Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

tünaydın ablaaammmm hoşgeldin nasılsınnnnn

iştah yine var ama artık mamalardan sıkıldı her seferinde farklı bir tad istiyor bende alması gereken besini alsın diye mama yedirmeye çalışıyorum ama nafile ancak uykuda yiyor onu. yoksa normalinde bebek maması haricinde evde kendi yaptığım şeyleri büyük bir iştahla yiyor hanımefendi sanırım normalinden erken başlayacak bizimle yemek yemeye cadı kızım kaydirigubbakcemile3

ayy bilemiyorum ablacım yaaaa tırnağını çektirenler ne yaparsan yapma ama çektirme gitme doktora diyorlar pedikür yaptır düzeltsinler tırnağını diyor ay bilmiyorum yaaa akannehir bir an önce halletmem gerek ama nasıl :sm_confused:

evet abla malesef çok canımı acıtıyor sbahları ayakkabı giyerken çoraplar canımı yakıyor giydikten sonra birşey yok ama giyene kadar zıplıyorum acıdan mafoldumben

uykudan yeni uyanmıştım teyzoşlarım

yerim ben bu uyku mahmurunuuuuu opuyorumnanaktan Şeniz

şuna bak şuna maaymuunnnnnnnnn Şeniz

iyiyim hayatım, sağol :)

ay ay ay sevsinler, şimdiden ağzının tadını biliyor benim minik cadım :) eh dişler çıksın başlarsınız yakında beraber yemek yemeye :)

bir an önce bir çaresini bulman lazım güzelim, çok zor ya çok çok profesyonel, işinin ehli bir pedikürcü lazım sana, bu işi iyi bilmeyen öylesine bir pedikürcü Allah korusun çok büyük işler açar başına

kıyamam sana yaaaa

büyümüş mü teyzesi?
ablam yazdım ya ben f5 yap F5
kaç kere yaptım akannehir

iyi ol ablam iyiiii zemuszemus zemuszemus

iki dişi çıktı ya başladı bile bizimle yemek yemeye kaydirigubbakcemile3

gittiğimiz güzellik salonundaki kız 9 yıldır bu işi yapıyor ve elinin iyi olduğunu düşünüyorum çünkü sırf manikür ve pedikür için gelen müşterisi var kızın denemeden bilemem ama bence önce ben o batan tırnağı çıkarmalıyım ne yapacaksam ben yapmalıyım kendime kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

büyümüş tabiii büyümezmi yüzü gözü meydana çıkmış babasının tıpkısının aynısı olmuş bizim oğlan yaaawww

devam et yapmaya bak gelin kızın fotolarını koydumm kaydirigubbakcemile3

oyyyyyy yerim ben bu maymunu yaaaa Şeniz

tıpkı babası yaa, bu kadar mı benzer? fotokopi yani kaydirigubbakcemile3

süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol:

tam yimelik zatiii ablaaa ısır diyor beni yaaaa

ay sorma yani ne çok sevmişim kocamı ne çok istemişim ona benzemesini
bir cinsiyeti bana benziyor cerenin birde ayakları kaydirigubbakcemile3
geri kalan her birşeyi babası kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

maşallah sana maşallaaaaaahhhhh

tam yemelik bu kız yaaa

çok tatlı ikisi deee

hepiciğineee maşallaahhhh

eğer güveniyorsan git, kendin uğraşma, sonra yanlış bir şey yaparsın mazallah, Allah korusun sen çıkardıktan sonra batığı pedikürcüye niye gideceksin ki? :uhm:

ben de babasına benzesin istiyordum valla :)

maşallah yaaa çok şeker :)

he valla, resmen kocana benzetmişsin kızı :)

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

yaa güveniyorum ama şimdi güzellik salonunda aayyy uuyyy acıdııı diye bağıramam ay dur acısı geçsin bekle az yapma diyemem ben evde saatlerce uğraşayım kendim batığı çıkarayım önce o etten bir ayırayım sonra düzenli tırnak çıkması için pediküre giderim her ay ablam ağdaya gitmişken onuda hallederim tırnaklar düzgün uzar omaamıııı :sinifsinif:

babasına benzesin derken? tipmi ? huymu?
ben huy olarak benzesin istedim şimdilik tipi benziyor ama huyuda benzer inşallah

valla sen bilirsin güzelim, bilemedim şimdi ne diyeyim, bu konuda hiç bilgim yok çünkü

ay tabii ki tipi benzesin, huyu benzemesin, aman dur tahtaya vurayım... Allah korusun inşallah huy olarak benzemez babasına (tabii Rüzgar'dan bahsediyorum)

ben çıkmak zorundayım güzelim, Rüzgar uyandı, şimdilik hoşçakal :)

hepinizi öpüyorum kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

ablacım hoşgeldin nasılsın görüşemiyoruz hiç ya maşallah oğluşun çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın size bağışlasınn

gülçin senin bu kızın varya çok tatlı çokk tam bir kız çocuğuu bayılıyorum bu bıdığa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepsine

hilalcim gözünaydın eşin gelmiş allah tekrarını yaşatmasınn sen nasılsın oğluşun nasıll

amin canım sağolasın çok özledinm sizi ama giemiyorum hiç fırsat olmuyor

sağol bitanem biz hepimiz iy7iz çok şükür sen nasılsın güzelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…