ii abla bilelim de yani format attın yani kendine...kaydirigubbakcemile3hadi gözün aydın canım.desene işin çoğaldıguclubacismile
sanırım daha çok koşturmalısın,allah herzaman böyle tatlı
yorgunluklar versin .bu arada zeynep çok güzel bir isim
adıyla yaşasın.opuyorumnanaktan
filizcim nasılsın canım.umarım herşey yolundadır.
rüzgar bey nasıl iyidir inşallah küçügüm opuyorumnanaktan
günaydın :umursamaz:.amaaa çitlenbikin
eski resmini istiyoruuuumbayanssulusmile
fatoşcum benim canım.meloş ablan merak etme
canım kendimi yeniledim kaydirigubbakcemile3
nasılsın kuzucuk nasıl opuyorumnanaktan
iyim şükür canım ya arasta ii meme emmiyo beyfendi mama yiyo ısrarla memeyi reddeiyo napçam ben ya....Tünaydın canım benim
nasılsın hayatım paşamız nasıl keyifler yerindemi?
canım yaaa zaman işte zaman herşeyi öğretiyor insana
sabredip beklemeyi olmaz dediklerimizi olur dedirtmeyi
Zaman herşeyin en güzel ilacı
sendeki bu sabır be umut varken asla sırtın yere gelmez balım emin ol :teselli: :teselli:
dediğim kadar değil diyemediğim kadar daha çok güçlüsün ben olsaydım şimdiye kadar inan çocuklara bu kadar bağlı ve de düşkün olduğum halde amaannn banane ya istemiyorum çocuk felan derdim.
En yakınımdan örnek vereyim sana canım ben hamile iken bir kız geldiydi eylül adı ile bir yada iki defa geldi ve gitti benim arkadaşımdı belki hatırlarsın. yaklaşık 7 yıldır evliler kadınında eşininde yaşıda var aslında gençte sayılmazlar ilk zamanlar eşi istemiyordu düşünmüyordu çocuk takii çevrede bebekler çoğalıpta neşe kaynakları olduğunu görünceye kadar ondan sonra artık çocuk istemeye başladı adam kadın zaten hep istiyordu en büyük hayali idi, tabi bunlar çocuk için çalışmalara başladı fakat bir türlü hamile kalamıyordu her ay hüsran her ay hayal kırıklığı kadın doktora gitti yumurtalıklarda kist çıktı ilaç tedavisi ile yok olmadı o kistler ve ameliyat oldu sırf bebek sahibi olabilmek için. Fakat ameliyattan sonra doktor bazı problemler olduğunu söylemiş ve hamileliğin zor görünüyor demiş. Çok büyük bir hüsran ve inan bana o an soğudu bebek olayından hatta şuan nefret ediyor bile diyebilirim. İstemiyor böyle uzaklaşmış Anne olmakta istemiyor artık.
Ama sen öyle değilsin bak uzun süredir uğraşıyorsun çabalıyorsun kendince mücadeleler veriyorsun yapman gerekenleri yapmaya çalışıyorsun daha hiç pes ettiğini görmedim bu yüzden diyorum sana sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın ve bunun karşılığını çok iyi şekilde alacağına inanıyorum ben. opuyorumnanaktan
aaa delimi neeee :dilcikar:
insan bir hal hatır sorar yaffuuu
koymuyorum işte eski resmini :dilcikar: :sm_cool:
ya Ğülçiiin ben senin bukadar kıskanç olduğunu
bilmiyordumistersen sen giy pembiş şeyler
onuda imza yap bende aaaanegüzelmişsin pamuk helvam diyeyim
:umursamaz: heee nazar boncuku da koyarım yanınaaa :jeyyar:
herkese ayrı ayrı teşekkürler kızlar
hamilelik iyi gidiyo ne olsun işte bilfdiğiniz gibi
bişraz kanamam oldu bikaç haftadır enfeksiyonum varmış ona bağladı dr.ultrasonda bişey çıkmadı bebiş iyiymiş
cins,yetimiz hala netleşemedi ama büyük ihtimalle kız olacak ve adını gamze düşünüyorum bakalım kısmet
evet ya zeynep hep ayakta durmak istiyo hep yürümek yürümekkk......
ben yoruluyorum valla ama iyi de oldu öyle çok kilo almadım hamile olmadan önceki kilomdayım anca verdiklerimi geri aldım 20.haftaya göre hiç fena değil
bizden böyle pek giremiyorum artık kk ya
zeynep sürekli ilgi istiyor
ee diğer bebişimde tabi eksik kalmaz
yemeğimi zor yapıyorum valaa
bide gelen giden var tabi anca takipte zorlanıyorum artık önceki gibi değilim
bazen açıyorumm bakayım diye 2 satır okumadan kapatıyorum saatler sonra
öööööle işte:çok üzgünüm:
İNSAN VE DÜNYA
Adam,bir haftanın yorgunluğundan sonra Pazar sabahı kalktığında bütün haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve bütün gün miskinlik yapıp evde oturacağını düşündü.
Tam bunları düşünürken oğlu koşarak geldi ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu. Baba oğluna söz vermişti bu hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu. Sonra gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti. Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim dedi sonra düşündü:
-Ohh be kurtuldum en iyi coğrafya profesörünü bile getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez.
Aradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak geldi ve “baba haritayı düzelttim,artık sinemaya gidebiliriz”dedi.
Adam önce inanamadı ve görmek istedi. Gördüğünde de hala hayretler içindeydi ve bunu nasıl yaptığını sordu. Çocuk şu cevabı verdi:
- Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı.
İNSANI DÜZELTTİĞİM ZAMAN
DÜNYA KENDİLİĞİNDEN DÜZELMİŞTİ.
:sinifsinif: valla okurken ben çok duygulandım.
neden insanlar ilgilenmeyeceği çocuklar yaparkiiii:gitme:
iyim şükür canım ya arasta ii meme emmiyo beyfendi mama yiyo ısrarla memeyi reddeiyo napçam ben ya....
günaydın herkese nasılsınız dünden bu güne
izmirden sevgiler hepinize a.s.
valla bizim evekonomisi öğretmenimiz ,anneler
kızlarını kıskanır derdi bilemicem gariiiiaklinialirimsmile
gülçinim ben asla pes etmicem ve inancımı asla yitirmicem
arkadaşın için üzüldüm gerçekten hakkında hayırlsıı olsun umarım bu kararından daha sonra pişman olmaz
Günaydııınnn izmir güzeliiii
oralarda havalar nasıl bakem melloş abla güneş varmı ısındımı?
ya çok kötüüü, hele bornova berbat karşıyaka yine buraya göre cennet
nerdeyse 15 dk mesafede iki mevsim var burda.
zaten geneli bulanık bugün izmirin üşüyoruuuum:1no2:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabah sabah benle uğraşmasan olmaz demiii
o vakit sende kızını kıskanıyor olmalısın kaydirigubbakcemile3
günaydınn kızlar nasılsıız
ya uzun uzun yazdım cevapladım internet koptu sinir oldum ya
arkadaşın için üzüldüm gerçekten hakkında hayırlsıı olsun umarım bu kararından daha sonra pişman olmaz
ablacım paylaşım çok güzeldi sağol gerçekten çok anlamlı
beyazcım çok geçmiş olsun canım yorma kendini artık misafir falanda kabul etme lütfen bu halinde bide başkalarına hizmet etme çok öpüyorum sizi
günaydın ablacım nasılsın nasıl izmirde havalargünaydın herkese nasılsınız dünden bu güne
izmirden sevgiler hepinize a.s.
günaydın kuşum iyiyim allahıma çok şükür aynen öyle yola devamCanım beniimmmmm günaydın birtanemmm nasılsınnnn
pes etmek yok
hatta dur dur şöyle
DURMAK YOKK YOLA DEVAM kaydirigubbakcemile3
onun için bende üzüldüm çünkü tek bir doktorda kaldı üstelikte o doktor bana daha bekarken senin çocuğun olmaz diyen doktor :sinifsinif: bu yüzden ben aslında arkadaşıma kızıyorum en canlı örnek benim karşısında ama yinede psikolojikman vazgeçti ne yapalım sağlık olsun kendi hayatı
Pişman olacağı kesin. Allah başka pişmanlıklar yaşatmasın
günaydın canım harikasın nediyeyim alkisalkisalkis
bu azim ve sabırla allah yalnız bırakmaz seni canım.
herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan
28 nisanda doğumum var sezeryanmı normal mi henüz belli değil...
erkende olabilir gecte bekliyorum şimdilik... çok korkuyorumm bebeğimi çok merak ediyorum
28 nisanda doğumum var sezeryanmı normal mi henüz belli değil...
erkende olabilir gecte bekliyorum şimdilik... çok korkuyorumm bebeğimi çok merak ediyorum
kızlar ben geldim nasılsınız iyimisiniz
ah canım ya keşke öyle bi şansım olsagünaydınn kızlar nasılsıız
ya uzun uzun yazdım cevapladım internet koptu sinir oldum ya
ablacım paylaşım çok güzeldi sağol gerçekten çok anlamlı
beyazcım çok geçmiş olsun canım yorma kendini artık misafir falanda kabul etme lütfen bu halinde bide başkalarına hizmet etme çok öpüyorum sizi
hay allah enfeksiyon olunca kanamamı oluyormuş? bende üç defa yaşadım hamilelikte enfeksiyon ama hiç kanama olmadı şaşırdım daha neler öğrenicez kim bilir.
Neyse dikkat et sende kendine ilk zamanlar önemli biliyorsun bebeğinin sana tutunması için. yatıp dinlenmeye çalış zeynebi annene yolla arada bir yada annen gelip baksın sen iki canlısın birde zeyneple nasıl uğraşıcan.
Bu arada cinsiyet kesinleşince haber ver bize mutlaka.
.
sağol canım amin inşallahkumsalım hayatım sen çok dirayetli birisin rabbim kollarını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?