gözün aydın hilalcim, allah ayırmasın bir daha :)
oo gözün aydın kociş gelmiş
valla sen bilirsin güzelim, bilemedim şimdi ne diyeyim, bu konuda hiç bilgim yok çünkü
ay tabii ki tipi benzesin, huyu benzemesin, aman dur tahtaya vurayım... Allah korusun inşallah huy olarak benzemez babasına (tabii Rüzgar'dan bahsediyorum)
ben çıkmak zorundayım güzelim, Rüzgar uyandı, şimdilik hoşçakal :)
hepinizi öpüyorum kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
gülçin senin bu kızın varya çok tatlı çokk tam bir kız çocuğuu bayılıyorum bu bıdığa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepsine
amin canım sağolasın çok özledinm sizi ama giemiyorum hiç fırsat olmuyor
kociş geldi artık ekleyiverir bebişimin fotolarını bende fırsat bulunca koyucam hemn kıslar......herkesi öptüm tek tek.............. opuyorumnanaktan
sağol birtanem, darısı başına inşallah... inşallah senin ufaklığın da resimlerini göreceğiz :)ablacım hoşgeldin nasılsın görüşemiyoruz hiç ya maşallah oğluşun çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın size bağışlasınn
gülçin senin bu kızın varya çok tatlı çokk tam bir kız çocuğuu bayılıyorum bu bıdığa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepsine
hilalcim gözünaydın eşin gelmiş allah tekrarını yaşatmasınn sen nasılsın oğluşun nasıll
hayırlısı olsun canım, aslında en doğrusu bence de :) gazlar sanki biraz hafifledi ama şimdi kaka yapmakta zorlanmaya başladı, her gün günde 6-7 kere yapan çocuk 3 günde zor yapmaya başladısağol ablam gerçi gidemicem galiba yüksekovaya bu havada bebişle o yol biraz zor bakalım çok tak ederse bahara giderim.
sen nasılsın rüzgarım nasıl geçti mi gazlar?
evet haklısın, mutlaka haberdar et bizi :)neyse yaşamadan bilemeyiz demii ben durumumdan haberdar ederim sizi kaydirigubbakcemile3
hımmmm anladım ablammm rabbim gönlüne göre versin inşallah ablacım....
koş ablam sen rüzgara bak yine gel özletme kendini opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız foto yorumları için çok teşekkür ederim ama fotoları kaldırdım hatta mümkünse bi süre kızımıda kimseye göstermicem :umursamaz:kaydirigubbakcemile3 çünki nazar değdi kızıma benim uslu uykucu kızım şimdi uyumaz oldu kaynana gibi gözler faltaşı açık yaa öyle kötü bi ağlaması yok ama hep huzursuz sürekli mıkırdanıyo neden acaba bende iyiyim gelen giden oluyo artık yalnız kalmak istiom ya keşke kimse gelmese valla ameliyatlıyız güya ama bi dinlenemedim tamam yatıyorum ama ev kalabalık olunca kafam yoruluyo istediğim odaya geçemiorum yatak odasına tıkıldım kaldım orda emzirmek zorunda kalıorum hep bizden böle kızlar bütün gün kızımla uğraşıorum bildiğiniz üzre..şimdilik hoşçakalın arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya pek fırsatım olmuyo..kendinize ii bakın
selam kızlar nasılsınız foto yorumları için çok teşekkür ederim ama fotoları kaldırdım hatta mümkünse bi süre kızımıda kimseye göstermicem :umursamaz:kaydirigubbakcemile3 çünki nazar değdi kızıma benim uslu uykucu kızım şimdi uyumaz oldu kaynana gibi gözler faltaşı açık yaa öyle kötü bi ağlaması yok ama hep huzursuz sürekli mıkırdanıyo neden acaba bende iyiyim gelen giden oluyo artık yalnız kalmak istiom ya keşke kimse gelmese valla ameliyatlıyız güya ama bi dinlenemedim tamam yatıyorum ama ev kalabalık olunca kafam yoruluyo istediğim odaya geçemiorum yatak odasına tıkıldım kaldım orda emzirmek zorunda kalıorum hep bizden böle kızlar bütün gün kızımla uğraşıorum bildiğiniz üzre..şimdilik hoşçakalın arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya pek fırsatım olmuyo..kendinize ii bakın
evet haklısın, mutlaka haberdar et bizi :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
ben de opuyorumnanaktan
İyi akşamlar kızlar. Bu aralar sınavlar var epey yoğunum, sizi özledim bir bakayım dedim. Herkes iyi mi? Bebişler nasıl? Maşallah hepinize ayrı ayrı..Kumsalım hala özlem kelimeleri var resminin yanında inşallah ahyırlıısyla özlemin özlemimiz biter. Kızlar ben hala bildiğiniz gibi. Üstüne kilo aldım çünkü prolaktinim bir türlü dşmek bilmiyor. En son 165,5 idi ve doktor bana kilo yapan ilaçların miligramını 2 katına çıkardı 4 ay kullan gel dedi. Benim elektrik ondan sonra koptu. Şimdi tüp bebek e düşünemiyoruz çünkü bildiğiniz gibi prolaktin yüksek ve vücut kendini hamile sanıyormuş. Hayırlısı bakalım. Sizlerde değişik bişiler var mı? Bebişleriniz büyüyordur. Sağlıkla büyüsünler inşalah. Hepinizi kocaman öpüyorum...
GÜNAYDIN HERKESSEEEEEEEE
maşallah rüzgar bebeğe ve gelinime ne güzeller tü tü tü
günaydın dünürüm
damadının keyfi yerinde maşallah akşam sizle yazışırken babası bişberon mamasını kaşıkla yedirmeye başlamış ona devam ettim bende zor oldu ama yedirdik bi şekilde gece uykusunda biberonu aldı yedi mamasını ama bakalım gün içinde ne olucak
cerenim nasıl resimlerine bayıldım valla çok şeker maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?