Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canım sağolsaın gerek kalmadı akşamına 2 günlük mıçtı saten ben de rahatladım çok şükür:)

hayırlı olsun arkadaşlar
03.12.2009 SİNEM DENİZ imiz doğdu.meleğimiz evimeze mutluluk doldurdu.
şükürler olsun rabbimeeeee:ecrin_bebek::Saruboceq:

kayınada geldiisempatiksalakcinni

allah kurtarsın yavrucum ne diyem

:roflol::roflol: :roflol: aayyy sen ölme emiii manyaaaammm

uyuz muyuz olayım deme yolmayımm seniiiiii alsanaalsanasmile

tamam olmuyorum
sırf sen beni yolma deyii yuz olmuyorum kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bebişimin fotolarını yükledim sonunda bakabilirsiniz:)

ohhh nihayet yani sonnda gidiyorum şimdi hemen bakmaya

canım sağolsaın gerek kalmadı akşamına 2 günlük mıçtı saten ben de rahatladım çok şükür:)

hadi gözn aydın güzelim bunları dert etme dediğim gibi üç günden sonrası önemli a.s

ya 2 saattir burdayım gene kimse yok ya mafoldumben

malum cuma benim yoğun günüm :1no2:

hayırlı olsun arkadaşlar

gözünüz aydın güzelim allah bağışlasın

bugun eczaneye gittim farklı mama almak için eczacı kızında 4.5 aylık bebeği varmış ve miraç gibi yemiyomuş kanka oldukolumunekankayizsmile

içti derken biberon mamasımı aldın
demek çocuk farklı birşeyler istiyormuş heee

ben bütün hafta yalnızdım :çok üzgünüm:

he he bibberon mamsı aldım bibberonda aldım yeni kaçıncı bibberon oldu evde ama hem yeni bibberonla hemde yeni mamayı tü tü maşallah diim 150 cc içti bakam sati gelince netcek

üstteki çocuk balkon camlarını açmamı sitedi anahtarı unuttum dedi açtım bende meğersem anasından gizli girip plazma tv alıp satmaya götürüomuş çaldı herhalde onanrda plazma yok çünkü

oyyyy yeni biberonda aldın demek hayırlı olsun uğur getirsin inşallah hep yesin
bende ne zaman e-bebek ten birşeyler sipariş etsem sepette mutlaka biberon ve emzik oluyor ne olur ne olmaz diye :)

hey allam yaaa ne olaylı bir yerde yaşıyorsun sen güzelim yaaa varya çok çok dikkatli ol hee evde yalnızsın allah muhafaza başına bir şey gelmesin sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile

hey allam yaaa ne olaylı bir yerde yaşıyorsun sen güzelim yaaa varya çok çok dikkatli ol hee evde yalnızsın allah muhafaza başına bir şey gelmesin sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile

valla ha olay bitmiyo bizde Allah kurtarsın burdan hayırlı komuşlu bi ev nasip etsin :Saruboceq:

yuuhhh ohaaaaaaaa diyorum sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
millet istanbula koca bulmaya gider bizimki içindeyken bulamadı kocayı gari kaydirigubbakcemile3
aynen öyle gülüm kaydirigubbakcemile3
kayınada geldiisempatiksalakcinni
yine mi ya? sizden çıkmaz oldu kadın akannehir
hayırlı olsun arkadaşlar
gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün canım

vay be, sizin apartmanda bayağı bir aksiyon var ya eyvahedigeldismile aman dikkat et güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…