HİLALCİM
canım benim sana burdan yazıyorum attığın mesaja karşılık artık bir ara okursun güzelim
1 gün önemli değil tatlım çok normal 3 güne kadar yapmazsa eğer kakasını o zaman müdahale et üçüncü günün sonunda yardımcı olursun ama bir gün yapmadı diye sen birşey yapma sakın çocuğun bağırsaklarını tembelleştirirsin çünkü buda kötü sonuçlar doğurur allah muhafaza. sen bekle bakalım üç gün boyunca gün tut. yine yapmazsa üçüncü günün sonunda müdahale ederiz anlatırım ben sana neler yapabileceğini. ama şimdi bir şey yapma sakın. tamammı şekerim.
kayınada geldiisempatiksalakcinni
:roflol::roflol: :roflol: aayyy sen ölme emiii manyaaaammm
uyuz muyuz olayım deme yolmayımm seniiiiii alsanaalsanasmile
selam kızlar bebişimin fotolarını yükledim sonunda bakabilirsiniz:)
canım sağolsaın gerek kalmadı akşamına 2 günlük mıçtı saten ben de rahatladım çok şükür:)
ya 2 saattir burdayım gene kimse yok ya mafoldumben
hayırlı olsun arkadaşlar
03.12.2009 SİNEM DENİZ imiz doğdu.meleğimiz evimeze mutluluk doldurdu.
şükürler olsun rabbimeeeee:ecrin_bebek::Saruboceq:
bugun eczaneye gittim farklı mama almak için eczacı kızında 4.5 aylık bebeği varmış ve miraç gibi yemiyomuş kanka oldukolumunekankayizsmile
kanka oldunuz iyi güzelde dünür bir işe yaradımı
ne maması aldın miraca?
hem bebelac aldım hem hipp aldım beblacı içti hippi denemedim daha
bu aşam yannızım kociş geç gelcek
içti derken biberon mamasımı aldın
demek çocuk farklı birşeyler istiyormuş heee
ben bütün hafta yalnızdım :çok üzgünüm:
üstteki çocuk balkon camlarını açmamı sitedi anahtarı unuttum dedi açtım bende meğersem anasından gizli girip plazma tv alıp satmaya götürüomuş çaldı herhalde onanrda plazma yok çünkü
hey allam yaaa ne olaylı bir yerde yaşıyorsun sen güzelim yaaa varya çok çok dikkatli ol hee evde yalnızsın allah muhafaza başına bir şey gelmesin sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile
gece biz nöbetçiyiz galiba topikte
aynen öyle gülüm kaydirigubbakcemile3yuuhhh ohaaaaaaaa diyorum sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
millet istanbula koca bulmaya gider bizimki içindeyken bulamadı kocayı gari kaydirigubbakcemile3
yine mi ya? sizden çıkmaz oldu kadın akannehirkayınada geldiisempatiksalakcinni
gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün canımhayırlı olsun arkadaşlar
03.12.2009 SİNEM DENİZ imiz doğdu.meleğimiz evimeze mutluluk doldurdu.
şükürler olsun rabbimeeeee:ecrin_bebek::Saruboceq:
üstteki çocuk balkon camlarını açmamı sitedi anahtarı unuttum dedi açtım bende meğersem anasından gizli girip plazma tv alıp satmaya götürüomuş çaldı herhalde onanrda plazma yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?