Allah yardımcın olsun canım ama gece uyuması çok iyi çünkü en azından geceleri uykunu alıyorsundur... gündüzleri hiç durmaması zor, iş falan yaptırmaz sana, Allah gerçekten yardımcın olsun :)canlarım merhaba yeni topiğimiz herkese hayırlı uğurlu olsun bende hergün gelip sizlerle hoş sohbet etmek istiyorum ama şikayet etmek gibi olmasın çok yaramaz bir oğlum var gece maşallah üze uyuyor ama gündüz bir dakka durmuyor arada uyuyor ama o aradada bende uyuyakalıyorum yorgunluktan velhasılkelam size kavuşamıyorum hepiniz iyisiniz inşallah bebişler nasıl doğuran varmı
filizcim sen ve rüzgarda iyisiniz inşallah dimi ne kadar az kaldı kavuşmanıza :)))
iyiyim ablacım neti geziniyorumselam nurcum, nasılsın tatlım?
sen nasılsın canım ilayda nasıl
filizcim sen ve rüzgarda iyisiniz inşallah dimi ne kadar az kaldı kavuşmanıza :)))
iyiyim ablacım neti geziniyorum
sen nasılsın peki
tabii gece uyutuyor olması da iyi nankörlük etmeyeyim ama gündüz hayat yok inan epilasyona itmem gerek gidemiyorum bırakmıyor beni napalım Allah hepsine sağlık versin 40 gün haaaa sayılı günler kaldı heyecan dorukta dimi ben görüşemedim burcudan haberin varmı miraç nasıl o nasılAllah yardımcın olsun canım ama gece uyuması çok iyi çünkü en azından geceleri uykunu alıyorsundur... gündüzleri hiç durmaması zor, iş falan yaptırmaz sana, Allah gerçekten yardımcın olsun :)
sağol canım iyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok :) yarından itibaren 40 gün kalıyor kavuşmamıza :)
bende iyiyim nette ek gıdaya geçişi araştırıyorum 4.aydan itibaren geçicez çünkü 4.5 aylıkken işe başlıyorum sen başladınmı ek gıdalaraiyiyim ablacım neti geziniyorum
sen nasılsın peki
iyiyim entelliyecim ilayda iyi teyzesi sen nasılsın
slm canlarım
nasılsınız bakalım
canlarım merhaba yeni topiğimiz herkese hayırlı uğurlu olsun bende hergün gelip sizlerle hoş sohbet etmek istiyorum ama şikayet etmek gibi olmasın çok yaramaz bir oğlum var gece maşallah üze uyuyor ama gündüz bir dakka durmuyor arada uyuyor ama o aradada bende uyuyakalıyorum yorgunluktan velhasılkelam size kavuşamıyorum hepiniz iyisiniz inşallah bebişler nasıl doğuran varmı
sağol canım ben de iyiyim :) ben de yaprak dökümünü seyrediyorum
tabiii cnm sağlık olsun gerçekten en önemlisi o iyi olsun ben bütün gün uğraşayımgözümün nuru nasıl oldun tatlım iyimisin?
gökçe hoşgeldin canım nasılsın
demek oğluşun durmuyor he olsun canım zamanla herşey rayına oturur sen tasalanma
sağlık olsun yeter gerisi boşşşş
bendeeeeeeeeeeeee
ama içim karardı yaaaa
bu hayriye hanım ne kadar bencil hala ne yüzle cemden yardım istiyor yaaaa
yazık sana :) evet sayılı günler kaldı canım, esas bugün heyecan bastı ve işin ciddiyetini kavramaya başladım galiba... doğumu İstanbul'da yapacağım için doktorum İstanbul'daki doktoruma gebelik sürecimi özetleyen bir rapor yazdı, 15 gün sonra tekrar görmek için çağırdı son kez ve o hafta sonu İstanbul'a gideceğim inşallah...tabii gece uyutuyor olması da iyi nankörlük etmeyeyim ama gündüz hayat yok inan epilasyona itmem gerek gidemiyorum bırakmıyor beni napalım Allah hepsine sağlık versin 40 gün haaaa sayılı günler kaldı heyecan dorukta dimi ben görüşemedim burcudan haberin varmı miraç nasıl o nasıl
bende iyiyim nette ek gıdaya geçişi araştırıyorum 4.aydan itibaren geçicez çünkü 4.5 aylıkken işe başlıyorum sen başladınmı ek gıdalara
hem Ferhunde'ye, hem Hayriye hanıma, hem de Sedef'e sinir oldum... offffff Hayriye hanım susmadı zaten bir türlü, daral geldi vallabendeeeeeeeeeeeee
ama içim karardı yaaaa
bu hayriye hanım ne kadar bencil hala ne yüzle cemden yardım istiyor yaaaa
ben aralığın başında başlayacağım kısmetse işide özledim bir yandan ama oğluşumu nasıl bırakacağım bilmemyazık sana :) evet sayılı günler kaldı canım, esas bugün heyecan bastı ve işin ciddiyetini kavramaya başladım galiba... doğumu İstanbul'da yapacağım için doktorum İstanbul'daki doktoruma gebelik sürecimi özetleyen bir rapor yazdı, 15 gün sonra tekrar görmek için çağırdı son kez ve o hafta sonu İstanbul'a gideceğim inşallah...
Burcu'nun oğluş da seninki gibi pek fırsat vermiyormuş Burcu'ya ama ikiside iyiler maşallah aldığımız haberlere göre :)
hadi bakalım ek gıdalara başlıyorsunuz demek, hayırlısı olsun canım, sen ne zaman başlıyorsun işe?
hem Ferhunde'ye, hem Hayriye hanıma, hem de Sedef'e sinir oldum... offffff Hayriye hanım susmadı zaten bir türlü, daral geldi valla
ben aralığın başında başlayacağım kısmetse işide özledim bir yandan ama oğluşumu nasıl bırakacağım bilmem
o zaman doğuma 25 gün kala istanbulda olacaksın güzel çünkü bebişlere belli olmuoyr biliosun benimki 15 gün önce geldi
yok canım daha geçmedim dr biraz daha duralım dedibende iyiyim nette ek gıdaya geçişi araştırıyorum 4.aydan itibaren geçicez çünkü 4.5 aylıkken işe başlıyorum sen başladınmı ek gıdalara
canım sancım var yagözümün nuru nasıl oldun tatlım iyimisin?
vay beee... olan Cem'e oldu
hiç sorma ya... lanetli sanki, eee en büyük lanet Ferhundeaaayyy sorma ablam yaaa hiç birsuçu yokken giti adam aileye bulaşan yanıyor oofff
sağolsun canım :)kızlar nurun selamı var yattı o
iyi geceler güzelim, görüşürüzbendende iii geceler beyefendi uyurkene bende yatayım erkenden
hiç sorma ya... lanetli sanki, eee en büyük lanet Ferhunde
Gülçincim iyi geceler sana da, yarın görüşürüz :)
ablacımmm bi off çeksem karşı ki dağlar insene içim şişti kendim geldim aklıma mafoldumben konuşalımm mutlaka konuşalımm ablacımmmeee tecrübe hayatım... ben boşu boşuna 39 yaşıma kadar bekar kalmadım... hep geçmişe dönük yaşadığım için kendime yaptığım en büyük haksızlıktı... inan bana hiç değmez, sonra karşına biri çıkar ve dersin ki "eyvaaaaaahhhhh biyolojik saatim geçiyor, yakalamalıyım..." işte o biyolojik saati yakalamak için memleketini bile değiştirecek radikal kararlar alıveriyorsun... geçmişi geçmişte bırak canım, hayat her zaman sana adil davranmıyor, o yüzden lütfen karşına çıkan fırsatları kaçırma ve değerlendir, sonra son treni yakalamak ve içine atlamakta benim gibi gecikebilirsin, yıllar nasıl geçiyor anlamıyorsun, hep aynı yaşta kalacakmışsın gibi geliyor... şimdi vah giden yıllarıma diyorum zaman zaman... o kadar gereksizmiş ki... bir ara konuşalım seninle bu konuyu :)
günaydin cancanımmm ben her gece görüom ben napimmm mafoldumben onun için bölee zombi gibi uyanıp akşama kadar etkisinde kalıorum yaa ne yapacağını bilememek ve çaresizlik kadar kötü bişe yok biliomusunKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaaa sorma o kadar etkisinde kaldımki gözlerim doldu yaaaa senağlama
birde dün özgem sağolsun kendisi giderkene benişde alıp götürdü geçmişe bütün gecede rüyamda geçmişlen uğraştım daha doğrıusu geçmişte kalmış insanlarla mafoldumben
ulen ne çabuk bilincimin altına giriceriyor herşey ne gıcık bir durum yaaaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?