Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize tünaydıııııııııınnnnnnnnnn vedeeee hayırlı cumalaaarrrrrrrr
bu gün buraya geç geldim farkındayım canlarım ama dün bahsetmiştim maliyeden gelicekler diye biraz öne gittiler bende rahat bir nefes aldım çok şükür bu işide hallettik ohhh beeeeeeee

eee nasılsınız canlarım ne var ne yok

kızlar biraz geç oldu ama herkese günaydınlar hayırlı cumalar... kimin gönlünde ne varsa hakkında hayırlı eyle allahım kimin hakkında ne hayırlı ise gönlüne razı eyle allahım

kız melloş abla sen gülçine yumuşak ğ koyup sinir ediyon bende seni adınla çağırıyımda biraz kızdırıyım olurmu

kızlar çok canım sıkılıyo kızçem hastalantıııı... boğazları kızarmış enfeksiyon kapmış yavrum sesi bilem çatallaştı yutkunamıyor ve ateşi sürekli çıkıp iniyodu allahtan 2 gündür normal seyrediyooo
pzt sinden beri hasta yavrum pzt si dr gittik antibiyotik ile ağrı kesici şurup verdi hafta başından beri kullanıyorum iki gündür iyileşme yolunda dr umuz iyi gördüm dedi ilaçlar bitene kadar devam dedi ilk kez hastalandı ya çokk korktum

ya kızlar nerelerdesiniz allah aşkına bi görünün yine kaçarsınız zaten zor zar geliyorum

kızlar biraz geç oldu ama herkese günaydınlar hayırlı cumalar... kimin gönlünde ne varsa hakkında hayırlı eyle allahım kimin hakkında ne hayırlı ise gönlüne razı eyle allahım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

kız melloş abla sen gülçine yumuşak ğ koyup sinir ediyon bende seni adınla çağırıyımda biraz kızdırıyım olurmu

sağol yafrum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ooyyy yavrumm yaa kıyamam ben ona yaa canım benimmm çok çok geçmiş olsun birtanem insanın içi parçalanıyor dimi kuzular hastalanınca rabbim onlara sağlık versin yaaa biz hasta olalımda onlar iyi olsun.
Sende üzme kendini birtanem ne yapalım gün gelicek hasta olucaklar öyle böyle büyücekler allah şifası olmayan dertler vermesin :Saruboceq:

ya kızlar nerelerdesiniz allah aşkına bi görünün yine kaçarsınız zaten zor zar geliyorum

canım kendi adıma konuşayım biliyorsun cuma günleri çok yoğunum para dağıttığım için
ama fırsat buldukçada buralardayım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

UMUT UMUT UMUT
Dört mum yavaşca yanıyordu. Ortam çok sessizdi ve konuşmaları duyuluyordu.Ve ılk Mum konuştu;

Ben ´BARIŞIM´ dedi, Hiç kimse benim yanık kalmamı istemiyor biliyorum ki söneceğim dedi.
Kısa süre sonra alevi azaldı yavaşca söndü.

ikinici Mum konuştu; Ben ıNANCIM dedi,
Neredeyse herkes artık beni gerekli görmüyor.
O nedenle artık bana gerek yok dedi ve konuşmasını bitirdi
Alevi azaldı ve söndü.

üçüncü Mum konuştu ; ben SEVGıYıM dedi yanık kalmam için artık gücüm yok insanlar beni bir kenara bıraktı ve önemimi anlamadı kendilerine en yakın olanları bile sevmeyi unuttular dedi.
Alevi azaldı ve söndü..
Ansızın bir çocuk odaya girdi ve üç mumun yanmadığını gördü.
“NEDEN YANMIYORSUNUZ SıZıN SONUNA KADAR YANMANIZ GEREKıR”dedi ve ağlamaya başladı
dördüncü Mum çocuğa döndü ve ;
“KORKMA BEN HALA YANIYORUM DıĞER MUMLARI YENıDEN YAKABıLıRıZ” ben UMUDUM dedi.
Parlayan gözlerle çocuk umut adlı mumu aldı ve diğer mumları tekrar yaktı.
“UMUDUN ALEVı YAŞAMINIZDAN HıÇ EKSıK OLMASIN”

sen içindeki o umudu hiç yitirme ki bütün mumları yakabilesin melekim.

merhaba kızlar, geçmişe dönüp okuyamadım, umarım herkes iyidir, ben 7/24 mesaide olduğum için ipin ucunu kaçırmış durumdayım artık, oğluşumun son resimlerini koyuyorum aşağıya :)

Rüzgar ve ben hepinizi çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk öpüyoruz :)

geçmiş olsun cnm inş bi an önce iyileşir
ANNE yüreği... Dibinde daima AF bulunan bir uçurumdur...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cnm dün dr.daydık bizimki şaka yapmış meğer kız değil oğlanmış
inanamadım valla
adını da doğmadan önce koymuştu eşim mehmet oldu
dünden beri mehmet aşağı mehmet yukarı
hayırlısı olsun bakalım
üst dişller çok zorluyor bebekleri zeynep de çok zor çıkarmıştı toplam 8 tane dişi oldu valla çıkarana kadar anam ağladı
inş sizin dişler kolay çıkar
zeynep 10.aya girmeden aynbı böyle yürümeye başlamıştı cnm ama bir kere çok kötü düştü bi daha yürümek istemedi çok korktu
1 hafta ayakta bile durmadıanc akorkusu geçti gibi hala bileiçinden çıkmış değil
siz daha dikkatli olun cnm ya

ablam maşallah rüzgara tam bey olmuş he

oy oy oy demek erkek geliyor :) hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :) ismi de çok güzel, benim eşimin adı da Mehmet :) ismiyle bin yaşasın inşallah :Saruboceq:

ayy kıyamam minik kuşuma, demek çok zorlandı dişler çıkarken, valla bizim de üstten iki dişimiz kabardı ama daha çıkmadı, bakalım ne zaman çıkacak, eller hep ağızda, devamlı salya akıtıyor, günde 4-5 tane önlük değiştiriyorum, inşallah çok zorlanmayız ama son günlerde gece uykusu bozulmaya başladı, sanırım diş rahatsız ediyor gülüm benim demek başladı yürümeye, maşallah annesi :) o korkuyu yenecek annesi, yakında koşturmaya bile başlayacak :) bu arada doğum ne zaman canım?

hiç sorma tam paşazade beyimiz kaydirigubbakcemile3

sağol ablacım bajkalım hayırlsıı artık
demek eşinle adaş olacaklar ne güzel
rüzgara dişi dentinox diye diş jeli var ondan sür arada bide çok mızmız olunca ağrı kesici ver
daha rahat atlatırsınız bu dönemi
zeynep korkusunu yenene kadar işimiz var sürekli peşindeyim ona rağmen çok düşüyo bugün yine düştü morardı gözünün altı
anenmelrin yanında düşmüş ben yoktum çok üzüldüler
düşe kalka büyüyecekelr artık
valla ben bayılkdım rüzgarın pozlarına maşallah

ablam doğum 3 eylülde olacak ama bu da sezeryan olacağı için ağustos sonu olur sanırım dr.tarih belirlemedi daha bakalım inş erken falan gelmez bekler zamanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…