Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Allah yardımcın olsun canım ama gece uyuması çok iyi çünkü en azından geceleri uykunu alıyorsundur... gündüzleri hiç durmaması zor, iş falan yaptırmaz sana, Allah gerçekten yardımcın olsun :)
filizcim sen ve rüzgarda iyisiniz inşallah dimi ne kadar az kaldı kavuşmanıza :)))

sağol canım iyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok :) yarından itibaren 40 gün kalıyor kavuşmamıza :)

tabii gece uyutuyor olması da iyi nankörlük etmeyeyim ama gündüz hayat yok inan epilasyona itmem gerek gidemiyorum bırakmıyor beni napalım Allah hepsine sağlık versin 40 gün haaaa sayılı günler kaldı heyecan dorukta dimi ben görüşemedim burcudan haberin varmı miraç nasıl o nasıl
iyiyim ablacım neti geziniyorum
sen nasılsın peki

iyiyim entelliyecim ilayda iyi teyzesi sen nasılsın
bende iyiyim nette ek gıdaya geçişi araştırıyorum 4.aydan itibaren geçicez çünkü 4.5 aylıkken işe başlıyorum sen başladınmı ek gıdalara

slm canlarım
nasılsınız bakalım

gözümün nuru nasıl oldun tatlım iyimisin?

gökçe hoşgeldin canım nasılsın
demek oğluşun durmuyor he olsun canım zamanla herşey rayına oturur sen tasalanma
sağlık olsun yeter gerisi boşşşş

sağol canım ben de iyiyim :) ben de yaprak dökümünü seyrediyorum

bendeeeeeeeeeeeee
ama içim karardı yaaaa
bu hayriye hanım ne kadar bencil hala ne yüzle cemden yardım istiyor yaaaa

tabiii cnm sağlık olsun gerçekten en önemlisi o iyi olsun ben bütün gün uğraşayım
sen nasılsın ceren nasıl
hayriye karısına bende uyuz oldum yaw

yazık sana :) evet sayılı günler kaldı canım, esas bugün heyecan bastı ve işin ciddiyetini kavramaya başladım galiba... doğumu İstanbul'da yapacağım için doktorum İstanbul'daki doktoruma gebelik sürecimi özetleyen bir rapor yazdı, 15 gün sonra tekrar görmek için çağırdı son kez ve o hafta sonu İstanbul'a gideceğim inşallah...
Burcu'nun oğluş da seninki gibi pek fırsat vermiyormuş Burcu'ya ama ikiside iyiler maşallah aldığımız haberlere göre :)
hadi bakalım ek gıdalara başlıyorsunuz demek, hayırlısı olsun canım, sen ne zaman başlıyorsun işe?
bendeeeeeeeeeeeee
ama içim karardı yaaaa
bu hayriye hanım ne kadar bencil hala ne yüzle cemden yardım istiyor yaaaa
hem Ferhunde'ye, hem Hayriye hanıma, hem de Sedef'e sinir oldum... offffff Hayriye hanım susmadı zaten bir türlü, daral geldi valla

ben aralığın başında başlayacağım kısmetse işide özledim bir yandan ama oğluşumu nasıl bırakacağım bilmem
o zaman doğuma 25 gün kala istanbulda olacaksın güzel çünkü bebişlere belli olmuoyr biliosun benimki 15 gün önce geldi

hayırlısı olsun ama oğlanı evde bırakıp işe gitmek çok zor gelecektir, ne yazık ki şartlar bunu gerektiriyor işte ben de eğer ayarlayabilirsem ikinci dönem okula geri dönmek istiyorum, çünkü sadece eşimin geliriyle üstesinden gelemeyeceğiz bu kış... hadi biz baş başayken bir şekilde idare ediyorduk, oradan buradan kısıyorduk ama bebek gelince öyle bir şansımız olmaacak ve masraf iki iken üçe katlanacak...

evet, zaten o yüzden erken geliyorum canım... ne olur ne olmaz :)

bende iyiyim nette ek gıdaya geçişi araştırıyorum 4.aydan itibaren geçicez çünkü 4.5 aylıkken işe başlıyorum sen başladınmı ek gıdalara
yok canım daha geçmedim dr biraz daha duralım dedi
ben 2 hafta sonra geçmeyi düşünüyorum
gözümün nuru nasıl oldun tatlım iyimisin?
canım sancım var ya
korkuyorum spirali kabul etmeyecek vücut diye
kabul etmezse naparım ben:uhm:

neyse saatte geç olmuş bnde yatam yarın grş. artıkın inşllah hepinize iyi geceler canlarım mucxxxx

aaayyy sorma ablam yaaa hiç birsuçu yokken giti adam aileye bulaşan yanıyor oofff
hiç sorma ya... lanetli sanki, eee en büyük lanet Ferhunde
kızlar nurun selamı var yattı o
sağolsun canım :)
bendende iii geceler beyefendi uyurkene bende yatayım erkenden
iyi geceler güzelim, görüşürüz

Gülçincim iyi geceler sana da, yarın görüşürüz :)

ben de kaçıyorum kızlar, hepinize iyi geceler :)

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[UOTE=sunways;9643938]gamyoncuiremsu[/QUOTE]

kııı ne o kamyonculukmu oynuyon kaydirigubbakcemile3

hiç sorma ya... lanetli sanki, eee en büyük lanet Ferhunde

Gülçincim iyi geceler sana da, yarın görüşürüz :)

yaaa sorma o kadar etkisinde kaldımki gözlerim doldu yaaaa senağlama

birde dün özgem sağolsun kendisi giderkene benişde alıp götürdü geçmişe bütün gecede rüyamda geçmişlen uğraştım daha doğrıusu geçmişte kalmış insanlarla mafoldumben
ulen ne çabuk bilincimin altına giriceriyor herşey ne gıcık bir durum yaaaaa mafoldumben

ablacımmm bi off çeksem karşı ki dağlar insene içim şişti kendim geldim aklıma mafoldumben konuşalımm mutlaka konuşalımm ablacımmm

günaydin cancanımmm ben her gece görüom ben napimmm mafoldumben onun için bölee zombi gibi uyanıp akşama kadar etkisinde kalıorum yaa ne yapacağını bilememek ve çaresizlik kadar kötü bişe yok biliomusun

Rabbime çok şükür herşeye rağmen sağlıklıyız sıhhatliyiz para kazanıoruz ailemiz başımızda rahatmı batıo denmesinden korkuyorum ama insan kendine engel olamıo bazı şeylerden hiç sebepsiz ellerimle kendimi yıpratabiliorum.. Allahım affet beniii:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…