Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ay miraç isal oldu
bi kere yaptı şimdi ama su gibi acık armut suyu içti dün ondan olabilirmi ki

canım yaaa dur bakalım ikinci üçüncü kakasıda sıvımı olucak panik olma hemen normal şeyler bunlar çocuk ilk defa farklı bir şey tüketti üstelikte sıvı

sabah kadrosu tam :))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canolar günaydinnnnn zemuszemus geçmişi okudum resimler süppeerrr rüzgar bebişide ceren tosbaamıda kocaman kocaman kocamn öpüorummm...
kıslar sizleri pek çok seviorum keyifli günlerrr..

günaydınnnn kankaaaa nabeerrrrrrrrrrrrr
tosbaa didin benim kızımaa sennn boğarım seniiiiiiiiiiiiiiii kötükedihüso bonus kafaaaa :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizde seni çok sevoorruuuzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

da nerden çıktı sabah sabah bu aşk-ı seranat anlayamadım :uhm:

İÇİMDEN GELDİ YAFRUMMM GELEMEZMİİ Şeniz

ne bilim işte panik oldumeyvahedigeldismile

bende sevimmmmm bendeeesalakcinni
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilealkisalkisalkis

sağol bitanem biz hepimiz iy7iz çok şükür sen nasılsın güzelim?
bende iyim canım çok şükür teşekkür ederimmmolumunekankayizsmile
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahım sanada nasip etsin inşallah meleğiimmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aminnnn canım inşallah inşallahh hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq:

ooo hoşgeldiniz nasılsınız canım herşey yolundamı nazarmı değdi kuzucuğa bol bol oku canım rabbim kem gözlerden korusun inşallah az daha sabret canım hepsi gecicek sonra bol bol yalnız kalıp keyfini çıkarırsın bebişinle kendine çok dikkat et öpüyorumm
sağol birtanem, darısı başına inşallah... inşallah senin ufaklığın da resimlerini göreceğiz :)
aminnn inşallah ablacım rabbim hayırlsısıyla o günleri görmeyi nasip eder inşallah çok teşekkür ederimmŞeniz

nesecim canım hoşgeldin nasılsın inşallah sınavlarından güzel sonuçlar alırsın canım
çok özledik seni ya prolaktin hormonu yüksekmiş canım allahın izniyle inşallah normale dönücek sen sakın sıkıntı yapma üzme kendini bunlar çok etkiliyor nesecim kullandığın ilaçlar kilomu yapıyor ya gerçekten bu ilaçlar hem yapıcı hem yıkıcı malesef canım sen temkinli ol yürüyüş yapmaya çalış günde 1 saat yeter hem kafan dağılır iyi hissedersin
canım allahın izniyle herşey yoluna girecek ve vücüdun kendinİ hamile sanmıcak çünkü
gerçekten hamile olucaksın inşallahh bana gelince evet hala özlem kelimeleri var sabırla özlemle bekliyorum bebişimi ama allahın izniyle az kaldı buna inanıyorum rabbim hayırlısını versin inşallah kendine çok ama çok dikkat et nesecim habersiz bırakma bizi
allaha emanet olŞeniz
günaydın canım nasılsın çok güzelmiş teşekkür ederimm
GÜNAYDIN HERKESSEEEEEEEE

maşallah rüzgar bebeğe ve gelinime ne güzeller tü tü tü
günaydın burcum nasılsın canımm

ay miraç isal oldu
bi kere yaptı şimdi ama su gibi acık armut suyu içti dün ondan olabilirmi ki
niyeki acaba CADIARZU
canolar günaydinnnnn zemuszemus geçmişi okudum resimler süppeerrr rüzgar bebişide ceren tosbaamıda kocaman kocaman kocamn öpüorummm...
kıslar sizleri pek çok seviorum keyifli günlerrr..

günaydın canım nasılsın özgecimm bizde seni seviyoruz canımmolumunekankayizsmile

İÇİMDEN GELDİ YAFRUMMM GELEMEZMİİ Şeniz

geleerrr gelerrdeee
sankim böyle bir kabahat işlemişsinde çaktırmadan yol yapıyorsun gibim geldi salakcinni sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

ne bilim işte panik oldumeyvahedigeldismile

bende sevimmmmm bendeeesalakcinni
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilealkisalkisalkis

laelaelaelaelae laelaelaelaelae

salakcinnisalakcinni ay bayıldımbunaaa

benddeeeeeeeeee salakcinni salakcinni lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

aminnnn canım inşallah inşallahh hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım nasılsın çok güzelmiş teşekkür ederimm

aminnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tünaydın cancanımmmmmm
rica ederim ni dimek a.s. a.s.

wuuhuuuu kalabalık görüyorum buraya haydin kızlaaaaarrrrrr toplaşın toplaşınnn :dance: :dance: :dance:

:teytey: :teytey: :teytey:

günaydın arkadaşlar 2 gündür klavyem bozuk yazamıyodum kudurdum nasılsınız iymisiniz.ben iyim şükür ve bu gün salı görüş günümüz var yine çok mutluyum.oğluşumu göreceğim.

günaydın arkadaşlar 2 gündür klavyem bozuk yazamıyodum kudurdum nasılsınız iymisiniz.ben iyim şükür ve bu gün salı görüş günümüz var yine çok mutluyum.oğluşumu göreceğim.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
oleyyyyyyyyyyyyyy hadi bakalım git gör annesi arasımız nasılmış nasıl gidiyormuş gelişimi güzel haberlerle gel emi canım benimmmm opuyorumnanaktan

biz iyiyiz sizlerden gelen güzel haberlerle dahada iyi oluyoruz demi kızlarrrrrr :dance: :dance:

süperrrrr bize güzel haberler getir keretadan

tamam teyzesi getirmem mi allah iylik versin canım benimboshayallersmileolumunekankayizsmile
süperrrrr bize güzel haberler getir keretadan

inşallah canım zemuszemus

sabah cep telefonuma bi mesaj geldi kim bilmiom
günaydın tertip yazıo
önceki hayatımda erkekmiydim yoksa ohaoldumsmile
asker arkdaşım herhalde salakcinni

günaydın canım nasılsın süperr hadi güzel haberlerle gel inşallah canımm
günaydın tertip yazıo

:roflol::roflol::roflol:

geçen hafta kavak yellerinde esin doğurdu yaa anam doğumhaneiyi bi gördümeyvahedigeldismile
aynı duyguları bida yaşadım resmen :gitme:

günaydın canım nasılsın özgecimm bizde seni seviyoruz canımmolumunekankayizsmile
canımmmmm Türk öğün çalış güven modunda çalışıyorum oturduğum yerden koşturuyorummm kaydirigubbakcemile3

geleerrr gelerrdeee
sankim böyle bir kabahat işlemişsinde çaktırmadan yol yapıyorsun gibim geldi salakcinni sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: hiçte bilemmmmm yapmadım bişeeeaklinialirimsmile

canımmmm hayırlı haberlerle mutlu mesut gel inşallaaahhh

günaydın tertip yazıo
:roflol::roflol: manyaaakkkkkksalakcinni

geçen hafta kavak yellerinde esin doğurdu yaa anam doğumhaneiyi bi gördümeyvahedigeldismile
nen kavak yeli deel o melekler korusun salakcinni insan anne olunca ayarlarda bozuluyoo galbaaaa bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam teyzesi getirmem mi allah iylik versin canım benimboshayallersmileolumunekankayizsmile

AMİNNN
cümlemizeeee kaydirigubbakcemile3

ayyy burççç tam senle ben gibiiii salakcinnisalakcinni hemen msn e atalım kaydirigubbakcemile3

pis kopyacılarrrrr :mymeka:

evetsalakcinnisalakcinni

:mymeka:

günaydın tertip yazıo

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :sm_cool:

esinmi :uhm:
o kim yaaa
kavak yellerinde esin :uhm:
bende izledim ama neden göremedim
sanırım gözüm oraya bakıyordu aklım başka yere sırnaşık şey

eşimde kanka naber diyo bana dalga geçiyokaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…