günaydın kızlar biz geldikkk..
günaydın canım benimmm sağol inşallah güzel bir hafta olur
burcu dün gece yeni foto eklemiştim faceye..arife ekledim albüme bir kaç tane..yeni fotolardan biraz daha çekip koyarım..
miraç armut suyunu çok sevdisositososito
armut suyu arasında mamayıda teptim yidi anlamadı :lepi:
mavicim canım kızın çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasınburcu dün gece yeni foto eklemiştim faceye..arife ekledim albüme bir kaç tane..yeni fotolardan biraz daha çekip koyarım..
sonunda bişileri beğendi paşa hadi bakalım devammı gelir inşallahmiraç armut suyunu çok sevdisositososito
haaa kızlar bu arada unuttum yazmayı
biz cuma akşamı iş çıkışı doktora gittik ceren hanımın kontrolü için
çok şükür gelişimi gayet iyi maşallah doktora biberonla yemeyi sevmiyor kaşıkla yemek istiyor dedimm oooo çok güzel o zaman bi,beronla ısrar etmeyin iştahını kapatmayın kaşıkla verin dedi.
boyumuz 68 cm kilomuz ise 8250 gr. :):):):):)
kızımız büyüyor maşallah
ayrıca bende doktora gittim genel cerraha yaklaşık iki aydır iki ayağımın baş parmaklarına malesef tırnak batması var ilaç kullanıyorum ama banamısın demiyor iki tane cerraha göründüm ikiside çekilecek tırnak diyor ve ben çektirmek istemiyorum ne olacak halim yaaaaaa çektirmekten değil sonrasından tedirginim ben yaaa tırnak olmayacak ve ben çorap ayakkabı giyemicem uuffffff böyle bir durum başına gelen varmı kızlar yaaaaa?
biraz dayansamda pediküre gidip tırnağımı kurtarsam diyorum acaba çözüm olurmu
ohh maşalalh koca kız olmuş bu prenses annesi allah nazarlardan saklasın
biberon bile istemiyor artık baksanakaydirigubbakcemile3
canım çok ama çok geçmiş olsun canın nasılsda yanıyodur şimdi benim değil ama ablam yaşadı aynı şeyi ödü kopuyodu ayağı biyere değicek diye onada çekilecek demişler ama sonra başka bir doktor sadece batan yere cerrahi müdaele yapılmıştı şimdi çok rahat
bide o batam yeri temizleyip hafif kaldırıp altına pamuk koyuyordu zor ama dene istersen canımyerimsenibenolumunekankayizsmile
maşallah gelinime büyümüşte masa başında kaşıkla yemek yemek istiyomuş artık hanfendi
tırnak batması kötüyse sonuç çekim ilaçla bi yere kadar düzelir
sorma canım yaaa büyüdü valla doğan büyüyor işte allah sağlık versin hepsine
ahhh canım aahhh neler çekiyorum neler ayaklarımın üzerine tam basamıyorum o derecede canım yanıyor dışarıdan sadece hafif kızarık görünüyor belli sürekli iltihap oluşuyor orada antibiyotik kullandım kremler sürdüm geçiyor ama tamamen değil yetersiz kalıyor tam anlamı ile kurumuyoır iltihap.
canım iki farklı doktora gördündüm bu batık tırnağa sadece genel cverrah bakıyormuş onlarda malum kesme meraklısı her ikiside aynı şeyi söyledi daha doğrusu biri dediki çekicez diğeri dediki sadece köşelerini tedavi edicez tırnağın yakıcaz batmayı engellicez yani tırnağın sadece üçte birini alıcaz batmasın diye. iyide bu tırnak uayınca yine batacak kesin çözüm değil işte malesef. :çok üzgünüm:
ve sorun ayakta olduğu için dahada zor yürümemi yatmamı hızlı hareket etmemi herşeyi engelliyor.
şimdi nette araştırdım dediğin gibi yapanlarda varmış pamuk gazlı bez felan koyup tırnağın dışarı doğru uzamasını sağlıyorlarmış bu tabii daha olumlu geldi kulağıma bir doktorun müdahale etmesini istemiyorum. bakalım cesaretimi toplayıp pamuk koyabilecekmiyim tırnağımın altına delikafadulden
selam herkese ben gelemiyorum ya eşim geldi bide benim sıpanın hiç uykusu yok hep kucakta ayda ayakta fena alıştı hiç fırsatım olmuyoherkes iyidir umarım öptüm hepinizi byeeeeee
amin canım rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine
canım tırnağını çok kısa kesme parmağının etiyle aynı olmasın uzunluğu biraz daha uzun bırak ve uzun kullan ablam pamuğu koyana kadar aklakarayı seçiyordu ama sonra rahat ediyordu tabi bu kesin çözüm değil gülçincim ablamında birazını çektiler ama sonra tekrar çekilen yerde tırnak çıkmadı galiba onun içinde bişi yapmışlardı ama tam bilmiyorum allah şifa versin bitanemŞeniz
canıııııııımmmm, haklısın üzülmekte ama bence zorlama, zorladığın zaman iyice inada biner hiç yediremezsin, acıkınca zaten yiyecek, biliyorum zor amakızlarr yaaa moralim çok bozuk:sinifsinif:
Miraç mamayı uylkusunda yiyyodu bi kaç gündür onuda yemiyo kaşıkla veriyom püskürüyo kaşık aması denedim almadı meyve sularına başladım içmiyo napcam ben hasta olcak böyle giderse hiç yediremio saatlerdir aç şu anda mafoldumben
doktor normal bu dönemde dedi ee normalde açmı durcak bu çocuk böyle deneyimli anneler bana bi yol gösterin
tünaydıııııııııııııııınnnnnnnn iiinşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaahhhhhhh canımherkesee günaydınnn guclubacismile
süper bi hafta diliyorumm hepinizee olumunekankayizsmile
sana da tünaydın canıııııııımmmmmmmmmgünaydinnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
tünaydın canım, amiiiiiiiiiiiinnnnn inşallaaaahhhhhgünaydın kızlar nasılsınız hepimiz için güzel bir hafta olur inşalalhh
tünaydın hayatım :)
hoşgeldiniiiizzzzgünaydın kızlar biz geldikkk..
darısı başıma inşallah, kucakta uyuyor, yatağına koyar koymaz uyanıyorhoşbulduk cnm iyiyiz şükür ...kızımın uyumasını bekliyorum şimdilik kendi halinde uyumaya çalışıyor..zemuszemus
heyooooooooooooo... zafer senin :)miraç armut suyunu çok sevdisositososito
aaa ne oldu benim iştahlı kuzuma? oyyy yerim ben o maymunu beeeeoohhh şükür sonunda bir şeyi severek tüketmiş
bin takla attırıyorlar dimi dünürr
bende dün ceren hanımla savaş verdim inat yaaa açmıyor ağzını
biberon zaten hak getire asla sokamıyorum ağzına kaşıklada bir kaşık iki kaşık üçüncüsünde bir kapatıyor ağzını açabilene aşk olsun
en son akşam yemeğinde patatesle havuç haşladım ezdim yanınada yoğurt onu yedi şükür seve seve maymun bunlar yaaaa valla
oh oh maşallah kuzuma benim :)haaa kızlar bu arada unuttum yazmayı
biz cuma akşamı iş çıkışı doktora gittik ceren hanımın kontrolü için
çok şükür gelişimi gayet iyi maşallah doktora biberonla yemeyi sevmiyor kaşıkla yemek istiyor dedimm oooo çok güzel o zaman bi,beronla ısrar etmeyin iştahını kapatmayın kaşıkla verin dedi.
boyumuz 68 cm kilomuz ise 8250 gr. :):):):):)
kızımız büyüyor maşallah
canıııım çok geçmiş olsun, gerçekten çok zor yaayrıca bende doktora gittim genel cerraha yaklaşık iki aydır iki ayağımın baş parmaklarına malesef tırnak batması var ilaç kullanıyorum ama banamısın demiyor iki tane cerraha göründüm ikiside çekilecek tırnak diyor ve ben çektirmek istemiyorum ne olacak halim yaaaaaa çektirmekten değil sonrasından tedirginim ben yaaa tırnak olmayacak ve ben çorap ayakkabı giyemicem uuffffff böyle bir durum başına gelen varmı kızlar yaaaaa?
biraz dayansamda pediküre gidip tırnağımı kurtarsam diyorum acaba çözüm olurmu
umarım halledebilirsin... offf çok can acıtır tırnak batması yaahhh canım aahhh neler çekiyorum neler ayaklarımın üzerine tam basamıyorum o derecede canım yanıyor dışarıdan sadece hafif kızarık görünüyor belli sürekli iltihap oluşuyor orada antibiyotik kullandım kremler sürdüm geçiyor ama tamamen değil yetersiz kalıyor tam anlamı ile kurumuyoır iltihap.
canım iki farklı doktora gördündüm bu batık tırnağa sadece genel cverrah bakıyormuş onlarda malum kesme meraklısı her ikiside aynı şeyi söyledi daha doğrusu biri dediki çekicez diğeri dediki sadece köşelerini tedavi edicez tırnağın yakıcaz batmayı engellicez yani tırnağın sadece üçte birini alıcaz batmasın diye. iyide bu tırnak uayınca yine batacak kesin çözüm değil işte malesef. :çok üzgünüm:
ve sorun ayakta olduğu için dahada zor yürümemi yatmamı hızlı hareket etmemi herşeyi engelliyor.
şimdi nette araştırdım dediğin gibi yapanlarda varmış pamuk gazlı bez felan koyup tırnağın dışarı doğru uzamasını sağlıyorlarmış bu tabii daha olumlu geldi kulağıma bir doktorun müdahale etmesini istemiyorum. bakalım cesaretimi toplayıp pamuk koyabilecekmiyim tırnağımın altına delikafadulden
selam herkese ben gelemiyorum ya eşim geldi bide benim sıpanın hiç uykusu yok hep kucakta ayda ayakta fena alıştı hiç fırsatım olmuyoherkes iyidir umarım öptüm hepinizi byeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?