Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kociş geldi artık ekleyiverir bebişimin fotolarını bende fırsat bulunca koyucam hemn kıslar......herkesi öptüm tek tek.............. opuyorumnanaktan

neyse yaşamadan bilemeyiz demii ben durumumdan haberdar ederim sizi kaydirigubbakcemile3

hımmmm anladım ablammm rabbim gönlüne göre versin inşallah ablacım....

ben çıkmak zorundayım güzelim, Rüzgar uyandı, şimdilik hoşçakal :)

hepinizi öpüyorum kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

koş ablam sen rüzgara bak yine gel özletme kendini opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gülçin senin bu kızın varya çok tatlı çokk tam bir kız çocuğuu bayılıyorum bu bıdığa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepsine

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahım sanada nasip etsin inşallah meleğiimmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım sağolasın çok özledinm sizi ama giemiyorum hiç fırsat olmuyor

bizde seni çok özledik güzelim olsun sen iyi ol arada iyi haberlerini getir yeter online muhabbete beklemiyoruz ama çokta habersiz bırakmayın bizleri yaaawwww aklinialirimsmile

kociş geldi artık ekleyiverir bebişimin fotolarını bende fırsat bulunca koyucam hemn kıslar......herkesi öptüm tek tek.............. opuyorumnanaktan

tamam cicim beklyoruz bebişin resimlerini senin oğlanı daha hiç görmedik heee hatırlatırım

selam kızlar nasılsınız foto yorumları için çok teşekkür ederim ama fotoları kaldırdım hatta mümkünse bi süre kızımıda kimseye göstermicem :umursamaz:kaydirigubbakcemile3 çünki nazar değdi kızıma benim uslu uykucu kızım şimdi uyumaz oldu kaynana gibi gözler faltaşı açık yaa öyle kötü bi ağlaması yok ama hep huzursuz sürekli mıkırdanıyo neden acaba bende iyiyim gelen giden oluyo artık yalnız kalmak istiom ya keşke kimse gelmese valla ameliyatlıyız güya ama bi dinlenemedim tamam yatıyorum ama ev kalabalık olunca kafam yoruluyo istediğim odaya geçemiorum yatak odasına tıkıldım kaldım orda emzirmek zorunda kalıorum hep bizden böle kızlar bütün gün kızımla uğraşıorum bildiğiniz üzre..şimdilik hoşçakalın arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama yazmaya pek fırsatım olmuyo..kendinize ii bakın

sağol birtanem, darısı başına inşallah... inşallah senin ufaklığın da resimlerini göreceğiz :)
sağol ablam gerçi gidemicem galiba yüksekovaya bu havada bebişle o yol biraz zor bakalım çok tak ederse bahara giderim.
sen nasılsın rüzgarım nasıl geçti mi gazlar?
hayırlısı olsun canım, aslında en doğrusu bence de :) gazlar sanki biraz hafifledi ama şimdi kaka yapmakta zorlanmaya başladı, her gün günde 6-7 kere yapan çocuk 3 günde zor yapmaya başladı
evet haklısın, mutlaka haberdar et bizi :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

ben de opuyorumnanaktan

ahhh canıııım o huylar daha çoooooooooook değişecek... bebek gülüm o, hergün farklı bir huyu olacak :) nazarla pek alakası yok bunun yani :)

ıyi akşamlar kızlar. Bu aralar sınavlar var epey yoğunum, sizi özledim bir bakayım dedim. Herkes iyi mi? Bebişler nasıl? Maşallah hepinize ayrı ayrı..Kumsalım hala özlem kelimeleri var resminin yanında inşallah ahyırlıısyla özlemin özlemimiz biter. Kızlar ben hala bildiğiniz gibi. Üstüne kilo aldım çünkü prolaktinim bir türlü dşmek bilmiyor. En son 165,5 idi ve doktor bana kilo yapan ilaçların miligramını 2 katına çıkardı 4 ay kullan gel dedi. Benim elektrik ondan sonra koptu. Şimdi tüp bebek e düşünemiyoruz çünkü bildiğiniz gibi prolaktin yüksek ve vücut kendini hamile sanıyormuş. Hayırlısı bakalım. Sizlerde değişik bişiler var mı? Bebişleriniz büyüyordur. Sağlıkla büyüsünler inşalah. Hepinizi kocaman öpüyorum...

GÜNAYDIN HERKESSEEEEEEEE

maşallah rüzgar bebeğe ve gelinime ne güzeller tü tü tü

canımmm hoşgeldin güzelim nasılsın
daha doğrusu nasılsınızzz
canım benim illaki bebişlere nazar değiyor fakat tümüyle sebep bu değil tatlım haberin olsun onlar yeni dünyaya alışmaya çalışıyorlar her geçen yeni günde yeni birşeyler çıkarıcaklar. bir gün uyumayacak bir gün kaka yapamayacak bir gün mama yemeyecek bir gün sürekli ağlayacak yani her gün aynı şeyi bekleme miniğinden daha çok minik o annesi bu dünyaya alışmaya çalışıyor hala neye uğradığının ne olduğunun farkında değil kuzun. sen tabii yinede dua oku bol bol canım nazar değmesin

evet haklısın, mutlaka haberdar et bizi :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

ben de opuyorumnanaktan

ederem ederem yanıyom ohaoldumsmile acııyiiiii deyi deyi bağrınırım buralarda kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

neşeemmm hoşgeldn birtanemmm nasılsınnnnn
canım benim yaaa kilo aldın demek ah bu ilaçlar ahhhhh bir tarafı düzeltirken diğer tarafı batırıyorlar aahhhhh :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım benimm bu arada rejim felan yap istersen bari kilo alman yavaşlar azcık hı ne dersin? geri yapıyorsundur sen birşeyler ama hakkında hayırlısı birtanem.

GÜNAYDIN HERKESSEEEEEEEE

maşallah rüzgar bebeğe ve gelinime ne güzeller tü tü tü

günaydınnn dünürüm nasılsınnn

damadım nasıl iyimi keyifler yerindemi
ne oldu akşam yapabildinmi kaşık mamasını kıvamını tutturdunmu?

günaydın dünürüm
damadının keyfi yerinde maşallah akşam sizle yazışırken babası bişberon mamasını kaşıkla yedirmeye başlamış ona devam ettim bende zor oldu ama yedirdik bi şekilde gece uykusunda biberonu aldı yedi mamasını ama bakalım gün içinde ne olucak
cerenim nasıl resimlerine bayıldım valla çok şeker maşallahh

oohhh bizim dünür anlıyor bu işlerden desene zar zor yedirmişiniz olsun çokta ısrar etme ama canım olurmu bu kez iştah tamamen gider allah korusun hiç yemek istemez ara ara tıkıştır ağzına birşeyler kan şekeri düşmesin acıkınca zaten mecbur yiyecek.

gelinin iyi kayınnası maşallah cin gibim sağol canım

ay miraç isal oldu
bi kere yaptı şimdi ama su gibi acık armut suyu içti dün ondan olabilirmi ki

canolar günaydinnnnn zemuszemus geçmişi okudum resimler süppeerrr rüzgar bebişide ceren tosbaamıda kocaman kocaman kocamn öpüorummm...
kıslar sizleri pek çok seviorum keyifli günlerrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…