Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

neşemden haber var mı ya belli olmuştur onunda cinsiyeti merak ettim şimdi
sanki onunda oğlan içime öyle doğdu

hadi gözünaydın canım.işler yolunda gitsinde
gerisi hallorur.allah kolaylık versin.
pamuk helvamı öpüyorum.opuyorumnanaktan

kızlar biraz geç oldu ama herkese günaydınlar hayırlı cumalar... kimin gönlünde ne varsa hakkında hayırlı eyle allahım kimin hakkında ne hayırlı ise gönlüne razı eyle allahım

evet canım geç olmuş.ben gitmişim çünkiii.
amin canım amiiin.allah razıolsun.

kız melloş abla sen gülçine yumuşak ğ koyup sinir ediyon bende seni adınla çağırıyımda biraz kızdırıyım olurmu

ne yaniii.kısasa kısasmııı:umursamaz:
elleme şurda iki şamata yapıyoruz yani.
çaktırma ben onu ilk gerçekten yanlış yazdımdı.
o da söylenince üstüne gittim a.s

canıııım geçmişolsun minik kuşuma .
tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.a.s.

ANNE yüreği... Dibinde daima AF bulunan bir uçurumdur...

çok haklısın canım.oğlum bana neler çektiriyor
ama kızamıyorum maymunuma.
ayrıca paylaşımın çok harika tşklr.opuyorumnanaktan

selam canım bizde sizi seviyoruuuuuz.
ya filizcim beni bu küçümenlere bırakıp kaçma
.gel arada akran akran takılalım.kaydirigubbakcemile5

şimdi bu yakışıklı bizim rüzgar beymiiiiopuyorumnanaktan
kocaman olmuş 41 kere maaşallah.

ablam doğum 3 eylülde olacak ama bu da sezeryan olacağı için ağustos sonu olur sanırım dr.tarih belirlemedi daha bakalım inş erken falan gelmez bekler zamanını

canım kız kardeşime doğuma kadar kız dedilerdide
almanyada doğunca anladık oğlan olduğunu.
hayırlısı olsun inşallah.allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:

güzel bir gün dilyorum arkadaşlar

Dostlara Günaydın

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

kardeşim de amerika'dan bir jel getirmiş, yarın dr kontrolümüz var, dr teyzemize soracağım, kullan derse kullanırım, başka şey verirse onu kullanırım artık :)
düşe kalka büyüyecekler gülüm ama insanın içi sızlıyor değil mi? inşallah en az yaralanmayla atlatır şu süreci, sen ne kadar dikkat edersen et düşecek hayatım :)
sağol hayatım, tam erkek pozu vermiş minik erkeğim benim :)
ablam doğum 3 eylülde olacak ama bu da sezeryan olacağı için ağustos sonu olur sanırım dr.tarih belirlemedi daha bakalım inş erken falan gelmez bekler zamanını
hayırlısı olsun canım, Allah yardımcın olsun inşallah, hamileliğin en zor zamanları en sıcaklara denk geliyor, of of of eyvahedigeldismile
neşe artık hiç gelmiyor, bizi de bilgilendirmiyor maalesef, tam sopalık oldu, inşallah her şey yolundadır, arada gelse ve bize kendinden haber verse çok iyi olur :)
canım gelmek istiyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum oğlandan, ilgi manyağı oldu, ilgiyi keser başka şeylerle uğraşırsan kıyamet kopuyor, şimdi uyuttum da bir uğrayayım dedim, birazdan uyanır minik yaramazım :)

eveeeet Rüzgar bey, dayı dayı oturuyor beyefendi, ilk poz babamın oturma pozisyonuna acayip benziyor kaydirigubbakcemile3 amiiiiiiiiiiinnnnnnn canım :)

Gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn günaydın hayatım :)

ablaaammm hoşgeldiiinnnn nasılsın demicem yazmışsın zaten full mesai kafamçokkarıştı allah yardımcın olsun ablacım ne diyim

bu varyaa buuuuu tam bir paşa olmuş yaaaa şu duruşa şu oturuşa şu bakışa bak yerim seni beeeeeeeeennnnnnnnnn allahım yarabbim yaaa ne kadar büyümüş abla yaaaa :1shok:
tü maşallah sanaaa

alllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh bir oğlun oluyor deseneee :dance: :dance: :dance:
önce kız sonra erkek hadi bakalım hayırlısı ile inşallah artık bu doğumdan sonra sıkı bir korumaya geçersin kızıda oğlanıda tutturduğuna göre üçüncüyü düşünmezsin sanırım :kedi:

evet canım yaaa altlar çıktı ama üstlerde takıldık kaldık zaman zaman ağrı sızı oluyor tabi ama ne yapalım böyle böyle büyüyecekler işte
ooyyyy kıyamam yaaa düştü demek ooffff :çok üzgünüm:
çok dikkatli olmak gerek valla ya gözler hep üstlerinde olucak hep eyvahedigeldismile

wuuhuuuu geçen yıl yaza girerken anne oldun bu yılda yaz sonu :teytey: hayırlısı ile kavuş inşallah oğluşunada canım seneye yaza sakin dur ama olurmu kaydirigubbakcemile3

melloşş ablaaa nabeeeeeerrrrrrrrrrrr
öyle canım işler yolunda olsunda gerisi boşşşşş zemuszemus

pamuk helvanda seni öpüyorrr :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

üstüme gelme bakkk üstüme gelmeee ben bu topiğin kurucusuyum genel yönetim kurulunda başkanım bütünb topik bana sahip çıkar korur kollar ona göre heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok böyle şey neşimdi buuualsanaalsanasmile bak bağırcam
adam ayırmaca yok.kim haklıysa o savunulcak yaniiii
bikere ben büyüküm yaniii guclubacismile

yok böyle şey neşimdi buuualsanaalsanasmile bak bağırcam
adam ayırmaca yok.kim haklıysa o savunulcak yaniiii
bikere ben büyüküm yaniii guclubacismile

nen delüüüü tabikide ben haklıyım davamda adam ayırmaca felan yokkiii laelaelaelaelae laelaelaelaelae

bir kerem sen büyüksün tamam saygımız sonsuz emeee
büyüksün deyede tepemize çıkmıcan hoş demeeee aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oyyy yerim ben bu yakışıklığı maşallah kocaman olmuş kuzum allah nazarlardan saklasın
minicikken koca adam olmuş pozlarda veriyor ablam rabbim size bağışlasın bu meleği
inşallahsen nasılsın rüzgar baya yoruyor seni galiba bende öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
beyazcım canım tebrik ederim oğluşun geliyormuş allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım ay ne güzel bir kız bir erkek allah sağlıklı ömürler versin kuzularına inşallah canım
allahım banada nasip et inşallah :Saruboceq:
ismie çok güzelmiş adıyla yaşaşın oyy zeynebe çok geçmiş olsun canım allah korusun şimdi hiç yalnız bırakmamak gerek birsinin hep peşinde koşması lazım allah yardımcın olsun canım

günaydın günaydın
nasılsın canım ceren nasıl herşey yolundadır inşallah

hiç sorma valla tam full mesai, 7/24 yani :), beyfendinin yalnız kalmaya hiç tahammülü yok, yanından bir dakikalığına ayrılsam kıyamet kopuyor, illaki yanında biri olacak ve biri onu eğlendirecek tam ilgi delisi oldu, sanırım suç bende, doğduğundan beri hiç alıştırmadım... umarım yakında kendi kendine oynamayı öğrenir de ben de biraz nefes alıp iş yapabilirim, ev desen mok götürüyor, kadın da çağıramıyorum kaç haftadır, Mehmet de bir işin ucundan tutayım demiyor sinir oluyorum, neyse hiç girmeyeyim ben bu konuya :)

valla tam paşa :) evet büyüdü valla, baktıkça inanamıyorum ne kadar büyüdüğüne, yarın doktor kontrolümüz var, bakalım kilosu ve boyu kaç olmuş, sanırım biraz iri bir çocuk olacak, eh ana iri baba iri, armut da dibine düşer kaydirigubbakcemile3

Cerenim nasıl oldu? seninle konuştuktan sonra aklıma geldi, yavrucak sobaya alışkın değil, muhtemelen o yüzden hastalanmıştır, sizin ev kaloriferli, sıcaklık eşit dağılıyor evde ama sobalı ev öyle değil maalesef, aslında keşke kayınvaliden size çıkıp da baksa çocuğa, Ceren için daha sağlıklı olmaz mı? neyse bahar geldi, sıcaklar da geliyor, artık kışa bir formül bulursun inşallah canım :)
ablaaaaaaaaaammmmmmmmmm günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn çok özledim seniiiiiiiii nasılsınnnnnn

yaaaaaa tüühhh işe daldıl seni kaçırdım :çok üzgünüm:
ben de çok çok çok ama çoooooooooooooooooooook özledim hayatım :) iyiyim hayatım, daha doğrusu bildiğin gibiyim, bir değişiklik yok

boşver, iş daha mühim, bir gün buluşuruz elbet :)

amin canım, darısı inşallah başına, dualarımdasın birtanem :)
valla delikanlı olmaya başladı canım, ele avuca geliyor artık :)amin hayatım amiiiiiiiin hepimizinkini inşallah... valla yormuyor desem yalan söylemiş olurum,yukarıda da anlattım işte, günüm 7/24 Rüzgar'la geçiyor, ne zaman sabah oluyor ne zaman akşam oluyor anlamıyorum, ancak onu akşam 8.00'de gece uykusuna yatırdıktan sonra dinlenmeye çalışıyorum :) inşallah sen de göreceksin ve yaşayacaksın bunları :) çok öpüyorum tatlım :)

herkese teşekkürler
valla doğrusun gülçin sıkı korunmaya giriyorum doğumdan sonra
hastalanınca hemen spiral taktırmaya eşim sietmese de en iyi yöntem valla başka çaresi olmayacak
eşimde korunsun yeter 2 tane anca bakılır zaten geleceklerini de düşünmek lazım
arifem sağol cnm,en kısa zamanda rabbim sana da versin bebişini artık hep aklımdasın inan
geldikçede dua ediyorum valla hele bu aralar şom ağızlıyım biraz ne desam oldu inş hamilesindir diyorum bu da olursa çok sevineceğimn valla
ablam bencede sor dr.a ve başla jele yazık yavruya çok ağrı yapıyo çünkü bu dişler
kuzu şimdi uyudu bende dinlenicem biraz iyi geceler herkese

valla ben hemen taktırdım spirali, ohhh içim rahat şimdi :) sen de taktır doğumdan sonra canım, aman dikkat :)

yarın soracağım canım :)

bu arada kızlar bir sayfa buldum http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...5z305n-246zel-g252nleri-i231in-men252ler.html ilerleyen sayfalarda çok güzel tarifler var, bakın isterseniz :)

herkese günaydın nasılsınız canlarım inşallah güzel bir geçiririz burda hava kapalı yağmur yağıcak

ablam inşallah çok sağol ay bu yakışıklının yanonda zaman nasıl geçiyor anlamazsın tabi annesi ne yapıp ne edip ilgi odağı olmayı başarıyorlar sizi bilmem ama keşke benimde bütün günümü alan yaramazım olsaydı boshayallersmile allah hiç ayırmasın inşallah sizi
sen 8'den sorada rahat durmuyorsundur bence uzat ayaklarını yat dinlen ablam rüzgar ssana yetiyor zaten boş ver evi falann çok özledik sen, bu arada opuyorumnanaktan
beyazcım canımm aminnn inşallah rabbim hayırlısıyla bnada bir evlat nasip eder sağol canım opuyorumnanaktan

ay süpermiş hepsi ya kk da olmasa zaten zemuszemus

günaydın günaydın
nasılsın canım ceren nasıl herşey yolundadır inşallah

Canım benimmm iyiyim canım çok şükür cerende iyi maşallah nasıl olsun
herşey yolunda tatlım bir yaramazlık yok şükürki sen nasılsın işler yoğun sanırım çok sık gelmiyorsun.

ooyyy ooyyy kötü alışmış ablacım yaa sen ağlasada zırlasada yavaş yavaş alıştırmaya çalış yalnız kalmasına kendi kendine oyunlar oynamasına yoksa ileride aklı erdikçe işler iyice çığrından çıkar senin için dahada kötü sonuçlar doğabilir. :1no2:

valla bu ara bizim evde aynı durumda ablacım ya kadınada gel demedim ben 20 gündür bende de kadın yok yeni birisini arıyorum şu sıralar ama tabii yeni birisini bulana kadarda dediğin gibi evi mok götürücek herşey benim üzerimde valla yetişemiyorum artık ev işleri zaten başlı başına zaman alıyor yeterince e ceren hanımda sağolsun kendi kendisine oyunlar oynuyor ama onun ihtiyaçlarıda bitmiyor hergün taze besinler hazırlıyorum ona çamaşırları ütüsü bir süpürge açmaya vakit kalmıyor evde ay neyse uzatmayayım böyle işte acilen bir kadın bulsam çok iyi olucak

wwuuwww demek bu gün kontrol var hadi bakalım gidinde öğrenin paşamızın sağlık durumunu gelişimini evet ablacım ya rüzgar yaşıtlarına göre biraz daha yapılı sanırım yada resimde bana öyle geldi ama olsun sağlığı yerinde ya yapılı olsun erkek çocuğu o çıtkırıldım olmasın. kaydirigubbakcemile3

ceren iyi ablacım maşallah annesiyle birlikte olunca hemencecik toparlanıyor yavrukuşum şimdilik bir sıkıntımız yok umarımda olmaz.

eşimin annesinin benim evime çıkmasını istemiyorum ablacım rahatsız olurum çünkü biraz meraklı vede pasaklıdır kendisi evimde olmasına tahammül edemem kaldıki biliyorsun durumları ben hala görüşmüyorum kendisi ile bu yüzden evime girmesi doğru olmaz hem eşim bu hafta gececi ceren hanımda babası ile keyif yapıyor evde eşim evde iken o bakıyor cerene işe gidene kadar o yüzden bu hafta içim rahat kaydirigubbakcemile3

Bildiğin gibiyim derken bir değişiklik yok demek oofff az daha sabır ablacım yaa az kaldı geçecek bu günler inşallah.
Hafta sonu nurlar burda idi yazmıştım ya bol bol kulaklarını çınlattık yaz tatili planı yaparken sizede uğrayacağız ya nasipse onun planlarını vede hayallerini kurduk boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

canımmm gir valla ya bırak benim eşimde karşı spiral olayına ama bende taktırıcam ikinciyi düşünemiyorum bile yaa allahım isteyene versin.

kesinlikle canım yaa hamile kalmak dünyaya getirmek problem değil onlara nasıl bir hayat nasıl bir gelecek verebileceğiz nasıl insanlar olacaklar nasıl bireyler yetiştireceğiz önemli olan bunlar. İşte bunlar aklıma geldikçe ikinci çocuk hayal oluyor benim için.

yat dinlen güzelim senin işinde zor valla allah yardımcın olsun

bu arada kızlar bir sayfa buldum http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...5z305n-246zel-g252nleri-i231in-men252ler.html ilerleyen sayfalarda çok güzel tarifler var, bakın isterseniz :)

Şimdi bakıyorum ablacım nede olsa lazım olucak bunlar bize mersiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın melloş ablacım evet bu sabah erkenciyim arkadaşlar erken aldılar beni daha doğrusu normal saatte aldılarda geç gelmeye alışınca kaydirigubbakcemile3

aşk olsunnn çitlenbik olmasa kabul etmeyecekmsini yani beni :dilcikar:
evet ablacım izmire yolum düşecek yıllık izine çıktığımda yani 16 temmuz vede 2 ağustos arasında izmire yolumuz düşecek ben eşim çitlenbiğim nurum ilaydam vede onların babacığı ahmet iki aile oalraktan tatile çıkacağız bu yaz 17 - 27 temmuz arası antalyada olacağız 27 temmuzdan sonrada gezmeye başlayacağız bu arada tabi hengi gün izmirde oluruz bilmiyorum ama inşallah gelicez ve mutlaka bende isterim geldiğimizde görüşmeyi. Özelden tlf. no ver bana haberleşelim mutlaka. opuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnn allah bütün bebeleri anası ve babası ile büyütsün.

meloş ablam sen nasılsın ya yoğunmusun yoksam

günaydın canım.opuyorumnanaktan
yoğunluk gibi olsa herşey keşke.geçti dediğim
bi hastalığım vardı
sanırım kendini yenileme çabasında :sinifsinif:
hani derlerya, herkesin bir derdi var diye.....
neyse sende nevar ne yok ablacım
herşey yolundamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…