tünaydın hayatım :)
aaa ne oldu benim iştahlı kuzuma? oyyy yerim ben o maymunu beeee
oh oh maşallah kuzuma benim :)
canıııım çok geçmiş olsun, gerçekten çok zor yaama sakın pedikür falan yaptırma canikom, daha kötü olabilir, bir de iltihap var diyorsun, o iltihap kurumadan pedikürcü yanlış bir şey yapar Allah korusun
umarım halledebilirsin... offf çok can acıtır tırnak batması ya
ya kırk yılda bir sizi buluyorum, bu sefer de sizler konuşmuyorsunuz
iyiyim hayatım, sağol :)tünaydın ablaaammmm hoşgeldin nasılsınnnnn
iştah yine var ama artık mamalardan sıkıldı her seferinde farklı bir tad istiyor bende alması gereken besini alsın diye mama yedirmeye çalışıyorum ama nafile ancak uykuda yiyor onu. yoksa normalinde bebek maması haricinde evde kendi yaptığım şeyleri büyük bir iştahla yiyor hanımefendi sanırım normalinden erken başlayacak bizimle yemek yemeye cadı kızım kaydirigubbakcemile3
ayy bilemiyorum ablacım yaaaa tırnağını çektirenler ne yaparsan yapma ama çektirme gitme doktora diyorlar pedikür yaptır düzeltsinler tırnağını diyor ay bilmiyorum yaaa akannehir bir an önce halletmem gerek ama nasıl :sm_confused:
evet abla malesef çok canımı acıtıyor sbahları ayakkabı giyerken çoraplar canımı yakıyor giydikten sonra birşey yok ama giyene kadar zıplıyorum acıdan mafoldumben
yerim ben bu uyku mahmurunuuuuu opuyorumnanaktan Şeniz
şuna bak şuna maaymuunnnnnnnnn Şeniz
kaç kere yaptım akannehirablam yazdım ya ben f5 yap F5
oyyyyyy yerim ben bu maymunu yaaaa Şeniz
tıpkı babası yaa, bu kadar mı benzer? fotokopi yani kaydirigubbakcemile3
süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol:
maşallah sana maşallaaaaaahhhhh
tam yemelik bu kız yaaa
çok tatlı ikisi deee
iyiyim hayatım, sağol :)
ay ay ay sevsinler, şimdiden ağzının tadını biliyor benim minik cadım :) eh dişler çıksın başlarsınız yakında beraber yemek yemeye :)
bir an önce bir çaresini bulman lazım güzelim, çok zor yaçok çok profesyonel, işinin ehli bir pedikürcü lazım sana, bu işi iyi bilmeyen öylesine bir pedikürcü Allah korusun çok büyük işler açar başına
kıyamam sana yaaaa
büyümüş mü teyzesi?
kaç kere yaptım akannehir
oyyyyyy yerim ben bu maymunu yaaaa Şeniz
tıpkı babası yaa, bu kadar mı benzer? fotokopi yani kaydirigubbakcemile3
süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol:
maşallah sana maşallaaaaaahhhhh
tam yemelik bu kız yaaa
çok tatlı ikisi deee
eğer güveniyorsan git, kendin uğraşma, sonra yanlış bir şey yaparsın mazallah, Allah korusuniyi ol ablam iyiiii zemuszemus zemuszemus
iki dişi çıktı ya başladı bile bizimle yemek yemeye kaydirigubbakcemile3
gittiğimiz güzellik salonundaki kız 9 yıldır bu işi yapıyor ve elinin iyi olduğunu düşünüyorum çünkü sırf manikür ve pedikür için gelen müşterisi var kızın denemeden bilemem ama bence önce ben o batan tırnağı çıkarmalıyım ne yapacaksam ben yapmalıyım kendime kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
büyümüş tabiii büyümezmi yüzü gözü meydana çıkmış babasının tıpkısının aynısı olmuş bizim oğlan yaaawww
devam et yapmaya bak gelin kızın fotolarını koydumm kaydirigubbakcemile3
tam yimelik zatiii ablaaa ısır diyor beni yaaaa
ay sorma yani ne çok sevmişim kocamı ne çok istemişim ona benzemesini
bir cinsiyeti bana benziyor cerenin birde ayakları kaydirigubbakcemile3
geri kalan her birşeyi babası kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hepiciğineee maşallaahhhh
eğer güveniyorsan git, kendin uğraşma, sonra yanlış bir şey yaparsın mazallah, Allah korusunsen çıkardıktan sonra batığı pedikürcüye niye gideceksin ki? :uhm:
ben de babasına benzesin istiyordum valla :)
maşallah yaaa çok şeker :)
he valla, resmen kocana benzetmişsin kızı :)
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
yaa güveniyorum ama şimdi güzellik salonunda aayyy uuyyy acıdııı diye bağıramam ay dur acısı geçsin bekle az yapma diyemem ben evde saatlerce uğraşayım kendim batığı çıkarayım önce o etten bir ayırayım sonra düzenli tırnak çıkması için pediküre giderim her ay ablam ağdaya gitmişken onuda hallederim tırnaklar düzgün uzar omaamıııı :sinifsinif:
babasına benzesin derken? tipmi ? huymu?
ben huy olarak benzesin istedim şimdilik tipi benziyor ama huyuda benzer inşallah
hilal gözün aydın canım kocişin gelmiş allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah güzelim.
aminnnnnnnnnn birtanem aminnnnnnnnn
yok canım yaaa bu tırnak batması hamilelikte çıktı malum son dönemde vücutta ödem oluşuyor ve ayaklar şişiyor işte aytaklarımın şiştiği ödemin oluştuğu o dönemde tırnak uzadı ve parmak etinden fırsat bulupta dışarı çıkamadı içeride kaldı bir keresinde ben kendim dışarı çıkartıp kestim ve malesef farkında olmadan çok dipden kesmişim işte o kesme sonucu batık tırnak oluştu mafoldumben neyse bakıcaz artıkın bişiler neler oluyor araştırıyorum şuan. eyvahedigeldismile
ablacım hoşgeldin nasılsın görüşemiyoruz hiç ya maşallah oğluşun çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın size bağışlasınn
gülçin senin bu kızın varya çok tatlı çokk tam bir kız çocuğuu bayılıyorum bu bıdığa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepsine
hilalcim gözünaydın eşin gelmiş allah tekrarını yaşatmasınn sen nasılsın oğluşun nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?