ablacımmm bi off çeksem karşı ki dağlar insene içim şişti kendim geldim aklıma mafoldumben konuşalımm mutlaka konuşalımm ablacımmm
günaydin cancanımmm ben her gece görüom ben napimmm mafoldumben onun için bölee zombi gibi uyanıp akşama kadar etkisinde kalıorum yaa ne yapacağını bilememek ve çaresizlik kadar kötü bişe yok biliomusun
Rabbime çok şükür herşeye rağmen sağlıklıyız sıhhatliyiz para kazanıoruz ailemiz başımızda rahatmı batıo denmesinden korkuyorum ama insan kendine engel olamıo bazı şeylerden hiç sebepsiz ellerimle kendimi yıpratabiliorum.. Allahım affet beniii:çok üzgünüm:
günaydin canolar...
canımmmmmmmmmmmm aynen akşama kadar böyle salya sümük hüngür fışkır gitmemek için bi silkelenmek lazımmm -tatlicadiarzu- senide peşimden sürüklemeyim bebeeemm Şenizyavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
birtaneeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm
oy oy oy kurban oliyim sana kıyamam ben yaaa seni o kadar iyi anlıyorumki o kadar olur canımsın sen yaaaa bırak geçmişi artık nütfen nolur benide sürüklüyorsun bak yazık bize canım yaa inan yazık kim için ne için bu yıpranmalar değmezzzz hiç kimse için hiç bir şey için değmez balım biliyorsun sabah sabah böyle başladıysak vay halimize bizim yaaa oooooooofffffffff mafoldumben mafoldumben
kııızzz yengeç özge hiç günaydın demiceksin sandım ya nen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadiiiiiiiiiiiiii... oldu mu şimdi? hadi bakalım güzel bir güne başladık, güne nasıl başlarsan öyle gidermiş di mi?birde dün özgem sağolsun kendisi giderkene benişde alıp götürdü geçmişe bütün gecede rüyamda geçmişlen uğraştım daha doğrıusu geçmişte kalmış insanlarla mafoldumben
ulen ne çabuk bilincimin altına giriceriyor herşey ne gıcık bir durum yaaaaa mafoldumben
anlaşıldı canım, sana ufak bir terapi gerekiyor, müsait olduğun bir gün (iş yeri olmaz tabii bu) seninle oturalım uzun uzun konuşalım... önemli olan sağlıklı bir şekilde nefes alıp verebiliyoruz, sevdiğimiz insanlar sağlıklı... aşk acısı tabii ki olacak, bu acıyı çekmeyen tek bir insanoğlu var mıdır acaba? ama herşeyi tadında bırakmak gerekir :) enyse seninle konuşmamız şart güzelim :)ablacımmm bi off çeksem karşı ki dağlar insene içim şişti kendim geldim aklıma mafoldumben konuşalımm mutlaka konuşalımm ablacımmm
günaydin cancanımmm ben her gece görüom ben napimmm mafoldumben onun için bölee zombi gibi uyanıp akşama kadar etkisinde kalıorum yaa ne yapacağını bilememek ve çaresizlik kadar kötü bişe yok biliomusun
Rabbime çok şükür herşeye rağmen sağlıklıyız sıhhatliyiz para kazanıoruz ailemiz başımızda rahatmı batıo denmesinden korkuyorum ama insan kendine engel olamıo bazı şeylerden hiç sebepsiz ellerimle kendimi yıpratabiliorum.. Allahım affet beniii:çok üzgünüm:
yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
birtaneeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm
oy oy oy kurban oliyim sana kıyamam ben yaaa seni o kadar iyi anlıyorumki o kadar olur canımsın sen yaaaa bırak geçmişi artık nütfen nolur benide sürüklüyorsun bak yazık bize canım yaa inan yazık kim için ne için bu yıpranmalar değmezzzz hiç kimse için hiç bir şey için değmez balım biliyorsun sabah sabah böyle başladıysak vay halimize bizim yaaa oooooooofffffffff mafoldumben mafoldumben
kııızzz yengeç özge hiç günaydın demiceksin sandım ya nen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam ablacımm konuşalım ihtiyacım var gerçekten çookkmafoldumben iki gündür işimid etkilio kafamı toparlayamıorum hatalar yapıorumm :1shok: yediremiorum kendimeeGünaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr...nasılsınız bakalım? Görüyorum ki hala dünkü psikolojinin etkisinde kalanlar varlmaz:
hadiiiiiiiiiiiiii... oldu mu şimdi? hadi bakalım güzel bir güne başladık, güne nasıl başlarsan öyle gidermiş di mi?
anlaşıldı canım, sana ufak bir terapi gerekiyor, müsait olduğun bir gün (iş yeri olmaz tabii bu) seninle oturalım uzun uzun konuşalım... önemli olan sağlıklı bir şekilde nefes alıp verebiliyoruz, sevdiğimiz insanlar sağlıklı... aşk acısı tabii ki olacak, bu acıyı çekmeyen tek bir insanoğlu var mıdır acaba? ama herşeyi tadında bırakmak gerekir :) enyse seninle konuşmamız şart güzelim :)
aman aman sakın geçmişe gideyim falan demeyinlmaz:
tamam ablacımm konuşalım ihtiyacım var gerçekten çookkmafoldumben iki gündür işimid etkilio kafamı toparlayamıorum hatalar yapıorumm :1shok: yediremiorum kendimee
canımmmmmmmmmmmm aynen akşama kadar böyle salya sümük hüngür fışkır gitmemek için bi silkelenmek lazımmm -tatlicadiarzu- senide peşimden sürüklemeyim bebeeemm Şeniz
SEN BENIM YASAYAMADIGIM COCUKLUGUM, UNUTMAK ISTEDIGIM GECMISIMIN SON NOKTASI, YENI HAYATIMIN BAS HARFISIN.SEN BENIM HAYALINI KURMANIN BILE YASAK OLDUGU YARINIMSIN... YIKINTILARIMIN ALTINDAN ELIMI TUTUP CIKARAN, HAYATA BAGLAYAN YEGANE VARLIGIMSINmafoldumben
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr...nasılsınız bakalım? Görüyorum ki hala dünkü psikolojinin etkisinde kalanlar varlmaz:
hadiiiiiiiiiiiiii... oldu mu şimdi? hadi bakalım güzel bir güne başladık, güne nasıl başlarsan öyle gidermiş di mi?
anlaşıldı canım, sana ufak bir terapi gerekiyor, müsait olduğun bir gün (iş yeri olmaz tabii bu) seninle oturalım uzun uzun konuşalım... önemli olan sağlıklı bir şekilde nefes alıp verebiliyoruz, sevdiğimiz insanlar sağlıklı... aşk acısı tabii ki olacak, bu acıyı çekmeyen tek bir insanoğlu var mıdır acaba? ama herşeyi tadında bırakmak gerekir :) enyse seninle konuşmamız şart güzelim :)
aman aman sakın geçmişe gideyim falan demeyinlmaz:
tamam ablacımm konuşalım ihtiyacım var gerçekten çookkmafoldumben iki gündür işimid etkilio kafamı toparlayamıorum hatalar yapıorumm :1shok: yediremiorum kendimee
canım benim... her yönden etkilenmen çok normal, seni o kadar iyi anlıyorum ki :teselli: Şeniz
amanda ne güzel, senin enerjine ihtiyacımız var gün ışığım benim :)evet evet ben bu gün enerji doluyum yerimde duramıyorum kıpır kıpırım nütfeeeennn sende ol birtanem haydiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
yaaa abla yaaa valla benim bir suçum yok herşey bu özgenin yüzünden oliiiii :çok üzgünüm:
evet evet terapi şart bu kıza ben bayramda gidemde bir kulağını çekem saçını başını yolam kendine gelsin bu çatlak gaciii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gitmiyom ablaaaa geçmişe gidersem valla kimse döndüremez beni
beni terapide paklamaz o vakit kaydirigubbakcemile3
nen :mymeka: sen hala silkelenmedinmi bakem :1shok:
kalk cam aç temiz havayı çek içine ve etrafındaki güzellikleri fark etttt hadiiiiiiiiiii :mymeka:
anlamıyorum deyince kendine gelecek mi? hiç sanmıyorum, ben kendimden bilirim yerimsenibenyaaa abla anlama şunu bırak yaaa ooff
biz anlıyoruz dedikçe karı iyice zıvanadan çıktı anlamoorum de
kendine gelsin yaaaaaaaaa :mymeka:
amanda ne güzel, senin enerjine ihtiyacımız var gün ışığım benim :)
evet farkındayım, sen de kaptırmışsın dün kendini :)
çek valla, saçını başını yol kaydirigubbakcemile3
aman aman sen otur oturduğun yere, gitme bir yerelmaz:
sıkı bir silkeleme gerekiyor bu hatuna kaydirigubbakcemile3
anlamıyorum deyince kendine gelecek mi? hiç sanmıyorum, ben kendimden bilirim yerimseniben
Canım ablamm iyiki varsınnnn :1hug:canım benim... her yönden etkilenmen çok normal, seni o kadar iyi anlıyorum ki :teselli: Şeniz
tamam canım iyiyim şuanda lafımı gediğine oturttum üstümden yük kalktı birazda o vicdanıyla başbaşa kalsın ohhhhhhhhhh dedim inan kievet evet ben bu gün enerji doluyum yerimde duramıyorum kıpır kıpırım nütfeeeennn sende ol birtanem haydiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
yapma bunu özgeeeeee :çok üzgünüm:
yaaa abla yaaa valla benim bir suçum yok herşey bu özgenin yüzünden oliiiii :çok üzgünüm:
evet evet terapi şart bu kıza ben bayramda gidemde bir kulağını çekem saçını başını yolam kendine gelsin bu çatlak gaciii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gitmiyom ablaaaa geçmişe gidersem valla kimse döndüremez beni
beni terapide paklamaz o vakit kaydirigubbakcemile3
nen :mymeka: sen hala silkelenmedinmi bakem :1shok:
kalk cam aç temiz havayı çek içine ve etrafındaki güzellikleri fark etttt hadiiiiiiiiiii :mymeka:
amaaa amaaaa haksızlık buuuuuuuuu :çok üzgünüm: geldim ben kendimeee baaakk-tatlicadiarzu-yaaa abla anlama şunu bırak yaaa ooff
biz anlıyoruz dedikçe karı iyice zıvanadan çıktı anlamoorum de
kendine gelsin yaaaaaaaaa :mymeka:
hiç ablam yaaaaaaaaaa Şeniz sarın sarmalayın anlayın beni nütfeeennnnnna.s.amanda ne güzel, senin enerjine ihtiyacımız var gün ışığım benim :)
evet farkındayım, sen de kaptırmışsın dün kendini :)
çek valla, saçını başını yol kaydirigubbakcemile3
aman aman sen otur oturduğun yere, gitme bir yerelmaz:
sıkı bir silkeleme gerekiyor bu hatuna kaydirigubbakcemile3
anlamıyorum deyince kendine gelecek mi? hiç sanmıyorum, ben kendimden bilirim yerimseniben
amaniiiiiinnn tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşşş al bendede o kadar ayni bende öleyimmmmmmmm gülçiiiiiiiiiinnn can yoldaşım benimmmm Şenizeveeeeeeeeeeeettttttttt enerji doluyum capcanlı dinamik :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
birazdan koparıcam sizide haydin takıl bana hayatını yaşa:dance:
yaaa benim kendimi kaptırmama gerek yok ablacım ben çok garip bir insanım eskilerde bir şarkı bir isim bir ses bir koku dahi beni geçmişin eski sayfalarının arasına sokuyor ben anlık gidip geliyorum fakat o anlık gidip geldiğimi sanırken aslında bilinçaltımda yer ediyor herşey ve rüyama giriyor nasıl bir ruh hali bu yaaaaa amaaaaaaaannnnnnnn ben güzelim ben süpperriiiiimmm :teytey: :teytey: :içelim:
yolacam saçını başını kel kalacak zaaar kaydirigubbakcemile3
yaaa ben ona anlatacamda arada sende kaynayacan ama heeeeeeeeelmaz:
Canım ablamm iyiki varsınnnn :1hug:
tamam canım iyiyim şuanda lafımı gediğine oturttum üstümden yük kalktı birazda o vicdanıyla başbaşa kalsın ohhhhhhhhhh dedim inan ki
ama sen genede gel saçımı başımı yolmaya çünkü benim 1 sastim bi saatine uymazz kaydirigubbakcemile3
amaaa amaaaa haksızlık buuuuuuuuu :çok üzgünüm: geldim ben kendimeee baaakk-tatlicadiarzu-
hiç ablam yaaaaaaaaaa Şeniz sarın sarmalayın anlayın beni nütfeeennnnnna.s.
:roflol::roflol::roflol: süperdiiiiiiiiiiiiii :lepi:
amaniiiiiinnn tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşşş al bendede o kadar ayni bende öleyimmmmmmmm gülçiiiiiiiiiinnn can yoldaşım benimmmm Şeniz
ama içelimmmmmmmm güzelleşelimmm yeawrummmmŞeniz takılıom sanaa hadeeesüpürgeli cadımmmm benimmm yirim seniiiŞeniz
:roflol: :roflol: :roflol:eveeeeeeeeeeeettttttttt enerji doluyum capcanlı dinamik :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
birazdan koparıcam sizide haydin takıl bana hayatını yaşa:dance:
yaaa benim kendimi kaptırmama gerek yok ablacım ben çok garip bir insanım eskilerde bir şarkı bir isim bir ses bir koku dahi beni geçmişin eski sayfalarının arasına sokuyor ben anlık gidip geliyorum fakat o anlık gidip geldiğimi sanırken aslında bilinçaltımda yer ediyor herşey ve rüyama giriyor nasıl bir ruh hali bu yaaaaa amaaaaaaaannnnnnnn ben güzelim ben süpperriiiiimmm :teytey: :teytey: :içelim:
yolacam saçını başını kel kalacak zaaar kaydirigubbakcemile3
yaaa ben ona anlatacamda arada sende kaynayacan ama heeeeeeeeelmaz:
Canım ablamm iyiki varsınnnn :1hug:
tamam canım iyiyim şuanda lafımı gediğine oturttum üstümden yük kalktı birazda o vicdanıyla başbaşa kalsın ohhhhhhhhhh dedim inan ki
ama sen genede gel saçımı başımı yolmaya çünkü benim 1 sastim bi saatine uymazz kaydirigubbakcemile3
amaaa amaaaa haksızlık buuuuuuuuu :çok üzgünüm: geldim ben kendimeee baaakk-tatlicadiarzu-
hiç ablam yaaaaaaaaaa Şeniz sarın sarmalayın anlayın beni nütfeeennnnnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?