selam güzel anneler herkese günaydın. mutlu bir gün geçirmeniz dileklerimle.opuyorumnanaktan
kırmızı başlıklı kız sanada günaydın öpüyorum seni bebişim.opuyorumnanaktan
günaydin kıslaaarrrr zemuszemus
günaydııınnnnnnnolumunekankayizsmile
günaydın kızlar
burcu,özge,gülçin nasılsınız
iyyim canımcım sen nasılsın
yoğun iş temposu devam ediyor anlaşılan
bende iyiyim çok şükür canım evet hala devammm
miraç nasıl yiyormu mamasını
günaydın kızlar
burcu,özge,gülçin nasılsınız
canım gülçinim şiir çok güzeldi çok beyendim sağoll
yiyyor çok şükür başka mama istiyomuş sonunda ağzına göre bulabildim keretanın
ay çok sevinsin maşallah kuzucuğa ama daha şimdiden yapacağını yapıyor sıpayiyyor çok şükür başka mama istiyomuş sonunda ağzına göre bulabildim keretanın
günaydınnnnnnnnnn canımın içiiiiiiiiiiiiiiiii
taaa doğrusu tünaydınnnnnn nasılsınnnnn
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tünaydın canım benim iyiyim allaha şşükürler olsun çalışıyoruz işte
sen nasılsın ceren nasıll
kızlar bugün benim adet günümm ama hiç bir belirtim yok hayırlısıyla allah izin verirse bu ay aşılama yapılıcak ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizden olurmu bu ara çok ihtiyacım var çünkü
ilk defa bu ay hiç bir belirti hissetmiyorum önceden bir hafta önceden başlardı perşembe günü neolr neolmaz diye bir test yapıcam ve cuma günü doktorumla konuşup zaman kaybetmeden ilaca başlıcam
bakalım rabbim hakkımda hayırlısını versin umarım bu sefer müjdeli haberler alırım ve bu hasret sona erer
bilirim canım bende aynı durumdayım çünkü işlerle boğuşuyoruzhep aynı bizde çalışıyoruz işte
ben iyiyim şükür malum ay sonu yoğunluğu
cerende iyi canım yaa ne olsun evde bizi bekliyor bütün gün garibim.
canım benimmmmmmmm dualarımız her daim seninle birtanem en azından benim için.
rabbim hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah
o müjdeli haberi aldığımızda resmen bayram havası esecek topğimizde cancanımmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ceren, kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah. Sizi arada okuyorum, vaktim olduğunda yazıyorum da..Kumsalım inşallah senin için en hayırlısı olsun. Beni de bilgilendir son durumundan ne olur. Merak ediyorm..
kızlar bugün benim adet günümm ama hiç bir belirtim yok hayırlısıyla allah izin verirse bu ay aşılama yapılıcak ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizden olurmu bu ara çok ihtiyacım var çünkü
ilk defa bu ay hiç bir belirti hissetmiyorum önceden bir hafta önceden başlardı perşembe günü neolr neolmaz diye bir test yapıcam ve cuma günü doktorumla konuşup zaman kaybetmeden ilaca başlıcam
bakalım rabbim hakkımda hayırlısını versin umarım bu sefer müjdeli haberler alırım ve bu hasret sona erer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?