madam çiçek ablacım hoşgeldin topiğimize biraz geç oldu ama kusura bakma ben bu topiğin müdavimlerindenim diğer arkadaşlar bilir ama son 2 aydır sadece yazıları okuyup çıkıyorum malum bebek faktörü
yani gececilerdenim anca geceleri girip sizin yazılarınızı takip ediyorum kızımın uyku düzeni yok gündüz ben işteyken uyku limitini dolduruyo malum gecede 4 veya 5 e kadar oturuyoruz seninle ilgili bildiklerin harika dediğin allah uzun ömür versin diyeceğim evlatların ve 2 abla ünvanını alan ve kaynana faktörüne sıkılan birisin
abla sen benimle konuşmuyosun yabancıladınmı yoksamdamdan düşer gibi pat diye girdim olaya kusura kalma ama ben topiğe uğrayamasamda takipçisiyim
evet eveeeet öp hem şöyle sımsıkı sarıl gıdışını öp.
ya sen en iyisi ye onun yanakları yeeee
ya kızlar kırkımdan sonra doğurtturcanız bana
bi kıskandım bi kıskandım.alsanaalsanasmile
madam çiçek ablacım hoşgeldin topiğimize biraz geç oldu ama kusura bakma ben bu topiğin müdavimlerindenim diğer arkadaşlar bilir ama son 2 aydır sadece yazıları okuyup çıkıyorum malum bebek faktörü
adım aynur temmuzda doğum yapan ve hala bi düzen tutturup kendine gelemeyenlerdenim 8 aylık kızım var ilk bebeğim seninle tanışmak için yazıyım dedim ara ara girdikçe sohbet ederiz
gülçin geç oldu ama nice mutlu senelere ailenle beraber yaşarsın inşallah iyiki doğmuşsun tatlım iyiki bizede cereni görmeyi nasip etmişsin
bu arada herkesin kadınlar gününü geçte olsa kutluyorum
madam çiçek abla kırk falan bahane anladığım kadarı ile fıkır fıkırsın doğur sen bencede senden daha iki bebek bakacak enerji çıkar tahminimce
4. yıla girdik hayatım :) valla tanıştığımız günü ben de hatırlamıyorum, sanırım temmuz'un ilk haftaları falandı ama tarihi bilmiyorum sempatiksalakcinni
valla geçen sene bambaşkaydı, herkeste bir heyecan vardı, ben de bu ayın 23'üydü galiba hamile olduğumu öğrenmiştim ve ilk sizlerle paylaşmıştım olumunekankayizsmile zaman ne çabuk geçiyor yaaa
ay ay ay yerim valla totosunu da nanaklarını da, offffff tam yemelik bir cadı, resme bak resme Şeniz
bizimki henüz püre yiyemediği için çorbasını içiriyorum ama becerbeiliyor muyum bilmiyorum, havuç ve patatesle yaptım, ilki püre oldu yemedi oğluşcuğum, dün yaptığım daha suluydu ama benim içime sinmedi, nasıl yapacağım konusunda kararsız kaldım, netteki çorbalar da hep püre tarifilmaz:
inşallah hep birlikte olacağız hayatım, Allah sağlık sıhhat versin önce :) tahmin ettim hayatım, ya Cerenle ya da kocişiyle ilgileniyor benim cadım dedim kaydirigubbakcemile3
ceeeeeee ben geldim ablaammm
aynurcum iyiki komşu değilizkaydirigubbakcemile3
sanırım kapımı her çaldığında uyuyor olurdum.:1no2:bazı arkadaşlarım
şikayetçide.tavuk gibi bişeyim,saat 7- 8 ben tv izlerken uyurum ama
sabahta 5.30 da ayaktayım hafta sonu dahil.çocuklarım için temennilerin
için sağol allah seninde kuzucuğunu sana ve eşine bağışlasın sağlık sıhhat versin :Saruboceq:
aaaaaa yok öyle bişey
burdakilerin daha düne kadar hiçbirini tanımıyordum.
hepinizi çok sevdim .ben uzun zamandır zaman zaman takip ediyorum.
sevip benimsemesem burda ne işim var .olumunekankayizsmile
dedimya diğer topikteydim, şu genital siğille alakalı bölüm-tatlicadiarzu-
ben şükür o derdi aştım ama diğerleri ile bilgi alışverişi yapmak
için sürekli takip ediyorum.
bizide takip edeceksin
abla felan dinlemem valla alırım elime heeklava: klava:
geçen beni falcıda yakaladın ya gülçincim.
valla bidaha gitmedimkaydirigubbakcemile3
ama geldiğimde kimse yok diye öbür topiğe uğradım.
birileri olsa gitmem tabiiii anlarsın yaaaakaydirigubbakcemile
hayırdır canım sen adaları bırakıp
buralara gelirmiydin canımkaydirigubbakcemile3
bu arada ben izmirliyim guclubacismile
ay türkiyenin en güzel yerinde yaşıyorum öğünmek
gibi olmasınzemuszemus
hemde KARŞIYAKALIIIIIIIII
sen git bidaha çitlembik kalsın
üşütürsün kuzucuğualsanaalsanasmile
demiştim harita bürolarımız var diye
bende birinin başındayımCADIARZU
aslında hiç çalışmayı düşünmüyordum amaaa
evde otur otur nereye kadar.
insan çalışınca daha mutlu oluyor bence.:teytey:
evde oturmakmııııııııııı
aman yarabbbiiimmm
allahımm bana bir zeval vermesinde evde oturmuyayım boş boş
tahammül edemediğim listenin baş sıralarında bu konu
3 aylık doğum iznimde bile çocuğum kucağımda işe geldim ben
bende bir arıza var ama :uhm:
tam olarak nerde çözemedim :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?