kızım iyileşmiş dün dr a götürdük dr um bir haftadailaçlarla hiçbişeyi kalmamış dedi boğazları düzelmiş ben dr sordum son iki gündür tek tük öksürüyo vede uyurken hırıltılı uyuyo dedim oda ciğerleri falan iii o sadec diş çıkarma belirtileri dedi içim rahatladı ama diş olayımız çok kötü gecenin yarısı uykusundan ağlayarak feryat figan kalkıyo
kızımı soran candostlarım çok teşekkür edrim kızçem düzeldi benimde keyfim yerine geldi
Gülçinim mahvettin beni Allah razı olsun senden melakem... :gitme::gitme:
Hepbirlikte nice nice mutlu senelere inşallah..
Sude Melis hanım ellerinizden öper teyzeleri..
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın aman maşallah hasta falan olmasınnkuzuSlm canlar İnŞallah herkes İydİr..aras kayİfsİz bİraz mızırdanıyo ŞÜkÜr hasta deĞİl gİremİyorum ÖptÜm k.İ.b
üzülme canım sen sağlık olsun napcan inşallah herşey yoluna girer bitanem dilerim herşey gönlünce olurcanım benimmm ceren iyi tatlım evet bencede bütün bebişler iyi olsun canım yaa
evet canım bir süredir eşimin annesi bakıyor cerene mafoldumben
elde olmayan sebeplerden dolayı malesef üzülerek yazıyorumki durumlar böyle mafoldumben
sorma canım yaa kadın evdeki bütün eşyaya zarer verdi neyse bir tarafını ya çizdi ya kırdı kastımı vardı anlamıyorumkilmaz:
bende de tempo yoğun bir muhasebe işine bir diğerlerine koşturup duruyorum bu koşuşturmacada birde kilo versem ya kaydirigubbakcemile3
canımmm sende harikasın birtanemmmmm opuyorumnanaktan
canım bizler iyiyiz şükür bildiğin gibi
arasa ne oldu güzelim hayırdır yaaaa
merhaba canım hoşgeldin nasılsınKızlarrrr herkese merhabalar
kızım iyileşmiş dün dr a götürdük dr um bir haftadailaçlarla hiçbişeyi kalmamış dedi boğazları düzelmiş ben dr sordum son iki gündür tek tük öksürüyo vede uyurken hırıltılı uyuyo dedim oda ciğerleri falan iii o sadec diş çıkarma belirtileri dedi içim rahatladı ama diş olayımız çok kötü gecenin yarısı uykusundan ağlayarak feryat figan kalkıyo
iyiyim yafrum sen nasılsın minikkuşum nasıl kaynınanmı bakıyor üfffff mecbur olmanın nedeni özel değilse söylermisin ne seni kaynanana mecbur etti senağlama
kız gülçin aynı benim gibi huylusun bende evimde ben yokken kimsenin yani sevmediğim kişilerin yalnız kalmasını istemem neme gerek en güzelini yapıyon karıştıran tipse özel mözel kalmaz her yana bakar bide pasaklı ise cabası
kız gülçin çiftliğin çok güzel ben pek anlamadığımdan çok oynıyamıyorum kendi çapımda ufak tefek bişiler yapıyorum senin çiftlik harika arkadaşım söyledi face de ne kadar çok arkadaşın olursa okadar çok imkanın oluyo dedi ben burdan kaybediyorum benim face de sayılı kişiler var çünkü eşim oyun için izin verdi face açmama onedenle seçerek ekliyorum kişileri
oooo cerenim minik kuşum 10 ayını devirmiş hayırlısı ile yaşına ilerliyooo
amin canım inşallah inşallah bende öperim o meleğii opuyorumnanaktançok teşekkür ederiz teyzesi. amiiinnnnn diyorum duana cümlemizle aminn inşallah..
Canım benim çok teşekkür ederim.
amiiiin canım benim Darısı başına inşallah tüm kalbimle.
çok teşekkür ederiz tatlım...
Canlarım hepbirlikte nice senelere inşallah.
Gülçinim mahvettin beni Allah razı olsun senden melakem... :gitme::gitme:
Hepbirlikte nice nice mutlu senelere inşallah..
Sude Melis hanım ellerinizden öper teyzeleri..
Canım sen bitanesin. Çok teşekkür ederim. Geçen sene bugünü dün gibi hatırlattın bana. Bugün kızım tam 1 yaşında teyzeleri ellerinizden öper. Cumartesi akşamı babanne süpriz yaptı bize. Aslında 23 nisan cuma günü doğum günüsünü kutlayacaktık ama erken kutlamış olduk. Bana onu veren Rabbime kurban olurum Allahıma çok şükür geldi meleğim, Allah olmayanlara nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 42264
Eki Görüntüle 42265
Eki Görüntüle 42266
Eki Görüntüle 42267
Eki Görüntüle 42268
üzülme canım sen sağlık olsun napcan inşallah herşey yoluna girer bitanem dilerim herşey gönlünce olur
aaa niye öyle bişey yapmışkianlamıyorum ben bu insanları ekmeğini çıkartıyosun sonuçta sen o evden hay allah rabbim içi dışı bir iyi insanlarla karşılaştırsın
aynen bende canım koştur dur bu aralar bende baya kilo aldım diyet ve spor yapmaya karar verdim bakalım inşallah istediğim gibi sonuçlanır
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya bi türlü uykuya dalamıyo vıyaklıyo sürekli yanında olayım istiyo anlamadım gitti...canım benimmm ceren iyi tatlım evet bencede bütün bebişler iyi olsun canım yaa
evet canım bir süredir eşimin annesi bakıyor cerene mafoldumben
elde olmayan sebeplerden dolayı malesef üzülerek yazıyorumki durumlar böyle mafoldumben
sorma canım yaa kadın evdeki bütün eşyaya zarer verdi neyse bir tarafını ya çizdi ya kırdı kastımı vardı anlamıyorumkilmaz:
Bende de tempo yoğun bir muhasebe işine bir diğerlerine koşturup duruyorum bu koşuşturmacada birde kilo versem ya kaydirigubbakcemile3
canımmm sende harikasın birtanemmmmm opuyorumnanaktan
canım bizler iyiyiz şükür bildiğin gibi
arasa ne oldu güzelim hayırdır yaaaa
merhaba canım gözün aydın kzıın iyleşmiş...kızlarrrr herkese merhabalar
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın aman maşallah hasta falan olmasınnkuzu
sıkılmıştır belki annesi bende öpüyorum
üzülme canım sen sağlık olsun napcan inşallah herşey yoluna girer bitanem dilerim herşey gönlünce olur
aaa niye öyle bişey yapmışkianlamıyorum ben bu insanları ekmeğini çıkartıyosun sonuçta sen o evden hay allah rabbim içi dışı bir iyi insanlarla karşılaştırsın
aynen bende canım koştur dur bu aralar bende baya kilo aldım diyet ve spor yapmaya karar verdim bakalım inşallah istediğim gibi sonuçlanır
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba canım hoşgeldin nasılsın
çok sevindim aynurcum hadi gözün aydın çok çok geçmiş olsun
ayyy yazık ya şu dişlerinizide bir tamamlasanızda rahat etseniz hayırlısıyla
YASEMİNCİM TANIŞMIYORUZ AMA TANIŞIRIZ GÜZEL KZININ 1. YAŞI KUTLU OLSUN
İYİKİ DOĞMUŞ SUDE MELİS...NİCE YAŞLARA..hihoyyytalkisalkisalkis
öyle canım ne yapayım allah bu günümüzü aratmasın
inşallah herşey gönlümüzce olur canım inşallah
sorma canım yaaa kendi malı değil apra saymadı ya yevmiyesinden de kesmedim ya yaptığı zarar ziyanı ondan böyle oldu kendisi kaybeder işte ben bir kaç yerde bunu dile getirsem kimse çağırmaz evine
hayırdır kıs sen neyen kilo aldın abur cuburumu kaçırdın ne ettin
ahh aahh o dediğine bende bir başlayabilsem gerisi gelecekte spora zaman kalıyormuki hayatımda acaba :1no2:
kaç kilo oldun kısss merak ettim :uhm:
ya bi türlü uykuya dalamıyo vıyaklıyo sürekli yanında olayım istiyo anlamadım gitti...
merhaba canım gözün aydın kzıın iyleşmiş...
inşallah olmaz canım ya valla en ufak huzursuzlukları insanın canını sıkıyor..
yasemin bukadar geçmi regli olunuyoki doğumdan sonra ben ilk ay hemen oldum halada düzenli oluyorum 40 ım çıktığından sonraki ay regli gördüm canım bişiler olmasın yoksam bak beyazımız ikinciye hamile ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?