kızlar ayvalık'a inmem gerekiyor, gelince yine takılırım size, şimdilik hoşçakalın :)
görüşürüz ablammm çabuk gel yorma kendiniiii :1hug:kızlar ayvalık'a inmem gerekiyor, gelince yine takılırım size, şimdilik hoşçakalın :)
hepsini alıp gidicem ablacımmm inşallah herşey yoluna giricekkne olduğu ortaya çıkacak hayatım, sen yeni doktora giderken, bugüne kadar yaptırdığın tüm testlerin sonucunu ve rahim filmi çektimiştin, onu da yanına alarak git... eski doktorunun sana verdiği ilaç falan var idiyse doktora söyle hayatım... artık bir an önce git de senden daha çok biz rahat edelim valla
:roflol::roflol:allah iyiyliğini versin leylam benimm dikkatli ol kuzummmahh ablam ahhhh ne güzel söyledin yaaaaa :1hug: aynen şuan bende senelerimi harcıyorum sonumu göremiorummtoparlıcam kendimi iyi olucam bennn bazen dibe vuruorum ama isteyerek girmiorum bu ruh haline düşünüp düşünüp resmen içimde bir şeylerin beni kemirdiğini bedenimde hissediorum..
ama zaman konusunda çok haklısın ve geçicek :Saruboceq:
cancanımmm yok kıs bişeyim gülçin gidiorum demedide merak ettim kaydirigubbakcemile
aaayyyy wc ye girdimm zıbınımı çıtlıtlamadan çıkıodum az kalsın unutmuşum rezil olucaktımm pembe panter gibi ayyyy napardım allah korusunnn akannehir
merhaba canım nasılsın büyücek annesii herşey zamanla yerine oturucakk az daha sabırrcanlarım merhaba yeni topiğimiz herkese hayırlı uğurlu olsun bende hergün gelip sizlerle hoş sohbet etmek istiyorum ama şikayet etmek gibi olmasın çok yaramaz bir oğlum var gece maşallah üze uyuyor ama gündüz bir dakka durmuyor arada uyuyor ama o aradada bende uyuyakalıyorum yorgunluktan velhasılkelam size kavuşamıyorum hepiniz iyisiniz inşallah bebişler nasıl doğuran varmı
günaydın canımmmmgünaydin canolar...
SEN BENIM YASAYAMADIGIM COCUKLUGUM, UNUTMAK ISTEDIGIM GECMISIMIN SON NOKTASI, YENI HAYATIMIN BAS HARFISIN.SEN BENIM HAYALINI KURMANIN BILE YASAK OLDUGU YARINIMSIN... YIKINTILARIMIN ALTINDAN ELIMI TUTUP CIKARAN, HAYATA BAGLAYAN YEGANE VARLIGIMSINmafoldumben
slm ablacım nasılsın ben yarın ayrıntılı ultrasona gircem inşallah sorunsuz atlatırız
muhahahahahaaaayyyy :roflol::roflol::roflol:
gülçincaaannnn tontişim banada öğret nasıl yolluosun bunları canımmmm:kedi:
günaydın canım nasılsınnn ceren nasılll
bu ne şimdi yaaaa özgemm neoloyor kuzum ya kendine gel canım ne kadar dolmuşsun senn kuşum bak benden sana tavsiye içine atma ağlamak istiyorsan ağla için rahatlasın
ama bu son olsun sonra kendini toparla geçmişine sünger çek tamamen unut demiyorum
çünkü bunu yapmak çok zor artık bazı şeyleri rafa kaldırmanın zamanı geldi herşeyde bi hayır vardır hep böyle düüşün herşeyin bi nedenide vardır unutma .ama artık kapalı kutu olayı bırak kendine gell kzuzum tamammı.
bak şimdi benim tavsiyemm iyi düşün taşın ablamın gülçinin söylediklerine kulak ver tecrübee sonuçta bir ömür var önünde acısıyla tatlısıyla bunu karartmaa
biraz değişiklik yap kendin için ne biliyim saç modelini rengini giyim tarsını falan değiştir
değişik hobiler bul kendine hep evde durma kendine biraz zaman ayır yani kısacası yenilen canımm omuzların dik olsunn yıkılıpta kimseyi sevindirme tamammı canım benimm anlaştıkmı özgeeeeeopuyorumnanaktan
günaydın herkese......ben kalan işimi de hallettim ama dondum ya çok soğuktu
noldu yaf bir sürü şey yazmıştım hepsi gitti sinir oldumlmaz:
öğretirim annem öğretirim sen bir ara msn aç ben ordan yazarım uygulamalı anlatırım tatlımmm a.s.
Günaydın arifem nerdesin bu saate kadar kııı doktor sayfasında gördüm seniiii
sen bizden önce başka topikleremi selam veriyon yokksaa :umursamaz:lmaz:
ceren iyi teyzesi ellerinden yanaklarından öper ilk defa dün akşam ceren sesli ve hatta abartmıyorum kahkaha ile güldü o akdar tatlı ve şirindiki ay anlatamam yaaaa kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
evet canım özgecan takılıyor arada böyle bozuk plak misali ben onu tamir edecem emme du hele kaydirigubbakcemile3
hilal günaydın güzelim hoş geldin nasılsın
ne oldu hallettinmi işleri son durum nedir şimdi
ayy burda da hava soğuk birden soğudu yaaaa
günaydın canım hallettim evet 15-20 güne işlemler tamamlanıcak inş.öyle dediler bakalım askerlik şubesinden .........
birden soğudu ya bu havalar çok tehlikeli a.s
yoğunsunuz galiba
ooo hadi gözün aydın güzelim umarım hiç bir sorun çıkmaz ve rahat bir şekilde doğumunu yaparsın kafaya takmadan
soğusun ama yaa artık zaten geç bile kaldı kış gelsin hihoyyyt
ben kışı severimmmmmm :dance: :dance:
kıııızzz öğle saati herkes yemek molasındadır büyük ihtimallleeennnn
kızlar selammmm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...nlar/322481-gebelik-karinda-sertlesmeler.html
bu konuma bı goz atarmısınız
cunku tecrubelerınıze ıhtıyacım war
günaydın canım nasılsın biiti işlerin demek ssevindim evet ya havalar birden bire çok soğudu aman dikkatli olcanım üşütme sakıngünaydın herkese......ben kalan işimi de hallettim ama dondum ya çok soğuktu
öğretirim annem öğretirim sen bir ara msn aç ben ordan yazarım uygulamalı anlatırım tatlımmm a.s.
Günaydın arifem nerdesin bu saate kadar kııı doktor sayfasında gördüm seniiii
sen bizden önce başka topikleremi selam veriyon yokksaa :umursamaz:lmaz:
ceren iyi teyzesi ellerinden yanaklarından öper ilk defa dün akşam ceren sesli ve hatta abartmıyorum kahkaha ile güldü o akdar tatlı ve şirindiki ay anlatamam yaaaa kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
evet canım özgecan takılıyor arada böyle bozuk plak misali ben onu tamir edecem emme du hele kaydirigubbakcemile3
hilal günaydın güzelim hoş geldin nasılsın
ne oldu hallettinmi işleri son durum nedir şimdi
ayy burda da hava soğuk birden soğudu yaaaa
burayada tünaydın
aynı kişler bi o topik bi bu topik turlucaz anlaşılan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?