Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

heee kıııı haftanın son iş günü yaa haftasonuna hazırlıyoruz kendimiziii :asigim: naniknanik kaydirigubbakcemile3

kaçmaa kıııı tam uyku havası zaaar bırak uyusun damadım mirmirmirmir

uyanıo kereta yanına gidip elim üstnde piş pişlemem gerek biraz daha uyuması için

kıslarr selam herkese ben geldımmm :))9
artık topişim buyudu sayılır duzene de gırdık hayırlısıyla sahalara dönuyorusss siz naparsınızz :)

artık topişim buyudu sayılır duzene de gırdık hayırlısıyla sahalara dönuyorusss siz naparsınızz :)

oooo kızım nerdesin sen
annat bakam topişini neler yapar ne yer ne içer sen nasılsın
bide resim göstert bizee bakam

aman iyi olsun, sağlığı yerinde olsun, eninde sonunda eve gelecek canım, biraz sabır :)
çok geçmiş olsun annene canım, çok üzüldüm, kaç parçaya bölünüyorsun kimbilir, bir yandan oğlan bir yandan annen... kayınvalidenler orada diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum yoksa? sana yardımcı olmuyorlar mı? Miraç'a da çok geçmiş olsun, çocukların hastalığı çok zor... iki gün kaka yapamadı diye ben mahvoldum, Allah korusun hastalanırsa ben de hasta olurum herhalde çok öpüyorum canım, kendine dikkat et lütfen, anlaşılan herkesin sana ihtiyacı var şu anda
sağol hayatım, sonunda takıldı... hiç sorma zavallım yapamadı diye çok huzysuzlandı.... bugün sayfalar biraz daha ilerlemiş, sanırım geçen günlere nazaran daha iyi buranın durumu :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize kocamannnn günaydııınnnnnnnnnnnn
haydi kalkında gelin buraya kahvaltıyı hazırladım çayda demlendi sizi bekliyorum hu huuuu

uffffffff kahvaltıya baaaaaaakkkkkkkkkkkkkk... ellerine sağlık Gülçin'im ama bana bir şey kalmamış yaaa Burcu'nun geldiği belli oluyor kaydirigubbakcemile3
evet canım sonunda hallettik o meseleyi :) evet çok acıdı, doktora neden bu kadar çok acıdı diye sorduğumda, doğum yapalı 2 ay oldu, rahim yeni toparlandı ve çok hassas, acıması çok normal dedi... dolayısıyla bu yüzden ilişkiden kaçındığımı da söyledi, çünkü bu durumu ona da anlattım, normal dedi, hatta emzirirken kuruluk olurmuş vajinada, bu da acıyı artırır dedi... eee ne yapacağım ben o zaman dedim, emzirmeye devam etmek istiyorum, sırf bu yüzden çocuğumu memeden kesemem dedim... kayganlaştırıcı jel kullanabilirsiniz dedi ama nasıl gidip alacağım? :kedi: akannehir

ay dün akşam yeşil yeşil görünce kakasını yüreğime indi resmen, sonra internette araştırdım, sen ve Burcu'da açıklayınca rahatladım :)

valla kanamada artış olabilir dedi dr, hatta adet zamanları ağrı da olabilir dedi ama bilmiyorum şu an normal gidiyor kanamam, bugün 3. günüm eskiden 4. gün biterdi, 5. gün tamamen biterdi ve temizlenirdim, şimdi ne zaman biter göreceğiz bakalım, ağrı meselesine gelince, spirali taktıktan sonra bir müddet adet sancısı gibi oldu ama geçti şimdi yok bir şeyim, hatta spiral var mı yok mu anlamıyorum bile, en güzeli de bu olsa gerek
eee ama kızlarr çaylar soğuyor hadisenizeeee

bir çay alabilir miyim? zemuszemus
kız hiçbir şey bırakmamışsın sofrada, afiyet olsun :)

sağol hayatım :) evet üşüttükleri için de yeşil kaka yaparlarmış, dün üşüttü belki de Edremit'e giderken
kızlarrrrrrrrrrrrr burda süpper bir hava varrrrr lapa lapa kar yağııyorrr her taraf bembeyaaaaazzz yuuppppiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyy ben de istiyorum yaaaaaaaaaa... bizim burada yağmur var sadece :gitme:
bugünümüze şükürler olsun canım iyiyim çalışıyoz
devam canım allahın izniyle şubatta aşılama yapılıcak canım hayırlısı rabbim kolaylıklar veriri inşallah
hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah ilk denemede olur canım :) biz de burada bayram yapacağız o zaman :)
yuhhhhh nasıl kırdın kız? ohaoldumsmile çocuğa sinir yapma sakın, sen sinirlenince daha çok ağlıyorlar
aaayyyyyyyyyyy harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffff yaaaaa ben de istiyoruuuuuummmmmmmmmmm
uyutma azmiyle sap elimde kaldıkaydirigubbakcemile3
he valla bendeki şey azmiylede kocanun bi tarafları elimde kalabilir :roflol::roflol:
e bravo, ne azimmiş kaydirigubbakcemile3 aman kocaya dikkat ha bilmiyorumkismile
uytuma azmi ile sen o sapı kırdıysan

diğer azimlerde iştahın nasıl olur düşünemiyorum bileee :roflol: :roflol:

kıısss +18 e geçtik heee allahtan cuma saati geçti :roflol: :roflol:

heyooooooooooooo +18'ler başlamııııııııışşşşşşş.... :roflol: :roflol: :roflol:

oooo kızım nerdesin sen
annat bakam topişini neler yapar ne yer ne içer sen nasılsın
bide resim göstert bizee bakam

yaw burcum sorma kusum malum bu koca sehırde yannızım tek basıma evı cekıp cevır cocuk buyut harbıden cok zormus :hulya: bıde kucuk hanım daha yenı emeyı 2 saate dusurdu hatun saat bası emıcek deli gibi emişiyoduk :) topişim bu hafta 4. aylık olucak 6.150 gr geldık gecen hafta 60 cmde boyumuz olmus hala sadece emişiyoz uykumuzda yenı duzene gırdı allaha sukur gecelerı 4-5 saat kesınısız uyuyos. simdide uyuyoda bende fırsat buldum yoksa sureklı ılgı ıstıyo hanfendı bırısı konusucak o gulucek sırıtıcak :) sende maşallah mıracı buyutmussun maşalahhh hayırdır tam okuyamadım ama ne meyve suyu kıs mamaya mı basladın yoksa

insallah canim allah bir an önce hayirli bir evlat nasip etsin.allah yardimcin olsun
aminn canım inşallahh rabiimm isteyen herkese varsin inşallahhh
hımm belki meyve suları falan değişiklik olur miraca beyenirde içer inşallahh kuzu
kızz nasıl becerdin ana kucağının sapını kırmay burcu bu ne hırs annesi inşallah zamanla düzene giricek yemeside uyumasıda
bitanem sorma ya kafayı sıyırmak üzereyim çok yoğunuz ne zaman bitcek bilmiyom
sıkıntıdan başım ağrıyor bu aralar internette sorun var canım havadanmıdır nedir bir gidip bir geliyor genelde sabahları olmuyor ondan canım burda hava çok soğukkk
çok güzel canım bizdede düne kadar heryer bembeyazdı güneş açtı hepsi eridi
bugünde çok soğuk karla karışı yağmur var bakalım hafta sonu ne olur
sizde kartopu savaşı yaparsınız artıkkaydirigubbakcemile2

kizlar bana müsade hazirlanip hastaneye gidicem hepinizi öptüm byee
tamam canım görüşürz allaha emanet olun tekrar geçmiş olsun
bu mesajın ilk cümlesini farketmemişim m:kedi:
erken geleydin kızım baktım masada bi tek gülçin var gömüldük bizdeee :dilcikar:
kızım o kadar beklemişsiniz insan biraz daha bekler oburlar nolcekk:umursamaz:

canım hoşgeldin nasılsın kızın nasıl büyüdünüz artık hadi bakalım bekleriz artık

aaaaa hoşgeldin hayatım... nasılsın? ne kadar oldu senin topiş? anlat bakiim? hani resimler?

filiz ablam nasılsın valla ıyıyıs topişiime album yapmıstım gormedınızmı duruyo hala ama yenı resımlerı yok onları eklıcem en yakın zamanda sımdı profile koyimde gorun kucuk hanımı :)
rüzgar nasılll ıyı dımı nasıl oldu dogum umarım zorlu gecmemıstır..

canım hoşgeldin nasılsın kızın nasıl büyüdünüz artık hadi bakalım bekleriz artık

hosbulduk kumsalım sen nasılsın ben kızı buyuttum valla halada buyuyo :)
sen naptın canım subatta asılaman varmıs sanırım hadı ınşallahh Allah yardımcın olsun canım

kaydirigubbakcemile3

korkma ablacım arada öyle enteresan renklerde mıçıyo bu veletler kaydirigubbakcemile3

yok yaww sinir yapmadım anakucağının şıngırdakları var sallanınca onalrda ses çıakrıo ses çıakrmasın die uğraşırken sapını fazla sert tutmuşum ondan elimde kaldı kaydirigubbakcemile3

he yaa başlayalım artıkın onlarda lazım :kedi:

canım yeni resimler diyorum ben, son halini gösteren resimler, benim oğlanın resimleri albümde duruyor, hem doğduğu zaman ki hem de son hali :)

rüzgar iyi canım, mok muhebbeti yapıyoruz Rüzgar beyin sayesinde 2 gün yapamadı, sonra fitil yardımıyla yaptı, ama bu sefer de yeşil renk yapınca ben panikledim falan filan :) doğum çok rahat ve iyi geçti, sezeryan olduğum halde ertesi gün ayaktaydım ve hiç yatmadım, o derece rahat yani :)

evet, tam velet bunlar, tam yemelik yaaa, tekrar içime sokasım geliyor ama nerdeeeee?

:roflol: :roflol: :roflol: biraz fazla mı sert olmuş :roflol: :roflol: :roflol:

bence de lazım, özellikle de bana lazım bilmiyorumkismile

:) canım ya bakıyım sımdı albume hemen bende koydum sımdı resımlerı cemre yazan albumde :)
bızde bıgun kaka tahlılı ıcın cemreye kaka yaptıramadık fıtıl verdı ama daha ıyı bı yol varmıs fıtıle fılan alısmasın bı kere oldu bızde bu zorluk gercı saf zeytın yagını genelde 3-4 gunde bı pşişik kremı gıbı bı pamukla popuşuna sür ama kaka yapamadıgında annem kucuk bı gazete kagıdını kullah yaptı onu zeytınyagına batırıp popusuna hafıfce degdırdı :)))
cok komık ama hastanede yattık bız bı gece fototerapi yuzunden yan odada yenı dogmus erkek bebek ılk kakasını yapamadı dıye onada bole kucuk bı hortum sokmuslardı kaygan ) yanı kolay yamasını saglıyo buarada benım kız uyandı suan kaka yapıyo etrafa gulucuk sacıyo yaparken hahahah :)))

dogumun ıyı gcemesıne sevındım valla bende 1 gunde ıyıydım annem yat kızım sen lohusasın hıc benzemıyosun lohusaya desede evde turluyodum

hemen bakıyorum albüme canım, tamam hemen alacağım saf zeytinyağ :)

offf yaaaa yazamıyorum içim ruhum daralıyo bugunnn sabah kahvaltıya çaya alıntı yaptım daha ancak yazabiliorum yazamıyorum bile

ooo kızım benimki 1 ay anca emdi sırf mama çocuğu oldu velet şimdi diş sıkınıtısı yaşıyoruz erkencikten mamayıda yemiyo iştahsızlaştı bende meyve sularına başlayam artık diyodum

aminnnnnnnnnnn

evet, tam velet bunlar, tam yemelik yaaa, tekrar içime sokasım geliyor ama nerdeeeee?

:roflol: :roflol: :roflol: biraz fazla mı sert olmuş :roflol: :roflol: :roflol:

bence de lazım, özellikle de bana lazım bilmiyorumkismile

abla spirali taktırdın açılış ne zaman bizde davetlimiyizzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oo sen topikten uzak kalmasaydın kaka yaptırak için uyguladıklarımızı göreydinnn aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…