merhaba kızlar nasılsınız
gülçinim nasılsın canım ellerine sağlık kahvaltı çok güzel olmuş ama burcudan bişi kalmamışş :)
burcum nasılsın canımm kızım paso geziyon otursana çocunla sıcacık evindee
gönülcüm nasılsın canım
gülçinim nasılsın canım ellerine sağlık kahvaltı çok güzel olmuş ama burcudan bişi kalmamışş :)
burcum nasılsın canımm kızım paso geziyon otursana çocunla sıcacık evindee
gönülcüm nasılsın canım
tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah sende kendini unutma bak oğluna sen bakcan sana ihtiyacı varr
benim miraç valla büyüdü yaramaz bişi oldu çıktı erken diş çıakrtma problemmimiz var bizim mama yiyyodu sadece şimdi mamayıda almıo
bugünümüze şükürler olsun canım iyiyim çalışıyozsükür arifecim sen nasilsin?
sen neyaptin tedaviyi canim
selam canım olumunekankayizsmile
kız yok be ayda bi kere evden çıkıom o kadar bi yere gitmiyorum :kedi:
gönülcüm annene çok geçmiş allah şifa versin canım oğluşundamı hasta ne havası veriyon kuzuya
umarım biran önce iyileşir miraç senin belin nasıl oldu canım ay canım siz bi yasin okutun şifa niyetine
bugünümüze şükürler olsun canım iyiyim çalışıyoz
devam canım allahın izniyle şubatta aşılama yapılıcak canım hayırlısı rabbim kolaylıklar veriri inşallah
gitme zati kuzum havalar çok soğuk üşütüp hasta olursunuz sonra miraç nasıl burcum
uyku ve mama sorununu çözebildinmii
yok daha çıkmadı sıkıntısı başladı sadece doktorun dediğine göre 5. ayda çıkmış olur dedi ama bakalım valla nasılda büyyolar anlamıyorz hiçinsallah canim en kisa zamanda hersey iyi olur.
massallah pasama benim.disler cikdimi cikicakmi?
gecen ben dr gitdim mirac icin dr dediki disler cikicak ama cikmasi 1-2 ayi bulur dedi
cok cabuk büyüüyorlar ya inanamiyorum
bugünümüze şükürler olsun canım iyiyim çalışıyoz
devam canım allahın izniyle şubatta aşılama yapılıcak canım hayırlısı rabbim kolaylıklar veriri inşallah
gitme zati kuzum havalar çok soğuk üşütüp hasta olursunuz sonra miraç nasıl burcum
uyku ve mama sorununu çözebildinmii
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
burasıda beyaz olsun nolurr nolurralkisalkisalkis ama bursada genelde gece yağar sabah bi bakmışın her yer bembeyaz
cok sagol gülcincim.evt burda amaliyat oldu yardim edende ben o bu yani.
okadar yoroldumki ....
kendimi cok ihmal ediyorum daha dogrusu kenimi unutdum artik ne fizik tedaviye gidiyom zamanim yok ...
insallah canim en kisa zamanda hersey iyi olur.
massallah pasama benim.disler cikdimi cikicakmi?
gecen ben dr gitdim mirac icin dr dediki disler cikicak ama cikmasi 1-2 ayi bulur dedi
cok cabuk büyüüyorlar ya inanamiyorum
evet olabilerrrrr
bu gece yatın yarın sabah kalktığınızda her yer bembeyaz olsun kocişin işe gidemesin
hatta benim kocişimde gidemesin sırnaşık şey
kıızzz dünürrr ana kucağının sapını kırmayı nasıl becerdin allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıss sen kocanada zarar vermeyesin
herifin bir taraflarını kırmayasın :roflol: :roflol:
ne güzellllllalkisalkisalkis
benim kociş napar yapar gider işee onda o çalışma azmi varken :umursamaz:
aman olsunda tembel olmasındansaa çalışsın varsın boshayallersmile
kizlar bana müsade hazirlanip hastaneye gidicem hepinizi öptüm byee
bu mesajın ilk cümlesini farketmemişim m:kedi:
erken geleydin kızım baktım masada bi tek gülçin var gömüldük bizdeee :dilcikar:
uyutma azmiyle sap elimde kaldıkaydirigubbakcemile3
he valla bendeki şey azmiylede kocanun bi tarafları elimde kalabilir :roflol::roflol:
ne güzellllllalkisalkisalkis
olsun olsun iş olsun güç olsun onda da azim olsun yoksa size kim bakacak
kendine ve miraca iyi bak canım
allaha emanet olun
:dilcikar: hiiçç dimi dünürr kaça kadar masa ortada kaldı yani toplamadık gelen olur diye aklinialirimsmile
uytuma azmi ile sen o sapı kırdıysan
diğer azimlerde iştahın nasıl olur düşünemiyorum bileee :roflol: :roflol:
kıısss +18 e geçtik heee allahtan cuma saati geçti :roflol: :roflol:
zaten bizde adettir cuma olmasını beklioz +18 için:roflol::roflol::roflol: töbe töbeee
ben her an kaçabilirim miraç uyanmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?