaya niye ihtiyaç duydu dr anlamadım gezenti oldun çıktın ablam şaka biyana sanada değişiklik olur tatlı kuşum

özgem nasılsın tatlım iyimisin hala işlerin çokmu yoğun tatlım o çoçuk hala seni sinir ediyomu işinin arasında

arifem nasılsın tatlı kuşum iyimisin aşılaman ne zaman yapılcaktııı bizede bilgi verde merakta kalmayalım birde dualarla birlik olalım ozamanlarda daha etkili olsun inşallah

günaydin canlarımmm..

toplaşamıoruz artık mafoldumben hepinizi çook özledimmm..nurum filizi ablamm gülçinimmm sizli gece muhabbetlerini ösledim beeee bilmiyorumkismile işlerim çok yoğun yıl sonu yıl başı bide bugunlerde bunalım terane ruh halindeyimmm-tatlicadiarzu- bahar gelsede feraha çıksam laelaelaelaelae..

arifem sen nasılsın cancanımmm.. aynurum işlerim yoğun bi tanemm evtt o çocuk beni sinir edioo kalın kafalı böle deliriomm sürekli nette hiç iş yapmıo sallıo kuduruom ben burda kötükedihüso mavim denizim berranın huzursuzluğu geçtimi canımm.. hilalim sen napion canımmm..burcummm senle taa pazar beraberdikk :kedi: ondan es geçtim yafrumm Şeniz

umarım hepiniz iyisinizdir..huzurlu mutlu bir gun hafta ay yıl yıllar seneler diliyorum hepimize...

çok sağol canım
hemde nasıl canımız yanıyor o öksürdükçe ciğerlerim parçalanıyor sanki
rabbim korusun meleklerimizi

özgem sanada günaydın canım
bende özledim canım yaa inş yakın zamanda yine toplnmaya başlarız

günaydın kızlar nasılsınız,fatoş iyi olmana sevindim canım inşallah bu sıkıntılı günleri atlatırsınız tez zamanda,aynurcum sağol canım,kızlar kısmet nasipse bugün akşam üzeri saat dörtte epidural sezeryana giricem yarındı aslında ama doktorum sabahtansa akşam üzeri olmasının daha iyi olucağını söledi ,o yüzden bugün alıyo,dua edin benim için nolur çok heycanlı ve aynı zamanda tırsıyorum eyvahedigeldismile ama kızıma kavuşacağım içinde mutluyum inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşuruz kızımla...öptüm hepinizi

ne güzel sanada degişiklik olur..gaz sancısı hala bitmedi degilmi?
evet canım iyi olacak :) yok güzelim daha bitmedi gaz sancımız... bir de doğduğundan beri deli gibi bir ıkınma var çocukta... ıkınmaktan uyuyamıyor geceleri, ıkınıyor ıkınıyor yapamazsa sinirlenip basıyor çığlığı, sizinkiler de yaptılar mı böyle?
filiz ablam rüzgar paşanın gelişimine maşallah diyorum çok iyi ek gıdaya niye ihtiyaç duydu dr anlamadım gezenti oldun çıktın ablam şaka biyana sanada değişiklik olur tatlı kuşum
evet canım maşallah :) hayatım çok emdiği için sütüm yetmiyor ve o zaman memeyle kavga edip sinirleniyor, bazen aç kalıyor o yüzden günde bir kere olmak üzere mama verdi dr. valla 90 ml bile yetmiyor gece uyanıp emmek istiyor, obur bu oğlan çok obur... aklım çıkıyor obez falan olacak diye ama babası da öyle doymak bilmiyorlar anacım
canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm valla ben de çok özledim ama maalesef olmuyor tabii... bak bunalıma falan girme yine, az kaldı bahara :)

hadi bakalıııııımmmmm, Allah kurtarsın sağlıkla canım, hasret sona eriyor demek bu akşam, şimdiden kutluyorum canım seni :) kendinden habersiz bırakma bizi :)

jasmin hayırlı doğumlar canım
sağlıkla kucağına al yavrunu inş.

ablacım nasılsın

yasemincim sezaryan ama olsun allah bi avazda kurtarsın genede..kızına kavuşcaksın şimdiden geçmiş olsun canımmm..korkma emiii heycanlan ama mutlu heycan olsunn...öpüorum canımmm

saol canım inşallah
saol ablacım evet haklısın annesinin kuzu üzmez annesini rüzgarcık nasıl öpüyorum ikinizide
saol canım allah yardımcın olsun sende kavuşuyosun kuzucuğuna
fatoşcum allah analı babalı büyütsün çokkk geçmiş olsun tatlım tabi dualarımız seninle hayırlısı ile geçicek bugünler anılarda kalıcak sadece

AMıN inşallah canım zor ve güzel anı olarak

saol ablacım evet haklısın annesinin kuzu üzmez annesini rüzgarcık nasıl öpüyorum ikinizide

Üzmeyecek tabii canım :) Rüzgarcık iyi, iki gündür huysuzluğu üzerinde bana kök söktürüyor :) biz de sizi öptük canım... sen kendinden ve yavrundan haber ver, son durum nedir? ne zaman eve çıkacak? detayları bildir bize canım :)

jasmin şuan meleğin kollarındadır allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun prensesimiz hoşgelmiş dünyaya

1- Biz kadınlar, erkeklerin ağzından çıkan her şeyin tam tersini yapmak üzere programlanmış varlıklarız. Mesela bir erkek, gitmemizi istediğinde, oturduğumuz yerden kalkmayız; kalmamızı istediğinde, kalkıp eşyalarımızı toplamaya başlarız. Çünkü kafamız biraz ters çalışır.

2- Bir kadının sahip olmadığı şeyleri ona sağlayan bir erkek, o kadının ruhuna dokunma şansına erişir. Böyle bir erkek, çok zengin bir kadını bile bir dal papatyayla kendine aşık edebilir.

3- Bazı kadınlar güzellikleriyle, bazıları zekalarıyla, bazıları da yetenekleriyle ön plana çıkar. Kadınların hangi taraflarının zayıf olduğunu bilirseniz, bu eksik olan tarafları sanki güçlü taraflarmışçasına överseniz, ödülünüz büyük olacaktır. Zeki bir kadına çok güzel olduğunu, çok güzel bir kadına zekasıyla parladığını söyleyin
4- Asla ama asla ailemizi eleştirmeyin. Biz, onlarla ilgili dilediğimiz gibi konuşabiliriz, ancak siz asla!

5- Aşık bir kadın, tehlikelidir. Ancak aşık bir kadını aldatmak, her şeyden çok daha tehlikelidir. Çünkü o, canınızı acıtmak için sizi zayıf taraflarınızdan yaralamaya çalışacak, tüm enerjisini sizi mahvetmek adına kullanacaktır.

6- Çok sıkıntılı olduğumuzda, haksızlığa uğradığımızda sizinle dertleşmek isteriz. Öyle anlarda, tamirci şapkanızı takarak olaya müdahale etmeniz durumu kötüleştirir. Zira ihtiyacımız olan tek şey, ilgi ve onaydır. Yeterince ilgili olursanız, bizim tarafımızda olduğunuzu hissederiz ve sizi daha çok severiz.

7- Fiziksel çekicilik, bizler için de önemlidir. Ancak her kadın, öncelikli olarak saygı duyabileceği bir erkeği arar. Centilmen, güçlü, zarif ve seksi bir erkek, her kadının gözünde saygı uyandırır.

8- Karşınızdaki kadın sizi seviyorsa, bunu her haliyle hissettirecektir. ıyi ve kötü günlerinizde yanınızda olacak, size aşkla bakacak, kendinizi gerçek bir erkek gibi hissetmenizi sağlayacaktır. Sadece iyi anlarınızda yanınızda olan bir kadın, muhtemelen sizden başka erkeklerle de ilgileniyordur. Bu yüzden, size değer veren bir kadının kıymetini iyi bilmelisiniz.

9- Bir kadın, sizinle tanıştığı ilk günden itibaren ne kadar özel olduğunuzu, deliler gibi aşık olduğunu söylüyor ve hatta sizin çocuğunuzu doğurmak istediğini itiraf ediyorsa, sizi kendine bağlamaya çalışıyordur.

10- Erkeklerle ilgilenmediğini, erkeklerin dünyasını merak etmediğini iddia eden bir kadın, kesinlikle yalan söylüyordur. Çünkü pek çok kadın, sizin izlediğiniz, okuduğunuz, ilgi duyduğunuz şeyler hakkında bilgi toplamaya bayılır.

fılız ablacım Şuan ne zaman ÇıkacaĞpı bellı deĞıl ama Çok ŞÜkÜr saĞlık durumu ıyı.oy yerım paŞayı annesınıde yoararmıŞ.
gÜlÇıncım bızıde doĞum yapanlar lıstesıne al canım arasım oĞlum doĞdu teyzesı 31 aralıkta

kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu hafta ama inşallah önümüzdeki hafta normale dönücek
topiğimiz kırılıyor ıssızlıktan yaa herkes bebişlerinle galibaa şimdi çıkmak zorundayım
yarın girmeye çalışırım inşallahh.hadi ben kaçtım hepinize iyi akşamlar sizi çok seviyorum allaha emanet olun heee bu arada beyaz 2. bebişine hamileymiş kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…