Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

oohhhhh şükürrr :teytey: :teytey:
gözün aydın aynurcummm sende rahatla artık bebişler böyle işte canım ne yapalım bir gün bir gün kötü büyüyecekler bir şekilde rabbim dermanı olmayan dertler vermesinde gerisi mühim değil nasılsa.
Dişler evet problem yaa her bebek yaşıyor bu sıkıntıyı maleseff :1no2:

kızımı soran candostlarım çok teşekkür edrim kızçem düzeldi benimde keyfim yerine geldi

oohhhh anne olmak bu işte a.s

Gülçinim mahvettin beni Allah razı olsun senden melakem... :gitme::gitme:
Hepbirlikte nice nice mutlu senelere inşallah..
Sude Melis hanım ellerinizden öper teyzeleri..

canımsın sen canımmmm opuyorumnanaktan

kız gülçin aynı benim gibi huylusun bende evimde ben yokken kimsenin yani sevmediğim kişilerin yalnız kalmasını istemem neme gerek en güzelini yapıyon karıştıran tipse özel mözel kalmaz her yana bakar bide pasaklı ise cabası

kız gülçin çiftliğin çok güzel ben pek anlamadığımdan çok oynıyamıyorum kendi çapımda ufak tefek bişiler yapıyorum senin çiftlik harika arkadaşım söyledi face de ne kadar çok arkadaşın olursa okadar çok imkanın oluyo dedi ben burdan kaybediyorum benim face de sayılı kişiler var çünkü eşim oyun için izin verdi face açmama onedenle seçerek ekliyorum kişileri

Slm canlar İnŞallah herkes İydİr..aras kayİfsİz bİraz mızırdanıyo ŞÜkÜr hasta deĞİl gİremİyorum ÖptÜm k.İ.b
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın aman maşallah hasta falan olmasınnkuzu
sıkılmıştır belki annesi bende öpüyorum
üzülme canım sen sağlık olsun napcan inşallah herşey yoluna girer bitanem dilerim herşey gönlünce olur
aaa niye öyle bişey yapmışkianlamıyorum ben bu insanları ekmeğini çıkartıyosun sonuçta sen o evden hay allah rabbim içi dışı bir iyi insanlarla karşılaştırsın
aynen bende canım koştur dur bu aralar bende baya kilo aldım diyet ve spor yapmaya karar verdim bakalım inşallah istediğim gibi sonuçlanır
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlarrrr herkese merhabalar
merhaba canım hoşgeldin nasılsın

çok sevindim aynurcum hadi gözün aydın çok çok geçmiş olsun
ayyy yazık ya şu dişlerinizide bir tamamlasanızda rahat etseniz hayırlısıyla

iyiyim yafrum sen nasılsın minikkuşum nasıl kaynınanmı bakıyor üfffff mecbur olmanın nedeni özel değilse söylermisin ne seni kaynanana mecbur etti senağlama

iyi şükür canım bizde işte koşturmaca hayat bilirsin sende içindesin
Çalışan Anne olmak zor her yönden ama buna şükür
Canım şuan bu konuyu konuşmak istemiyorum daha sonra konuşuruz olurmu birtanem canım sıkılıyorda fazlası ile.

öyle canım yaaa huyluyumdur biraz istemem bir başkasının benim evimde olmasını
hele hele bu kişi eşimin annesi ise hiç istemem allah mecbur bırakmasın
kesinlikle öyle güvenemem kimseye ben bu konuda.

canımmm bende anladığımdan değil işte kafa dağıtmak için eğlence bize.
evet canım komşun ne akdar çok olursa o kadar iyi bizim kızların çoğu oynuyor sen ekli olmayanları benim listeden bak ekle güzelim arkadaş olarak sonrada komşu olarak.

oooo cerenim minik kuşum 10 ayını devirmiş hayırlısı ile yaşına ilerliyooo

evet canım cerenim bu gün 10 aylık oldu zaman işte ne çabuk geçiyor
insan anne baba olunca çok daha iyi anlıyor geçen ömrün kıymetini a.s

amin canım inşallah inşallah bende öperim o meleğii opuyorumnanaktan

süperr ya maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı olmuş sude
tekrar doğum gününüz kutlu olsun canımopuyorumnanaktan

öyle canım ne yapayım allah bu günümüzü aratmasın
inşallah herşey gönlümüzce olur canım inşallah

sorma canım yaaa kendi malı değil apra saymadı ya yevmiyesinden de kesmedim ya yaptığı zarar ziyanı ondan böyle oldu kendisi kaybeder işte ben bir kaç yerde bunu dile getirsem kimse çağırmaz evine

hayırdır kıs sen neyen kilo aldın abur cuburumu kaçırdın ne ettin
ahh aahh o dediğine bende bir başlayabilsem gerisi gelecekte spora zaman kalıyormuki hayatımda acaba :1no2:
kaç kilo oldun kısss merak ettim :uhm:

ya bi türlü uykuya dalamıyo vıyaklıyo sürekli yanında olayım istiyo anlamadım gitti...
kızlarrrr herkese merhabalar
merhaba canım gözün aydın kzıın iyleşmiş...

inşallah olmaz canım ya valla en ufak huzursuzlukları insanın canını sıkıyor..

YASEMıNCıM TANIŞMIYORUZ AMA TANIŞIRIZ GÜZEL KZININ 1. YAŞI KUTLU OLSUN
ıYıKı DOĞMUŞ SUDE MELıS...NıCE YAŞLARA..hihoyyytalkisalkisalkis

amin canım amin evet bencede kendi kaybeder bunu akıl edemedi heralde sonuçta referans önmeli hayırlısıyla yeni birini bulursun inşallah bide anlamadığım yanılmıyprsam uzun süredir aynı kişiydi galiba ne oluyorda böyle yaptıki aceblmaz:
ay sorma canım sorma kullandığım ilaçlar azcuk iştah açıyormuşta bende tutamadım körolasıca boğazımı oldum 61 kilo hemen önlemimi almam lazım malum bende bide troit
rahatsızlığı var kilo almak çok kolay vermek çok zorr malesef inşalalh çabucak gider bu kilolar

tahmin edebiliyorum canım olmaz canım üzülme sen keyif yapın ana oğulŞeniz

Kızlar buarada size bi sorum var benim..
Doğumdan sonra 13 martta ilk defa adet oldum ben hala tık yok bende
çok korkuyorumbilmiyorumkismile

fatoşcum saol tatlım iyi dileklerin için arasımız nasıl mızmızlığına şaşırma valla hepimizin bebişleri hemen hemen aynı huyda öyle böyle büyücek kuzucuklar

yasemin bukadar geçmi regli olunuyoki doğumdan sonra ben ilk ay hemen oldum halada düzenli oluyorum 40 ım çıktığından sonraki ay regli gördüm canım bişiler olmasın yoksam bak beyazımız ikinciye hamile ona göre

kumsalım tatlım nasılsın keyifler yerindemi yoksa iş iş yorgunluklamı dolusun
bizi sorarsan ne diş tamamlaması 10 uncu ayımıza girdik daha diş yok ortalıkta bol miktarda huysuzluğu var

zati ben düzensizdim yani 35 günde oluyordum ama hamiş kalmadan önce 42. günde olmuştum bi düzensizlik olmuştu yani. evet doğumdan sonra çok geç oldum ama annemde benim gibi olmuş. ırsi heralde:) beyazı duydum olmaması lazım çok korkuyorum.

filiz ablam nasılsın iyimisn maşallah rüzgarımız kocaman olmuş resimler harika çıkmış valla iri yarı olsun kalıplı erkekler hep idealdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…