Günaydın melloş ablacım evet bu sabah erkenciyim arkadaşlar erken aldılar beni daha doğrusu normal saatte aldılarda geç gelmeye alışınca kaydirigubbakcemile3
aşk olsunnn çitlenbik olmasa kabul etmeyecekmsini yani beni :dilcikar:
evet ablacım izmire yolum düşecek yıllık izine çıktığımda yani 16 temmuz vede 2 ağustos arasında izmire yolumuz düşecek ben eşim çitlenbiğim nurum ilaydam vede onların babacığı ahmet iki aile oalraktan tatile çıkacağız bu yaz 17 - 27 temmuz arası antalyada olacağız 27 temmuzdan sonrada gezmeye başlayacağız bu arada tabi hengi gün izmirde oluruz bilmiyorum ama inşallah gelicez ve mutlaka bende isterim geldiğimizde görüşmeyi. Özelden tlf. no ver bana haberleşelim mutlaka. opuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnn allah bütün bebeleri anası ve babası ile büyütsün.
Nabersiniz kızlar??? Kızım 20 nisanda 1 yaşına girecek. Ne zaman doğdu, ne zaman büyüdü hayretler içinde hergün izliyorum onu. Hala çalışıyorum buarada :) işlerden de sizi ihmal ediyorum istemeyerek. eskiden en azından girip okurdum buara okuyamadım bile. hepinizi tek tek merak ediyorum...
kızlarrrrrrrrrr yasemin şimdi hastanede,büyük ihtimalle birazdan sezeryana girecek,ayyy çok heyecanlı:dance::dance::dance:
inş hayırlısıyla bebeişine kavuşur,minik sudesine:teytey::teytey:
ayy evetyaseminle birlikte bizde burda doğurcaz heyecandan delikafadulden
Kızlarrr yasemin sanırım çıkmıştır ameliyattan değilmi saat 10 oluyor... Yoksa daha erkenmi?
yasemin 12 dedi diye hatırlıyorum ben ama :uhm:
Yasemini çok merak ediyorum ya umarım sorunsuz rahat bir ameliyat geçirir ve hemen ayaklanır :Saruboceq:
saat 12 olsada arayıp öğrensek CADIARZU :uhm:
yasemin nasıl acaba çok merak ediyorum heyecan yaptım
ceren arasana kız bekleyemiycem daha fazla
çatlıycam şimdi
hep yasemin ve sudesi kucağında yatarken gözümün önüne geliyor
evet ceren hadi ara bu kadar hamile var meraktan doğurtma hepimizidelikafaduldendelikafadulden
tamam canım arıyorum bi sn.
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yasemini aradımmmmmmmmmmmmm daha yeni yeni kendisine geliyormuş o yüzden onunla değil eşiyle görüştümmm sude hanım mıy mıy ağlıyormuşşşşşş
yani yaseminimiz sudesine kavuştu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ve bir meleğimiz daha sağ salim doğdu çok şükürrrrrrrrrr darısı başımıza inşallaaaaaaaaahhhhhhh canlarımmmmmmmm.....
günaydın canım.opuyorumnanaktan
yoğunluk gibi olsa herşey keşke.geçti dediğim
bi hastalığım vardı
sanırım kendini yenileme çabasında :sinifsinif:
hani derlerya, herkesin bir derdi var diye.....
neyse sende nevar ne yok ablacım
herşey yolundamı
çok sevindim valla opuyorumnanaktan
beklerim hepinizide.
tamam yazarım tlf haber verirsin kesin günü.
rica ederim sende önemlisin ama pamuk helvam başka bişeeeeeyŞeniz
--------------------------------------------------------------------------------
Avrupa ve Amerika'da 2-9 yaş çocuklara Tanrı'ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar.
"Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı'ya bir mektup yazın ve
duygularınızı isteklerinizi anlatın" demişler.
23) Sevgili Tanrım,
Eger Tanrı ben olsaydım bu kadar iyi olmazdım. Bunu aklından çıkarma.
Michelle --6 yaşında-
CADIARZU
siğilmi yoksa ablaaaaa :1shok:
bekle bekle gelcessssss
eh tamam o zaman hadi öyle olsun pamuk helvan
son madde çok iyiydi yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
elimden geleni yapıyorum canım :) hiç merak etme, o günler de gelecek ve sen de tüm zamanını o minik mucizene adayacaksın :) ben de sizleri ve sohbetlerimizi özledim valla :)herkese günaydın nasılsınız canlarım inşallah güzel bir geçiririz burda hava kapalı yağmur yağıcak
ablam inşallah çok sağol ay bu yakışıklının yanonda zaman nasıl geçiyor anlamazsın tabi annesi ne yapıp ne edip ilgi odağı olmayı başarıyorlar sizi bilmem ama keşke benimde bütün günümü alan yaramazım olsaydı boshayallersmile allah hiç ayırmasın inşallah sizi
sen 8'den sorada rahat durmuyorsundur bence uzat ayaklarını yat dinlen ablam rüzgar ssana yetiyor zaten boş ver evi falann çok özledik sen, bu arada opuyorumnanaktan
beyazcım canımm aminnn inşallah rabbim hayırlısıyla bnada bir evlat nasip eder sağol canım opuyorumnanaktan
ay süpermiş hepsi ya kk da olmasa zaten zemuszemus
çok çok kötü alıştı canım, nasıl alıştıracağım bilmiyorum, TV karşısına koymak istemiyorum çünkü dil gelişimi açısından çok zararlıymış, geçen gün bir makalede okudum ve tırstım doğrusu, çünkü çok acil durumlarda TV karşısına oturtup işimi hallediyordum, şimdi onu da yapamıyorumooyyy ooyyy kötü alışmış ablacım yaa sen ağlasada zırlasada yavaş yavaş alıştırmaya çalış yalnız kalmasına kendi kendine oyunlar oynamasına yoksa ileride aklı erdikçe işler iyice çığrından çıkar senin için dahada kötü sonuçlar doğabilir. :1no2:
valla bu ara bizim evde aynı durumda ablacım ya kadınada gel demedim ben 20 gündür bende de kadın yok yeni birisini arıyorum şu sıralar ama tabii yeni birisini bulana kadarda dediğin gibi evi mok götürücek herşey benim üzerimde valla yetişemiyorum artık ev işleri zaten başlı başına zaman alıyor yeterince e ceren hanımda sağolsun kendi kendisine oyunlar oynuyor ama onun ihtiyaçlarıda bitmiyor hergün taze besinler hazırlıyorum ona çamaşırları ütüsü bir süpürge açmaya vakit kalmıyor evde ay neyse uzatmayayım böyle işte acilen bir kadın bulsam çok iyi olucak
wwuuwww demek bu gün kontrol var hadi bakalım gidinde öğrenin paşamızın sağlık durumunu gelişimini evet ablacım ya rüzgar yaşıtlarına göre biraz daha yapılı sanırım yada resimde bana öyle geldi ama olsun sağlığı yerinde ya yapılı olsun erkek çocuğu o çıtkırıldım olmasın. kaydirigubbakcemile3
ceren iyi ablacım maşallah annesiyle birlikte olunca hemencecik toparlanıyor yavrukuşum şimdilik bir sıkıntımız yok umarımda olmaz.
eşimin annesinin benim evime çıkmasını istemiyorum ablacım rahatsız olurum çünkü biraz meraklı vede pasaklıdır kendisi evimde olmasına tahammül edemem kaldıki biliyorsun durumları ben hala görüşmüyorum kendisi ile bu yüzden evime girmesi doğru olmaz hem eşim bu hafta gececi ceren hanımda babası ile keyif yapıyor evde eşim evde iken o bakıyor cerene işe gidene kadar o yüzden bu hafta içim rahat kaydirigubbakcemile3
Bildiğin gibiyim derken bir değişiklik yok demek oofff az daha sabır ablacım yaa az kaldı geçecek bu günler inşallah.
Hafta sonu nurlar burda idi yazmıştım ya bol bol kulaklarını çınlattık yaz tatili planı yaparken sizede uğrayacağız ya nasipse onun planlarını vede hayallerini kurduk boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
Şimdi bakıyorum ablacım nede olsa lazım olucak bunlar bize mersiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bak canımın içi sana senin yazınla cevap veriyorum
tam bir yıl önce yazdığın yazı bu sude melisimiz hala içeride son saatlerini yaşarken
19.04.2009 SAAT: 14.33
Canlarım selam..
Geçmişi okuyamadım affedin. Bikaç gündür annemdeyim ani sancılanırım bi durum olur diye anamın babamın dizinin dibindeyim. Allah eksik etmesin. Bugünde eve şeker sepetimi vs eksikleri almaya geldim. Yarın büyük gün. Kızımla kavuşmaya gidiyorum. Sabah 8 de hastanedeyim. Sanırım 12 gibi herşey hallolmuş olur. Hepiniz hakkınızı helal edin. Sizi çok seviyorum. Durumlardan elimden geldiğince size haber vermeye çalışacağım. İstediğiniz gibi fotoğraf makinesini de hemşireye teslim edicem çekip çekip size postalatıcam inşallah.
BUNLARDA SENİ BEKLERKEN YAZDIKLARIMIZ YASEMİNCİM
VEEEE MUTLU SON... 20.04.2009 SAAT:11.47
VE BU GÜN...
20.04.2010 SAAT: 10.03
SUDE MELİSİMİZ 1 YAŞINDA opuyorumnanaktan
RABBİM TÜM YAŞ DÖNÜMLERİNİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN YASEMİNCİM SANA VE AİLENE MUTLULUK HUZUR DİLİYORUM opuyorumnanaktan
evet emin değilim ama şüphelendim birden
takıntı oldu artık bende valla moralim çok kötü
şu işleri yoluna koyup bi gidicem dr.emin olayım
içim rahatlasın.
beklerim canım dört gözle :1shok:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sude melis yaş günün kutlu olsun bebişim
uuuuup uzun ve sağlıklı bir ömür senin olsun.
allah annecinle babacınla büyütmek nasip etsina.s.
çok çok kötü alıştı canım, nasıl alıştıracağım bilmiyorum, TV karşısına koymak istemiyorum çünkü dil gelişimi açısından çok zararlıymış, geçen gün bir makalede okudum ve tırstım doğrusu, çünkü çok acil durumlarda TV karşısına oturtup işimi hallediyordum, şimdi onu da yapamıyorum
ah ahhh bir süpürebilsem evi, henüz emeklemediği için üstünde durmuyorum ama emeklemeye başlayınca her gün toz alıp silip sürmek lazım, nasıl vakit bulacağım bilmiyorum delikafadulden sen niye yeni bir kadın arıyorsun? kadın mı bıraktı işi? inşallah bir an önce bulursun bir kadın canım, çok zor gerçekten :)
evet yaşıtlarından iri bir çocuk, aynı resimde gördüğün gibi, bana hatta sakın 5 aylık deme 7-8 aylık deki nazar değmesin diyorlar, karşıma yeni komşular taşındı, onların da 6 aylık bir kızı var, görünce 4 aylık falan zannettim ben, ufacık tefecik bir şey :) aman dediğin gibi sağlıklı olsun da önemli değil, erkek olduğu belli olsun oğluşıumun di mi ama? kaydirigubbakcemile3
aman aman iyi olsun minik kuşum, kıyamam yavruma Şeniz
haklısın hayatım, bunu bile bile söyledim sana ama işte bazen yavrularımız için bazı fedakarlıkları da yapmamız gerekiyor, inşallah kökten bir çözüm bulursun da hiç muhtaç kalmazsın onlara... oooohhhh baba kız keyif yapıyorlar ha? ne güzel :)
sabrediyorum hayatım, sabretmeyip ne yapacağım zaten? mafoldumben
valla söylediğinden beri heyecan yaptım ve ben de hayaller kurmaya başladım :) heyecanla sizleri bekliyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ben de öpüyorum tatlım :)
süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :):):)
iki satır yazdım, uyandı benim ki, sonra görüşürüz kızlar, öptüm hepinizi :)
oh maşallah kuzuma hep iyi olsun bu çocuklar hep gülsünler inşalah cerene babaannesimi bakıyor ben annen bakıyor sanıyordum neyse hayırlsıı olsunCanım benimmm iyiyim canım çok şükür cerende iyi maşallah nasıl olsun
herşey yolunda tatlım bir yaramazlık yok şükürki sen nasılsın işler yoğun sanırım çok sık gelmiyorsun.
günaydın abla aa geçmiş olsun abla okudum bence hemen bir doktora gitgünaydın canım.opuyorumnanaktan
yoğunluk gibi olsa herşey keşke.geçti dediğim
bi hastalığım vardı
sanırım kendini yenileme çabasında :sinifsinif:
hani derlerya, herkesin bir derdi var diye.....
neyse sende nevar ne yok ablacım
herşey yolundamı
işte bu sendende bu beklenirdi canım sen bana diyorsun ama asıl melke sensinbak canımın içi sana senin yazınla cevap veriyorum
tam bir yıl önce yazdığın yazı bu sude melisimiz hala içeride son saatlerini yaşarken
Canlarım selam..
Geçmişi okuyamadım affedin. Bikaç gündür annemdeyim ani sancılanırım bi durum olur diye anamın babamın dizinin dibindeyim. Allah eksik etmesin. Bugünde eve şeker sepetimi vs eksikleri almaya geldim. Yarın büyük gün. Kızımla kavuşmaya gidiyorum. Sabah 8 de hastanedeyim. Sanırım 12 gibi herşey hallolmuş olur. Hepiniz hakkınızı helal edin. Sizi çok seviyorum. Durumlardan elimden geldiğince size haber vermeye çalışacağım. İstediğiniz gibi fotoğraf makinesini de hemşireye teslim edicem çekip çekip size postalatıcam inşallah.
VE BU GÜN...
RABBİM TÜM YAŞ DÖNÜMLERİNİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN YASEMİNCİM SANA VE AİLENE MUTLULUK HUZUR DİLİYORUM opuyorumnanaktan
inşallah ablacım inşallah sabırla bekliyorumelimden geleni yapıyorum canım :) hiç merak etme, o günler de gelecek ve sen de tüm zamanını o minik mucizene adayacaksın :) ben de sizleri ve sohbetlerimizi özledim valla :)
iki satır yazdım, uyandı benim ki, sonra görüşürüz kızlar, öptüm hepinizi :)
oh maşallah kuzuma hep iyi olsun bu çocuklar hep gülsünler inşalah cerene babaannesimi bakıyor ben annen bakıyor sanıyordum neyse hayırlsıı olsun
yeni kadın arıyormuşsun inşallah gönlüne göre güvenilir birini bulursun kuzum
bedne iyiyim canım şükürler olsun evet bu aralar yine tempo arttı ama biticek az kaldı yine gelicem
işte bu sendende bu beklenirdi canım sen bana diyorsun ama asıl melke sensin
harikasınnn
Slm canlar İnŞallah herkes İydİr..aras kayİfsİz bİraz mızırdanıyo ŞÜkÜr hasta deĞİl gİremİyorum ÖptÜm k.İ.b
bak canımın içi sana senin yazınla cevap veriyorum
Canlarım selam..
VE BU GÜN...
Canım sen bitanesin. Çok teşekkür ederim. Geçen sene bugünü dün gibi hatırlattın bana. Bugün kızım tam 1 yaşında teyzeleri ellerinizden öper. Cumartesi akşamı babanne süpriz yaptı bize. Aslında 23 nisan cuma günü doğum günüsünü kutlayacaktık ama erken kutlamış olduk. Bana onu veren Rabbime kurban olurum Allahıma çok şükür geldi meleğim, Allah olmayanlara nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 42264
Eki Görüntüle 42265
Eki Görüntüle 42266
Eki Görüntüle 42267
Eki Görüntüle 42268
Kızlarrrr herkese merhabalar
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sude melis yaş günün kutlu olsun bebişim
uuuuup uzun ve sağlıklı bir ömür senin olsun.
allah annecinle babacınla büyütmek nasip etsina.s.
İYİ Kİ DOĞDUN SUDE MELİİİİİİİİİİİİİSSSSSSSSSSS!!! Allah sağlıkla, mutlulukla nice nice yaşlar göstermeyi nasip etsin inşallah :) Doğum günün kutlu olsun birtanem :)
işte bu sendende bu beklenirdi canım sen bana diyorsun ama asıl melke sensin
harikasınnn
SUDE MELİSİMİZ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MİNİĞİM RABBİM AİLENLE BİRLİKTE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İNŞALLAH DAHA NİCE NİCE YILLARA .YASEMİNCİM RABBİM AĞIZ TADINIZI HİÇ BOZMASIN İNŞALLAH ÇOK TEBRİK EDERİMopuyorumnanaktan
Sude melİsİmİzİn doĞum gÜnÜn kutlu olsun rabbİm bİr ÖmÜr boyu aİlesİyle mutlu huzurlu gÜzel bİr hayat yaŞasın İnŞallah
Canım beniiimmmmmmm sende birtanesin tatlımmmm opuyorumnanaktan
woowww süpriz doğum günü partisi varmış keşke bizde olaydıkta sude hanımın ilk pastasından tadaydık
umarım ömrünüz hep o pasta tadında olur canımın içi....
uzun sağlıklı huzur dolu yaşlar diliyorum sudemize opuyorumnanaktan
tabikide sizlerede opuyorumnanaktan
aynurcum hoşgeldiiiiiiinnnnnnn nasılsın yafrummm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?